Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Potter válcuje kina! Absolutně rekordní nástup!

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
sidda

Chápu co mi chceš "říct", jen píšu, že je na nic, že 3D film je někde i jednou tak drahý jako normální 2D film, tudíž na normální film musí jít více lidí, aby byli tržby rovnocenné s 3D filmem, proto mají 3D filmy navrch při stejné návštěvnosti kin před normálních filmy bez 3D v tržbách. Samozřejmě, že studio taky konverze filmu do 3D něco stojí( a malé peníze to nejsou), tudíž doufají, že se jim peníze alespoň vrátí, aby nebyli v mínusu.
208128
[b]sidda[/b] Chápu co mi chceš "říct", jen píšu, že je na nic, že 3D film je někde i jednou tak drahý jako normální 2D film, tudíž na normální film musí jít více lidí, aby byli tržby rovnocenné s 3D filmem, proto mají 3D filmy navrch při stejné návštěvnosti kin před normálních filmy bez 3D v tržbách. Samozřejmě, že studio taky konverze filmu do 3D něco stojí( a malé peníze to nejsou), tudíž doufají, že se jim peníze alespoň vrátí, aby nebyli v mínusu.
0 0
reagovat
Nějak jsem se tady rozepsal:D. Ještě bych napsal, že s těma nenominacema má možná Cival pravdu, kdy se jako na předchozích Oscarech úplně zapomnělo na Shutter Island a že WB bude příští rok dýchat tak z poloviny díky géniusovi Nolanovi8), který se příští rok přiřítí do kin s nabouchaným TDKR, který snad dosáhne opravdu vysokých očekávání svých fanoušků a kterému bych rád přál po zdaření i dvoumiliardové tržby.;)
208127
Nějak jsem se tady rozepsal*:D*. Ještě bych napsal, že s těma nenominacema má možná [b]Cival[/b] pravdu, kdy se jako na předchozích Oscarech úplně zapomnělo na Shutter Island a že WB bude příští rok dýchat tak z poloviny díky géniusovi Nolanovi*8)*, který se příští rok přiřítí do kin s nabouchaným TDKR, který snad dosáhne [b]opravdu vysokých[/b] očekávání svých fanoušků a kterému bych rád přál po zdaření i dvoumiliardové tržby.*;)*
0 0
reagovat
Xe0n: Seřazení dle inflace je jen porovnání ze zajímavosti (stejně jako odhadovaných počet lístků). Navíc žehrat na inflaci u filmů vzdálených jen pár let je hloupost. A další věc, 3D vstupné je dražší, ale je to na rozhodnutí studia, který film bude mít relativní zvýhodnění, na úkor ostatních, v kinech.
208126
Xe0n: Seřazení dle inflace je jen porovnání ze zajímavosti (stejně jako odhadovaných počet lístků). Navíc žehrat na inflaci u filmů vzdálených jen pár let je hloupost. A další věc, 3D vstupné je dražší, ale je to na rozhodnutí studia, který film bude mít relativní zvýhodnění, na úkor ostatních, v kinech.
0 0
reagovat
GO Harry, GO! :+:D
208124
GO Harry, GO! *:+**:D*
0 0
reagovat
Je docela na nic, že v tabulkách tržeb jsou jak filmy bez 3D , tak s 3D, tudíž ty s 3D mají vždy navrch k filmům bez této technologie. Jinak, kdyby stál lístek na TDK stejně jako na HP, tak by TDK byl před Potterem. Mělo by se to v tabulkách nějak zohlednit stejně jako u inflace.

Oscary
Oscar za nejlepší film nemá HP šanci se nějak dostat, natož pak prosadit. Oscara může shrábnout jedině za masky nebo triky jak psal Mantreg . Ale zase bude "velký" boj na MTV Movie Awards s The Twilight ságou:D, což doufám že HP vyhraje:), ale spíše tu maškarádu vyhraje twilight sračka kvůli pubertálním třináctiletým holčinám.

Jinak pro mě je blockbusterem tohoto léta spíše TF3, ale každý má jinou chuť.

Jinak přeji studiu WB a tvůrcům vysoké tržby a mnoho rekordů při shrábnutí ohromných sum, které se podle mě vyšplhají na 1,3 mld. $ celosvětově.
208123
Je docela na nic, že v tabulkách tržeb jsou jak filmy bez 3D , tak s 3D, tudíž ty s 3D mají vždy navrch k filmům bez této technologie. Jinak, kdyby stál lístek na TDK stejně jako na HP, tak by TDK byl před Potterem. Mělo by se to v tabulkách nějak zohlednit stejně jako u inflace. [b]Oscary[/b] Oscar za nejlepší film nemá HP šanci se nějak dostat, natož pak prosadit. Oscara může shrábnout jedině za masky nebo triky jak psal [b]Mantreg[/b] . Ale zase bude "velký" boj na MTV Movie Awards s The Twilight ságou*:D*, což doufám že HP vyhraje*:)*, ale spíše tu maškarádu vyhraje twilight sračka kvůli pubertálním třináctiletým holčinám. Jinak pro mě je blockbusterem tohoto léta spíše TF3, ale každý má jinou chuť. Jinak přeji studiu WB a tvůrcům vysoké tržby a mnoho rekordů při shrábnutí ohromných sum, které se podle mě vyšplhají na 1,3 mld. $ celosvětově.
0 0
reagovat
vZeč

Byl jsem na HP ve 3D na půlnoční premiéře a byl jsem docela zklamaný z 3D scén, které se ve tmavých scénách okolo postav ve filmu jakoby rozmazávaly do RGB barev. Tím myslím že okolo obrysů postav i předmětů na plátně mě docela častokrát otravovaly různě "posazené" rgb barvy(červená-zelená-modrá), které mi kazily zážitek na vydařeném závěrečném díle 2. části HP7. škoda jen toho, že tvůrci filmu nezašli na pokec k mistru Cameronovi, aby jim dal nějakou přednášku o 3D a udělali by z HP pořádně nabučené epicky ražené dílo, které by vypálilo divákovi oči svými neuvěřitelnými efekty. Jinak podle mě parádní ukončení celé ságy o HP a s ním "konec" jedné velké filmové legendy, která tu s námi byla jednu generaci.

Jinak včera jsem byl i na TF3 ve 3D a musím uznat, že film předčil mé očekávání. Čekal jsem něco o trochu lepšího než v předchozím díle, kde příběh filmu byl o ničem. Ale místo toho jsem dostal od Mr. Baye parádní, bombasticky nadupanou skoro nekončící akci, kde nechyběla filmu šťáva ani při nápadech s kamerou a skvělými efekty. A taky jsem byl rád že se ve filmu našli i skvělé hlášky a humorné okamžiky jako v prvním díle. TF3 jsou prostě jedna velká paráda, na kterou by měl zajít do kina každý milovník sci-fi akce. TransFormeři mě prostě bavili v kině víc než zbožňovaný HP a kdybych měl srovnat 3D technologii v obou filmech tak u HP mi připadala místy hodně levná a u TF velmi našlapaná asi jako u Avatara, či u Trona Legacy.
208122
[b]vZeč[/b] Byl jsem na HP ve 3D na půlnoční premiéře a byl jsem docela zklamaný z 3D scén, které se ve tmavých scénách okolo postav ve filmu jakoby rozmazávaly do RGB barev. Tím myslím že okolo obrysů postav i předmětů na plátně mě docela častokrát otravovaly různě "posazené" rgb barvy(červená-zelená-modrá), které mi kazily zážitek na vydařeném závěrečném díle 2. části HP7. škoda jen toho, že tvůrci filmu nezašli na pokec k mistru Cameronovi, aby jim dal nějakou přednášku o 3D a udělali by z HP pořádně nabučené epicky ražené dílo, které by vypálilo divákovi oči svými neuvěřitelnými efekty. Jinak podle mě parádní ukončení celé ságy o HP a s ním "konec" jedné velké filmové legendy, která tu s námi byla jednu generaci. Jinak včera jsem byl i na TF3 ve 3D a musím uznat, že film předčil mé očekávání. Čekal jsem něco o trochu lepšího než v předchozím díle, kde příběh filmu byl o ničem. Ale místo toho jsem dostal od Mr. Baye parádní, bombasticky nadupanou skoro nekončící akci, kde nechyběla filmu šťáva ani při nápadech s kamerou a skvělými efekty. A taky jsem byl rád že se ve filmu našli i skvělé hlášky a humorné okamžiky jako v prvním díle. TF3 jsou prostě jedna velká paráda, na kterou by měl zajít do kina každý milovník sci-fi akce. TransFormeři mě prostě bavili v kině víc než zbožňovaný HP a kdybych měl srovnat 3D technologii v obou filmech tak u HP mi připadala místy hodně levná a u TF velmi našlapaná asi jako u Avatara, či u Trona Legacy.
0 0
reagovat

Blueman

O tom měl být v podstatě Princ dvojí krve.. Ale oni vše týkající se Voldemorta vynechali a zaměřili se na nepodstatnou vatu ve formě milostných pletich teenagerů..
208121
O tom měl být v podstatě Princ dvojí krve.. Ale oni vše týkající se Voldemorta vynechali a zaměřili se na nepodstatnou vatu ve formě milostných pletich teenagerů..
Blueman
0 0
reagovat

Blueman

Není vůbec špatný nápad, na to bych aj rád kouknul. O Voldym jsem se v žádným filmu ani knize vlastně nic moc nedověděl, v šestce byly jen prťavé náznaky, jak mu pak mám fandit když bojuje proti nějakým usmrkancům :)
208120
Není vůbec špatný nápad, na to bych aj rád kouknul. O Voldym jsem se v žádným filmu ani knize vlastně nic moc nedověděl, v šestce byly jen prťavé náznaky, jak mu pak mám fandit když bojuje proti nějakým usmrkancům *:)*
Blueman
0 0
reagovat

Preqel...

Mohli by třeba udělat preqel o tom jak se z Toma Radla(či jak se ten voldemort za mlada jmenoval) stal zlý čaroděj voldemort,podobně jako to bylo u star warsů s přerodem Anakina do Darth Vadera.A film by samozřejmě skončil se smrtí Potterových rodičů...
208118
Mohli by třeba udělat preqel o tom jak se z Toma Radla(či jak se ten voldemort za mlada jmenoval) stal zlý čaroděj voldemort,podobně jako to bylo u star warsů s přerodem Anakina do Darth Vadera.A film by samozřejmě skončil se smrtí Potterových rodičů...
Preqel...
0 0
reagovat

Shushika

Živit je bude hlavně Nolan. Hangover 3 vydělá taky plno peněz. Holmes je slušně nastartovanej taky. Oni se uživí, neboj :) Warneři sou krom Supermanskýho průšvihu z roku 2006 jedno z nejstabilněji vydělavájích studií ze všech. Odečti z každýho roku 10 let nazpátek Pottera a uvidiě, že sou stejně za vodou :)
Vždyť oni sou schopný dát na ubrečenej film se Sandrou Bullock a přizpůsobivým černochem 30 mega a z Ameriky kasírujou 250. O Hangoveru nemluvě, tam taky 30 rozpočet, 280 jenom z Ameriky. A podobnejch mají víc. Samozřejmě že každej rok se nějakej Green Lantern objeví, ale potomci Warnerových bratrů v tom umí chodit :)
208117
Živit je bude hlavně Nolan. Hangover 3 vydělá taky plno peněz. Holmes je slušně nastartovanej taky. Oni se uživí, neboj :) Warneři sou krom Supermanskýho průšvihu z roku 2006 jedno z nejstabilněji vydělavájích studií ze všech. Odečti z každýho roku 10 let nazpátek Pottera a uvidiě, že sou stejně za vodou :) Vždyť oni sou schopný dát na ubrečenej film se Sandrou Bullock a přizpůsobivým černochem 30 mega a z Ameriky kasírujou 250. O Hangoveru nemluvě, tam taky 30 rozpočet, 280 jenom z Ameriky. A podobnejch mají víc. Samozřejmě že každej rok se nějakej Green Lantern objeví, ale potomci Warnerových bratrů v tom umí chodit :)
Shushika
0 0
reagovat
Haha, monstrum!

Btw, já bych spíš nominoval jednoho z teens než Rickmana, i když je skvělej, tak Snapeův příběh mohl odehrát ještě lépe.
208113
Haha, monstrum! Btw, já bych spíš nominoval jednoho z teens než Rickmana, i když je skvělej, tak Snapeův příběh mohl odehrát ještě lépe.
0 0
reagovat
Alebo Nolan nasadi Woodyho tempo a kazdy rok si strihne jeden komorny film za 150 milionov, ktory samozrejme aj napise.
208112
Alebo Nolan nasadi Woodyho tempo a kazdy rok si strihne jeden komorny film za 150 milionov, ktory samozrejme aj napise.
0 0
reagovat

Shushika

Co bude Warnery živit? Myslím, že podle vzoru, jaký přišel po LOTRovi, začnou panikařit a vrhnou se zběsile do adaptací dalších fantasy pro mládež ala Percy Jackson, Golden compas a podobně. Nacpou do toho stovky milionu, rozjedou obří kampaně slibující Harryho Pottera nové generace a pak nedopečené ságy utnou, protože se budou divit, proč to ty mladý nehltaj jako šílený.

Anebo zfilmují Bajky barda Beedleho a rozdělí je na dvě části, přičemž ta druhá bude spojovat kouzelnické pohádky s událostmi před prvním Potterem:+
208110
Co bude Warnery živit? Myslím, že podle vzoru, jaký přišel po LOTRovi, začnou panikařit a vrhnou se zběsile do adaptací dalších fantasy pro mládež ala Percy Jackson, Golden compas a podobně. Nacpou do toho stovky milionu, rozjedou obří kampaně slibující Harryho Pottera nové generace a pak nedopečené ságy utnou, protože se budou divit, proč to ty mladý nehltaj jako šílený. Anebo zfilmují Bajky barda Beedleho a rozdělí je na dvě části, přičemž ta druhá bude spojovat kouzelnické pohádky s událostmi před prvním Potterem*:+*
Shushika
0 0
reagovat
No několik posledních sošek šlo k menším filmům... a Harry na něj nevypadá... když už tak dostane jednu dvě nominace za masky/kostýmy/triky... nebo něco takového...
208109
No několik posledních sošek šlo k menším filmům... a Harry na něj nevypadá... když už tak dostane jednu dvě nominace za masky/kostýmy/triky... nebo něco takového...
0 0
reagovat

Shushika

Relikvie by si tři díly rozhodně zasloužily, jelikož první část měla naprosto perfektní tempo a druhá byla opět šíleně uspěchaná.. Každopádně čtyřikrát jako na 7a na to nepůjdu.. Tak maximálně 3x :D

Jen se divím, že v mezidobí mezi první a druhou částí nepřišli s HP7a ve 3D..
208106
Relikvie by si tři díly rozhodně zasloužily, jelikož první část měla naprosto perfektní tempo a druhá byla opět šíleně uspěchaná.. Každopádně čtyřikrát jako na 7a na to nepůjdu.. Tak maximálně 3x *:D* Jen se divím, že v mezidobí mezi první a druhou částí nepřišli s HP7a ve 3D..
Shushika
0 0
reagovat
Nech si tento film lame rekordy ake chce. Ja mi to doprajem pod podmienkov, ze to bude uz fakt posledny Potter. ;)
208105
Nech si tento film lame rekordy ake chce. Ja mi to doprajem pod podmienkov, ze to bude uz fakt posledny Potter. *;)*
0 0
reagovat
Nevím jak v USA, ale na Novém Zélandu 3D kino se připlácí asi tak navíc čtvrtina. Např. film stojí 14-16 NZD (jak kde) a 3D stojí kolem 19 NZD.
208104
Nevím jak v USA, ale na Novém Zélandu 3D kino se připlácí asi tak navíc čtvrtina. Např. film stojí 14-16 NZD (jak kde) a 3D stojí kolem 19 NZD.
0 0
reagovat
Myslim, že Warneři si přes gejzíry šampaňského trhají vlasy, že poslední díl nerozdělili na tři díly. HP 8 3/3 by vydělal 2 miliardy!;) Co bude Warnery živit teď, je mi záhadou..
208103
Myslim, že Warneři si přes gejzíry šampaňského trhají vlasy, že poslední díl nerozdělili na tři díly. HP 8 3/3 by vydělal 2 miliardy!*;)* Co bude Warnery živit teď, je mi záhadou..
0 0
reagovat
Ja bych nominaci na nej film nezhazoval... V tak spatnym lete se nejakej blockbuster bude hledat tezko.
208101
Ja bych nominaci na nej film nezhazoval... V tak spatnym lete se nejakej blockbuster bude hledat tezko.
0 0
reagovat
crimson moon: Až opadne útok Potterofilů? To bude tak za měsíc, je to poslední film, takže na to budou chodit desetkrát, to je jasný. Tipuju miliardu a půl
Spíš by mě zajímalo trikový srovnání s robotama, kdo už viděl... nějaká dobrá duše? :)
208100
crimson moon: Až opadne útok Potterofilů? To bude tak za měsíc, je to poslední film, takže na to budou chodit desetkrát, to je jasný. Tipuju miliardu a půl Spíš by mě zajímalo trikový srovnání s robotama, kdo už viděl... nějaká dobrá duše? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se