Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tři mušketýři: Teaser

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
mě ten trailer asi nejvíc připomíná svým stylem spíš trailery na sucker punch, takže podle mě je těch 5* zasloužených.
197418
mě ten trailer asi nejvíc připomíná svým stylem spíš trailery na sucker punch, takže podle mě je těch 5* zasloužených.
0 0
reagovat

duro

Dumas, filmaří i ostatní se dopouštějí nebo záměrně dělají nepřesnosti, vadí mi spíš posouvání hranice vkusu podle zdravého diváckého rozumu. Že by ty šílenosti ku prospěchu zábavy měly být spíš tolerovány, než obhajovány a povzbuzovány
197417
Dumas, filmaří i ostatní se dopouštějí nebo záměrně dělají nepřesnosti, vadí mi spíš posouvání hranice vkusu podle zdravého diváckého rozumu. Že by ty šílenosti ku prospěchu zábavy měly být spíš tolerovány, než obhajovány a povzbuzovány
duro
0 0
reagovat
To je strasne! Akcna blbost bez atmosfery, ta hudba, tie sceny. Niekto pozeral moc na Batmana sa mi zda, a este k tomu 3D, real 3D, superreal 3D, UltraSuperReal3D.....
chapem ze ti ludia si musia zarobit na jedlo, ale takto:-
197416
To je strasne! Akcna blbost bez atmosfery, ta hudba, tie sceny. Niekto pozeral moc na Batmana sa mi zda, a este k tomu 3D, real 3D, superreal 3D, UltraSuperReal3D..... chapem ze ti ludia si musia zarobit na jedlo, ale takto*:-*
0 0
reagovat

Riddick77

Žádný jediný možný přístup, mluvil jsem o modernějším pohledu, kterých může být mnoho, historická věrnost být samozřejmě nemusí, ale spíš jde o záležitosti alespoň určitého vkusu. Jako jestli vůbec máš nějakou hranici, kdy by ti u mušketýrů něco vadilo...kdy by sis řekl, "tohle už je je pěkná blbost" místo "vypadá to nabušeně, oceňuji moderní inovativní přístup" ?

Začínám si připadat jako moralista, ale rád bych, aby kromě hnidopišských fandů byl i někdo, komu !! alespoň trochu !! umírněnější přístup připadá jako normální požadavek a kdo si nemyslí, že pojmout každou hollywoodskou adaptaci čehokoliv slavného jako akční béčko je nejlepší možný přístup.

Ale dost keců, trailer je opravdu nabušený, tak se těším na další:D
197415
Žádný jediný možný přístup, mluvil jsem o modernějším pohledu, kterých může být mnoho, historická věrnost být samozřejmě nemusí, ale spíš jde o záležitosti alespoň určitého vkusu. Jako jestli vůbec máš nějakou hranici, kdy by ti u mušketýrů něco vadilo...kdy by sis řekl, "tohle už je je pěkná blbost" místo "vypadá to nabušeně, oceňuji moderní inovativní přístup" ? Začínám si připadat jako moralista, ale rád bych, aby kromě hnidopišských fandů byl i někdo, komu !! alespoň trochu !! umírněnější přístup připadá jako normální požadavek a kdo si nemyslí, že pojmout každou hollywoodskou adaptaci čehokoliv slavného jako akční béčko je nejlepší možný přístup. Ale dost keců, trailer je opravdu nabušený, tak se těším na další*:D*
Riddick77
0 0
reagovat
duro: V závěru na konci ji vídíme až do... žaludku a nepůsobí to nijak směšně. Mně fakt jen zaskočilo to dobové sci-fi.

Hlad: Tak piráti mají pro tu mytologii opodstatnění. Mořské pany, kletby, Bludný Holanďan... všechno, o čem si kdysi povídali námořnici s obavami. Teda asi, pokud tu představu nemám jen z pohádek. :D

Tady mi to vážně příjde až za snesitelnou hranicí.
197414
duro: V závěru na konci ji vídíme až do... žaludku a nepůsobí to nijak směšně. Mně fakt jen zaskočilo to dobové sci-fi. Hlad: Tak piráti mají pro tu mytologii opodstatnění. Mořské pany, kletby, Bludný Holanďan... všechno, o čem si kdysi povídali námořnici s obavami. Teda asi, pokud tu představu nemám jen z pohádek. *:D* Tady mi to vážně příjde až za snesitelnou hranicí.
0 0
reagovat
duro: naprostý souhlas :+
197413
duro: naprostý souhlas *:+*
0 0
reagovat
Keby sme sa hrabali v historickej presnosti, tak veľmi rýchlo dospejeme k tomu, že "mušketieri" rozhodne neboli elitní kráľovskí šermiari, ako to Dumas tvrdil. :D Takže už on sám sa dopustil hrubého andersonovského úletu.
197412
Keby sme sa hrabali v historickej presnosti, tak veľmi rýchlo dospejeme k tomu, že "mušketieri" rozhodne neboli elitní kráľovskí šermiari, ako to Dumas tvrdil. *:D* Takže už on sám sa dopustil hrubého andersonovského úletu.
0 0
reagovat

sidda

Z fotek se to vyčíst sice nedalo, ale dlouho dopředu bylo avizováno, že by z toho chtěli mít další Piráty z Karibiku.
197411
Z fotek se to vyčíst sice nedalo, ale dlouho dopředu bylo avizováno, že by z toho chtěli mít další Piráty z Karibiku.
sidda
0 0
reagovat
Merlin: Není omezený právě přístup, který tvrdošíjně trvá na svém jediném možném přístupu k látce (Uznal jsi aktualizaci jako možnou formu obrody, ale tak co to teda je? Že vyměníme herce a pozměníme úhly kamer?) A poznámka k historické věrnosti není relevantní, protože prostě a jednoduše to nebylo v plánu, tudíž on nic nepřekrucuje, on si prostě vymýšlí ;) Ale je to zřejmě jedno, protože to zjevně nikam nevede, každý to vidíme asi jinak.
197409
Merlin: Není omezený právě přístup, který tvrdošíjně trvá na svém jediném možném přístupu k látce (Uznal jsi aktualizaci jako možnou formu obrody, ale tak co to teda je? Že vyměníme herce a pozměníme úhly kamer?) A poznámka k historické věrnosti není relevantní, protože prostě a jednoduše to nebylo v plánu, tudíž on nic nepřekrucuje, on si prostě vymýšlí *;)* Ale je to zřejmě jedno, protože to zjevně nikam nevede, každý to vidíme asi jinak.
0 0
reagovat
sidda: Vieš, čo je pri tom skoku podstatné? Že Milla ukáže sexy podväzky. Chápeš ten rozdiel? Keby v kinách dávali len seriózne a prísne realistické filmy a presné adaptácie, tak... by tam vlastne nič nevysielali. :)
197408
sidda: Vieš, čo je pri tom skoku podstatné? Že Milla ukáže sexy podväzky. Chápeš ten rozdiel? Keby v kinách dávali len seriózne a prísne realistické filmy a presné adaptácie, tak... by tam vlastne nič nevysielali. *:)*
0 0
reagovat
Merlin: To nie je súčasný trend. Šialené adaptácie tu boli vždy. Filmy typu Jesse James vs. Frankensteinova nevesta a pod.

Vlastne už len opakujem, čo som dosť jasne napísal v popisku, ale... ten trailer je proste nadupaný. Mňa osobne prekvapilo, že Anderson predvádza niečo, čo by pokojne mohol byť Stephen Sommers. Bláznivé, ale do istej miery cool, svižné, vtipné, zábavné, efektné. Navyše to nie je až tak trikovo prepálené, aby z toho bol hneď cítiť druhý Van Helsing.
197407
Merlin: To nie je súčasný trend. Šialené adaptácie tu boli vždy. Filmy typu Jesse James vs. Frankensteinova nevesta a pod. Vlastne už len opakujem, čo som dosť jasne napísal v popisku, ale... ten trailer je proste nadupaný. Mňa osobne prekvapilo, že Anderson predvádza niečo, čo by pokojne mohol byť Stephen Sommers. Bláznivé, ale do istej miery cool, svižné, vtipné, zábavné, efektné. Navyše to nie je až tak trikovo prepálené, aby z toho bol hneď cítiť druhý Van Helsing.
0 0
reagovat
Nedivil bych se, kdyby šlo o hopsinkovou šťávu.
197406
Nedivil bych se, kdyby šlo o hopsinkovou šťávu.
0 0
reagovat

sidda

Mila bude mít určitě nějakou vychytávku, neboj;)
Kromě vzducholodě, kulometů a plamenometů bych jim zbytek i odpustil:-)
Já jen doufám, že se díky současnému třendu nedočkám doby, kdy bude v kině Julius Caesar používat rotační kuše a nikdo se nad tím ani nepozastaví.
197404
Mila bude mít určitě nějakou vychytávku, neboj*;)* Kromě vzducholodě, kulometů a plamenometů bych jim zbytek i odpustil:-) Já jen doufám, že se díky současnému třendu nedočkám doby, kdy bude v kině Julius Caesar používat rotační kuše a nikdo se nad tím ani nepozastaví.
sidda
0 0
reagovat
Riddick77: Jde o příspěvky o slečinkách, mrmlání... Každý určitě nejednou nad něčím kroutil hlavou, ale fakt není důvod k tomu pokryteckému chování. To je celé.

Než se dostalo na teaser trailer, tak se z fotek nedalo vyčíst, že se bude jednat o až tak šílenou verzi mušketýrů. O béčkovosti snad nikdo nepochyboval, ale ty všechny zběsilosti kolem, děs. Patnácti metrový seskok ze sochy? Vážně?
197403
Riddick77: Jde o příspěvky o slečinkách, mrmlání... Každý určitě nejednou nad něčím kroutil hlavou, ale fakt není důvod k tomu pokryteckému chování. To je celé. Než se dostalo na teaser trailer, tak se z fotek nedalo vyčíst, že se bude jednat o až tak šílenou verzi mušketýrů. O béčkovosti snad nikdo nepochyboval, ale ty všechny zběsilosti kolem, děs. Patnácti metrový seskok ze sochy? Vážně?
0 0
reagovat
Jestli tam bude akce stejne "kvalitni" jako v Afterlife, tak nas buh ochranuj.
197402
Jestli tam bude akce stejne "kvalitni" jako v Afterlife, tak nas buh ochranuj.
0 0
reagovat
Ať autoři třeba deset let dopředu avizují, jak to bude jiné, volně zpracované, nebo stylizované, a ať to točí kdokoliv, a okecává se to jak chce, pořád to je to nová adaptace Tří mušketýrů.

Nejsem fanda předlohy, nesejde mi moc ani na předchozích verzích a už vůbec nemám nic proti modernějšímu pohledu na látku a nezbytné aktualizaci pro současné publikum, ale občas mi připadá, že na každého, kdo má výhrady k nespornému a do očí bijícímu prznění předlohy nebo historické věrnosti, je koukáno jako na omezence.

Jako by popcorn byl svatý a tradičnější pojetí něco zastaralého a špatného, z čeho prostě nemůže být dobrý film.

Každopádně, pokud tu jsou fandové předlohy, tak ti kvůli tomuhle filmu utřou a jiné verze se dočkají možná nad hrobem.
197401
Ať autoři třeba deset let dopředu avizují, jak to bude jiné, volně zpracované, nebo stylizované, a ať to točí kdokoliv, a okecává se to jak chce, pořád to je to nová adaptace Tří mušketýrů. Nejsem fanda předlohy, nesejde mi moc ani na předchozích verzích a už vůbec nemám nic proti modernějšímu pohledu na látku a nezbytné aktualizaci pro současné publikum, ale občas mi připadá, že na každého, kdo má výhrady k nespornému a do očí bijícímu prznění předlohy nebo historické věrnosti, je koukáno jako na omezence. Jako by popcorn byl svatý a tradičnější pojetí něco zastaralého a špatného, z čeho prostě nemůže být dobrý film. Každopádně, pokud tu jsou fandové předlohy, tak ti kvůli tomuhle filmu utřou a jiné verze se dočkají možná nad hrobem.
0 0
reagovat
sidda: Nemyslím, že se někdo někomu vysmívá, pouze není nutné být tak konzervativní či upjatý a nadávat pouze ve jménu zhrzeného a uraženého fanouška knihy. Celkem by mě zajímalo, kdo to opravdu četl a kdo pouze na hodinách češtiny zaslechl jméno Alexandre Dumas. Já četl z trilogie pouze první díl, byl fajn, ale nijak mě Andersonovo zpracování neuráží (přesněji krátká upoutávka). Jak řekl Hlad, knihy tu budou pořád, starší zpracování (třeba s Yorkem) též, tak o co jde?
197398
sidda: Nemyslím, že se někdo někomu vysmívá, pouze není nutné být tak konzervativní či upjatý a nadávat pouze ve jménu zhrzeného a uraženého fanouška knihy. Celkem by mě zajímalo, kdo to opravdu četl a kdo pouze na hodinách češtiny zaslechl jméno Alexandre Dumas. Já četl z trilogie pouze první díl, byl fajn, ale nijak mě Andersonovo zpracování neuráží (přesněji krátká upoutávka). Jak řekl Hlad, knihy tu budou pořád, starší zpracování (třeba s Yorkem) též, tak o co jde?
0 0
reagovat
Evo: Víš kolik to slovo vydělá dolarů? ;)
197397
Evo: Víš kolik to slovo vydělá dolarů? *;)*
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Bráno z tohodle pohledu, souhlas s Tebou.

Holt někteří geekové mají své kulty a pokud jim na ně někdo sahá a všelijak je mrví, vždycky to přinese vlnu rozhořčení.

3 mušketýři jsou mi defakto ukradení, ale třeba ten Terminator ... no comment Vím, že je tu pořád klasika T1 T2 a k tomu hodně slušnej T3 ... ale přesto .. je nutné třeba před Salvation cpát slovo Terminator? :D

PS: Sherlock je supr :)
197395
Bráno z tohodle pohledu, souhlas s Tebou. Holt někteří geekové mají své kulty a pokud jim na ně někdo sahá a všelijak je mrví, vždycky to přinese vlnu rozhořčení. 3 mušketýři jsou mi defakto ukradení, ale třeba ten Terminator ... no comment Vím, že je tu pořád klasika T1 T2 a k tomu hodně slušnej T3 ... ale přesto .. je nutné třeba před Salvation cpát slovo Terminator? *:D* PS: Sherlock je supr :)
Mr. Hlad
0 0
reagovat
4* určitě ... přesto, že to je něco úplně jiného. Hold se to musí pojmout podobně jako Sherlock ... zatím se těším ale obavy díky těm kulometům, vzducholodi a kopci zpomalovaček jsou velké ... a i když bude film hroznej shit tak je teaser perfektně sestříhán :)
197394
4* určitě ... přesto, že to je něco úplně jiného. Hold se to musí pojmout podobně jako Sherlock ... zatím se těším ale obavy díky těm kulometům, vzducholodi a kopci zpomalovaček jsou velké ... a i když bude film hroznej shit tak je teaser perfektně sestříhán :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se