Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tron Legacy: Recenze

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
No sorry, když každýho, koho Avatar oslovil srovnáš s pubertální čtrnáctkou, to je v podstatě to samý, co já jsem řekl tobě, akorát řečeno slušně. :)) To si pak fňukej, že jsou na tebe lidi sprostý...:D
187760
No sorry, když každýho, koho Avatar oslovil srovnáš s pubertální čtrnáctkou, to je v podstatě to samý, co já jsem řekl tobě, akorát řečeno slušně. *:))* To si pak fňukej, že jsou na tebe lidi sprostý...*:D*
0 0
reagovat
Skoda ze nekteri uzivatele nejsou schopni argumentovat jinak nez urazlivymi poznamkami. A jeste vetsi skoda ze cast tech uzivatelu si rika "recenzenti". Evidentne nejsou schopni pochopit, ze nekdo ma jiny nazor ne oni sami a nejsou schopni ho tolerovat. Zatim jedinny clovek ktery smysluplne diskutuje je Matt. :-
Cival - ano odhalil jsi mne, kazdy vecer si ritualne obesim panenku s podobou Jamese Camerona. Kdyz uz jsme u te popularity - Call of Duty co vysel minuly mesic trhl rekord v poctu prodanych kusu behem 24 hodin. Myslis ze to byla dobra hra? Ne, hraci i recenzenti ji davaji veskrze prumerne nebo podprumerne hodnoceni. Takze pokud si myslis ze kdyz film vydelal hodne, ze je automaticky dobry, tak jsi hodne naivni.?)

Matt - Bohuzel je to tak. V mem okoli tak nejak ma rado Avatara par lidi z nich jsou vetsinou matky a jejich deti, muj trinactiletej bratr a jedna holka co na zakladce zrala Komisare Rexe. A vazne nekopu do Avatara abych si pripadal cool, ze jdu proti proudu. Kdyby s emi libil, tak reknu ze se mi libi. Neni to spatny film, ale rozhodne neni nejlepsi...stejne tak Tron neni uzasny film ale rozhodne neni nejhorsi.
bodion - myslim, ze Tron z toho souboje zas tak dobre nevyjde. Predstava fantasticke dzungle laka rozhodne vic nez svet uvnitr pocitace. Ackoliv, rad bych se mylil. :)
187757
Skoda ze nekteri uzivatele nejsou schopni argumentovat jinak nez urazlivymi poznamkami. A jeste vetsi skoda ze cast tech uzivatelu si rika "recenzenti". Evidentne nejsou schopni pochopit, ze nekdo ma jiny nazor ne oni sami a nejsou schopni ho tolerovat. Zatim jedinny clovek ktery smysluplne diskutuje je Matt. *:-* Cival - ano odhalil jsi mne, kazdy vecer si ritualne obesim panenku s podobou Jamese Camerona. Kdyz uz jsme u te popularity - Call of Duty co vysel minuly mesic trhl rekord v poctu prodanych kusu behem 24 hodin. Myslis ze to byla dobra hra? Ne, hraci i recenzenti ji davaji veskrze prumerne nebo podprumerne hodnoceni. Takze pokud si myslis ze kdyz film vydelal hodne, ze je automaticky dobry, tak jsi hodne naivni.*?)* Matt - Bohuzel je to tak. V mem okoli tak nejak ma rado Avatara par lidi z nich jsou vetsinou matky a jejich deti, muj trinactiletej bratr a jedna holka co na zakladce zrala Komisare Rexe. A vazne nekopu do Avatara abych si pripadal cool, ze jdu proti proudu. Kdyby s emi libil, tak reknu ze se mi libi. Neni to spatny film, ale rozhodne neni nejlepsi...stejne tak Tron neni uzasny film ale rozhodne neni nejhorsi. bodion - myslim, ze Tron z toho souboje zas tak dobre nevyjde. Predstava fantasticke dzungle laka rozhodne vic nez svet uvnitr pocitace. Ackoliv, rad bych se mylil. *:)*
0 0
reagovat
A sakra, to sem se dostal do pěkný společnosti :D nicméně:

Tron Legacy: Tohle je letošní Avatar!
www.blesk.cz
link
:D :D :D
187756
A sakra, to sem se dostal do pěkný společnosti :D nicméně: Tron Legacy: Tohle je letošní Avatar! www.blesk.cz http://www.blesk.cz/clanek/bijak-novinky/146500/tron-legacy-tohle-je-letosni-avatar.html *:D* *:D* *:D*
0 0
reagovat

Cival

Tady se nikdo nesnaží být cool, jen se ti snažíme vyvrátit to tvrdohlavý tvrzení, že Tron je špatnej film. A Avatar je holt nejbližší možné srovnání, to se není čemu se čemu.

Rozhodně si nemyslim, že by se tady někdo navážel do Avatara dennodenně, a být cool už vůbec není ten důvod. Holt někomu prostě vadí, jak se ten film při každý příležitosti adoruje, tak se sem tam ozve. Nebylo by úplně od věci občas respektovat odlišný názory (obzvlášť ty s tim máš poslední dobou trochu problémy).

A nikdo nepopírá, že svoji roli v hodnocení hrálo i očekávání. Zatímco Avatar byl na filmových webech vyhypovanej až do nebes, od Trona po ukázkách a prvních recenzích nikdo moc nečekal. Já sám jsem prvním trailerům dával za tři a těžce mě nudily, strhnul mě až ten poslední. Moment překvapení tady zapůsobil na jedničku.

Navíc, Avatar jsem od půlnoční premiéry neměl chuť vidět znova (vlastně ani Inception, a to jsem mu dal 9*), zatímco další projekce Trona se už nemůžu dočkat... To se mi nestává často.

FYI, tohle je můj první příspěvek v diskuzi, který jsem psal seriózním tónem. Obyčejně se to pozná tak, že se snažim psát spisovně. :D
187759
Tady se nikdo nesnaží být cool, jen se ti snažíme vyvrátit to tvrdohlavý tvrzení, že Tron je špatnej film. A Avatar je holt nejbližší možné srovnání, to se není čemu se čemu. Rozhodně si nemyslim, že by se tady někdo navážel do Avatara dennodenně, a být cool už vůbec není ten důvod. Holt někomu prostě vadí, jak se ten film při každý příležitosti adoruje, tak se sem tam ozve. Nebylo by úplně od věci občas respektovat odlišný názory (obzvlášť ty s tim máš poslední dobou trochu problémy). A nikdo nepopírá, že svoji roli v hodnocení hrálo i očekávání. Zatímco Avatar byl na filmových webech vyhypovanej až do nebes, od Trona po ukázkách a prvních recenzích nikdo moc nečekal. Já sám jsem prvním trailerům dával za tři a těžce mě nudily, strhnul mě až ten poslední. Moment překvapení tady zapůsobil na jedničku. Navíc, Avatar jsem od půlnoční premiéry neměl chuť vidět znova (vlastně ani Inception, a to jsem mu dal 9*), zatímco další projekce Trona se už nemůžu dočkat... To se mi nestává často. FYI, tohle je můj první příspěvek v diskuzi, který jsem psal seriózním tónem. Obyčejně se to pozná tak, že se snažim psát spisovně. *:D*
Cival
1 0
reagovat
Myslim ze Avatar a Tron je proste jina liga. Avatar je Film s velkym F, takovy na jaky se dlouho nezapomene. Tron je popcornak, co krasne vypada a predevsim uzasne zni. Takhe jsem ho bral hned od zacatku, nikdy neocekaval zadne smysluplne filozofovani ani emocialni zdimacku a Tron me ocekavani rozhodne splnil. Nejakych 7/10 si imho zaslouzi, ikdyz s odrenyma usima.
Ze se nekomu Avatar nelibil naprosto chapu, ale ze se do nej musi pri sebemensi prilezitosti porad ryt i snad rok (nebo kolik) po premiere, to uz zavani posedlosti :) Uz jen podle toho jde poznat, ze Avatar je neco vic. ;)
187753
Myslim ze Avatar a Tron je proste jina liga. Avatar je Film s velkym F, takovy na jaky se dlouho nezapomene. Tron je popcornak, co krasne vypada a predevsim uzasne zni. Takhe jsem ho bral hned od zacatku, nikdy neocekaval zadne smysluplne filozofovani ani emocialni zdimacku a Tron me ocekavani rozhodne splnil. Nejakych 7/10 si imho zaslouzi, ikdyz s odrenyma usima. Ze se nekomu Avatar nelibil naprosto chapu, ale ze se do nej musi pri sebemensi prilezitosti porad ryt i snad rok (nebo kolik) po premiere, to uz zavani posedlosti :) Uz jen podle toho jde poznat, ze Avatar je neco vic. *;)*
0 -1
reagovat
Ako nestranny pozorovatel :P musim povedat ze Tron aj Avatar mali pred uvedenim do kin nasliapnute rovnako, to jest skoro nik o nich nepocul, ta "prehypovanost" Avatara o ktorej ste hovorili vznikla az po premiere lebo boli z toho vsetci v prdeli, ak sa to tak vyvinie aj v pripade Trona potom sa mozte bavit o tom ktory film je lepsi.
187752
Ako nestranny pozorovatel :P musim povedat ze Tron aj Avatar mali pred uvedenim do kin nasliapnute rovnako, to jest skoro nik o nich nepocul, ta "prehypovanost" Avatara o ktorej ste hovorili vznikla az po premiere lebo boli z toho vsetci v prdeli, ak sa to tak vyvinie aj v pripade Trona potom sa mozte bavit o tom ktory film je lepsi.
0 0
reagovat
Ak je niekomu milsie prostredie Trona ako prostredie Avatara, s tymto argumentom problem nemam. S argumentom ze Avatar dokaze vyvolavat emocie iba v 14 rocnych pubertalnych dievcatach ano Avatar nie je jeho najlepsi film ale aj vdaka svojmu uspechu pochopitelne doplaca na obrovske hype ktore ho sprevadzalo v zaciatkoch a mrzi ma ze niektori jedinci to doteraz nemozu prehlnut. Samozrejme akceptujem ze takto priamociaro vyrozpravany a neoriginalny hoci paradne podany pribeh nemusi oslovit kazdeho ale kopanie do niecoho len preto ze je to stale "in" uz po case prestava byt zaujimave.
A popravde vobec nechapem preco sa zacal diametralne odlisny Tron porovnavat prave s Avatarom, naviac ak su oba filmy dejovo tak jednoduche ako tvrdia obhajcovia Trona, nebude tento rozdiel sposobeny do velkej miery hlavne fascinaciou odlisnym prostredim? Kazdopadne by bolo ale vhodnejsie obhajovat si svoj film nie na zaklade dehonestovania ineho filmu ale skutocnymi argumentami v ktore hraju jeho prospech.
187748
Ak je niekomu milsie prostredie Trona ako prostredie Avatara, s tymto argumentom problem nemam. S argumentom ze Avatar dokaze vyvolavat emocie iba v 14 rocnych pubertalnych dievcatach ano Avatar nie je jeho najlepsi film ale aj vdaka svojmu uspechu pochopitelne doplaca na obrovske hype ktore ho sprevadzalo v zaciatkoch a mrzi ma ze niektori jedinci to doteraz nemozu prehlnut. Samozrejme akceptujem ze takto priamociaro vyrozpravany a neoriginalny hoci paradne podany pribeh nemusi oslovit kazdeho ale kopanie do niecoho len preto ze je to stale "in" uz po case prestava byt zaujimave. A popravde vobec nechapem preco sa zacal diametralne odlisny Tron porovnavat prave s Avatarom, naviac ak su oba filmy dejovo tak jednoduche ako tvrdia obhajcovia Trona, nebude tento rozdiel sposobeny do velkej miery hlavne fascinaciou odlisnym prostredim? Kazdopadne by bolo ale vhodnejsie obhajovat si svoj film nie na zaklade dehonestovania ineho filmu ale skutocnymi argumentami v ktore hraju jeho prospech.
0 0
reagovat
Chlapci, ta vaše sešlost ale fatt vypadá jako že chcete být hrozně cool, jak to Cameronovi natřete. Avatar možná není nejlepší cameronův film, má lecjaké mouchy, ale jeho ratingy od diváků, ceny, tržby a celkový vliv myslí hovoří za vše.
187746
Chlapci, ta vaše sešlost ale fatt vypadá jako že chcete být hrozně cool, jak to Cameronovi natřete. Avatar možná není nejlepší cameronův film, má lecjaké mouchy, ale jeho ratingy od diváků, ceny, tržby a celkový vliv myslí hovoří za vše.
0 0
reagovat

Memphis

Kéž by to se všemi režiséry šlo z kopce tak jako v případě Camerona...

Kostěj :+
187745
Kéž by to se všemi režiséry šlo z kopce tak jako v případě Camerona... Kostěj *:+*
Memphis
0 0
reagovat
Meleš sračky.
Delší reakci si ta tvoje první věta ani nezaslouží.
187743
Meleš sračky. Delší reakci si ta tvoje první věta ani nezaslouží.
0 0
reagovat
Avvatar prenesl nejake emoce maximalne na ctrnactilety divky v puberte. Na konci mi bylo uprimne jedno jestli domorodce zmasakruji nebo ne. A to rika clovek co si pobrecel u finale Toy Story 3.
Matt - ano mas pravdu s tim hrdinnou. Avsak pozor - tohle je kostra ktrou pouziva vetsina filmu a je na tvurcich co na tu kostru navliknou. Avatar je na druhou stranu doslovny prepis. Jen misto indianu na zapade mas alieny ve vesmiru.
A neptam se proc by mel byt Tron lepsi nez Avatar ale spisproc je Avatar hodnocen jinak nez Tron.

A prizbam se prostredi Trona je mi milejsi nez Pandora.
187742
Avvatar prenesl nejake emoce maximalne na ctrnactilety divky v puberte. Na konci mi bylo uprimne jedno jestli domorodce zmasakruji nebo ne. A to rika clovek co si pobrecel u finale Toy Story 3. Matt - ano mas pravdu s tim hrdinnou. Avsak pozor - tohle je kostra ktrou pouziva vetsina filmu a je na tvurcich co na tu kostru navliknou. Avatar je na druhou stranu doslovny prepis. Jen misto indianu na zapade mas alieny ve vesmiru. A neptam se proc by mel byt Tron lepsi nez Avatar ale spisproc je Avatar hodnocen jinak nez Tron. A prizbam se prostredi Trona je mi milejsi nez Pandora.
0 0
reagovat
s Cameronem to jde od prvního Terminátora už jen z kopce, to je neoddiskutovatelná věc. A jestli Avatar v něčem selhal, tak to bylo přenýst na mě jakýkoliv emoce.

Přiznávám, u Trona mě nejvíc dostala ta audiovizuální vypiplanost. Lidi, kterým se film nelíbí, to asi jen nedokážou dostatečně ocenit. V tomhle smyslu je Tron je opravdu revoluční počin.

Cameron se asi zaleknul slov "dějový" a "zvrat". Minimálně za příběh, který je u Avatara naprosto předvídatelný, získává Tron body k dobru.
187741
s Cameronem to jde od prvního Terminátora už jen z kopce, to je neoddiskutovatelná věc. A jestli Avatar v něčem selhal, tak to bylo přenýst na mě jakýkoliv emoce. Přiznávám, u Trona mě nejvíc dostala ta audiovizuální vypiplanost. Lidi, kterým se film nelíbí, to asi jen nedokážou dostatečně ocenit. V tomhle smyslu je Tron je opravdu revoluční počin. Cameron se asi zaleknul slov "dějový" a "zvrat". Minimálně za příběh, který je u Avatara naprosto předvídatelný, získává Tron body k dobru.
1 0
reagovat
Avatar má nepříliš originální příběh plný klišé, která ale dobře fungují a dokáží přenést na člověka přesně ty emoce, které Cameron chtěl. Je to architepální dobrodružná podívaná o střetu dvou světů, kterou jsme sice už několikrát viděli a ještě uvidíme, ale pokud funguje a dokáže dojmout, vyděsit, nadchnout z dobrodružství a vůbec přinést emoce, tak to zase až takový problém není. Tron je ale co do emocionálního zapojení diváka mrtvý film.
187738
Avatar má nepříliš originální příběh plný klišé, která ale dobře fungují a dokáží přenést na člověka přesně ty emoce, které Cameron chtěl. Je to architepální dobrodružná podívaná o střetu dvou světů, kterou jsme sice už několikrát viděli a ještě uvidíme, ale pokud funguje a dokáže dojmout, vyděsit, nadchnout z dobrodružství a vůbec přinést emoce, tak to zase až takový problém není. Tron je ale co do emocionálního zapojení diváka mrtvý film.
0 -1
reagovat
Ak ma Tron tak blby pribeh a ak ponuka v zasade to same co Avatar, tak preco je potom podla teba o tolko lepsi? Kvoli tomu netradicnemu prostrediu v ktorom sa odohrava?

Lebo pribeh o radovom hrdinovi ktory sa zhodou okolnosti dostane do sveta ktory nepozna a musi siahnut az na dno svojich sil aby v nom uspel, uz vacsi archetyp byt nemoze :)
187736
Ak ma Tron tak blby pribeh a ak ponuka v zasade to same co Avatar, tak preco je potom podla teba o tolko lepsi? Kvoli tomu netradicnemu prostrediu v ktorom sa odohrava? Lebo pribeh o radovom hrdinovi ktory sa zhodou okolnosti dostane do sveta ktory nepozna a musi siahnut az na dno svojich sil aby v nom uspel, uz vacsi archetyp byt nemoze *:)*
0 0
reagovat

Cival

Ok. Kdyz na to lidi nadavaji tak usuzuju, ze na to chodili kvuli pribehu, ale kvuli tomu aby se podivali na digitalni orgasmickou dzungli. Kdyz ale Tron prisel prakticky s tim samym, akorat misto dzungle pracuje s minimalistickym future designem je najednou to, ze ma blby pribeh na skodu.
Jinak ja v tom rozdil vidim. Neni spatne poslepovat jiny filmy (i kdyz to je taky blbost protoze puvodni Tron byl original jeste pred Matrixem a legacy jen stavi na jeho zakladech), kdyz ve vysledku je neco noveho, nez otrocky prepsat jiny, nekolikrat videny pribeh.
187733
Ok. Kdyz na to lidi nadavaji tak usuzuju, ze na to chodili kvuli pribehu, ale kvuli tomu aby se podivali na digitalni orgasmickou dzungli. Kdyz ale Tron prisel prakticky s tim samym, akorat misto dzungle pracuje s minimalistickym future designem je najednou to, ze ma blby pribeh na skodu. Jinak ja v tom rozdil vidim. Neni spatne poslepovat jiny filmy (i kdyz to je taky blbost protoze puvodni Tron byl original jeste pred Matrixem a legacy jen stavi na jeho zakladech), kdyz ve vysledku je neco noveho, nez otrocky prepsat jiny, nekolikrat videny pribeh.
Cival
1 0
reagovat
V com ma Tron povodny pribeh? Je to rovnaky archetyp pre masy videny 100x akurat odohravajuci sa v pomerne originalnom prostredi. To vsak neznamena originalny pribeh a vela divakov ktori nadavaju na Avatara a velebia Trona si neuvedomuje v akom su rozpore. Ad reci o univerzalnosti - v nej osobne nevidim problem. Mozno sa to nezda ale natocit blockbuster ktory dokaze triafat do vkusu ludi bez rozdielu veku a akym zanrom holduju, nie je vobec az tak lahke.
187731
V com ma Tron povodny pribeh? Je to rovnaky archetyp pre masy videny 100x akurat odohravajuci sa v pomerne originalnom prostredi. To vsak neznamena originalny pribeh a vela divakov ktori nadavaju na Avatara a velebia Trona si neuvedomuje v akom su rozpore. Ad reci o univerzalnosti - v nej osobne nevidim problem. Mozno sa to nezda ale natocit blockbuster ktory dokaze triafat do vkusu ludi bez rozdielu veku a akym zanrom holduju, nie je vobec az tak lahke.
1 0
reagovat
LojZa: Nikomu nevadi? Vzdyt na to nadavaji lidi uz rok v kuse? Osobne ale nevidim moc velkej rozdil mezi novym podanim jedny archetypalni story a la Pocahontas a poslepovanim pribehu ze Star Wars, Trona, Matrixu a desitek dalsich inspiraci. Ani jedno me samo o sobe neurazi. Pak jde jen o to podani (nazor na nej uz opakovat nebudu), o postavy a o to jak banalne vyzni filozofujici odbocky apod.
187726
LojZa: Nikomu nevadi? Vzdyt na to nadavaji lidi uz rok v kuse? Osobne ale nevidim moc velkej rozdil mezi novym podanim jedny archetypalni story a la Pocahontas a poslepovanim pribehu ze Star Wars, Trona, Matrixu a desitek dalsich inspiraci. Ani jedno me samo o sobe neurazi. Pak jde jen o to podani (nazor na nej uz opakovat nebudu), o postavy a o to jak banalne vyzni filozofujici odbocky apod.
0 0
reagovat
Nepochopim jednu vec. Jaktoze u Avatara nikomu nevadi, ze je to prakticky obslehnuty Tanec s vlky a u Trona nadavate na plytky scenar? Vzdyt Avatar bylo jen predrazene, nalestene NIC. (rozumej nic co bych uz predtim nevidel) Tron je sice nalesteny, ale aspon ma puvodni pribeh.
187724
Nepochopim jednu vec. Jaktoze u Avatara nikomu nevadi, ze je to prakticky obslehnuty Tanec s vlky a u Trona nadavate na plytky scenar? Vzdyt Avatar bylo jen predrazene, nalestene NIC. (rozumej nic co bych uz predtim nevidel) Tron je sice nalesteny, ale aspon ma puvodni pribeh.
1 0
reagovat

Chlupis

ty si potom asi Camerona moc nepochopil ked si to necakal, bolo to uplne jasne ze po Titanicu musi prist nieco este univerzalnejsie
187721
ty si potom asi Camerona moc nepochopil ked si to necakal, bolo to uplne jasne ze po Titanicu musi prist nieco este univerzalnejsie
Chlupis
0 0
reagovat
"Takovej film pro mě ztrácí smysl a stává se jen jakousi atrakcí snažící se trefit do vkusu všech" S tímhle argumentem nemám problém. To respektuju.
187718
"Takovej film pro mě ztrácí smysl a stává se jen jakousi atrakcí snažící se trefit do vkusu všech" S tímhle argumentem nemám problém. To respektuju.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se