Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Odcházení: Teaser

příspěvky 21 - 34 Napsat příspěvek
HAL: ok
179723
HAL: ok
0 0
reagovat
Vyhořelej autor, mizerná hra, zbytečný film a neskutečná protekce. Kdyby si to Havel aspoň platil ze svýho. Ale Holubová má za jedna, očividně zapomněla, že netočí další reklamu na Poštovní Spořitelnu.:+
179721
Vyhořelej autor, mizerná hra, zbytečný film a neskutečná protekce. Kdyby si to Havel aspoň platil ze svýho. Ale Holubová má za jedna, očividně zapomněla, že netočí další reklamu na Poštovní Spořitelnu.*:+*
0 0
reagovat

Cival

Neříkám že se mají vždycky bouřit. Jenom se nedivím že je to štve, jako všechno co je otravné a zvyknout si zatím nestihli. A myslím že zrovna v tomhle případě jste to mohli jednak očekávat a taky celé zavedení té reklamy pojmout trochu jinak.

Např krátká novinková zpráva ve které vysvětlíte co a jak (což při libovolné viditelnější změně na webu není nijak divné), několik lidí si zařve, zbytek rezignovaně pokývá hlavou, pár jich pochválí fajn možnost přeskakování, dořeší se technické problémy které se objevily a byl by pokoj. (aspoň do doby než vás donutí zrušit přeskakování, protáhnout reklamu na čtvrt hodiny a každý návštěvník si bude muset koupit nejmíň jednu sekačku na zhlédnutý trailer :)))
179717
Neříkám že se mají vždycky bouřit. Jenom se nedivím že je to štve, jako všechno co je otravné a zvyknout si zatím nestihli. A myslím že zrovna v tomhle případě jste to mohli jednak očekávat a taky celé zavedení té reklamy pojmout trochu jinak. Např krátká novinková zpráva ve které vysvětlíte co a jak (což při libovolné viditelnější změně na webu není nijak divné), několik lidí si zařve, zbytek rezignovaně pokývá hlavou, pár jich pochválí fajn možnost přeskakování, dořeší se technické problémy které se objevily a byl by pokoj. (aspoň do doby než vás donutí zrušit přeskakování, protáhnout reklamu na čtvrt hodiny a každý návštěvník si bude muset koupit nejmíň jednu sekačku na zhlédnutý trailer *:))*)
Cival
0 0
reagovat
Havla rád nemám a s filmem to nebude jiný.
179716
Havla rád nemám a s filmem to nebude jiný.
0 0
reagovat

HAL

Především jde o peníze, ja toho Civaloj, Hladoj a spol. na účet moc nepošlu a nejsem myslím z uživatelů sám...
179715
Především jde o peníze, ja toho Civaloj, Hladoj a spol. na účet moc nepošlu a nejsem myslím z uživatelů sám...
HAL
0 0
reagovat
okkac: Protoze na ni nikdo nekouka? To je prijemne tak pro oblbnuti zadavatelu 8)
179714
okkac: Protoze na ni nikdo nekouka? To je prijemne tak pro oblbnuti zadavatelu *8)*
0 0
reagovat
Na CSFD mají reklamu a ž na konci traileru, což je velmi příjemné ;)
179713
Na CSFD mají reklamu a ž na konci traileru, což je velmi příjemné *;)*
0 0
reagovat
HAL: Generalizuju, protoze vidim, ze to na tech velkych webech jede. Treba Novinky maj monstrnavstevnost a Bet and WIn tam jede uz asi rok stejnej pulminutovej spot. A v diskuzi jsem na nej narazku nikdy snad ani nezaznamenal. Lidi jsou asi zjevne zvykli stejne jako ja pul minuty koukat jinam. Proto si myslim, ze je tohle zbytecny remcani na adresu extremne kratky reklamy s ne-uplne-beznou moznosti preskocit... Vysli jsme maximalne vstric. No nic. Ja si muzu myslet, ze nekteri lide takhle budou remcat v podstate u vseho, ty zas, ze se maji vzdycky bourit proti ziskuchtivemu svetu. Aneb ted si odbudeme par (zbytecnych) polemik a za pul roku si toho nikdo ani nevsimne. 8)
179712
HAL: Generalizuju, protoze vidim, ze to na tech velkych webech jede. Treba Novinky maj monstrnavstevnost a Bet and WIn tam jede uz asi rok stejnej pulminutovej spot. A v diskuzi jsem na nej narazku nikdy snad ani nezaznamenal. Lidi jsou asi zjevne zvykli stejne jako ja pul minuty koukat jinam. Proto si myslim, ze je tohle zbytecny remcani na adresu extremne kratky reklamy s ne-uplne-beznou moznosti preskocit... Vysli jsme maximalne vstric. No nic. Ja si muzu myslet, ze nekteri lide takhle budou remcat v podstate u vseho, ty zas, ze se maji vzdycky bourit proti ziskuchtivemu svetu. Aneb ted si odbudeme par (zbytecnych) polemik a za pul roku si toho nikdo ani nevsimne. *8)*
0 0
reagovat
Abych neplkal úplně OT - Odcházení mě zajímá hodně už kvůli personě Václava Havla a nápad na takovýto oznamovací teaser to není špatné... ale zpracování je tristní.
Pokud se tím ovšem snažili naznačit že film samotný si na nic vážně míněného ani nehraje, tak se povedlo.
179711
Abych neplkal úplně OT - Odcházení mě zajímá hodně už kvůli personě Václava Havla a nápad na takovýto oznamovací teaser to není špatné... ale zpracování je tristní. Pokud se tím ovšem snažili naznačit že film samotný si na nic vážně míněného ani nehraje, tak se povedlo.
0 0
reagovat

Cival

"reklamy pred videem jsou uplnej standard", "kterou proste jsou lidi zvykli akceptovat"
Negeneralizuj, stejně tak bych mohl říkat že já ty reklamy před videem nevídám skoro nikde. Btw naříkat na to že se to lidem nelíbí je imho zcestné, ještě jsem neviděl že by se to někde nesetkalo s negativními ohlasy.

Btw moc nepobírám to "jakou" reklamu před ty trailery dáváte - přecejen základ u reklamy na netu je správné zacílení a představa že průměrného návštěvníka MZ by mohla zajímat nová bruska od Hornbach je poněkud úsměvná. Což je tedy zamyšelní směrem k zadavateli reklamy, vám konkrétně je celkem jedno co tam máte, peníze z toho jsou stejné.
179710
"reklamy pred videem jsou uplnej standard", "kterou proste jsou lidi zvykli akceptovat" Negeneralizuj, stejně tak bych mohl říkat že já ty reklamy před videem nevídám skoro nikde. Btw naříkat na to že se to lidem nelíbí je imho zcestné, ještě jsem neviděl že by se to někde nesetkalo s negativními ohlasy. Btw moc nepobírám to "jakou" reklamu před ty trailery dáváte - přecejen základ u reklamy na netu je správné zacílení a představa že průměrného návštěvníka MZ by mohla zajímat nová bruska od Hornbach je poněkud úsměvná. Což je tedy zamyšelní směrem k zadavateli reklamy, vám konkrétně je celkem jedno co tam máte, peníze z toho jsou stejné.
Cival
0 0
reagovat


Drago:

1) jako clovek co chodi na Novinky, Worstpreviews, iDnes, Comingsoon nebo Novu jsem se ujistil, ze reklamy pred videem jsou uplnej standard, Navic jsou vetsinou pulminutovy az minutovy a nejsou preskocit, zatimco u nas jsou kratsi a jdou... lamentovat proti nim je tak trochu jako vydirani, protoze je to uplne bezna zalezitost, kterou proste jsou lidi zvykli akceptovat. Tak proc zrovna u nas musime poslouchat tyhle reci?

2) Muzes to preskocit tlacikem FastForward
179709
Drago: 1) jako clovek co chodi na Novinky, Worstpreviews, iDnes, Comingsoon nebo Novu jsem se ujistil, ze reklamy pred videem jsou uplnej standard, Navic jsou vetsinou pulminutovy az minutovy a nejsou preskocit, zatimco u nas jsou kratsi a jdou... lamentovat proti nim je tak trochu jako vydirani, protoze je to uplne bezna zalezitost, kterou proste jsou lidi zvykli akceptovat. Tak proc zrovna u nas musime poslouchat tyhle reci? 2) Muzes to preskocit tlacikem FastForward
0 0
reagovat
Tak nevim, jestli mě sere víc trailer nebo ta reklama před tím, co nejde přeskočit...:-
179708
Tak nevim, jestli mě sere víc trailer nebo ta reklama před tím, co nejde přeskočit...*:-*
0 0
reagovat
videl jsem to bez zvuku, ale to je asi jedno, prijde mi to sympaticke az na tu babu, co nevi kdy ma odejit :-D
179706
videl jsem to bez zvuku, ale to je asi jedno, prijde mi to sympaticke az na tu babu, co nevi kdy ma odejit :-D
0 0
reagovat
no, že by mě to zas tak uráželo..., je to blbina, spíš jako intro na stránky by to fungovalo hezky...a Dagmar teda ten chrup ukazuje trochu extrémním způbem.
179703
no, že by mě to zas tak uráželo..., je to blbina, spíš jako intro na stránky by to fungovalo hezky...a Dagmar teda ten chrup ukazuje trochu extrémním způbem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se