Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robin Hood: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Jsem už asi starej, ale co znamená, když DeNiro řekne: "Ty jsi nějakej suvenýr." ?
168923
Jsem už asi starej, ale co znamená, když DeNiro řekne: "Ty jsi nějakej suvenýr." ?
?
0 0
reagovat

DeNiro

168921
[link="http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/020/8/7/Nuclear_Facepalm_Poster_by_Nianden.jpg"]Suvenýr?[/link]
DeNiro
0 0
reagovat

Quisp

Ty jsi nějakej suvenýr :D
168919
Ty jsi nějakej suvenýr *:D*
Quisp
0 0
reagovat

DeNiro

A já zase nechápu lidi, který neumí v klidu pobrat cizí názor ;)
168918
A já zase nechápu lidi, který neumí v klidu pobrat cizí názor *;)*
DeNiro
0 0
reagovat
Perfektní zpracování Robina Hooda. Dávam poctivých 85%. Už dlouho jsem neviděl takhle dobrej film z prostředí středověku. Bojové scény a exteriéry úžasný.

Nechápu ubrečený rádobykritiky, který hledají malichernosti a nejsou schopný pobrat novější originální zpracování. Co jste proboha čekali? Russela misto Kevina? To by asi nestačilo...

Nenechte se odradit zamindrákovanýma puberťákama - určitě stojí za to jít na tenhle film do kina!
168917
Perfektní zpracování Robina Hooda. Dávam poctivých 85%. Už dlouho jsem neviděl takhle dobrej film z prostředí středověku. Bojové scény a exteriéry úžasný. Nechápu ubrečený rádobykritiky, který hledají malichernosti a nejsou schopný pobrat novější originální zpracování. Co jste proboha čekali? Russela misto Kevina? To by asi nestačilo... Nenechte se odradit zamindrákovanýma puberťákama - určitě stojí za to jít na tenhle film do kina!
0 0
reagovat
co to tu je za romany?! :D, tak nic no, na poli historickych rubacek vladne 192 min. KINGDOM Of HEAVEN ?)
168904
co to tu je za romany?! *:D*, tak nic no, na poli historickych rubacek vladne 192 min. [b]KINGDOM Of HEAVEN[/b] *?)*
0 0
reagovat

Robin Úd aneb Jak poslat do kytek dobrej film

Čau,

Já po včerejším shlédnutí připojím svoji minirecenzičku a předem se omlouvám za mírně expresivnější výrazivo. Fakt mne to ale namíchlo. Berte tohle jako varování a jako slovo lítosti nad tím, jak někdo může poslat docela dobrou práci do kytek.

NEstává se mi to, ale věru nevím, co přesně napsat. Asi tak rozpačitej dojem z filmu mám. Řekl bych, že první 2/3 filmu jsou skvělý a poslední 1/3 bych utek. Proč to?

Popořadě:
Děj je uplně jinej než všickni dosavadní R.Údi. Je to víc zasazený do historickýho kontextu, než do románu. Celý se to teda odvíjí od světo(rozuměj anglo)dějnejch událostí neustálých šarvátek mezi “Ostrovy” a “Žabožrouty”. Jsou tam skvěle zpracovaný dobový reálie, vojenská taktika, mentalita, krutost doby. Úchvatná výprava, úžasná kamera … ještě úžasnější střih. Vynikající herecký obsazení. Kromě Crowa a Blanchettový tam fantasticky hrají třeba Max von Sydow nebo William Hurt. Všude svrab, špína a neštovice, no zkrátka temnej středověk se všim všudy. Také zápletka (scénář) je dobře vymyšlená … alespoň v těch prvních 2/3.

Tak to byla pozitiva. Všechna pozitiva. Vypadá to, že je správně bylo vlastně vše. Opak je pravdou. Negativa bohužel v mém případě převažují, a to proto, že závěrečná třetina dělá z díla velice Béčkovej film a totálně ho to v mejch očích zazdívá a posílá do kytek. Skoro bych řekl … typicky holywoodskej průser. Až do těch 2/3 je to takový syrový, naturalistický, tvrdý a člověk má pocit, že takhle nějak to tehdá fakt bylo. Nechci Vám to celý prozrazovat, ale pak se to zlomí a přejde to do sračkovitýho, rozplizlýho, světobolnýho lovestrory blijícího na lidi slova o demokracii a rovnosti mezi lidma, hrůzy se zamilovanýma pohledama ve stylu Titanicu nebo Pearl Harbouru a vyvrcholí to snad tim nejhorším, co mohlo autora “postihnout” … a to Blanchettovou ve stylu Jany z Arku útočící v čele vojů na Francouzkou invazní armádu … ještě v doprovodu vojska malejch dětí.

Ten konec je ze všeho nejhorší a naprosto strhává veškerý úsilí herců I filmařů pod úroveň Bollywoodu a mne osobně závěr znechutil tak, že jsem se skoro pozvracel. Taktak, že jsem vyběhl ze sálu a doběhl na WC.

Nebejt konce, hodnotil bych to tak 4 bodama z 5, ale takhle tomu dávám tak 2 body, s odřenejma ušima, a to jen z úcty k technický zdatnosti režiséra, štábu a herců.

PS:
Mimochodem nechápu, jak s tim mohli přijet do Cannes, protože celej ten film je ultra protifrancouzskej :))))), je od začátku do konce vlastně jedním velkým plivancem na tuhle podivnou zemi.

Pavouk
168903
Čau, Já po včerejším shlédnutí připojím svoji minirecenzičku a předem se omlouvám za mírně expresivnější výrazivo. Fakt mne to ale namíchlo. Berte tohle jako varování a jako slovo lítosti nad tím, jak někdo může poslat docela dobrou práci do kytek. NEstává se mi to, ale věru nevím, co přesně napsat. Asi tak rozpačitej dojem z filmu mám. Řekl bych, že první 2/3 filmu jsou skvělý a poslední 1/3 bych utek. Proč to? Popořadě: Děj je uplně jinej než všickni dosavadní R.Údi. Je to víc zasazený do historickýho kontextu, než do románu. Celý se to teda odvíjí od světo(rozuměj anglo)dějnejch událostí neustálých šarvátek mezi “Ostrovy” a “Žabožrouty”. Jsou tam skvěle zpracovaný dobový reálie, vojenská taktika, mentalita, krutost doby. Úchvatná výprava, úžasná kamera … ještě úžasnější střih. Vynikající herecký obsazení. Kromě Crowa a Blanchettový tam fantasticky hrají třeba Max von Sydow nebo William Hurt. Všude svrab, špína a neštovice, no zkrátka temnej středověk se všim všudy. Také zápletka (scénář) je dobře vymyšlená … alespoň v těch prvních 2/3. Tak to byla pozitiva. Všechna pozitiva. Vypadá to, že je správně bylo vlastně vše. Opak je pravdou. Negativa bohužel v mém případě převažují, a to proto, že závěrečná třetina dělá z díla velice Béčkovej film a totálně ho to v mejch očích zazdívá a posílá do kytek. Skoro bych řekl … typicky holywoodskej průser. Až do těch 2/3 je to takový syrový, naturalistický, tvrdý a člověk má pocit, že takhle nějak to tehdá fakt bylo. Nechci Vám to celý prozrazovat, ale pak se to zlomí a přejde to do sračkovitýho, rozplizlýho, světobolnýho lovestrory blijícího na lidi slova o demokracii a rovnosti mezi lidma, hrůzy se zamilovanýma pohledama ve stylu Titanicu nebo Pearl Harbouru a vyvrcholí to snad tim nejhorším, co mohlo autora “postihnout” … a to Blanchettovou ve stylu Jany z Arku útočící v čele vojů na Francouzkou invazní armádu … ještě v doprovodu vojska malejch dětí. Ten konec je ze všeho nejhorší a naprosto strhává veškerý úsilí herců I filmařů pod úroveň Bollywoodu a mne osobně závěr znechutil tak, že jsem se skoro pozvracel. Taktak, že jsem vyběhl ze sálu a doběhl na WC. Nebejt konce, hodnotil bych to tak 4 bodama z 5, ale takhle tomu dávám tak 2 body, s odřenejma ušima, a to jen z úcty k technický zdatnosti režiséra, štábu a herců. PS: Mimochodem nechápu, jak s tim mohli přijet do Cannes, protože celej ten film je ultra protifrancouzskej :))))), je od začátku do konce vlastně jedním velkým plivancem na tuhle podivnou zemi. Pavouk
Robin Úd aneb Jak poslat do kytek dobrej film
0 0
reagovat

fandango

Ja se o Vetrelce nebojim vubec, kazdej slapne obcas vedele. Pokud se podivas na Scottovu filmografii, tak je jeho vetsina filmu vic dobra... Lepsi nez kdyby vetrelce odreziroval nejakej neznamej klipar co tocil jen klip pro nejakou dethmetalovou skupinu... Anebo Marcus Nispel....
168881
Ja se o Vetrelce nebojim vubec, kazdej slapne obcas vedele. Pokud se podivas na Scottovu filmografii, tak je jeho vetsina filmu vic dobra... Lepsi nez kdyby vetrelce odreziroval nejakej neznamej klipar co tocil jen klip pro nejakou dethmetalovou skupinu... Anebo Marcus Nispel....
fandango
0 0
reagovat
spravna poznamka ! :)
168879
spravna poznamka ! :)
0 0
reagovat
..začínam sa báť o prequel Votrelca:-
168878
..začínam sa báť o prequel Votrelca*:-*
0 0
reagovat
Byl jsem vcera na premiere a musim teda s litosti konstatovat, ze film je od 1/3 do 2,5/3 nuda v mire tak velike, ze jsem v tom kine misty doslova trpel. Pral jsem si mit ovladac a tu neskutecne hutnou otravnou mizernou omacku pretocit.
FInale byla sice klasicka bitka, ale jakoze i ta byla mizerna. Par dobrych zaberu, ale celkove si reknete, ze slo udelat vsechno tak 10x lepe, coz u rezisera Scottova formatu me doslova s**e. Jak muze nekdo s takovym talentem a tolika super filmy na konte natocit neco takoveho, mi hlava nebere.
168877
Byl jsem vcera na premiere a musim teda s litosti konstatovat, ze film je od 1/3 do 2,5/3 nuda v mire tak velike, ze jsem v tom kine misty doslova trpel. Pral jsem si mit ovladac a tu neskutecne hutnou otravnou mizernou omacku pretocit. FInale byla sice klasicka bitka, ale jakoze i ta byla mizerna. Par dobrych zaberu, ale celkove si reknete, ze slo udelat vsechno tak 10x lepe, coz u rezisera Scottova formatu me doslova s**e. Jak muze nekdo s takovym talentem a tolika super filmy na konte natocit neco takoveho, mi hlava nebere.
0 0
reagovat
Recenze Prokopový maj základní nedostatek. Nemaj žádný shrnutí ani jinak vyjádřenou kvalitu/nekvalitu snímku pro ty, koho její nudné a sáhodlouhé bláboly nebaví číst.
168876
Recenze Prokopový maj základní nedostatek. Nemaj žádný shrnutí ani jinak vyjádřenou kvalitu/nekvalitu snímku pro ty, koho její nudné a sáhodlouhé bláboly nebaví číst.
0 0
reagovat
Mám zlé tušení, že tomuhle filmu nepomůže ani rozšířená verze...
168873
Mám zlé tušení, že tomuhle filmu nepomůže ani rozšířená verze...
0 0
reagovat
to je to spravne slovo, nuda. Ani v kine me trailery na totok vubec nezajimaly, ted vim proc .. :o
168874
to je to spravne slovo, nuda. Ani v kine me trailery na totok vubec nezajimaly, ted vim proc .. *:o*
0 0
reagovat
st39.6: Prokopová slovo nuda nepoužila ani jednou:)) V tom rozpor vidím!
168872
st39.6: Prokopová slovo nuda nepoužila ani jednou*:))* V tom rozpor vidím!
0 0
reagovat
dík za recenzi ušetřili jste mě peníze i čas v kině.dalo se to čekat.Che ale upřimě kdybych na to šel tak bych asi taky tajně doufal že se objeví Costner s Freemanem :))
168870
dík za recenzi ušetřili jste mě peníze i čas v kině.dalo se to čekat.Che ale upřimě kdybych na to šel tak bych asi taky tajně doufal že se objeví Costner s Freemanem :))
0 0
reagovat
on rozporuplnej neni, je nudnej
a ty maly decka jsou novodobi Ewokove :D
168869
on rozporuplnej neni, je nudnej a ty maly decka jsou novodobi Ewokove *:D*
0 0
reagovat
Cival děsí (a to se mu líbila hned kinoverze Království nebeského, dodnes si pamatuju na jeho bezprostřední reakci po projekci), Alena Prokopová zase do žil vlévá naději zpřejnou recenzí: link Takhle rozporuplné filmy mám vlastně nejraději! ;)
168868
Cival děsí (a to se mu líbila hned kinoverze Království nebeského, dodnes si pamatuju na jeho bezprostřední reakci po projekci), Alena Prokopová zase do žil vlévá naději zpřejnou recenzí: http://alenaprokopova.blogspot.com/2010/05/robin-hood-jako-scottuv-pribeh-o-moci.html Takhle rozporuplné filmy mám vlastně nejraději! *;)*
0 0
reagovat
Uvidíme, jestli je to jako Království Nebeské, tak se zase tak moc nestrachuju, protože jsem si i tam dokázal spoustu věcí domyslet a u spousty scén moje srdce historika zaplesalo (samozřejmě jen u některých). Jestli je tady vážně tak nelogický vzestup hlavního hrdiny, tak to by mohla být největší vada na kráse, ale snad se mi to dneska bude líbit. ;)
168867
Uvidíme, jestli je to jako Království Nebeské, tak se zase tak moc nestrachuju, protože jsem si i tam dokázal spoustu věcí domyslet a u spousty scén moje srdce historika zaplesalo (samozřejmě jen u některých). Jestli je tady vážně tak nelogický vzestup hlavního hrdiny, tak to by mohla být největší vada na kráse, ale snad se mi to dneska bude líbit. *;)*
0 0
reagovat
Au.

Asi si fakt počkám na tu rozšířenou verzi. Vzato kolem a kolem, kinoverze Kingdom of Heaven byla taky docela děsná (dvě třetiny děje nedávaly smysl).

Je to smutný.:(:-
168866
Au. Asi si fakt počkám na tu rozšířenou verzi. Vzato kolem a kolem, kinoverze Kingdom of Heaven byla taky docela děsná (dvě třetiny děje nedávaly smysl). Je to smutný.*:(**:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se