Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Iron Man 2: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Tenhle film by zasloužil mretál za klamavou reklamu - polovina záběrů z traileru nebyla ve filmu :P

Nicméně, ukecanost mi ve filmu jako problém nepřišla. Spíš fakt, že postavy dost často oscilovaly mezi dvěma naprosto odlišnými charakterovými typy, což notně rozhodilo i scénář. Ovšem dávat mu totéž bodové hodnocení jako Wolverineovi... nevím nevím. Aspoň hvězdičkový rozdíl mezi nimi imho je.
167788
Tenhle film by zasloužil mretál za klamavou reklamu - polovina záběrů z traileru nebyla ve filmu :P Nicméně, ukecanost mi ve filmu jako problém nepřišla. Spíš fakt, že postavy dost často oscilovaly mezi dvěma naprosto odlišnými charakterovými typy, což notně rozhodilo i scénář. Ovšem dávat mu totéž bodové hodnocení jako Wolverineovi... nevím nevím. Aspoň hvězdičkový rozdíl mezi nimi imho je.
1 0
reagovat
To uz spis toho slibovanyho Mandarina.

Jsem celkem zvedavej na trzby, protoze navzdory sesti hvezdickam tady na MZ, jsou ohlasy vic nez kladne. :)
167787
To uz spis toho slibovanyho Mandarina. Jsem celkem zvedavej na trzby, protoze navzdory sesti hvezdickam tady na MZ, jsou ohlasy vic nez kladne. *:)*
1 0
reagovat
...taky se tesim na treti a at uz tam daji nejakeho monstrozniho protivnika z masa a kosti neco jako hulk proste nejake mostrum by sedelo;)
167759
...taky se tesim na treti a at uz tam daji nejakeho monstrozniho protivnika z masa a kosti neco jako hulk proste nejake mostrum by sedelo*;)*
1 0
reagovat
Bál jsem se hodně ale překvapilo mě to. Film mě nezklamal.. Downey hláškoval jako prase, Cheadle byl až překvapivě vtipný, Mickey si to neuvěřitelně dával a Sam byl pěkne slizkej. Režisér si střihl taky dost scének což mě pobavilo. Stejně jako štít Ameriky, jahody, hláška z finále na střeše :+ a spousty dalších a dalších. V kině se prostě lidi bavili a hulákali smíchy. Zlatý Palace Cinemas v originále 8) Byla to skvělá atmosféra... a recenzi teda dost nechápu.. ale opravdu nechápu. Čekal jsem tedy všechno ale ne takhle super film! Akčních scén bylo málo, to je moje jediné mínus, ale když už tam byli tak peckoidní! Finále bylo vážně povedený ale souhlasím, že si Ivan zasloužil víc prostoru... každopádně dvojka byla mnohem lepší a bavil jsem se spolu s dvěma kámoši(jeden byl z toho tak uchcanej a to říkal, že oproti jedničce palec nahoru) se svou přítelkyní ( jednička ji přišla průměrná ale tohle ji prej hodně bavilo) a vlastně celé kino bylo potěšeno! Opravdu zvedám palec a dávám 9*! Už ať je tu třetí díl!
167756
Bál jsem se hodně ale překvapilo mě to. Film mě nezklamal.. Downey hláškoval jako prase, Cheadle byl až překvapivě vtipný, Mickey si to neuvěřitelně dával a Sam byl pěkne slizkej. Režisér si střihl taky dost scének což mě pobavilo. Stejně jako štít Ameriky, jahody, hláška z finále na střeše *:+* a spousty dalších a dalších. V kině se prostě lidi bavili a hulákali smíchy. Zlatý Palace Cinemas v originále *8)* Byla to skvělá atmosféra... a recenzi teda dost nechápu.. ale opravdu nechápu. Čekal jsem tedy všechno ale ne takhle super film! Akčních scén bylo málo, to je moje jediné mínus, ale když už tam byli tak peckoidní! Finále bylo vážně povedený ale souhlasím, že si Ivan zasloužil víc prostoru... každopádně dvojka byla mnohem lepší a bavil jsem se spolu s dvěma kámoši(jeden byl z toho tak uchcanej a to říkal, že oproti jedničce palec nahoru) se svou přítelkyní ( jednička ji přišla průměrná ale tohle ji prej hodně bavilo) a vlastně celé kino bylo potěšeno! Opravdu zvedám palec a dávám 9*! Už ať je tu třetí díl!
1 0
reagovat
Objektivne. Pokud dostala jednicka osm hvezd, dvojka mela (dle meho nazoru) dostat minimalne o pul hvezdicky vic. U me je to 8 s tim, ze jednicka je na 7 a pul. Je to dospelejsi film. Alespon dle me. Akce mi prijde ok (NENUDI jako u TF2), docela dost pomerne vtipnych hlasek, Downey hraje svuj standardni nadprumer, resp. se do role Iron Mana nesmirne hodi. Scarlett bezpohlavni, ale svuj ukol splnila. Paltrow urvana (rozumej vystresovana), ze konec, ale svuj ukol splnila.

Celkove jsem z premiery odchazel nad ocekavani dobre naladeny a poteseny, ze film zdaleka neni na 6 (uz vubec ne na 5) pokud se bavime o hodnoceni v zanru akcni komiksovky.
167753
Objektivne. Pokud dostala jednicka osm hvezd, dvojka mela (dle meho nazoru) dostat minimalne o pul hvezdicky vic. U me je to 8 s tim, ze jednicka je na 7 a pul. Je to dospelejsi film. Alespon dle me. Akce mi prijde ok (NENUDI jako u TF2), docela dost pomerne vtipnych hlasek, Downey hraje svuj standardni nadprumer, resp. se do role Iron Mana nesmirne hodi. Scarlett bezpohlavni, ale svuj ukol splnila. Paltrow urvana (rozumej vystresovana), ze konec, ale svuj ukol splnila. Celkove jsem z premiery odchazel nad ocekavani dobre naladeny a poteseny, ze film zdaleka neni na 6 (uz vubec ne na 5) pokud se bavime o hodnoceni v zanru akcni komiksovky.
1 0
reagovat
Už nám může bejt aspoň jasný, proč z ničeho nic změnili stopáž z nějakejch 2 hod. a půl na cca. 2 hod. BD volá pro Director's Cutu :)
167749
Už nám může bejt aspoň jasný, proč z ničeho nic změnili stopáž z nějakejch 2 hod. a půl na cca. 2 hod. BD volá pro Director's Cutu *:)*
1 0
reagovat
keby aspon chlastal ako v komiksoch, ale takto
1 som dal 3/5, dvojku som nevidel som zvedavy, podla ohlasov je to rozporuplne
1* ide scarlett urcite:))
167747
keby aspon chlastal ako v komiksoch, ale takto 1 som dal 3/5, dvojku som nevidel som zvedavy, podla ohlasov je to rozporuplne 1* ide scarlett urcite*:))*
1 0
reagovat

Cival

ad Hulk, nebyl špatně napsanej, ale Norton a Liv Tyler, tam prostě nebyla žádná chemie, zato Downey a Paltrow tam to bylo v jedničce a ve dvojce znovu, a musím říct, že to kecání spíš považuju za plus. I jednička je zpětně docela dost ukecaná.
Vztah Downey a Cheadle, no tam to bylo skutečně trochu divný, že vzal oblek na základnu mi WTF nepřišlo, WTF mi přišlo, že k němu pustili Rockwella.

imf
Scéna s políbenou helmou na začátku mi taky citelně chyběla. Osobně mi to vystřihnutí přijde silně zbytečný. Co s týče Scarlet, tak ta scéna s rukou se asi nevešla do dění, ale taky bych ji přivítal. Snad bude vylepšená edice:)
167746
ad Hulk, nebyl špatně napsanej, ale Norton a Liv Tyler, tam prostě nebyla žádná chemie, zato Downey a Paltrow tam to bylo v jedničce a ve dvojce znovu, a musím říct, že to kecání spíš považuju za plus. I jednička je zpětně docela dost ukecaná. Vztah Downey a Cheadle, no tam to bylo skutečně trochu divný, že vzal oblek na základnu mi WTF nepřišlo, WTF mi přišlo, že k němu pustili Rockwella. [b]imf[/b] Scéna s políbenou helmou na začátku mi taky citelně chyběla. Osobně mi to vystřihnutí přijde silně zbytečný. Co s týče Scarlet, tak ta scéna s rukou se asi nevešla do dění, ale taky bych ji přivítal. Snad bude vylepšená edice:)
Cival
1 0
reagovat
Spokojenost... Film nebyl preplacanej, jak jsem ocekaval, dialogy me bavily, akce byla pekna a ikdyz jsem si hned na zacatku filmu rozbil bryle a pak jsem musel skoro cely film zaostrovat abych z toho nemel 3D bez bryli :D film me bavil a byl jsem spokojen a nebojim se tomu klidne dat 7-8/10.
167742
Spokojenost... Film nebyl preplacanej, jak jsem ocekaval, dialogy me bavily, akce byla pekna a ikdyz jsem si hned na zacatku filmu rozbil bryle a pak jsem musel skoro cely film zaostrovat abych z toho nemel 3D bez bryli *:D* film me bavil a byl jsem spokojen a nebojim se tomu klidne dat 7-8/10.
1 0
reagovat
takze jeden vzkaz pro autora krityky uvahove pochodove mysleni ti jede opravdu dobre ale to si nech pro jine filmy!!! vcera jsem byl tady v Uk na zeleznakovi a dal mi to co jsem chtel vyrovnal se jednicce a ty dlouhe dialogi jsem ani nevnimal pac jsem se tesil je na akci ktera byla briliantni!!!! nevim jestli jsi videl ten film ale tyhle filmy nejsou o pribehu nebo podobne je to o jen te komiksove postave a efektech a to chci a to mi staci8)
167721
takze jeden vzkaz pro autora krityky uvahove pochodove mysleni ti jede opravdu dobre ale to si nech pro jine filmy!!! vcera jsem byl tady v Uk na zeleznakovi a dal mi to co jsem chtel vyrovnal se jednicce a ty dlouhe dialogi jsem ani nevnimal pac jsem se tesil je na akci ktera byla briliantni!!!! nevim jestli jsi videl ten film ale tyhle filmy nejsou o pribehu nebo podobne je to o jen te komiksove postave a efektech a to chci a to mi staci*8)*
1 0
reagovat
Tak předem musim říc, že jsem na tom byl včera ve Slováči na titulkovaný verzi, takže "kvalita" dabingu mě nijak neovlivnila, a to je jen dobře, protože jak tady už někdo zminil, Downey zase hláškoval ostošest.Osobně musim říci, že mě pro mě to taky byla dobrá jízda. Herci výborní (Rockwell parádní a Scarlett hot), jenom škoda, že někteří byli využiti tak málo. Jenom co bych vytknul je ta poslední část, kdy se to tam bitkuje hlava nehlava s těma hammeroidama(:D). Osobně bych to zrovna zkrátil a přidal na bitce s Vankem, ta mi přišla "nevyužitá". Scéna s věčírkem...no chápu, že pro někoho to bylo WTF? ale následující osobní bitka byla fajn. Samozřejmě dokonalý to není a výtky k tomu jsou,ale nenudil jsem se (ano jsem skromný:D). Takže za mě:+
167713
Tak předem musim říc, že jsem na tom byl včera ve Slováči na titulkovaný verzi, takže "kvalita" dabingu mě nijak neovlivnila, a to je jen dobře, protože jak tady už někdo zminil, Downey zase hláškoval ostošest.Osobně musim říci, že mě pro mě to taky byla dobrá jízda. Herci výborní (Rockwell parádní a Scarlett hot), jenom škoda, že někteří byli využiti tak málo. Jenom co bych vytknul je ta poslední část, kdy se to tam bitkuje hlava nehlava s těma hammeroidama(*:D*). Osobně bych to zrovna zkrátil a přidal na bitce s Vankem, ta mi přišla "nevyužitá". Scéna s věčírkem...no chápu, že pro někoho to bylo WTF? ale následující osobní bitka byla fajn. Samozřejmě dokonalý to není a výtky k tomu jsou,ale nenudil jsem se (ano jsem skromný*:D*). Takže za mě*:+*
1 0
reagovat

Duro

Jasne, Dlouhy... bylo by divny, kdybych chvalil Tumu... ten mluvil nevyraznyho Rhodeyho.
167704
Jasne, Dlouhy... bylo by divny, kdybych chvalil Tumu... ten mluvil nevyraznyho Rhodeyho.
Duro
1 0
reagovat
Aha, tak proto ho chtel privizt do Ameriky. :)
167702
Aha, tak proto ho chtel privizt do Ameriky. *:)*
1 0
reagovat
Ten papoušek ale chlastá vodku. :)
167700
Ten papoušek ale chlastá vodku. *:)*
1 0
reagovat
6*? To si delate srandu? Dyt je to minimalne stejne, ne li lepsi jako jednicka. Vic rozjetesti, Tony s Hammerem hlaskuji jako o zivot (originalni anglicka verze, nevim jak u vas v cechach s dabingem), zadny trapne romantarny, proslovy o tom jak s velou silou prichazi velka zpodpovednost - vse je smrskle na nezbytne minimum. Ke dvojce mam jen jednu vytku - stejne jako v jednicce malo akcnich scenek. Ten zacatek se skydivingem a ACDC byl kulervouci, bitka s Warmachinem paradni....no a konec me malinko zklamal, Mickey moc dlouho nevydrzel... Narozeninova oslava byla uplne cool. V tom filmu hlaskuji snad vsichni krome toho papouska. :D
Cekal jsem ze na konci Thora ukaou trochu vic.:)
167699
6*? To si delate srandu? Dyt je to minimalne stejne, ne li lepsi jako jednicka. Vic rozjetesti, Tony s Hammerem hlaskuji jako o zivot (originalni anglicka verze, nevim jak u vas v cechach s dabingem), zadny trapne romantarny, proslovy o tom jak s velou silou prichazi velka zpodpovednost - vse je smrskle na nezbytne minimum. Ke dvojce mam jen jednu vytku - stejne jako v jednicce malo akcnich scenek. Ten zacatek se skydivingem a ACDC byl kulervouci, bitka s Warmachinem paradni....no a konec me malinko zklamal, Mickey moc dlouho nevydrzel... Narozeninova oslava byla uplne cool. V tom filmu hlaskuji snad vsichni krome toho papouska. :D Cekal jsem ze na konci Thora ukaou trochu vic.*:)*
1 0
reagovat
Rockwella hovoril tuším Dlouhý (hlas Nea z prvého Matrixu).
167698
Rockwella hovoril tuším Dlouhý (hlas Nea z prvého Matrixu).
1 0
reagovat

Duro

To je i na fotkach... mimochodem ten bozk a hlaska "You Complete Me" v traileru skvele funguje, ve filmu naopak v uvodu bolestne chybi. Nechapu, proc to vypustili, tech prvnich par vterin by bylo mnohem silnejsich.

Jinak samozrejme na titulkovanou verzi pujdu, ale mam fantazii a nenechal jsem se tim ceskym knikanim zas tak moc ovlivnit. Na druhou stranu je jasne, ze by to slo udelat lip... Tuma si treba Rockwella evidentne vychutnal.
167697
To je i na fotkach... mimochodem ten bozk a hlaska "You Complete Me" v traileru skvele funguje, ve filmu naopak v uvodu bolestne chybi. Nechapu, proc to vypustili, tech prvnich par vterin by bylo mnohem silnejsich. Jinak samozrejme na titulkovanou verzi pujdu, ale mam fantazii a nenechal jsem se tim ceskym knikanim zas tak moc ovlivnit. Na druhou stranu je jasne, ze by to slo udelat lip... Tuma si treba Rockwella evidentne vychutnal.
Duro
1 0
reagovat
Pozerám, že v traileroch je dosť záberov, ktoré som vo filme nepostrehol. Gwyneth bozkáva helmu, Tony učí Natáliu strieľať tým svojím bazmegom...
167695
Pozerám, že v traileroch je dosť záberov, ktoré som vo filme nepostrehol. Gwyneth bozkáva helmu, Tony učí Natáliu strieľať tým svojím bazmegom...
1 0
reagovat
narozeninova oslava:jako nevim co je na tom špatnýho si užívat poslední narozky ,když mu Scarlet řekne dělat si co chci a ským chci.BUM! Tony v obleku Ironmana u baru balí roštěnky ? nejvíc cool moment pro mě ve filmu asi :))
a i ta bitka s Rhodeym aka Warmachinem dost vpohodě :)))
a triky byly nahodou moc povedený s titánama se to vůbec nedá srovnat !!!!

a podle mě bude Mandarin společně s Hulkem jako záporák v Avengers ........
167684
narozeninova oslava:jako nevim co je na tom špatnýho si užívat poslední narozky ,když mu Scarlet řekne dělat si co chci a ským chci.BUM! Tony v obleku Ironmana u baru balí roštěnky ? nejvíc cool moment pro mě ve filmu asi :)) a i ta bitka s Rhodeym aka Warmachinem dost vpohodě :))) a triky byly nahodou moc povedený s titánama se to vůbec nedá srovnat !!!! a podle mě bude Mandarin společně s Hulkem jako záporák v Avengers ........
1 0
reagovat
MagiCoKid: Ja tam mam Supermana nahodou, nejsem zadnej DC fan, naopak zral jsem suma sumarum vzdycky vic marvelaky nez hrdiny z DC. Ale jejich dobry filmy mely vzdycky alespon nejak nosne rozepsany vztahy a prokladaly to akci. Tady akce skoro neni a kdyz je, spociva v tom, ze nekde stoji robot, nebo jakejsi ruskej bezdomovec je sprajcnutej u auta a sleha do nej. Takze to vsechno musi tahat scenar a dialogy - a v takovy situaci mi proste vadi, ze vztahu Pepper a Starka rozumim min nez v jednicce, ze mi pripada celkem nadbytecna postava Hammera a ze absolutne neverim tomu, co se odehrava mezi Rhodeym a Starkem.

Jinak receno - Iron Man setri atrakcema, takze by pak mel nabidnout alespon neco jinyho nosnyho. A jen to ze je tam "sexy Scarlett", "cool Downey" a ze se objevi stit Kapitana Ameriky imho nestaci. (pardon za ty elaboraty)
167682
MagiCoKid: Ja tam mam Supermana nahodou, nejsem zadnej DC fan, naopak zral jsem suma sumarum vzdycky vic marvelaky nez hrdiny z DC. Ale jejich dobry filmy mely vzdycky alespon nejak nosne rozepsany vztahy a prokladaly to akci. Tady akce skoro neni a kdyz je, spociva v tom, ze nekde stoji robot, nebo jakejsi ruskej bezdomovec je sprajcnutej u auta a sleha do nej. Takze to vsechno musi tahat scenar a dialogy - a v takovy situaci mi proste vadi, ze vztahu Pepper a Starka rozumim min nez v jednicce, ze mi pripada celkem nadbytecna postava Hammera a ze absolutne neverim tomu, co se odehrava mezi Rhodeym a Starkem. Jinak receno - Iron Man setri atrakcema, takze by pak mel nabidnout alespon neco jinyho nosnyho. A jen to ze je tam "sexy Scarlett", "cool Downey" a ze se objevi stit Kapitana Ameriky imho nestaci. (pardon za ty elaboraty)
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se