Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Stahujete hodně?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
@Vardant
Hmm, vidím jen MMO, multiplayer a strategie (na které nejsou konzole moc vhodné), jinak nic, žádné AAA tituly, některé nejsou ani PC only (All Points Bulletin), budget zpoplatnělé mody (Killing Floor, Natural Selection 2, Red Orchestra) , Project Offset kdoví kdy a jestli vůbec vyjde atd.. Slabota, a neříkám to rád. Teda, na SIMS jsem fakt zapomněl.
Ale jsme dost OT.
154889
@Vardant Hmm, vidím jen MMO, multiplayer a strategie (na které nejsou konzole moc vhodné), jinak nic, žádné AAA tituly, některé nejsou ani PC only (All Points Bulletin), budget zpoplatnělé mody (Killing Floor, Natural Selection 2, Red Orchestra) , Project Offset kdoví kdy a jestli vůbec vyjde atd.. Slabota, a neříkám to rád. Teda, na SIMS jsem fakt zapomněl. Ale jsme dost OT.
0 0
reagovat
Exkluzivní tituly rok 2009:
Empire: Total War
Dawn of War 2
SIMS 3
Anno 1404
Aion
Killing Floor
Shattered Horizon

To bylo jen namátkou. Kvalitních PC only titulů bylo daleko víc.

Rok 2010:
Starcraft 2
Jagged Alliance 3
Command and Conquer 4
The Settlers 7
Guild Wars 2
Star Trek Online
Star Wars: The Old Republic
All Points Bulletin
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Project Offset
Natural Selection 2
Jumpgate Evolution

A opět plno dalších.
154880
Exkluzivní tituly rok 2009: Empire: Total War Dawn of War 2 SIMS 3 Anno 1404 Aion Killing Floor Shattered Horizon To bylo jen namátkou. Kvalitních PC only titulů bylo daleko víc. Rok 2010: Starcraft 2 Jagged Alliance 3 Command and Conquer 4 The Settlers 7 Guild Wars 2 Star Trek Online Star Wars: The Old Republic All Points Bulletin Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Project Offset Natural Selection 2 Jumpgate Evolution A opět plno dalších.
0 0
reagovat
filmy, seriály, hry, párky... hustá diskuze
154875
filmy, seriály, hry, párky... hustá diskuze
0 0
reagovat
lol tak ja mam tracklist stahovania spraveny tak na 2 mesiace do predu XD, ale ze som ´´pirat´´ ma nejak moc ne.erie, keby to nebolo tak drahé, kupoval bych len originalky...
kebyze ma ku mne prist nejaka ta kontrola, asi bych hadzal šuflíky von oknom :D:D:D
154872
lol tak ja mam tracklist stahovania spraveny tak na 2 mesiace do predu XD, ale ze som ´´pirat´´ ma nejak moc ne.erie, keby to nebolo tak drahé, kupoval bych len originalky... kebyze ma ku mne prist nejaka ta kontrola, asi bych hadzal šuflíky von oknom *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Kostěj
Jasně, že dělá Blizzard dobré hry, ale single hru vydal naposledy před 6 roky. Uvidíme, jak se povede SC2. Doufám, že dobře.
Zaklínač byl PC only hra díky 2 faktorům, v Polsku (a v celém bývalém východním bloku) má PC dosud silnou pozici a byl to startup titul od nezavedené společnosti, pro kterou je nejsnažší začít na PC. Obdobně např. Stalker. Ale Zaklínač 2 bude téměř jistě multiplatform, stejně tak Stalker 2. Doufám, že PC alespň zůstane jako vedoucí platforma. Kromě Blizzu Valve ještě podporuje díky Steamu PC. Ale jinak kde nic tu nic. AAA tituly (které mě zajímají) se na PC prodávají oproti konzolím špatně.
Nemyslím si že to je pouze kvůli pirátství, ale že má významný podíl.
Hry UŽ nepirátím vůbec , když mě bylo 15 tak jsem morální otázky vůbec neřešil a získával hry od kamarádů (tehdy nebyly ještě torrenty apod.) a přišlo mi to normální. Ale paradoxně dnes hraju víc, mám i na to PC.
Nechci jako odnaučený kuřák všechny šmahem odsuzovat, ale nemám rád to omlouvání sebe sama, že vlastně je stahování v pořádku. je mi sympatičtější, když někdo na rovinu řekne, že prostě neodolá příležitosti.
Podlě mě lidí, co si stahnou film nebo hru a pak si ji koupí nebo jdou na to do kina je velká menšina. Vidím to ve svém okolí, kdyby ta možnost stahování nebyla, šli by si film nebo hru koupit/půjčit. Určitě ne všechno, co stáhnou, ale něco jo.
154870
[b]Kostěj[/b] Jasně, že dělá Blizzard dobré hry, ale single hru vydal naposledy před 6 roky. Uvidíme, jak se povede SC2. Doufám, že dobře. Zaklínač byl PC only hra díky 2 faktorům, v Polsku (a v celém bývalém východním bloku) má PC dosud silnou pozici a byl to startup titul od nezavedené společnosti, pro kterou je nejsnažší začít na PC. Obdobně např. Stalker. Ale Zaklínač 2 bude téměř jistě multiplatform, stejně tak Stalker 2. Doufám, že PC alespň zůstane jako vedoucí platforma. Kromě Blizzu Valve ještě podporuje díky Steamu PC. Ale jinak kde nic tu nic. AAA tituly (které mě zajímají) se na PC prodávají oproti konzolím špatně. Nemyslím si že to je pouze kvůli pirátství, ale že má významný podíl. Hry UŽ nepirátím vůbec , když mě bylo 15 tak jsem morální otázky vůbec neřešil a získával hry od kamarádů (tehdy nebyly ještě torrenty apod.) a přišlo mi to normální. Ale paradoxně dnes hraju víc, mám i na to PC. Nechci jako odnaučený kuřák všechny šmahem odsuzovat, ale nemám rád to omlouvání sebe sama, že vlastně je stahování v pořádku. je mi sympatičtější, když někdo na rovinu řekne, že prostě neodolá příležitosti. Podlě mě lidí, co si stahnou film nebo hru a pak si ji koupí nebo jdou na to do kina je velká menšina. Vidím to ve svém okolí, kdyby ta možnost stahování nebyla, šli by si film nebo hru koupit/půjčit. Určitě ne všechno, co stáhnou, ale něco jo.
0 0
reagovat

glowi

Ale ne. Teda jo, ale nejen to :) Blizz žije z toho, že dělá dobrý hry, přístupný širokýmu publiku (v tom dobrým slova smyslu), dle hesla easy to play, difficult to master. Zatím skoro každou hru, kterou jsem si koupil (a že jich vážně není málo), jsem nejdřív zpirátil, abych zjistil, jestli za koupi stojí. Výjimku tvoří GOG.com (směšný ceny) a právě Blizzardí hry, protože od Warcraftu 2 vím, že blbý hry prostě nedělaj. SC 2 - vyjde-li kdy :( - mě ani nenapadne stahovat. Až získám takovou jistotu u jinýho studia, zařídím se obdobně.

Nechci se s tebou hádat, ale myslím, že u tebe to bude podobný. Nebo si fakt každou hru, kterou na svým PC spustíš nejdřív koupíš? Současnej stav přece není způsobenej pirátstvím, to si snad nemyslíš, ne?

Jelikož jsem v práci, nemám čas se hrabat v databazi-her, ale z fleku mě napadl Zaklínač a mám ničím nepodloženej pocit, že novej PoP byl taky vyvíjenej na PC. Já už ale hlavně AAA hry moc nehraju, právě proto, že jsou AAA a musí vydělat.
Jo, a ta tabulka byla hlavně míněná jako vtip, viz ten smajlík.
154862
Ale ne. Teda jo, ale nejen to :) Blizz žije z toho, že dělá dobrý hry, přístupný širokýmu publiku (v tom dobrým slova smyslu), dle hesla easy to play, difficult to master. Zatím skoro každou hru, kterou jsem si koupil (a že jich vážně není málo), jsem nejdřív zpirátil, abych zjistil, jestli za koupi stojí. Výjimku tvoří GOG.com (směšný ceny) a právě Blizzardí hry, protože od Warcraftu 2 vím, že blbý hry prostě nedělaj. SC 2 - vyjde-li kdy *:(* - mě ani nenapadne stahovat. Až získám takovou jistotu u jinýho studia, zařídím se obdobně. Nechci se s tebou hádat, ale myslím, že u tebe to bude podobný. Nebo si fakt každou hru, kterou na svým PC spustíš nejdřív koupíš? Současnej stav přece není způsobenej pirátstvím, to si snad nemyslíš, ne? Jelikož jsem v práci, nemám čas se hrabat v databazi-her, ale z fleku mě napadl Zaklínač a mám ničím nepodloženej pocit, že novej PoP byl taky vyvíjenej na PC. Já už ale hlavně AAA hry moc nehraju, právě proto, že jsou AAA a musí vydělat. Jo, a ta tabulka byla hlavně míněná jako vtip, viz ten smajlík.
glowi
0 0
reagovat

Kostěj

:D :+
154858
*:D* *:+*
Kostěj
0 0
reagovat
@kostěj
Blizard žije z MMORPG World of Warcraft, na kterém vydělává neskutečné peníze a kde už z principu se pirátství nemusí bát. Vůbec MMO drží z velké části PC trh nad vodou.
Tvoje tabulka je sice hezká, ale zastaralá, nevím čím je podložená, a není v relevanci s prodejními čísly na konzole. Vývojáři a distributoři jsou asi naprosto pitomí a zanedbávají perspektivní trh na kterém by mohli vydělat velké peníze. Můžeš vyjmenovat nějaké AAA tituly, které vznikají exluzívně pro PC nebo alespoň s PC jako s primární platformou? kde jsou časy 90. let
Jsem PC hráč, hry si kupuji a nejsem nadšený z toho, že díky zlodějíčkům to vypadá, jak vypadá
@Fluke
Souhlasím, že distribuce, filmů a seriálů je oproti hrám bídná, jenže tady opět narážíme na základní dilema:
Stahovači a lidé vůbec obecně si rádi myslí, že maji na něco NÁROK.
V tomto případě, že mají nárok na film, seriál za podmínek a ceny, které jim vyhovují. (Ovšem jak konkurovat nulové ceně? Komfortem? kolik práce dá vyhledat film a pustit torrent?)
A pokud tyto podmínky nejsou splněné, tak mají nárok si film stáhnout a prušit práva tvůrců a můžou za to vždy ONI = nenažraní, neschopní distributoří, nenažrané hvězdy s jachtami, klamavé trailery atd. :)
Ne my, konzumenti, kteří bysme tak rádi platili, kdyby nám k tomu dali příležitost. :).
154856
[b]@kostěj[/b] Blizard žije z MMORPG World of Warcraft, na kterém vydělává neskutečné peníze a kde už z principu se pirátství nemusí bát. Vůbec MMO drží z velké části PC trh nad vodou. Tvoje tabulka je sice hezká, ale zastaralá, nevím čím je podložená, a není v relevanci s prodejními čísly na konzole. Vývojáři a distributoři jsou asi naprosto pitomí a zanedbávají perspektivní trh na kterém by mohli vydělat velké peníze. Můžeš vyjmenovat nějaké AAA tituly, které vznikají exluzívně pro PC nebo alespoň s PC jako s primární platformou? kde jsou časy 90. let Jsem PC hráč, hry si kupuji a nejsem nadšený z toho, že díky zlodějíčkům to vypadá, jak vypadá [b]@Fluke[/b] Souhlasím, že distribuce, filmů a seriálů je oproti hrám bídná, jenže tady opět narážíme na základní dilema: Stahovači a lidé vůbec obecně si rádi myslí, že maji na něco [b]NÁROK[/b]. V tomto případě, že mají nárok na film, seriál za podmínek a ceny, které jim vyhovují. (Ovšem jak konkurovat nulové ceně? Komfortem? kolik práce dá vyhledat film a pustit torrent?) A pokud tyto podmínky nejsou splněné, tak mají nárok si film stáhnout a prušit práva tvůrců a můžou za to vždy [b]ONI[/b] = nenažraní, neschopní distributoří, nenažrané hvězdy s jachtami, klamavé trailery atd. *:)* Ne my, konzumenti, kteří bysme tak rádi platili, kdyby nám k tomu dali příležitost. *:)*.
0 0
reagovat
Jo a ještě, abych nezapomněl...s umírajícím PC herním trhem bych to viděl asi takhle ;)
154848
Jo a ještě, abych nezapomněl...s umírajícím PC herním trhem bych to viděl asi [link="http://e.imagehost.org/0349/pc_is_dead.jpg"]takhle[/link] *;)*
0 0
reagovat

glowi

A že Blizzard těch her pro konzole udělal :)
154842
A že Blizzard těch her pro konzole udělal :)
glowi
0 0
reagovat

glowi

Pohled odjinud, z mého hlediska a možná nebudu sám. Za příčinu toho, že nechodím už do videopůjčovny vidím seriály.
Narozdíl od filmů mi přijde už normální být v obraze a sledovat spoustu kvalitních aktuálních seriálů, které se u nás nevysílají, nebudou vysílat, či budou mít špatný dabing. Seriály vydělávaj hlavně na sledovanosti a tudíž reklamě, ale bez stahování by neměli nikdy takovou podporu jako dnes, nikdy by nebojovalo za ně tolik fanoušků (Firefly, Chuck) a nebyli tak známé. Jestli to někdo považuje za špatné, tak ho nechápu.
U filmu to tak není, ten vydělává jinak, ale nelze popřít, že mu to získá fanoušky a reklamu.

No prostě jak člověk propadne seriálům, tak už je nějak línej si chodit do půjčovny pro filmy:), ale pomalu se k půjčovně zase vracím.

A s tvým názorem na PC scénu bych moc nesouhlasil, protože i když u AAA titulů mají větší prodeje konzole, tak je PC scéna stále finančně celkově výdělečnější a prodá se v ní daleko větší množství her celkově. A s prominutím PC hraní, že umírá? Ještě nikdy nebylo hraní na PC tak rozšířené jako dnes s tak obrovskou nabídkou her.
154841
Pohled odjinud, z mého hlediska a možná nebudu sám. Za příčinu toho, že nechodím už do videopůjčovny vidím seriály. Narozdíl od filmů mi přijde už normální být v obraze a sledovat spoustu kvalitních aktuálních seriálů, které se u nás nevysílají, nebudou vysílat, či budou mít špatný dabing. Seriály vydělávaj hlavně na sledovanosti a tudíž reklamě, ale bez stahování by neměli nikdy takovou podporu jako dnes, nikdy by nebojovalo za ně tolik fanoušků (Firefly, Chuck) a nebyli tak známé. Jestli to někdo považuje za špatné, tak ho nechápu. U filmu to tak není, ten vydělává jinak, ale nelze popřít, že mu to získá fanoušky a reklamu. No prostě jak člověk propadne seriálům, tak už je nějak línej si chodit do půjčovny pro filmy*:)*, ale pomalu se k půjčovně zase vracím. A s tvým názorem na PC scénu bych moc nesouhlasil, protože i když u AAA titulů mají větší prodeje konzole, tak je PC scéna stále finančně celkově výdělečnější a prodá se v ní daleko větší množství her celkově. A s prominutím PC hraní, že umírá? Ještě nikdy nebylo hraní na PC tak rozšířené jako dnes s tak obrovskou nabídkou her.
glowi
0 0
reagovat
Samozřejmě že lidi stahují jak šílení, protože to je ta nejpohodlnější možnost. A když kvůli dementní distribuční politice většina lidí nemá legální alternativu, tak je jasné, že distributorům unikají peníze. Ale třeba se jednou globální elektronické distribuce filmů dočkáme, když už to funguje s hrami.
154839
Samozřejmě že lidi stahují jak šílení, protože to je ta nejpohodlnější možnost. A když kvůli dementní distribuční politice většina lidí nemá legální alternativu, tak je jasné, že distributorům unikají peníze. Ale třeba se jednou globální elektronické distribuce filmů dočkáme, když už to funguje s hrami.
0 0
reagovat
A já proč jdu do Ikei na párky:D
154837
A já proč jdu do Ikei na párky*:D*
0 0
reagovat
glowi> predplat si digitalnu pozivovnu filmov kde si stiahnes legalne na urcity cas nejaky film. Presne na toto tie sluzby vznikli.
154835
[b]glowi> [/b]predplat si digitalnu pozivovnu filmov kde si stiahnes legalne na urcity cas nejaky film. Presne na toto tie sluzby vznikli.
0 0
reagovat
@HAL - ne, distributoři her hlady neumírají. Ale pouze díky konzolím, na kteých je prirátství na mnohem nižší úrovni. Umírá hraní na PC, kde jsou dnes buď jen niche žánry, nebo předělávky z konzolí. AAA hry šité na míru PC v postatě již zanikly.
Se stahováním se to má tak:
1. Lidem se LÍBÍ MÍT NĚCO ZADARMIKO a budou si tu možnost hájit možnými i všemožnými důvody.
2 Lidem se nelíbí být označovani za zloděje a budou si proto stahování (i před sebou) hájit možnými i všemožnými důvody.

Samozřejmě už z principu je konzumentů mnohem více než tvůrců a proto obhájci stahování své oponenty v diskusi rozdupou.

Argument o "ochutnávání" filmů je zcela mimo.
Zaprvé je dnes tolik možností, jak si o filmu zjistit informace, ať recenze, blogy csfd apod., že jít v dobré víře na špatný film je při troše snahy nemožné. A že fim nemusí sednout to už je holt riziko se kterým každý dřive počítal.
Zadruhé normální konzument není jako filmoví fanoušci, kteří se shromažďují třeba na moviezone a absolutně ho nenapadne jít na film podruhé do kina nebo si ho půjčit. Morální stránku neřeší a technická kvalita mu bohatě stačí.
Vidím to ve svém okolí. Lidi, co si dříve půjčovali několik filmů týdně dnes všechno stahují. A nasledně DVD půjčovny krachují, takže lidé jako já, kteří nestahují a kteří by si film v půjčovně půjčili, nemají na malém městě kam jít.
154833
[b]@HAL[/b] - ne, distributoři her hlady neumírají. Ale pouze díky konzolím, na kteých je prirátství na mnohem nižší úrovni. Umírá hraní na PC, kde jsou dnes buď jen niche žánry, nebo předělávky z konzolí. AAA hry šité na míru PC v postatě již zanikly. Se stahováním se to má tak: 1. Lidem se [b]LÍBÍ MÍT NĚCO ZADARMIKO[/b] a budou si tu možnost hájit možnými i všemožnými důvody. 2 Lidem se [b]nelíbí být označovani za zloděje[/b] a budou si proto stahování (i před sebou) hájit možnými i všemožnými důvody. Samozřejmě už z principu je konzumentů mnohem více než tvůrců a proto obhájci stahování své oponenty v diskusi rozdupou. Argument o "ochutnávání" filmů je zcela mimo. Zaprvé je dnes tolik možností, jak si o filmu zjistit informace, ať recenze, blogy csfd apod., že jít v dobré víře na špatný film je při troše snahy nemožné. A že fim nemusí sednout to už je holt riziko se kterým každý dřive počítal. Zadruhé normální konzument není jako filmoví fanoušci, kteří se shromažďují třeba na moviezone a absolutně ho nenapadne jít na film podruhé do kina nebo si ho půjčit. Morální stránku neřeší a technická kvalita mu bohatě stačí. Vidím to ve svém okolí. Lidi, co si dříve půjčovali několik filmů týdně dnes všechno stahují. A nasledně DVD půjčovny krachují, takže lidé jako já, kteří nestahují a kteří by si film v půjčovně půjčili, nemají na malém městě kam jít.
0 0
reagovat
Dostal som chut na parky a asi si k nim stiahnem nejaky film... :))
154832
Dostal som chut na parky a asi si k nim stiahnem nejaky film... *:))*
0 0
reagovat
omg flamemovej článek jak sviňa :-X
154826
omg flamemovej článek jak sviňa :-X
0 0
reagovat

Silence

To přirovnání je samozřejmě zcela nesmyslné, to je spíš jako by jsi u těčh párků měl i jejich ochutnávku, tzn. prodejce by ochutnáním o nic nepřišel. (ale pak by mohl po vzoru tohohle tvrdit že ses nažral ochutnávky a párek si proto nekoupil i když ti chutnal, wtz).
Že stahování není košer je jasné, ale striktně ho odsuzovat taky nebudu. pozitivní vlivy taky má a to dost nemalé (příklad z jiného ranku - před rozšířením masivního pirátství po internetu se nikomu ani nesnilo že by si mohl i relativně nové hry legálně kupovat za 5 dolarů, teď je to běžná realita... a distributoři her hlady i přesto kupodivu netrpí. O filmech a hudbě platí to samé.).
Co se týče stáhnutí a návštěvy kina až potom - znám takových několik a sám mezi ně občas patřím - čeští distributoři mi ostatně ani často nedávají jinou možnost (ne, čekat na film na který se fakt hodně těším dalšího půl roku, i když ho můžu mít do půl hodiny v dobré kvalitě na disku, vážně nehodlám).
154822
To přirovnání je samozřejmě zcela nesmyslné, to je spíš jako by jsi u těčh párků měl i jejich ochutnávku, tzn. prodejce by ochutnáním o nic nepřišel. (ale pak by mohl po vzoru tohohle tvrdit že ses nažral ochutnávky a párek si proto nekoupil i když ti chutnal, wtz). Že stahování není košer je jasné, ale striktně ho odsuzovat taky nebudu. pozitivní vlivy taky má a to dost nemalé (příklad z jiného ranku - před rozšířením masivního pirátství po internetu se nikomu ani nesnilo že by si mohl i relativně nové hry legálně kupovat za 5 dolarů, teď je to běžná realita... a distributoři her hlady i přesto kupodivu netrpí. O filmech a hudbě platí to samé.). Co se týče stáhnutí a návštěvy kina až potom - znám takových několik a sám mezi ně občas patřím - čeští distributoři mi ostatně ani často nedávají jinou možnost (ne, čekat na film na který se fakt hodně těším dalšího půl roku, i když ho můžu mít do půl hodiny v dobré kvalitě na disku, vážně nehodlám).
Silence
0 0
reagovat
Silence
Jako s tím, že stahování je v základu špatné samozřejmě souhlasím.

Ovšem přirovnání k párkům je zas něco jiného, ono každé přirovnání totiž skýtá strašně moc možností atd, tudíž můžu říct, že ukradnu jo kurňa dobrej oslnivej párek, řeknu to svým kámošům a ti si ho jdou koupit!:D Ale jo, tento příklad můj je ještě víc na hraně, tak jinak.

Stahování je špatné, stejně krádež párku. Bohužel už žijem ve světě, kde je filmů a párku mega moc, šílený výběr (to teda naštěstí ještě), s tím se i zvedla úroveň krádeží (to teda to bohužel, stahování je na každodením pořádku).
V tu chvíli ale jde nalézt vedle negativních účinků i ty pozitivnější (což není obhajoba, idealni by bylo, kdyby nebylo pirátství jasný).

Kostěj: Raději teda fakt bez přirovnání, ochutnávek se zas někdo chytne a označí tak trailery a tak a bude to nekonečná debata o párcích místo filmech:D
154815
Silence Jako s tím, že stahování je v základu špatné samozřejmě souhlasím. Ovšem přirovnání k párkům je zas něco jiného, ono každé přirovnání totiž skýtá strašně moc možností atd, tudíž můžu říct, že ukradnu jo kurňa dobrej oslnivej párek, řeknu to svým kámošům a ti si ho jdou koupit!:D Ale jo, tento příklad můj je ještě víc na hraně, tak jinak. Stahování je špatné, stejně krádež párku. Bohužel už žijem ve světě, kde je filmů a párku mega moc, šílený výběr (to teda naštěstí ještě), s tím se i zvedla úroveň krádeží (to teda to bohužel, stahování je na každodením pořádku). V tu chvíli ale jde nalézt vedle negativních účinků i ty pozitivnější (což není obhajoba, idealni by bylo, kdyby nebylo pirátství jasný). Kostěj: Raději teda fakt bez přirovnání, ochutnávek se zas někdo chytne a označí tak trailery a tak a bude to nekonečná debata o párcích místo filmech:D
0 0
reagovat

Silence

Ve tvým případě je párek už potom nepoužitelnej, což u filmu neplatí. Aby se tak nestávalo, bývá zvykem občas nechat na pultě něco na ochutnávku. V dobrým obchodě (je třeba vyškrtnout supermarkety) se dá dokonce obsluha požádat o malej kousek na ochutnávku.

Jinak já to svýho času dělal docela často. To s tím stahováním a následnou návštěvou kina ;)
154813
Ve tvým případě je párek už potom nepoužitelnej, což u filmu neplatí. Aby se tak nestávalo, bývá zvykem občas nechat na pultě něco na ochutnávku. V dobrým obchodě (je třeba vyškrtnout supermarkety) se dá dokonce obsluha požádat o malej kousek na ochutnávku. Jinak já to svýho času dělal docela často. To s tím stahováním a následnou návštěvou kina *;)*
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se