Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47882221 - 47882240
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2394109
- 2394110
- 2394111
- 2394112
váš komentář
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
59Nejlepší filmy roku 2025 41Nejhorší filmy roku 2025 38Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 119Avatar: Oheň a popel: Recenze 26TOP 11 největších kasovních propadáků za rok 2025 22Avengers: Doomsday: Teaser 2 22Avatar letí za miliardou! Zootropolis válí a uspěli i Chalamet a Sydney Sweeney 20Vše nejlepší do roku 2026 18Madden: Teaser 9České vánoční hity údajně čeká pokračování
Komentáře
- Šviháci: Trailerkristian.nguyenNo, shushika to shrnul dokonale a poukázal na důvody proč se mainstream Česká produkce točí v kruhu. Každý rok vznikne pár zajímavých či dokonce skvělých českých filmů, ale holt nemají dostatečnou propagaci, nebo jsou žánrově náročnější, par stovek tisícovek diváků si najdou v kinech nebo pak na streamu. To je realita. Pro herce to je jen práce, neklesnou u mě že vzali tu roli. Blbý je jen, že v mainstreamu člověk očekává, že dostane aspoň nenáročný průměr. Nebo, se párkrát zasměje. Ale ta nabídka se zda rok od roku horší. Já na to nechodím, nejsem cílovka. A ty mladý tvůrci u nás natočí banger ještě hodněkrát o to nemám strach. Jen musí trošku víc vydělat. A tyhle jejich srajdy hodně prodělat, podle návštěvnosti si toho diváci taky všimli, že za par stovek na osobu (plus popcorn atd.) nelezou na každou sračku … tak jen houšť, ty co zodpovídají za finanční úspěch filmu zajímají hlavně peníze 😀 až někdo zas natočí žánrovou pecku na kterou se bude chodit tak jim to dojde nebo dojdou prachy …
- Avatar: Oheň a popel: RecenzekfkVšichni jsme "zvířata". (bližší info dostaneš od některých členů redakce)
Jenže ty narážíš na filozofickou debatu o tom co je vědomí a zdali jsme ho schopni přenášet.
Vtipné na tom je, že Cameron sám tohle téma otevírá ve Way of Water/Fire and Ash a sám si na něj i odpovídá, když nechává Quaritche dělat ty samé chyby, které dělal jako člověk.
Respektive, v realitě na tuhle otázku nikdy nedostaneme odpověď, protože to nelze empiricky dokázat, ani vyvrátit. Tohle už je opravdu vyšší dívčí i v rámci filozofie.
Ale můj argument stále zůstává platný. Proč? Protože jsme na filmovém webu o filmech, s filmy a filmovými nástroji. Tzn. bavíme se o filmu, který má svá pravidla, jenž NEJSOU doslovným překladem reality, ale tato pravidla jsou odrazem specifické filmové narace. Tzn. že když se bavíme o převtělování v rámci filmu, tak to Cameron a jeho tým podělali:)
Protože je to film, Gonzi. Má to svoje pravidla - jak vystavět příběh, čemu se vyvarovat, jaké nástroje (narativní) použiješ atd. Cestování časem, stejně jako ukládání vědomí a převtělování je dost tenkej led, kterej musíš pořádně promyslet ... Pokud teda netočíš béčko, a snad se shodneme, že to Cameron opravdu netočí. - Fabelmanovi: Recenzekristian.nguyenObecná škola Stevena Spielberga, až na par scének, ze kterých jsem cítil víc patosu, než jsem potřeboval, jsem si to užil a párkrát i dojmul. Paul Dano samozřejmě hrát umí ( to jen kdyby to četl pan Tarantino osobně 😀) scéna s Ježíšem vtipná. Dal už bych jen opakoval co napsali ostatní jako napriklad Polux 😜
- Superman: Recenzekristian.nguyenTakže jen krátce , cgi místy v poho místy hnus, ale nerušilo. Pes v poho a proč je takový rapl vysvětlilo vtrhnutí Supergirl na scénu. Herecky v klidu. Z vedlejších postav Mr. Terrific si mě získal na první dobrou. Příběh zjednodušený tak aby byl pro celou rodinu, takže ty geopolitické manévry naivní. Ale oka.
7/10 a celkem jsem si to jako nenáročný film u kterého mužů vypnout užil , ten komiksový sešitový směr mi vyhovuje takže se celkem těším na další přibeh tedy dvojku a Supergirl , nebudou to pro mě události ale pravděpodobně u nich zas vypnu a na dvě a pul hodky zabavím a to někdy stačí - Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru s X-MenyMack.Taky by mi to neustálé vytahování známých postav vadilo, ale vždycky si říkám, co je ta předloha. V komiksech taky každý umřel a oživil se snad stokrát, když bylo potřeba vydat novou sérii. Studio to dělá kvůli prachům, ale výsledku mi to přijde jako standard. Ať hlavně dodají dobrej film a to asi stačí.
- Nejlepší filmy roku 2025Spiker1. Jedna bitva za druhou
2. Cought stealing
3. She Rides Shotgun
4. F4
5. F1
6. Emilia Perez
7. MI 8
8. Bugonia
9. Predator : zabiják zabijáků
10. Accountant 2
Nevešlo se : Good fortune, Weapons, Hříšnici, House of dynamite, 28 dní poté
Nejlepší komedie : Bláznivá střela