Avatar: Oheň a popel: RecenzeKARLOSAsi všechno podstatné tu a v recenzi už zaznělo, jen bych opakoval milionkrát řečené.
Takže jen řeknu, že protentokrát doufám, že Cameron udělá do roka a do dne Speciálku, co v dodatečném, alespoň třičtvrtě hodinovém, prostoru vyřeší většinu problémů, co ten film má.
Ten film měl mít čtyři hodiny minimálně...
Mimo to bych se rád vyjádřil k HFR - dvojku sem takto neviděl a mile mě překvapilo, že lokální kino ho promítalo, navíc bez velkých famfár, prostě tam pípli 3D nálepku a nazdar.
Osobně mi dost vadilo vlastní střídání frameratu a za to rozhodnutí bych Camerona vysloveně fackoval.
Jednak nevidím důvod proč, když ten proklamovaný benefit "záběry, co maj vypadat filmově, budou vypadat filmově" působí vysloveně kontraproduktivně a pak samotné HFRko bylo prostě HFRko - technicky pokročilejší "technologie", která byla na sledování milionkrát příjemnější, jak ten klasický framerate a v tech ultra dlouhých pasážích v HFR sem na něj doslova po několika sekundách zapomněl.
Za mě to Hobbit dělal rozumněji, když se vyprdl na hysterky a jel v HFR celý film. A taky bych rád řekl, že Cameron si mohl nechat od cesty ty žvásty, jak to udělá mnohem lépe, jak Jackson... Dělá to totiž v HFR pazážích úplně stejně a v celkovém pohledu neporovnatelně hůře, když ten framerate střídá...
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47844741 - 47844760
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2392235
- 2392236
- 2392237
- 2392238
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
98Odyssea: Trailer 95Avatar: Oheň a popel: Recenze 39Nejlepší filmy roku 2025 32Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 27Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 20Avengers: Doomsday: Teaser 19Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 13Madden: Teaser 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství