Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47840321 - 47840340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2392014
- 2392015
- 2392016
- 2392017
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
34Odyssea: Trailer 2 19Resident Evil: Necenzurovaný teaser 16Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 15Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 10Carolina Caroline: Trailer 9Kmotr 3: V.I.M. 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 8Na plný plyn: Trailer 86 gramů: Trailer

Zaráží mě ty poznámky nad vizuálem. Jestli takhle vypadá tv film, tak na jakém tv programu takovéhle filmy dávají?
Nebo to má mít color grading jako zájezdová reklama na rodinnou dovolenou? A kdybych se v tom už teda taky pitval, nejvíc na mě zatím fungoval ten rip prologu, ale tohle mě baví tím, jak to zatím beru, že záměrně vůbec ta kampaň nevyzrazuje vše.
... třeba se v rámci marketingu chtějí vyhnout dynamičtějšímu střihu, protože nechtějí, aby si to diváci pletli s nějakou epickou sandálovkou. Což hodně z vás vlastně i chtělo, pokud si vzpomínáte. Všichni: "hej, už se těšim na ten epickej lord of the rings style fantasy bullshit" a on si jede civilní introspektivní depku, ačkoliv ty přesaturovaný a epický filmy sekal jako Baťa cvičky a proto jsme to taky - logicky - museli čekat znovu, žejo.