Avengers: Doomsday: Kinorip teaseruJarita12Jako že tam bude, se vědělo už z nějakých leaků z natáčení, ale číst něco o tom, že bude jako lead character, to snad ne proboha.
Já se na to těším, ale udělat z toho Civil War 2 (když mě už první štvala), to se mi nelíbí. Chápu, že musejí nalákat normies, kteří si zajdou občas do kina na Marvelovku, ale tohle je trochu znak lenosti.
Osobně jsem se těšila na to, že konečně dostane pořádnou roli Loki (který to tam do prkna drží pohromadě a MCU v tom balastu dost táhnul), nebo že napraví ty škody, co provedli Wandě, případně udělají Strange tahounem, když z něj dvakrát udělali chůvu. Mohli víc pracovat s postavami, které ve skutečnosti nějaký úspěch a oblíbenost našli (Thunderbolts například, Shang-Chi...). Jenže s tím neuměli pracovat a dali prostor postavám jako Echo nebo Iron Heart, které absolutně nikoho nezajímaly.
Takhle zase akorát bude RDJ, akorát v zelené vs Cap. Jak originální.
Samozřejmě tohle znamená jen to, že se vrací, a zase podle těch leaků na natáčení zase tolik času nestrávil (nějaké dotáčky jsou plánované na jaro), a těch postav tam bude dost, ale trochu to vypadá, že Russoovi dostali zpátky svoje oblíbené potomky, a bojím se, že na ostatní se moc nedostane (snad zase toho Lokiho nezabijou, to by bylo taky těžce původní)
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47834681 - 47834700
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2391732
- 2391733
- 2391734
- 2391735
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 45Odyssea: KINORIP Prolog 25Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku 12Deník shopaholičky: Recenze