Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Duel Frost/Nixon: Recenze

příspěvky 21 - 37 Napsat příspěvek
Skvělý příběh a skvělé drama, a to bez ohledu na to, jak přesně reflektuje skutečné události a postavy. Langella je skvělý, Frost Michaela Sheena mi přišel oproti tomu skutečnému nepříjemně slizký a přestože je jeho projev dramatičtější (jako celý film), tak paradoxně nevýraznější a plošší (češtinářský OT: jak se z toho sakra udělá příslovce? :))). Jinak z filmově-diváckého hlediska je asi lepší na originální rozhovory nekoukat, protože to dokáže zážitek z filmu dost narušit, ale je tam spousta částí, které jsou od filmu odlišné, ale stejně tak zajímavé a umožňující jiný úhel pohledu.
123481
Skvělý příběh a skvělé drama, a to bez ohledu na to, jak přesně reflektuje skutečné události a postavy. Langella je skvělý, Frost Michaela Sheena mi přišel oproti tomu skutečnému nepříjemně slizký a přestože je jeho projev dramatičtější (jako celý film), tak paradoxně nevýraznější a plošší (češtinářský OT: jak se z toho sakra udělá příslovce? *:))*). Jinak z filmově-diváckého hlediska je asi lepší na originální rozhovory nekoukat, protože to dokáže zážitek z filmu dost narušit, ale je tam spousta částí, které jsou od filmu odlišné, ale stejně tak zajímavé a umožňující jiný úhel pohledu.
0 0
reagovat
mihhi: Díky za odpověď.
123480
mihhi: Díky za odpověď.
0 0
reagovat
tak tenhle film mě láká už jen díky obsazení, od bacona, přes platta (pořád ho vidim v boeingu jak okusuje brčko :D) až po rockwella, o to víc mě těší, že se film poved... :+
123477
tak tenhle film mě láká už jen díky obsazení, od bacona, přes platta (pořád ho vidim v boeingu jak okusuje brčko *:D*) až po rockwella, o to víc mě těší, že se film poved... *:+*
0 0
reagovat
fajn rozhovor (recenze) 8):D
123466
fajn rozhovor (recenze) *8)**:D*
0 0
reagovat
Mám rád články se silně experimentální formou a tenhle se hodně povedl :+
Jen by to chtělo v recenzi nějaký konflikt, mám dojem že v celé recenzi film vlastně jen oba shodně vynášíte do nebes... sice s hvězdičkovým hodnocením imfa souhlasím, ale už z něj je patrné že "tak" dokonalé to není.
Trochu mi tam chyběl nějaký hlubší a náročnější vhled do machinací americké politiky a tvrdší střet reality politiky s lehce naivním idealismem voličů/moderátora... a konkrétně u něj jsem neměl pocit že by se snažil od začátku filmu Nixona přibít a odsoudit - vždyť právě on měl motivaci hlavně ve sledovanosti a senzaci kterou tím rozhovorem vyrobí a na tom celý ten film stojí. On jen "rozumněl televizi", hřebíky a kříž mu do rukou strkali ostatní.

Ale je to výborný film, pořádné drama mě v něm strhlo až ke konci, ale to co mu předcházelo je překvapivě velice zábavné.
123465
Mám rád články se silně experimentální formou a tenhle se hodně povedl *:+* Jen by to chtělo v recenzi nějaký konflikt, mám dojem že v celé recenzi film vlastně jen oba shodně vynášíte do nebes... sice s hvězdičkovým hodnocením imfa souhlasím, ale už z něj je patrné že "tak" dokonalé to není. Trochu mi tam chyběl nějaký hlubší a náročnější vhled do machinací americké politiky a tvrdší střet reality politiky s lehce naivním idealismem voličů/moderátora... a konkrétně u něj jsem neměl pocit že by se snažil od začátku filmu Nixona přibít a odsoudit - vždyť právě on měl motivaci hlavně ve sledovanosti a senzaci kterou tím rozhovorem vyrobí a na tom celý ten film stojí. On jen "rozumněl televizi", hřebíky a kříž mu do rukou strkali ostatní. Ale je to výborný film, pořádné drama mě v něm strhlo až ke konci, ale to co mu předcházelo je překvapivě velice zábavné.
0 0
reagovat
Já bych taky moc rád šel, ale pořád je pro mě na prvním místě City of Ember, který nevychází (v US) na blučku, takže jiná šance vidět to není.... snad F/N vydrží aspoň 2 týdny ?)
123463
Já bych taky moc rád šel, ale pořád je pro mě na prvním místě City of Ember, který nevychází (v US) na blučku, takže jiná šance vidět to není.... snad F/N vydrží aspoň 2 týdny *?)*
0 0
reagovat
A pro jistotu to ve Slováče dávají jenom jednou za den. Jinak zítra na to zajdu a jsem docela dost natěšen.
123462
A pro jistotu to ve Slováče dávají jenom jednou za den. Jinak zítra na to zajdu a jsem docela dost natěšen.
0 0
reagovat
mihhi: Jenom tyhle tři, já to projížděl... 8)
123460
mihhi: Jenom tyhle tři, já to projížděl... *8)*
0 0
reagovat
Pha Slovanský dům, Pha Nový Smíchov, Pha Village Anděl, pokud jsou 3, další jsem nehledal ...
123459
Pha Slovanský dům, Pha Nový Smíchov, Pha Village Anděl, pokud jsou 3, další jsem nehledal ...
0 0
reagovat
Nevíte, ve kterém kině to budou promítat?
Jinak oběma vám tleskám a volám bravo. Netypická a zároveň velmi kultivovaná recenze, za kterou se klaním.
123457
Nevíte, ve kterém kině to budou promítat? Jinak oběma vám tleskám a volám bravo. Netypická a zároveň velmi kultivovaná recenze, za kterou se klaním.
0 0
reagovat
No... ještě v podnělí jsem počítal, že si zajdu a až pak mě napadlo podívat se do plánu premiér... :(
Udržet takový rozhovor v nějakém rámci, aby z toho vyšel smysluplný a hodnotný text není žádná sranda... :+
123455
No... ještě v podnělí jsem počítal, že si zajdu a až pak mě napadlo podívat se do plánu premiér... *:(* Udržet takový rozhovor v nějakém rámci, aby z toho vyšel smysluplný a hodnotný text není žádná sranda... *:+*
0 0
reagovat
Vono to ma tri kopie? Hanba! :o Samozrejme jde o nas regulerni (a pomerne kratky) rozhovor na ICQ, jenz ovsem inicioval a myslenkove vedl imf.
123454
Vono to ma tri kopie? Hanba! *:o* Samozrejme jde o nas regulerni (a pomerne kratky) rozhovor na ICQ, jenz ovsem inicioval a myslenkove vedl imf.
0 0
reagovat

recenze

originální, ale na můj vkus moc dlouhé.... jako mp3 záznam by to bylo super...
123453
originální, ale na můj vkus moc dlouhé.... jako mp3 záznam by to bylo super...
recenze
0 0
reagovat
Ale ne, takhle přesnýho Civala by ani imf jen tak nevymyslel... :D
123452
Ale ne, takhle přesnýho Civala by ani imf jen tak nevymyslel... *:D*
0 0
reagovat
1) Výborný nápad! Zajímalo by mě, jestli si to imf celé vymyslel nebo jestli je to záznam skutečněho verbálního či psaného rozhovoru. :+

2) Královna je nuda.

3) Ty pouhé tři kopie mě začínají štvát čím dál tím víc. Já si fakt v sobotu do Prahy dojedu. :D
123451
1) Výborný nápad! Zajímalo by mě, jestli si to imf celé vymyslel nebo jestli je to záznam skutečněho verbálního či psaného rozhovoru. *:+* 2) Královna je nuda. 3) Ty pouhé tři kopie mě začínají štvát čím dál tím víc. Já si fakt v sobotu do Prahy dojedu. *:D*
0 0
reagovat
:+:+
123447
*:+**:+*
0 0
reagovat
Originální:+
123446
Originální*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se