Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Po přečtení spalte: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
:D Alebo aj: "Here we go again..."
112506
*:D* Alebo aj: "Here we go again..."
0 0
reagovat
Neverending stóóórííí, tududú, tududú....8)
112497
Neverending stóóórííí, tududú, tududú....*8)*
0 0
reagovat
Tak to jsou klasický reakce pod recenzema, který člověk musí brát s velikánskym nadhledem, jinak by se z toho oběsil. Já si například pamatuju, jak jsem kdysi psal na Filmweb recenzi na Trio z Belleville, kterou jsem zakončoval něčim ve smyslu "zapomeňte na Nema, pravý animovaný král letošního roku dorazil až nyní" a lidi mi pak psali, co jim mám co rozkazovat, že oni si budou zapomínat teprve na co oni budou chtít, atd... :)
112496
Tak to jsou klasický reakce pod recenzema, který člověk musí brát s velikánskym nadhledem, jinak by se z toho oběsil. Já si například pamatuju, jak jsem kdysi psal na Filmweb recenzi na Trio z Belleville, kterou jsem zakončoval něčim ve smyslu "zapomeňte na Nema, pravý animovaný král letošního roku dorazil až nyní" a lidi mi pak psali, co jim mám co rozkazovat, že oni si budou zapomínat teprve na co oni budou chtít, atd... *:)*
0 0
reagovat
Popluh: Ale tak ono to bylo při recenzi na čtvrtou past smrtonosnou. V úvodu jsem mluvil o dávných akčních ikonách a kromě lamače kostí Stevena jsem zmínil i belgickou gumu. To byl nejspíš atak na jeho srdce a vzápětí tedy, po 3 vzkazech o gumě, dodal ještě, že má pocit, že se to píše ,,Willice". Na to nešlo říct nic jiného než ,,Vygoogluj".
112485
Popluh: Ale tak ono to bylo při recenzi na čtvrtou past smrtonosnou. V úvodu jsem mluvil o dávných akčních ikonách a kromě lamače kostí Stevena jsem zmínil i belgickou gumu. To byl nejspíš atak na jeho srdce a vzápětí tedy, po 3 vzkazech o gumě, dodal ještě, že má pocit, že se to píše ,,Willice". Na to nešlo říct nic jiného než ,,Vygoogluj".
0 0
reagovat

PetaBlack

ale tak on i Willis bral v Pulp fiction gumu jako urážku, i když tam zrovna Travolta asi nemyslel jeho ohebnost :D
112484
ale tak on i Willis bral v Pulp fiction gumu jako urážku, i když tam zrovna Travolta asi nemyslel jeho ohebnost *:D*
PetaBlack
0 0
reagovat
Když nepočítám Premiere, jak jsem tu nově, je to vlastně první recenze od imfa, co jsem si tu četl. Musím přiznat, že ten začátek s těmi sýry apod. se mi líbil, asi je to tím, že vždycky cením, když se na to někdo snaží jít jinak. Ve zbytku jsem se trochu ztrácel, protože jsem čekal, že po sýrech bude následovat něco jako stojí v kostce a teprve pak dojde na to ostatní.
yupos: Přijde mi, že jsi mistr tesař, co si ručku nikdy neutne. Tím pádem, malý bratr, knížky čte rovněž jako P.synovec čili by tím pádem rovnou mohli šéfovat MZ, ne?
A s tím Stathamem, no teda, pane - spíš mi právě ten tvůj příspěvěk přišel pubertální. Kde se to hraní na Playstation studuje? Už je na to sice pozdě, ale přemýšlím, co dál, tak by tohle mohlo být dobrou volbou, i když už je střední za mnou.
Popluh: Tou argumentací si mi připomněl, když jsem v jednom článku zmínil JCVD jako ,,belgickou gumu" (myšleno, ale v dobrém, páč na takovém ,,Krvavém sportu" člověk vyrůstal). To ti byla lavina argumentů - ,,Autore, sám si guma", ,,Autore, ty si megaguma", ,,Autore, ty si ta největší recenzentská guma v republice". A pak ještě pochyb, zda se Willis nepíše ,,Willice". Škoda, že už se neozval, mohli jsme spolu pokecat.
112482
Když nepočítám Premiere, jak jsem tu nově, je to vlastně první recenze od imfa, co jsem si tu četl. Musím přiznat, že ten začátek s těmi sýry apod. se mi líbil, asi je to tím, že vždycky cením, když se na to někdo snaží jít jinak. Ve zbytku jsem se trochu ztrácel, protože jsem čekal, že po sýrech bude následovat něco jako stojí v kostce a teprve pak dojde na to ostatní. yupos: Přijde mi, že jsi mistr tesař, co si ručku nikdy neutne. Tím pádem, malý bratr, knížky čte rovněž jako P.synovec čili by tím pádem rovnou mohli šéfovat MZ, ne? A s tím Stathamem, no teda, pane - spíš mi právě ten tvůj příspěvěk přišel pubertální. Kde se to hraní na Playstation studuje? Už je na to sice pozdě, ale přemýšlím, co dál, tak by tohle mohlo být dobrou volbou, i když už je střední za mnou. Popluh: Tou argumentací si mi připomněl, když jsem v jednom článku zmínil JCVD jako ,,belgickou gumu" (myšleno, ale v dobrém, páč na takovém ,,Krvavém sportu" člověk vyrůstal). To ti byla lavina argumentů - ,,Autore, sám si guma", ,,Autore, ty si megaguma", ,,Autore, ty si ta největší recenzentská guma v republice". A pak ještě pochyb, zda se Willis nepíše ,,Willice". Škoda, že už se neozval, mohli jsme spolu pokecat.
0 0
reagovat

yupos

:D:D vidíš, pro mě jsou zas imfovi články v Premiere jedním z důvodů, proč ji i nadále odebírat ;) každýmu se někdy recenze nepovede, jenže ty nekritizuješ samotnou recenzi, ale jejího autora a tvoje argumentace, škoda mluvit. Podle tebe je snad můj 7letý synovec lepší recenzent/člověk, protože přečetl Dobrodružství Medvídka Pů, kde bylo víc obrázků než logiky v tvých argumentech? Jo a zkus si mít přehled v béčkách a filmech Jasona Stathama, vždyť jen ten zvládne natočit za rok i čtyři filmy a víc, navíc se ve všech tváří naprosto stejně a skoro všude hraje svého "bratra" z toho druhého filmu :D Neříkám, že mi sednou všechny imfovi recenze, ale rozhodně můžu říct, že na bývalého studenta oboru hraní na Playstationu, jsou ty recenze dobré :D
112480
*:D**:D* vidíš, pro mě jsou zas imfovi články v Premiere jedním z důvodů, proč ji i nadále odebírat *;)* každýmu se někdy recenze nepovede, jenže ty nekritizuješ samotnou recenzi, ale jejího autora a tvoje argumentace, škoda mluvit. Podle tebe je snad můj 7letý synovec lepší recenzent/člověk, protože přečetl Dobrodružství Medvídka Pů, kde bylo víc obrázků než logiky v tvých argumentech? Jo a zkus si mít přehled v béčkách a filmech Jasona Stathama, vždyť jen ten zvládne natočit za rok i čtyři filmy a víc, navíc se ve všech tváří naprosto stejně a skoro všude hraje svého "bratra" z toho druhého filmu *:D* Neříkám, že mi sednou všechny imfovi recenze, ale rozhodně můžu říct, že na bývalého studenta oboru hraní na Playstationu, jsou ty recenze dobré *:D*
yupos
0 0
reagovat
Já osobně s touhle recenzí problém nemám, i když i na mne působí jako by byla spíchnutá za pár minut. Pokud mi nějaké recenze od imfa nesedly, tak to byly spíše ty ke Ghost Riderovi, Speed Racerovi...
112479
Já osobně s touhle recenzí problém nemám, i když i na mne působí jako by byla spíchnutá za pár minut. Pokud mi nějaké recenze od imfa nesedly, tak to byly spíše ty ke Ghost Riderovi, Speed Racerovi...
0 0
reagovat
yupos: A vy jste kdo?
112478
yupos: A vy jste kdo?
0 0
reagovat
Na jednu stranu je skoda, ze si tu diskuzi opet strhnul do honeni vlastniho ega, na druhou stranu poslouchat, jak jsem vystudoval stredni skolu v oboru "hrani na Playstationu" je zkratka prilis zabavne. Uz kdyz jsem to cetl na CSFd, nemohl jsem se dockat dalsi kapitoly. Piste dal, mistre. Jednou to vydame knizne.

Ne, vazne. Spravil si mi naladu. Diky.
112476
Na jednu stranu je skoda, ze si tu diskuzi opet strhnul do honeni vlastniho ega, na druhou stranu poslouchat, jak jsem vystudoval stredni skolu v oboru "hrani na Playstationu" je zkratka prilis zabavne. Uz kdyz jsem to cetl na CSFd, nemohl jsem se dockat dalsi kapitoly. Piste dal, mistre. Jednou to vydame knizne. Ne, vazne. Spravil si mi naladu. Diky.
0 0
reagovat

imf

Recenze je špatná? Ani mě to nepřekvapuje. Jako co taky čekat od imfa, který se na každém FM chlubí, že nepřečetl za celý život jedinou knihu a je na to náležitě hrdý.

Tomu člověku chybí vzdělání, slovní zásoba a zejména rozhled, ať už kulturní nebo filmový (nepočítám-li Stathama a béčka), a proto cpe do svých článků místo postřehů o filmu a myšlenek všemožné trapné pubertální fórky. Proč psal asi Fila práci o krizi české filmové kritiky a o nevzdělaných publicistech – no, právě kvůli lidem, jako je imf. Vystudoval ten člověk vůbec nějakou školu, nebo od počítačových her a playstationu přešel rovnou k filmu? A ještě ke všemu teď začal dělat pro Premiere, tudíž si ji přestávám kupovat, dokud v magazínu nezjistí, jaký je to s prominutím blb, a nevyhodí ho.

Pane imf, zkuste alespoň projevit minimum sebekritiky a přiznejte, že tahle recenze, s níž byste v zahraničí ani omylem neobstál, je kardinální shit. To není otázka nějakých puntíků do žákajdy. A uvědomte si konečně, že na ten váš jednoduchý styl psaní není nikdo zvědavý a že vaši čtenáři nejsou idioti. Vy je z nich vašimi články pouze vychováváte.
112475
Recenze je špatná? Ani mě to nepřekvapuje. Jako co taky čekat od imfa, který se na každém FM chlubí, že nepřečetl za celý život jedinou knihu a je na to náležitě hrdý. Tomu člověku chybí vzdělání, slovní zásoba a zejména rozhled, ať už kulturní nebo filmový (nepočítám-li Stathama a béčka), a proto cpe do svých článků místo postřehů o filmu a myšlenek všemožné trapné pubertální fórky. Proč psal asi Fila práci o krizi české filmové kritiky a o nevzdělaných publicistech – no, právě kvůli lidem, jako je imf. Vystudoval ten člověk vůbec nějakou školu, nebo od počítačových her a playstationu přešel rovnou k filmu? A ještě ke všemu teď začal dělat pro Premiere, tudíž si ji přestávám kupovat, dokud v magazínu nezjistí, jaký je to s prominutím blb, a nevyhodí ho. Pane imf, zkuste alespoň projevit minimum sebekritiky a přiznejte, že tahle recenze, s níž byste v zahraničí ani omylem neobstál, je kardinální shit. To není otázka nějakých puntíků do žákajdy. A uvědomte si konečně, že na ten váš jednoduchý styl psaní není nikdo zvědavý a že vaši čtenáři nejsou idioti. Vy je z nich vašimi články pouze vychováváte.
imf
0 0
reagovat
Ta recenze byla psana s nekolikatydennim odstupem od zhlednuti, coz pravdepodobne byla chyba, viz ta konverzace s Clooneym (slo o pouhy prehmat, mel jsem samozrejme na mysli konverzace s Malkovichem, pres telefon apod.). A ta vec ve sklepe je mozna pro dej nedulezita, ale do divakovy hlavy se otiskne spolehlive. Nerikam, ze uz jsem nenapsal lepsi recenze, ale Coenovic pokrivene vesmiry je obcas slozite uchopit. Pisu si puntik do zakajdy, ale z tech sesti se nahoru hybat nehodlam.
112474
Ta recenze byla psana s nekolikatydennim odstupem od zhlednuti, coz pravdepodobne byla chyba, viz ta konverzace s Clooneym (slo o pouhy prehmat, mel jsem samozrejme na mysli konverzace s Malkovichem, pres telefon apod.). A ta vec ve sklepe je mozna pro dej nedulezita, ale do divakovy hlavy se otiskne spolehlive. Nerikam, ze uz jsem nenapsal lepsi recenze, ale Coenovic pokrivene vesmiry je obcas slozite uchopit. Pisu si puntik do zakajdy, ale z tech sesti se nahoru hybat nehodlam.
0 0
reagovat
sorry pánové, ale to je dost chabá recenze... navíc bych čekal aspoň jednu hvězdičku navíc. pokud je tahle recenze maximum, tak jste o moc nepochopili :D
já jsem se bavil královsky, rozhodně víc jako o Dudea. :+
datum uvedení v česku je 19.2.09
112470
sorry pánové, ale to je dost chabá recenze... navíc bych čekal aspoň jednu hvězdičku navíc. pokud je tahle recenze maximum, tak jste o moc nepochopili *:D* já jsem se bavil královsky, rozhodně víc jako o Dudea. *:+* datum uvedení v česku je 19.2.09
0 0
reagovat
ale no, pani. pritom by stacilo chlapsky priznat, ze tato recenzia bola naozaj zbuchana za par minut a o filme sa z nej clovek, co film nevidel, dozvie iba malo. neexistujuca konverzacia medzi postavami, masina v pivnici, ktora sa v recenzii objavila viackrat ako vo filme...ved pravidelne dokazujete, ze to viete aj lepsie.
112465
ale no, pani. pritom by stacilo chlapsky priznat, ze tato recenzia bola naozaj zbuchana za par minut a o filme sa z nej clovek, co film nevidel, dozvie iba malo. neexistujuca konverzacia medzi postavami, masina v pivnici, ktora sa v recenzii objavila viackrat ako vo filme...ved pravidelne dokazujete, ze to viete aj lepsie.
0 0
reagovat

imf

Mě by zajímalo jestli chtěl říct, že si kopíroval sebe anebo něco z internetu:)
112453
Mě by zajímalo jestli chtěl říct, že si kopíroval sebe anebo něco z internetu*:)*
imf
0 0
reagovat
Mno...je pravda, že tentokrát jsem byl za "V kostce" velmi vděčný. :)
112452
Mno...je pravda, že tentokrát jsem byl za "V kostce" velmi vděčný. :)
0 0
reagovat
Ok, nejde o konverzaci, jde o pouhe stretnuti beze slov (i kdyz mam pocit, ze nejake zvuky ze sebe oba vyloudi). Rad jsem pobavil. A diky za pripominku. Tesim se na tvuj druhy komentar. ;)
112450
Ok, nejde o konverzaci, jde o pouhe stretnuti beze slov (i kdyz mam pocit, ze nejake zvuky ze sebe oba vyloudi). Rad jsem pobavil. A diky za pripominku. Tesim se na tvuj druhy komentar. ;)
0 0
reagovat

Point of no return

Tak ste ma predsa dostali do kolien. Uz je to snad i par rokov co chodim na tuto stranku. Kvalita recenzii je vo vacsine pripadov podpriemerna a to sa este dost jemne vyjadrujem. Ale uz naozaj dlho som tu, ale ani nikde inde necital slabsiu, adolescenciou a nevyzretostou postihnutu recenziu, ktora sa uz len akoby cisto mimochodom nesnazi ani o poskytovanie pravdivych faktov (Clooney a Pitt vo filme spolu V O B E C nikdy nehovoria, okrem ineho). Nebojte sa, neprichadzate o staleho citatela, naopak ostavam vam verny, chlapci. Za tu srandu to stoji. Dajte mi viac takychto detskych recenzii o dospelych filmoch zbuchanych za 15 minut, plnych klyseovitych myslienkovych spojeni s nulovych obsahom. A tych par viet co o niecom naozaj vypovedaju si mozem precitat aj niekde inde, napriklad tam odkial ste ich skopyrovali. Ale neurobim to, teda nie hned, najprv sa chcem pobavit na MovieZone ;) Nevzdavajte sa ale, mozno ze o pat rokov budete na inej urovni. Internet potom bude ovela smutnejsim miestom.
112449
Tak ste ma predsa dostali do kolien. Uz je to snad i par rokov co chodim na tuto stranku. Kvalita recenzii je vo vacsine pripadov podpriemerna a to sa este dost jemne vyjadrujem. Ale uz naozaj dlho som tu, ale ani nikde inde necital slabsiu, adolescenciou a nevyzretostou postihnutu recenziu, ktora sa uz len akoby cisto mimochodom nesnazi ani o poskytovanie pravdivych faktov (Clooney a Pitt vo filme spolu V O B E C nikdy nehovoria, okrem ineho). Nebojte sa, neprichadzate o staleho citatela, naopak ostavam vam verny, chlapci. Za tu srandu to stoji. Dajte mi viac takychto detskych recenzii o dospelych filmoch zbuchanych za 15 minut, plnych klyseovitych myslienkovych spojeni s nulovych obsahom. A tych par viet co o niecom naozaj vypovedaju si mozem precitat aj niekde inde, napriklad tam odkial ste ich skopyrovali. Ale neurobim to, teda nie hned, najprv sa chcem pobavit na MovieZone ;) Nevzdavajte sa ale, mozno ze o pat rokov budete na inej urovni. Internet potom bude ovela smutnejsim miestom.
Point of no return
0 0
reagovat
:D
112448
*:D*
0 0
reagovat
OK
112445
OK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se