Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tropická bouře: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
v rade prede mnou sedela rodinka s priblizne desetiletym deckem. zrejme si manzelsky par uzival hrejivy pocit zadostiucineni z toho, ze dopreji diteti po dlouhych nakupech pohodovou komedii s lidmi, co hraji v tech rostacky roztomilych filmech. tahle rodinka zvedla zazitek z filmu v prepoctu na MZ hodnoceni o cistou jednu hvezdicku. zejmena nesetrna uvodni desetiminutovka dvojnasob rozsirila muj skodoliby usmev pri pomysleni na vykulence pode mnou. zazitek hodny Kevina Smithe.

duro: co se telefonatu tyce, Bruggy zustavaji druhe, o prvni misto se tedy deli Taken a Cruisova boure. myslim, ze je z toho nakonec sympaticky kompromis
110014
v rade prede mnou sedela rodinka s priblizne desetiletym deckem. zrejme si manzelsky par uzival hrejivy pocit zadostiucineni z toho, ze dopreji diteti po dlouhych nakupech pohodovou komedii s lidmi, co hraji v tech rostacky roztomilych filmech. tahle rodinka zvedla zazitek z filmu v prepoctu na MZ hodnoceni o cistou jednu hvezdicku. zejmena nesetrna uvodni desetiminutovka dvojnasob rozsirila muj skodoliby usmev pri pomysleni na vykulence pode mnou. zazitek hodny Kevina Smithe. duro: co se telefonatu tyce, Bruggy zustavaji druhe, o prvni misto se tedy deli Taken a Cruisova boure. myslim, ze je z toho nakonec sympaticky kompromis
0 0
reagovat
jindy: Ty ale očividně nečteš nebo nechápeš, co píšu, kámo. ;)
"Diskuze není od toho, abych já chápal nebo přebíral tvé nebo cizí názory." Kde někdo něco takového napsal? A jak se to vztahuje k téhle diskuzi ve které ti názor nikdo nebere a nevnucuje?! Ano, kdybysme tu diskutovali o filmu a né o tom, že tě tady ty nadšené komentáře od všech lidí (??) a nadšená recenze neokradli o peníze... je mi úplně jedno, co si o tom pitomém filmu myslíš, to je tvoje věc a třeba už konečně pochopíš, že je to tady každému jedno. Myslím, že většina lidí byla spíš zvědavá, jestli jsi myslel vážně ty řeči o utracených penězích a ukradeném čase, které vypadají, jako bys byl v kině poprvé nebo jsi ještě nikdy nešel na film, o kterém sis v JEDNÉ recenzi přečetl, že se autorovi CELKEM líbil (7/10) a ten film tě následně nebavil... stalo se nám to všem, ale neznám nikoho jiného, kdo by obviňoval autora, že díky tomu, že jemu se to líbilo, já utratil zbytečné peníze.... To je k SMÍCHU!
109182
jindy: Ty ale očividně nečteš nebo nechápeš, co píšu, kámo. ;) "Diskuze není od toho, abych já chápal nebo přebíral tvé nebo cizí názory." Kde někdo něco takového napsal? A jak se to vztahuje k téhle diskuzi ve které ti názor nikdo nebere a nevnucuje?! Ano, kdybysme tu diskutovali o filmu a né o tom, že tě tady ty nadšené komentáře od všech lidí (??) a nadšená recenze neokradli o peníze... je mi úplně jedno, co si o tom pitomém filmu myslíš, to je tvoje věc a třeba už konečně pochopíš, že je to tady každému jedno. Myslím, že většina lidí byla spíš zvědavá, jestli jsi myslel vážně ty řeči o utracených penězích a ukradeném čase, které vypadají, jako bys byl v kině poprvé nebo jsi ještě nikdy nešel na film, o kterém sis v JEDNÉ recenzi přečetl, že se autorovi CELKEM líbil (7/10) a ten film tě následně nebavil... stalo se nám to všem, ale neznám nikoho jiného, kdo by obviňoval autora, že díky tomu, že jemu se to líbilo, já utratil zbytečné peníze.... To je k SMÍCHU!
0 0
reagovat
Jindy: TT je vysokorozpočtový film. Na komédiu je skutočne veľmi drahý. A na plátne sú tie prachy skutočne vidieť - každý cent. Stále však nechápem, ako to súvisí s tým, že ti nesadol štýl humoru, ktorý je vo filme použitý. To, že to má vysoký rozpočet, má znamenať, že to bude vtipné podľa tvojho vkusu? Drahý film = tvoj štýl humoru? V štýle toho stupídneho vtipu, ktorý si sem napísal, prípadne v štýle Bla-bla Movie, na ktorom si sa ty bavil lepšie?
109174
Jindy: TT je vysokorozpočtový film. Na komédiu je skutočne veľmi drahý. A na plátne sú tie prachy skutočne vidieť - každý cent. Stále však nechápem, ako to súvisí s tým, že ti nesadol štýl humoru, ktorý je vo filme použitý. To, že to má vysoký rozpočet, má znamenať, že to bude vtipné podľa tvojho vkusu? Drahý film = tvoj štýl humoru? V štýle toho stupídneho vtipu, ktorý si sem napísal, prípadne v štýle Bla-bla Movie, na ktorom si sa ty bavil lepšie?
0 0
reagovat
No, já se do pana "jinačího" navážet nehodlám, jen jako diskutér podotýkám, že i napotřetí byl Tropic "Cruise" Thunder absolutně boží.:D
109173
No, já se do pana "jinačího" navážet nehodlám, jen jako diskutér podotýkám, že i napotřetí byl Tropic "Cruise" Thunder absolutně boží.*:D*
0 0
reagovat
Silence: Diskuze není od toho, abych já chápal nebo přebíral tvé nebo cizí názory. A pokud mě neustále někdo shazuje a vytahuje slovíčka, tak to není diskuze, ale lynč.

Definice slova normální - průměrný/tuctový/jeden z davu. Tak to si užij kámo.

Já nabízel mír - nechceš, jdi se koukat na Tropic Thunder

"Vysokorozpočtová komedie Tropická Bouře" nebo "superdrahá komedie Bena Stillera" není z mojí huby a jestli tomu říkáš kec, tak autorem je jeden z redaktorů tady z MZ. Dohledej si to, je to někde v novinkách nebo popisku k traileru, já je akorát citoval :)
109171
Silence: Diskuze není od toho, abych já chápal nebo přebíral tvé nebo cizí názory. A pokud mě neustále někdo shazuje a vytahuje slovíčka, tak to není diskuze, ale lynč. Definice slova normální - průměrný/tuctový/jeden z davu. Tak to si užij kámo. Já nabízel mír - nechceš, jdi se koukat na Tropic Thunder "Vysokorozpočtová komedie Tropická Bouře" nebo "superdrahá komedie Bena Stillera" není z mojí huby a jestli tomu říkáš kec, tak autorem je jeden z redaktorů tady z MZ. Dohledej si to, je to někde v novinkách nebo popisku k traileru, já je akorát citoval :)
0 0
reagovat
jindy: TY očividně nic nechápeš, jinak bys nemohl napsat po tom všem znova kecy typu "tohoto veledrahého snímku" nebo "Tak se nečertěte lidi, prostě mám na to jiný názor" protože to jsou ty hlavní dvě věci. Jediný, kdo z toho aktuálně dělá 'veledrahý' snímek jsi ty. A nikdo se tu nečertí, že máš jiný názor, ale očividně je to jako mluvit do dubu, takže tu končím a jdu do nějaké normální diskuze s normálě uvažujícími lidmi.
109165
jindy: TY očividně nic nechápeš, jinak bys nemohl napsat po tom všem znova kecy typu "tohoto [b]veledrahého[/b] snímku" nebo "Tak se nečertěte lidi, prostě mám na to jiný názor" protože to jsou ty hlavní dvě věci. Jediný, kdo z toho aktuálně dělá 'veledrahý' snímek jsi ty. A nikdo se tu nečertí, že máš jiný názor, ale očividně je to jako mluvit do dubu, takže tu končím a jdu do nějaké normální diskuze s normálě uvažujícími lidmi.
0 0
reagovat
No nevim jestli tady padlo na můj účet slovo píča, možná jo, ve filmu jsou taková slova zcela jistě. Ale každopádně například slovo "lama" jsem nikdy nepoužíval a lidé, kteří ho používají, jsou obvykle nerdi ve věku kolem 12ti let. Stejní lidé, co s oblibou používají slova "free", "cool" a tak podobně. To jen pro upřesnění.

Jinak už jen budu konstatovat, že jsem od tohoto veledrahého snímku čekal, že mě rozesměje alespoň jako ???? Movie, ale nestalo se. Nemám problém koukat na kinoripy, protože film je u mě spotřební zboží a nikdy nekupuji zajíce v pytli.
Recenzi znovu číst nehodlám, jen mi po ní v ústech zbyl jakýsi obrázek o filmu, že jako Stiller boduje, že to bylo drahé a že je to vtipné.

Tak se nečertěte lidi, prostě mám na to jiný názor, příště si odpusťte ty vulgarismy, protože já je ve spojení s kýmkoliv tady nepoužil, použil jsem je jen ve spojení z filmem, který je jich plný a zrovna třeba Cruisova role na nich absolutně stojí.

Na závěr vtip:
Manžel říká manželce: "Miláčku, když nebudeš papat moje sperma, tak ti vypadaj zoubky." Manželka se zeptá: "A proč?" Manžel odpoví: "Protože ti rozmlátim držku".

Takže peace lidi a třeba se zasměju u jiné komedie někdy Jindy.
109162
No nevim jestli tady padlo na můj účet slovo píča, možná jo, ve filmu jsou taková slova zcela jistě. Ale každopádně například slovo "lama" jsem nikdy nepoužíval a lidé, kteří ho používají, jsou obvykle nerdi ve věku kolem 12ti let. Stejní lidé, co s oblibou používají slova "free", "cool" a tak podobně. To jen pro upřesnění. Jinak už jen budu konstatovat, že jsem od tohoto veledrahého snímku čekal, že mě rozesměje alespoň jako ???? Movie, ale nestalo se. Nemám problém koukat na kinoripy, protože film je u mě spotřební zboží a nikdy nekupuji zajíce v pytli. Recenzi znovu číst nehodlám, jen mi po ní v ústech zbyl jakýsi obrázek o filmu, že jako Stiller boduje, že to bylo drahé a že je to vtipné. Tak se nečertěte lidi, prostě mám na to jiný názor, příště si odpusťte ty vulgarismy, protože já je ve spojení s kýmkoliv tady nepoužil, použil jsem je jen ve spojení z filmem, který je jich plný a zrovna třeba Cruisova role na nich absolutně stojí. Na závěr vtip: Manžel říká manželce: "Miláčku, když nebudeš papat moje sperma, tak ti vypadaj zoubky." Manželka se zeptá: "A proč?" Manžel odpoví: "Protože ti rozmlátim držku". Takže peace lidi a třeba se zasměju u jiné komedie někdy Jindy.
0 0
reagovat
mr. jindy je úplně mimo, na tom se shodnem, akorát jsem se pozastavil nad přemírou sebeobrany, toť vše. a říkám howgh, neboť mi jakýsi milovník kinoripů za další příspěvek na tohle téma už nestojí 8)
109156
mr. jindy je úplně mimo, na tom se shodnem, akorát jsem se pozastavil nad přemírou sebeobrany, toť vše. a říkám howgh, neboť mi jakýsi milovník kinoripů za další příspěvek na tohle téma už nestojí *8)*
0 0
reagovat
Aha, tak ne. Našel jsem si to radši ve slovníku a je to "Vulgarizmus, označující zevní ženské pohlavní ústrojí nebo jeho znázornění jednoduchým grafickým symbolem - kosočtverce, přeťatého svislou úsečkou. Slovo vzniklo pravděpodobně za napoleonských válek z francouzského slovního spojení "petite chat" (malá kočička), jehož výslovnost se velmi blíží českému vulgarizmu." Takže u nás to znamená ně co jiného. Ještě jednou omluva.
109155
Aha, tak ne. Našel jsem si to radši ve slovníku a je to "Vulgarizmus, označující zevní ženské pohlavní ústrojí nebo jeho znázornění jednoduchým grafickým symbolem - kosočtverce, přeťatého svislou úsečkou. Slovo vzniklo pravděpodobně za napoleonských válek z francouzského slovního spojení "petite chat" (malá kočička), jehož výslovnost se velmi blíží českému vulgarizmu." Takže u nás to znamená ně co jiného. Ještě jednou omluva.
0 0
reagovat
Omlouvám se za ten výraz. Ale technicky to sprosté ani nevhodné slovo není, s krátkým "i" to má bohudík jiný význam, než jeho sousedka s dlouhým "í".
109154
Omlouvám se za ten výraz. Ale technicky to sprosté ani nevhodné slovo není, s krátkým "i" to má bohudík jiný význam, než jeho sousedka s dlouhým "í".
0 0
reagovat

Bo X Be

Pokud vím, tak jindy spíše než názor prezentoval stížnosti, a to je vcelku jiná. Divím se, že ty se divíš, že se na něj lidi sesypali, když tu oponoval, že tropic thunder je podle nás bůhví jaký komediální epos a ani si nepřečetl recenzi, ze které by poznal jestli se mu film bude líbit. btw. taky nepsal zrovna slušně8)
109153
Pokud vím, tak jindy spíše než názor prezentoval stížnosti, a to je vcelku jiná. Divím se, že ty se divíš, že se na něj lidi sesypali, když tu oponoval, že tropic thunder je podle nás bůhví jaký komediální epos a ani si nepřečetl recenzi, ze které by poznal jestli se mu film bude líbit. btw. taky nepsal zrovna slušně*8)*
Bo X Be
0 0
reagovat
Bo X Be: Tak ty ale taky teď ošklivě zobecňuješ.. to o těch vulgaritách se týkalo dvou jedinců a ani oni se nepředvedli kdovíjak civilizovaně... myslím, že ostatní několikrát srozumitelně a slušně napsali, že to, že má Jinde jiný názor problém vůbec není, ale to, že svádí utracené peníze a ztrátu času na ultranadšenou recenzi a komentáře, že to je trošku mimo... B)
109151
Bo X Be: Tak ty ale taky teď ošklivě zobecňuješ.. to o těch vulgaritách se týkalo dvou jedinců a ani oni se nepředvedli kdovíjak civilizovaně... myslím, že ostatní několikrát srozumitelně a slušně napsali, že to, že má Jinde jiný názor problém vůbec není, ale to, že svádí utracené peníze a ztrátu času na ultranadšenou recenzi a komentáře, že to je trošku mimo... B)
0 0
reagovat
:+:D:D jdu spát.
109149
*:+**:D**:D* jdu spát.
0 0
reagovat
mno ok... Jerzik ma vystrahu. Ale... ze sem sem vubec lez. :)
109147
mno ok... Jerzik ma vystrahu. Ale... ze sem sem vubec lez. :)
0 0
reagovat
imf: 28.09.2008 00:23:34 :D:D Cti poctive...
109145
imf: 28.09.2008 00:23:34 *:D**:D* Cti poctive...
0 0
reagovat
Az na to, ze TO slovo tu vubec nepadlo... naopak Jindy se minimalne jednou "zesr...". Mozna ta hlaska o poctivem cteni nebyla uplne mimo. ;)
109143
Az na to, ze TO slovo tu vubec nepadlo... naopak Jindy se minimalne jednou "zesr...". Mozna ta hlaska o poctivem cteni nebyla uplne mimo. ;)
0 0
reagovat
jsem se musel mrknout do slovníku kua co je útoky ad hominem.....a rád je nemám.....a když uletím, tak se omluvím :-
109142
jsem se musel mrknout do slovníku kua co je útoky ad hominem.....a rád je nemám.....a když uletím, tak se omluvím *:-*
0 0
reagovat
Ano, stim souhlasi, slova typu vagina by tu padat nemela.
109141
Ano, stim souhlasi, slova typu vagina by tu padat nemela.
0 0
reagovat
já to zopakuju v jiném slovosledu ještě jednou, abyste se na mě nesesypali stejně. Aniž by řek nějaký jindy tady v diskuzi cokoliv, co by mělo pohnout pírkem ze země nebo vyvolat záchvěv obočí, protože jinak tu někdy padají hlášky, že obočí lítá tam zpátky, sesypali jste se na něj jako vosy se slovy jako je lame a piča.....chápete? To nikam nic neposouvá a já vám nechci nic vnucovat, mám svůj pohled. Například, jednoduše mu sdělit, že recenze tu čtyři lidi nepíšou a i kdyby, že si má počíst jinde a koukat na nekoukatelný kinoripy, což taky vypovídá o jeho vztahu k filmu...
109140
já to zopakuju v jiném slovosledu ještě jednou, abyste se na mě nesesypali stejně. Aniž by řek nějaký jindy tady v diskuzi cokoliv, co by mělo pohnout pírkem ze země nebo vyvolat záchvěv obočí, protože jinak tu někdy padají hlášky, že obočí lítá tam zpátky, sesypali jste se na něj jako vosy se slovy jako je lame a piča.....chápete? To nikam nic neposouvá a já vám nechci nic vnucovat, mám svůj pohled. Například, jednoduše mu sdělit, že recenze tu čtyři lidi nepíšou a i kdyby, že si má počíst jinde a koukat na nekoukatelný kinoripy, což taky vypovídá o jeho vztahu k filmu...
0 0
reagovat
Bo X Be ma asi rad utoky ad hominem a hlasky o uzasnych velepochvalnych recenzich za 7/10. Nevsiml jsem si, ze by redakce kdovijak skakala nadsenim, proto nechapu, proc nudu u filmu spojovat s hlaskama typu "Ono to tak dopadá, když tu recenze (a všechno ostatní) píšou všeho všudy tři čtyři lidi."

:-
109139
Bo X Be ma asi rad utoky ad hominem a hlasky o uzasnych velepochvalnych recenzich za 7/10. Nevsiml jsem si, ze by redakce kdovijak skakala nadsenim, proto nechapu, proc nudu u filmu spojovat s hlaskama typu "Ono to tak dopadá, když tu recenze (a všechno ostatní) píšou všeho všudy tři čtyři lidi." *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se