Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kung Fu Panda: Recenze

příspěvky 41 - 47 Napsat příspěvek
Nehodlám zpochybňovat své sympatie k medvědovitým šelmám. Už jako batole jsem sledovala bílé lední, hnědé huňáče i černobílé pandy a v zoo mě násilím odtrhávali od skla. I tenhle animovaný, obézní, nemotorný exemplář je mi veskrze sympatický. Jen jeho příběh je příliš doslovný a přímočarý na to, aby onen shrekovský humor loser zevluje, loser ruluje vydržel na plné pecky požehnanou stopáž. Opakující se vzorec vtipů v Pandě nikdy nedojde na onu somnabulní hranici, akční scény kung-fu maniaky neurazí do té míry, že by šli jako jeden muž nakopat hlavounům z DreamWorks pozadí, nicméně stavbou příliš jednoduchou Pandu chápu jako příjemnou a mravoučnou potravu na jedno použití pro děcka kolem deseti, při nichž se dospělý doprovod nebude ošívat příliš často. A pandy stejně žerou bambus. A ano, přidávám se k chlapcům pode mnou- pro mě nejenže nedosahuje kvalit nejlepších pixarovek, ale třeba i takový Surf Up strčí tohoto zarputilého Otesánka hravě do kapsy.
60%
99181
Nehodlám zpochybňovat své sympatie k medvědovitým šelmám. Už jako batole jsem sledovala bílé lední, hnědé huňáče i černobílé pandy a v zoo mě násilím odtrhávali od skla. I tenhle animovaný, obézní, nemotorný exemplář je mi veskrze sympatický. Jen jeho příběh je příliš doslovný a přímočarý na to, aby onen shrekovský humor loser zevluje, loser ruluje vydržel na plné pecky požehnanou stopáž. Opakující se vzorec vtipů v Pandě nikdy nedojde na onu somnabulní hranici, akční scény kung-fu maniaky neurazí do té míry, že by šli jako jeden muž nakopat hlavounům z DreamWorks pozadí, nicméně stavbou příliš jednoduchou Pandu chápu jako příjemnou a mravoučnou potravu na jedno použití pro děcka kolem deseti, při nichž se dospělý doprovod nebude ošívat příliš často. A pandy stejně žerou bambus. A ano, přidávám se k chlapcům pode mnou- pro mě nejenže nedosahuje kvalit nejlepších pixarovek, ale třeba i takový Surf Up strčí tohoto zarputilého Otesánka hravě do kapsy. 60%
0 0
reagovat
Všichni zapomínáte na rulujícího mistra želvu :D Panda je fajn, ale ty zvěsti o tom, že dosahuje kvalit pixarovek nebo je nejlepším animákem roku (Wall-E se blíží :), mně osobně přijdou dost mimo. Mlácení do pandy mě omrzelo po půl hodině a pak už to zachraňuje jenom fakt, že sem tam padne slušná hláška a hodně solidní souboje. Jasně, jako pocta kung fu filmům to funguje výborně, ale bum-bum fórů mohlo bejt míň (jakoby se zas nemohli rozhodnout, pro koho točej a tak tam cpali věci pro všechny) a ty vedlejší "juuu, dabujou nás slavný lidi" postavy tam jsou fakt jenom na okrasu.

Navíc, geniality úvodní sekvence žádná následující scéna nedosáhne ;)
99171
Všichni zapomínáte na rulujícího mistra želvu *:D* Panda je fajn, ale ty zvěsti o tom, že dosahuje kvalit pixarovek nebo je nejlepším animákem roku (Wall-E se blíží :), mně osobně přijdou dost mimo. Mlácení do pandy mě omrzelo po půl hodině a pak už to zachraňuje jenom fakt, že sem tam padne slušná hláška a hodně solidní souboje. Jasně, jako pocta kung fu filmům to funguje výborně, ale bum-bum fórů mohlo bejt míň (jakoby se zas nemohli rozhodnout, pro koho točej a tak tam cpali věci pro všechny) a ty vedlejší "juuu, dabujou nás slavný lidi" postavy tam jsou fakt jenom na okrasu. Navíc, geniality úvodní sekvence žádná následující scéna nedosáhne ;)
0 0
reagovat
Vesměs souhlasím s mihhim. Ten film je tradičně prvoplánovej a podle stejnýho mustru, že to ani kung fu odkazy nezachrání. Nejzábavnější je úvodní sekvence a náhodný hlášky z How I Met Your Mother. Jinak je to v podstatě lehce nadprůměrně animová taškařice pro děti do pěti let, kterým stačí, aby se tlustá Panda mlátila do hlavy, opakovaně lezla udejchaná do schodů nebo narážela do stěn. A zbytečnost vedlejších postav je taky docela frustrující. Prostě... prostě DreamWorks.?)
99169
Vesměs souhlasím s mihhim. Ten film je tradičně prvoplánovej a podle stejnýho mustru, že to ani kung fu odkazy nezachrání. Nejzábavnější je úvodní sekvence a náhodný hlášky z How I Met Your Mother. Jinak je to v podstatě lehce nadprůměrně animová taškařice pro děti do pěti let, kterým stačí, aby se tlustá Panda mlátila do hlavy, opakovaně lezla udejchaná do schodů nebo narážela do stěn. A zbytečnost vedlejších postav je taky docela frustrující. Prostě... prostě DreamWorks.*?)*
0 0
reagovat

puffy2

Mně ty trailery nezaujaly, přišly mi obyčejný a nudný.
99163
Mně ty trailery nezaujaly, přišly mi obyčejný a nudný.
puffy2
0 0
reagovat
No u mě zase převládlo znechucení nekonečnou řadou laciných vtipů pro děti, ve kterých se úplně utopilo to ostatní. Jo a taky možná to, že nemám nakoukáno, takže pomrkávání u mě nezabralo. Každopádně pár výrazných scén a lokací tam je takže úplně špatné to zas nebylo:). 6
99162
No u mě zase převládlo znechucení nekonečnou řadou laciných vtipů pro děti, ve kterých se úplně utopilo to ostatní. Jo a taky možná to, že nemám nakoukáno, takže pomrkávání u mě nezabralo. Každopádně pár výrazných scén a lokací tam je takže úplně špatné to zas nebylo*:)*. 6
0 0
reagovat
Fantasticka recenzia. Myslim, ze je to prvykrat, co chvalim tvoju recenziu Civale, tak si to vychutnaj ;) Vyzera to, ze sa konecne nasiel zaner v ktorom sa zhodneme.
Co sa tyka Kung Fu Pandy, tak podla recenzie mi pripada, ze presne takymto kvalitnym filmom chcel byt Forbidden Kingdom a vobec sa mu to nepodarilo.
scroochy: co kecas, uz podla trailerov to vyzeralo fantasticky.
99161
Fantasticka recenzia. Myslim, ze je to prvykrat, co chvalim tvoju recenziu Civale, tak si to vychutnaj *;)* Vyzera to, ze sa konecne nasiel zaner v ktorom sa zhodneme. Co sa tyka Kung Fu Pandy, tak podla recenzie mi pripada, ze presne takymto kvalitnym filmom chcel byt Forbidden Kingdom a vobec sa mu to nepodarilo. scroochy: co kecas, uz podla trailerov to vyzeralo fantasticky.
0 0
reagovat
Takový hodnocení jsem teda po trailerech nečekal. :)
99160
Takový hodnocení jsem teda po trailerech nečekal. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se