Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Stalo se: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
mimochodem před filmem dávali teaser na tobruk. Na internetu to ještě není ?
97283
mimochodem před filmem dávali teaser na tobruk. Na internetu to ještě není ?
0 0
reagovat
No teda nic moc docela mě to zklamalo. Shyamalanův nejhorší film nezachrání ani pár solidních scén (matematický příklad při projíždce kolem mrtvých), někteří kvalitní komparzisté ani solidní scéna v domě staré babky. 5/10

P.S. SPOILER : Taky jsem si myslel chvíli že za to může ta babka, že se nasrala na svět a mstí se.
97282
No teda nic moc docela mě to zklamalo. Shyamalanův nejhorší film nezachrání ani pár solidních scén (matematický příklad při projíždce kolem mrtvých), někteří kvalitní komparzisté ani solidní scéna v domě staré babky. 5/10 P.S. SPOILER : Taky jsem si myslel chvíli že za to může ta babka, že se nasrala na svět a mstí se.
0 0
reagovat

some spoils

Shyamalan si zase natocil neco pro sebe, co vetsina lidi bude nazyvat hloupou, nudnou a banalni bachorkou, ale za timto obalem se skryva presne to , co chtel natocit at se vam to libi nebo ne. Od prvniho okamziku vas vrhne do deje a jsou to velmi sugestivni sceny, ale pak uz prijde jen utikani pred hrozbou, ktera zacina byt cim dal mene tajemna a potkavani a opousteni lidi(casting imho strasne utrpeni-k smichu), kteri tam jsou stejne jen proto, aby umreli co nejbizarnejsi smrti. Ale stale je to vcelku napinave a vy cekate, ze treba i neco obzivne( kez by) a nabizi neurazejici utek pred necim nevidanym......ovsem vsechno se naprosto zkazi, jakmile hrdinove narazi na jakousi silenou babku, ktera ma asi byt nejaky odkaz na nejaky film a strhne se nejvic WTF roku, kdy jsem se mych prisedicich ptal: ,,Co?" a zaroven se uz musel smat, protoze to neslo.Jasne Shy tam musel dat nejakou scenu radoby strasidelnou(v tomto pripadne smesnou),ale naprosto se nehodi do kontextu filmu o ekologicke katastrofe a blbe zvatlajici a rozbijejici babka film pro me uplne zabila. Na konec jsem cekal nejake sebeobetovani, ale happyend to zkazil...Nasledne deni na jinem kontinente melo jenom naznacit, ze kdyz my budeme vypoustet do vzduchu chemikalie(viz navsteva domu zahradnika s elektrarnou za domem) rostliny, ktere nemohou utect a tudiz se nam vymsti a vypusti neurotoxin.Tohle chtel Shy rict a povedlo se mu to, ale ta cesta nemusela byt tak hloupa a banalni.No, asi mu to staci...6/10

P.S. Mark Wahlberg mluvici s kytkou rulez8)
97280
Shyamalan si zase natocil neco pro sebe, co vetsina lidi bude nazyvat hloupou, nudnou a banalni bachorkou, ale za timto obalem se skryva presne to , co chtel natocit at se vam to libi nebo ne. Od prvniho okamziku vas vrhne do deje a jsou to velmi sugestivni sceny, ale pak uz prijde jen utikani pred hrozbou, ktera zacina byt cim dal mene tajemna a potkavani a opousteni lidi(casting imho strasne utrpeni-k smichu), kteri tam jsou stejne jen proto, aby umreli co nejbizarnejsi smrti. Ale stale je to vcelku napinave a vy cekate, ze treba i neco obzivne( kez by) a nabizi neurazejici utek pred necim nevidanym......ovsem vsechno se naprosto zkazi, jakmile hrdinove narazi na jakousi silenou babku, ktera ma asi byt nejaky odkaz na nejaky film a strhne se nejvic WTF roku, kdy jsem se mych prisedicich ptal: ,,Co?" a zaroven se uz musel smat, protoze to neslo.Jasne Shy tam musel dat nejakou scenu radoby strasidelnou(v tomto pripadne smesnou),ale naprosto se nehodi do kontextu filmu o ekologicke katastrofe a blbe zvatlajici a rozbijejici babka film pro me uplne zabila. Na konec jsem cekal nejake sebeobetovani, ale happyend to zkazil...Nasledne deni na jinem kontinente melo jenom naznacit, ze kdyz my budeme vypoustet do vzduchu chemikalie(viz navsteva domu zahradnika s elektrarnou za domem) rostliny, ktere nemohou utect a tudiz se nam vymsti a vypusti neurotoxin.Tohle chtel Shy rict a povedlo se mu to, ale ta cesta nemusela byt tak hloupa a banalni.No, asi mu to staci...6/10 P.S. Mark Wahlberg mluvici s kytkou rulez*8)*
some spoils
0 0
reagovat

okki

Vetsi haluz byla, jak vysli na konci z toho kutlochu, aby exli spolecne a najednou vse prestalo. Strih za ctvrt roku a ono se fakt nic nestalo, teda snad na to, ze se to zrovna stalo u dvou teplometu nekde v Evrope...

Verze s utocicima pampeliskama, ktere mlati lidi po hlave lopuchem mohla byt jiste zabavnejsi a zazivnejsi + komplet jine obsazeni.

Ten film byl des, bes. Takhle dobre se clovek neprospi ani u Enchanted. Ale dik za budicek u tech dobrych scen :)))
97205
Vetsi haluz byla, jak vysli na konci z toho kutlochu, aby exli spolecne a najednou vse prestalo. Strih za ctvrt roku a ono se fakt nic nestalo, teda snad na to, ze se to zrovna stalo u dvou teplometu nekde v Evrope... Verze s utocicima pampeliskama, ktere mlati lidi po hlave lopuchem mohla byt jiste zabavnejsi a zazivnejsi + komplet jine obsazeni. Ten film byl des, bes. Takhle dobre se clovek neprospi ani u Enchanted. Ale dik za budicek u tech dobrych scen :)))
okki
0 0
reagovat
Hlavně, že se chránili před tím větrem zavřením starých děravých dveří a oken, která pojem izolace asi nezná:D
97203
Hlavně, že se chránili před tím větrem zavřením starých děravých dveří a oken, která pojem izolace asi nezná*:D*
0 0
reagovat
Mě v jednu chvíli napadlo, že ta šokující pointa bude v tom, že babča je zaříkávačka stromů a celý to způsobila ona, protože ji lidi s*rou :D (Nesahej na něco, co není tvoje!) :)
97199
Mě v jednu chvíli napadlo, že ta šokující pointa bude v tom, že babča je zaříkávačka stromů a celý to způsobila ona, protože ji lidi s*rou *:D* (Nesahej na něco, co není tvoje!) *:)*
0 0
reagovat
Říkám, měly tam bejt chodící stromy a bylo by to v klidu.:D
97196
Říkám, měly tam bejt chodící stromy a bylo by to v klidu.*:D*
0 0
reagovat

SPOILER

to okkac: u té psychedelické babči jsem se smál asi nejvíc. Navíc mi to přišlo, jakoby jí posedl vítr, aby s ní mohl udělat díru do domu, kde by konečně zabil Marka Wahlberga:).
97194
to okkac: u té psychedelické babči jsem se smál asi nejvíc. Navíc mi to přišlo, jakoby jí posedl vítr, aby s ní mohl udělat díru do domu, kde by konečně zabil Marka Wahlberga*:)*.
SPOILER
0 0
reagovat
Shymalane už prosím tě nehul, když píšeš scénář, jelikož poslouchat dialogy ve Stalo se je fakt někdy utrpení, ikdyž svým způsobem zábavné. Herci hrajou ochotnickým stylem až si člověk říká, že po přečtení scénáře si uvědomili do jaké pitomosti to jdou, takže se neberou moc vážně. Hrdinové prchající před vražednými stromy a rostlinami potkávají na cestě dost bizardních lidí, kde je vrchol bláznivá babka v domě na samotě na konci. A když už jsem asi po dvacáté dostal záběr na vítr ve stromech, to ž jsem málem usínal. A tohle prý stálo 57 mil. dolarů. Natáčet stromy mi teda přijde o hodně levnější. Kdyby Shya alepoň ukázal smrti, kterých ve filmu až tak moc není, třeba opravdu hromadnou sebevraždu v central parku, tak bych se vůbec nezlobil. P.S. Rozhovor Wahlberga s rostlinou je největší komediální moment filmu završený i skvělou pointou.

4/10
97192
Shymalane už prosím tě nehul, když píšeš scénář, jelikož poslouchat dialogy ve Stalo se je fakt někdy utrpení, ikdyž svým způsobem zábavné. Herci hrajou ochotnickým stylem až si člověk říká, že po přečtení scénáře si uvědomili do jaké pitomosti to jdou, takže se neberou moc vážně. Hrdinové prchající před vražednými stromy a rostlinami potkávají na cestě dost bizardních lidí, kde je vrchol bláznivá babka v domě na samotě na konci. A když už jsem asi po dvacáté dostal záběr na vítr ve stromech, to ž jsem málem usínal. A tohle prý stálo 57 mil. dolarů. Natáčet stromy mi teda přijde o hodně levnější. Kdyby Shya alepoň ukázal smrti, kterých ve filmu až tak moc není, třeba opravdu hromadnou sebevraždu v central parku, tak bych se vůbec nezlobil. P.S. Rozhovor Wahlberga s rostlinou je největší komediální moment filmu završený i skvělou pointou. 4/10
0 0
reagovat
Kdysi dávno v předaleké galaxii žil režisér, kterému ležel celý Hollywood u nohou. Měl talent a originální nápady. Jenže poté byl unesen mimozemšťany a od té doby už nedokázal dostát své pověsti. Pane Shyamalane moc jste mě nepotěšil, ani já Vás nepotěším.

Stalo se není tomto směru výjimkou. Hlavní zápletka je triviální až hanba. Děj filmu se pohybuje na hraně mezi Znamením a Vesnicí. Zatímco Znamení se odehrávalo na osamělé farmě a Vesnice, kdesi hluboko v lesích, tak Stalo se je rozplizlé po několika místech východního pobřeží Ameriky.

Thriller je to velmi špatný ale dle mého názoru máme co dočinění s nejlepší komedií letošního léta. Strašidelný dům bez strašidelných rekvizit nemůže naplnit sou funkci. Kdo jiný by to měl vědět, než právě Shyamalan, že záběry na vystrašenou tvář Zooey Deschanel a ševelení větru v polích či stromech nemůžou v dnešní době vyvolat pocity strachu. Spíš jsem měl po celou dobu pocit, zda to mysl tvůrce vážně. Veškerá efektivnost, která nám byla představena v trailerech, je vystřílena hned v úvodu a pak už jen pár záchvěvů během filmu ale zbytek je vyplněn hodně řídkou vatou. Dialogy, jenž jsou vkládány do úst hlavních hrdinů působí velmi směšně. A vztah mezi hlavní dvojicí není moc uvěřitelný. Film postrádá samotnou pointu a tah na branku. Ekologická báchorka nakonec vyvane do ztracena a zůstane po ní jen pouhá pachuť něčeho.

Filmu hodně pomáhá hudba Jamese Newtona Howarda, která je sice hodně podobná té ze Znamení. Po dlouhé době je to konečně Howard jak má být.

Díky prvním deseti minutám, kdy jsem nabyl dojmu, že se mistr hrůzy vrací v plné polní a jeho pověsti dávám 50%. Tajně doufám, že se jednoho dne dočkám filmu od M. Night Shyamalan, který bude stejně skvělý, jako jeho filmy na začátku kariéry. Stalo se to bohužel není.
5/10
97191
Kdysi dávno v předaleké galaxii žil režisér, kterému ležel celý Hollywood u nohou. Měl talent a originální nápady. Jenže poté byl unesen mimozemšťany a od té doby už nedokázal dostát své pověsti. Pane Shyamalane moc jste mě nepotěšil, ani já Vás nepotěším. Stalo se není tomto směru výjimkou. Hlavní zápletka je triviální až hanba. Děj filmu se pohybuje na hraně mezi Znamením a Vesnicí. Zatímco Znamení se odehrávalo na osamělé farmě a Vesnice, kdesi hluboko v lesích, tak Stalo se je rozplizlé po několika místech východního pobřeží Ameriky. Thriller je to velmi špatný ale dle mého názoru máme co dočinění s nejlepší komedií letošního léta. Strašidelný dům bez strašidelných rekvizit nemůže naplnit sou funkci. Kdo jiný by to měl vědět, než právě Shyamalan, že záběry na vystrašenou tvář Zooey Deschanel a ševelení větru v polích či stromech nemůžou v dnešní době vyvolat pocity strachu. Spíš jsem měl po celou dobu pocit, zda to mysl tvůrce vážně. Veškerá efektivnost, která nám byla představena v trailerech, je vystřílena hned v úvodu a pak už jen pár záchvěvů během filmu ale zbytek je vyplněn hodně řídkou vatou. Dialogy, jenž jsou vkládány do úst hlavních hrdinů působí velmi směšně. A vztah mezi hlavní dvojicí není moc uvěřitelný. Film postrádá samotnou pointu a tah na branku. Ekologická báchorka nakonec vyvane do ztracena a zůstane po ní jen pouhá pachuť něčeho. Filmu hodně pomáhá hudba Jamese Newtona Howarda, která je sice hodně podobná té ze Znamení. Po dlouhé době je to konečně Howard jak má být. Díky prvním deseti minutám, kdy jsem nabyl dojmu, že se mistr hrůzy vrací v plné polní a jeho pověsti dávám 50%. Tajně doufám, že se jednoho dne dočkám filmu od M. Night Shyamalan, který bude stejně skvělý, jako jeho filmy na začátku kariéry. Stalo se to bohužel není. 5/10
0 0
reagovat
duro: Napsal jsi to dobre s tim vyvrcholenim ve Znameni. Tady nic takoveho neni, to je pravda. Je mi jasne, ze znovu uz to bude kor onicem a nebudu se na to divat 5-6x jako na Znameni. Co se tyce mrazeni, tak to uz zalezi na cloveku samotnem :))
97136
duro: Napsal jsi to dobre s tim vyvrcholenim ve Znameni. Tady nic takoveho neni, to je pravda. Je mi jasne, ze znovu uz to bude kor onicem a nebudu se na to divat 5-6x jako na Znameni. Co se tyce mrazeni, tak to uz zalezi na cloveku samotnem *:))*
0 0
reagovat
Nečakal som prekvapivú pointu. Ani Znamenia ju vlastne nemajú. Vieme, že sú to emzáci. Prekvapivé je len to, ako sa na konci (v obývačke pri telke :D) spoja všetky dejové línie. Baseballová, posadnutosť vodou, kecy o Bohu a osude atď. Je to tam pritiahnuté za vlasy? Je, a veľmi. Ale FUNGUJE to a má to grády. Je to VYVRCHOLENIE.

Happening nič také nemá. Utekajú, utekajú, utekajú... a potom je zrazu po všetkom. Žiadne prepletenie motívov z predchádzajúceho deja, nič. Vôbec nič. Ani poriadne vzrúšo. Babča okenárka? Whatever... :-

Ja teda nemám rád Village, ale to je napriek mimóznej pointe aspoň fungujúci film. Je napínavý, má zaujímavé postavy, slušné herecké výkony, človeka zaujíma, ako to dopadne. V Happening nič také nie je. Žiadne očakávanie. Proste utekáme, až kým to neprestane. A cestou zažijeme také trápne situácie, že chlap hádžujci sa pod kosačku už je len dôvodom k výbuchu smiechu.

Dwarf: Mrazivé scény? Kde? Okrem úvodného "ľudopádu" na stavenisku ani ťuk.

:-:-:-
97134
Nečakal som prekvapivú pointu. Ani Znamenia ju vlastne nemajú. Vieme, že sú to emzáci. Prekvapivé je len to, ako sa na konci (v obývačke pri telke *:D*) spoja všetky dejové línie. Baseballová, posadnutosť vodou, kecy o Bohu a osude atď. Je to tam pritiahnuté za vlasy? Je, a veľmi. Ale FUNGUJE to a má to grády. Je to VYVRCHOLENIE. Happening nič také nemá. Utekajú, utekajú, utekajú... a potom je zrazu po všetkom. Žiadne prepletenie motívov z predchádzajúceho deja, nič. Vôbec nič. Ani poriadne vzrúšo. Babča okenárka? Whatever... *:-* Ja teda nemám rád Village, ale to je napriek mimóznej pointe aspoň fungujúci film. Je napínavý, má zaujímavé postavy, slušné herecké výkony, človeka zaujíma, ako to dopadne. V Happening nič také nie je. Žiadne očakávanie. Proste utekáme, až kým to neprestane. A cestou zažijeme také trápne situácie, že chlap hádžujci sa pod kosačku už je len dôvodom k výbuchu smiechu. Dwarf: Mrazivé scény? Kde? Okrem úvodného "ľudopádu" na stavenisku ani ťuk. *:-**:-**:-*
0 0
reagovat

Dwarf

To mi na tom vadilo snad nejvíc. Že jsem od začátku věděl, jak to dopadne :-:-
97127
To mi na tom vadilo snad nejvíc. Že jsem od začátku věděl, jak to dopadne *:-**:-*
Dwarf
0 0
reagovat
Tak abych nekoho taky naladil do kina, tak ja davam 70-80%.
Zena ve vode je prekonana 100% a Vesnice urcite taky. Jasne, trapne sceny byly (2), ale zase jich tam byla spousta, kde mi mrazilo a nezdalo se mi, ze by pribeh Shy nevysvetll. Vysvetlil, jen ta zapletka byla pro vas dost bizardni.
PS: Nektere scenky ke konci mi dost pripomely Znameni.

SPOILER
Sam ten borec na zacatku rikal, ze to způsobila priroda a my to nikdy nepochopime:D
97113
Tak abych nekoho taky naladil do kina, tak ja davam 70-80%. Zena ve vode je prekonana 100% a Vesnice urcite taky. Jasne, trapne sceny byly (2), ale zase jich tam byla spousta, kde mi mrazilo a nezdalo se mi, ze by pribeh Shy nevysvetll. Vysvetlil, jen ta zapletka byla pro vas dost bizardni. PS: Nektere scenky ke konci mi dost pripomely Znameni. SPOILER Sam ten borec na zacatku rikal, ze to způsobila priroda a my to nikdy nepochopime*:D*
0 0
reagovat
Tohle vypadá na rekordní sbírku malin pro Shye :)
97112
Tohle vypadá na rekordní sbírku malin pro Shye :)
0 0
reagovat

Duro

Asi snědl nějaký špatný kytičky.... Ne, vážně. I ta vesnice mě přišla ještě ok, užil jsem si jí, pointu sem nečekal, byly tam výborný momenty. "Vílu" ve vodě sem odzíval, ale bral jsem jí. Říkal jsem si: "Shyamalana chce opustit žena, chce být za dobrého tatínka, natočil pohádku pro děcka a pro klid v rodině". Byly to prostě dva filmy, po kterejch sem pořád věřil. Pak přišly trailery na "Stalo se" a já se nepokrytě začal těšit (viz výýýýýbornej erkovej trailer) . Bohužel dělnicko-filmovou třídou sborem zní: "Posral to"
97111
Asi snědl nějaký špatný kytičky.... Ne, vážně. I ta vesnice mě přišla ještě ok, užil jsem si jí, pointu sem nečekal, byly tam výborný momenty. "Vílu" ve vodě sem odzíval, ale bral jsem jí. Říkal jsem si: "Shyamalana chce opustit žena, chce být za dobrého tatínka, natočil pohádku pro děcka a pro klid v rodině". Byly to prostě dva filmy, po kterejch sem pořád věřil. Pak přišly trailery na "Stalo se" a já se nepokrytě začal těšit (viz výýýýýbornej erkovej trailer) . Bohužel dělnicko-filmovou třídou sborem zní: "Posral to"
Duro
0 0
reagovat
Zatim čtu furt jen (bohužel špatný) hodnocení a... to mě kva děsí... :) no, ještě že jsem si se Shyem vždycky potykal. V neděli snad bude čas ;-)
97110
Zatim čtu furt jen (bohužel špatný) hodnocení a... to mě kva děsí... :) no, ještě že jsem si se Shyem vždycky potykal. V neděli snad bude čas ;-)
0 0
reagovat
Ja som dúfal, že zostane aspoň v tej druhej lige. 8)
97108
Ja som dúfal, že zostane aspoň v tej druhej lige. *8)*
0 0
reagovat

Duro

Tak to musím vidět!!!! :+ Ne vážně, když jsem poprvé v nějaké recenzi slyšel o rozhovoru s kytkou, a zároveň jsem si vzpoměl na popelářskou uniformu Wahlberga, rozhodl jsem se, že tohle si fakt nenechám ujít. :D

Ale pro člověka, kterej na to šel s tím, že uvidí návrat Shyamalana do první ligy, to muselo bejt bolestný.....
97106
Tak to musím vidět!!!! *:+* Ne vážně, když jsem poprvé v nějaké recenzi slyšel o rozhovoru s kytkou, a zároveň jsem si vzpoměl na popelářskou uniformu Wahlberga, rozhodl jsem se, že tohle si fakt nenechám ujít. *:D* Ale pro člověka, kterej na to šel s tím, že uvidí návrat Shyamalana do první ligy, to muselo bejt bolestný.....
Duro
0 0
reagovat
Sklamanie je slabé slovo. Jasný kandidát na najväčší shit medzi tohtoročnými "letnými blockbustermi". Do "rozhovoru s kvetináčom" je to iba mizerne natočený a zle zahraný nepodarok, potom sa to definitívne zvrhne na akúsi bizarnú sebaparódiu. Bez napätia, bez pointy, bez zmyslu. Tri body dávam pre prípad, že mi Shy niekedy (napríklad v bonusoch na DVD) vysvetlí, že si z nás vlastne uťahoval. Vzhľadom na nekonečne trápne herecké výkony Marka a Zooey a smiešnosť niektorých scén sa mi totiž nechce veriť, že toto niekto mohol myslieť vážne. Je to nejaký vtip, Shy? Je to tvoj vztýčený prostredník smerom k Hollywoodu, ktorý ti nechcel dať peniaze na pôvodnú verziu plnú drahých efektov, chodiacich stromov a útočiacich zvierat? Alebo si si povedal niečo v zmysle: "Moje predchádzajúce dva geniálne počiny ste podupali zlými kritikami, tak vám teraz jasne ukážem, ako vyzerá naozajstná sračka!"? Neviem. Ten film je taký čudný, až sa neviem zbaviť pocitu, že som tu niečo nepochopil. Nejaký utajený odkaz autora. Ale možno je to naozaj len shit. No čo už. Stalo sa. :-

3/10
97103
Sklamanie je slabé slovo. Jasný kandidát na najväčší shit medzi tohtoročnými "letnými blockbustermi". Do "rozhovoru s kvetináčom" je to iba mizerne natočený a zle zahraný nepodarok, potom sa to definitívne zvrhne na akúsi bizarnú sebaparódiu. Bez napätia, bez pointy, bez zmyslu. Tri body dávam pre prípad, že mi Shy niekedy (napríklad v bonusoch na DVD) vysvetlí, že si z nás vlastne uťahoval. Vzhľadom na nekonečne trápne herecké výkony Marka a Zooey a smiešnosť niektorých scén sa mi totiž nechce veriť, že toto niekto mohol myslieť vážne. Je to nejaký vtip, Shy? Je to tvoj vztýčený prostredník smerom k Hollywoodu, ktorý ti nechcel dať peniaze na pôvodnú verziu plnú drahých efektov, chodiacich stromov a útočiacich zvierat? Alebo si si povedal niečo v zmysle: "Moje predchádzajúce dva geniálne počiny ste podupali zlými kritikami, tak vám teraz jasne ukážem, ako vyzerá naozajstná sračka!"? Neviem. Ten film je taký čudný, až sa neviem zbaviť pocitu, že som tu niečo nepochopil. Nejaký utajený odkaz autora. Ale možno je to naozaj len shit. No čo už. Stalo sa. *:-* 3/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se