Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Iron Man: Recenze

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Po těchhle slovech se ve mě rozlil tak příjemný pocit jako když vidím záběry na zapadjící slunce ve filmech Michaela Baye! Až uvidíte tak pochopíte o čem mluvím. :+:D
89848
Po těchhle slovech se ve mě rozlil tak příjemný pocit jako když vidím záběry na zapadjící slunce ve filmech Michaela Baye! Až uvidíte tak pochopíte o čem mluvím. *:+**:D*
0 0
reagovat
Báječná komiksárna. Na Batmana to nemá, ale vskutku jsem si ji užil. Ale druhý nejlepší film taky určitě ne :) .. a hlavně, Transformeři tomu nesahali ani po hrudník. Tony Stark byl rozhodně lepší a narozdíl od Sama "Vitvíkiho" vtipný. Nebo mi spíš ten Stark-humor sedl víc. Ale rozhodně fajn podívaná, na kterou budu moct koukat znovu a znovu. Robert Downey Jr. ten film prostě drží a zvedá výš a výš. Sympaťák jak sviň. Jak říkám na Bruce Wayna v BB u mě nemá, ale hlášky má lepší. Spíš je Batman víc depreso a Iron Man víc odlehčenější. 8/10.
89846
Báječná komiksárna. Na Batmana to nemá, ale vskutku jsem si ji užil. Ale druhý nejlepší film taky určitě ne :) .. a hlavně, Transformeři tomu nesahali ani po hrudník. Tony Stark byl rozhodně lepší a narozdíl od Sama "Vitvíkiho" vtipný. Nebo mi spíš ten Stark-humor sedl víc. Ale rozhodně fajn podívaná, na kterou budu moct koukat znovu a znovu. Robert Downey Jr. ten film prostě drží a zvedá výš a výš. Sympaťák jak sviň. Jak říkám na Bruce Wayna v BB u mě nemá, ale hlášky má lepší. Spíš je Batman víc depreso a Iron Man víc odlehčenější. 8/10.
0 0
reagovat

Libilo...

Davam 7/10...velmi pohodova zalezitost...ale druhy nejlepsi film, co sem kdy videl, urcite ne :)
89845
Davam 7/10...velmi pohodova zalezitost...ale druhy nejlepsi film, co sem kdy videl, urcite ne :)
Libilo...
0 0
reagovat

terminator007

Sorry já musel. Víš jak to mám s tím Batman Begins. Nebylo to špatné, ale v porovnání s hláškama od Tony Starka je jen laciné báčko. Sorry. :D
Ale The Dark Knight s Jokerem by mohl být hodně dobrý. :+
89844
Sorry já musel. Víš jak to mám s tím Batman Begins. Nebylo to špatné, ale v porovnání s hláškama od Tony Starka je jen laciné báčko. Sorry. *:D* Ale The Dark Knight s Jokerem by mohl být hodně dobrý. *:+*
terminator007
0 0
reagovat

MichaelBay

No ty jo! To je teda recenze! To tady dlouho nebylo ;) No vesmes s tebou muzu souhlasit, ale necham si trosku rezervu a udelim 9/10! Myslim, ze ani nema cenu, abych film rozebiral, podle tve recenze uz by to bylo stejne k nicemu :D Jen mas u me vroubek za pomluveni Batmana ;)
89841
No ty jo! To je teda recenze! To tady dlouho nebylo *;)* No vesmes s tebou muzu souhlasit, ale necham si trosku rezervu a udelim 9/10! Myslim, ze ani nema cenu, abych film rozebiral, podle tve recenze uz by to bylo stejne k nicemu *:D* Jen mas u me vroubek za pomluveni Batmana *;)*
MichaelBay
0 0
reagovat
Já sem ale naschvál nenapsal kdy a v jakém smyslu ji pronese. Takže by to nemusel být spoiler ne?
89785
Já sem ale naschvál nenapsal kdy a v jakém smyslu ji pronese. Takže by to nemusel být spoiler ne?
0 0
reagovat

Michael Bay

Ta posledni veta je o dost jinak a jedna se o spoiler... ;)
89784
Ta posledni veta je o dost jinak a jedna se o spoiler... ;)
Michael Bay
0 0
reagovat

Review


Tak je to za mnou. Ufff... No to bylo něco. Ne spíš takhle. No to bylo NĚCO!!! Pryč se všema těma Batmanama, Spidermanama který nevědí jestli někoho milují nebo ne, Hulkama kteří mají akorát "vnitřní démony" a dalšíma absolutně nepotřebnýma superhrdinama, kteří se nás po celých 120 minut snaží přesvědčit, že jsou úplní outsideři, že je nikdo nemá rád atd. bla bla bla.

Tentokrát konečně přichází někdo kým jak píše imf by každý chtěl být ještě před tím než byl superhrdinou. A to je právě EXTRA MACHR TONY STARK!!!

V každém filmu o superhrdinovi čekáte na to a začne nějaká ta akce, jelikož ta výplň okolo většinou stojí za prd. Tentokrát je to krásně vyrovnané a ještě navíc musím za sebe prohlásit, že stejně jako u Transformerů sem se i u Iron Mana těšil víc na jednoduché machrování, hláškování a sledování normálního života hlavního hrdiny než na nějaké prostocviky s tankama v poušti (Hulk), zastavování metra (Spider-Man 2) nebo rvačku v jedoucí nadzemce (Batman Begins). Ne že by akční scény byly špatné, ale jednoduše je hlavní postava zahrána tak precizně, že vám to úplně stačí. Všechny ty hlášky, superluxusní auta, nádherný interiér v MEGA sídle hlavního hrdiny prostě přebíjejí i naše známé z ILM.

Jinak samozřejmě vizuální efekty jsou na slušné úrovni a akční scény skvělé. Zmiňme snad jen velmi efektní souboj s tankem a malou raketkou. Všichni trailerový maniaci určitě vědí o co jde. ;)

Hudba skvělá, herecké výkony jsou všechny jaké mají být a Robert Downey Jr. je prostě k sežrání. Přesně takhle bych se chtěl mít (snad kromě toho pobytu v poušti u těch neandrtálců). :) A Gwyneth Paltrow je prostě zatraceně sexy. Její postava je prostě mnohokrát víc sexy než všechny modelky okolo a že jich je ve filmu opravdu hodně!

Takže sečteno a podtrženo. Iron Man je zase ten klasický pohodový filmeček u kterého by jste prostě vy chtěli být Tony Stark. Je nádherné sledovat něco co někdo tvořil s opravdovou láskou. Jon Favreau to prostě dokázal. Dvojka, trojka, čtyřka možná budou dobré filmy, ale myslím si že tento díl už překonat nelze. Rozhodně ne komiksem.

Ještě tak 5 minut před titulkama sem byl rozhodnut dát filmu 8 z 10. Ale stačila jedna poslední hláška, která dokázala udělat Tonyho Starka postavou roku, největšího machra, nejlépe ztvárněnou komiksovou postavu která kdy kráčela na filmovém plátně a vystřelit hodnocení na 10 z 10 a druhý nejlepší film jaký sem viděl!!!. Ten kdo film již viděl, tak určitě ví že se jedná o úplně posledních asi tak 6 slov, které zazní z úst hlavního hrdiny: "THE TRUTH IS... I'M TONY STARK."
Po těchhle slovech se ve mě rozlil tak příjemný pocit jako když vidím záběry na zapadjící slunce ve filmech Michaela Baye! Až uvidíte tak pochopíte o čem mluvím. Tím se u mě stal Tony Starkkultovní postavou na kterou budu navždy vzpomínat.

Děkuji celému týmu kolem Iron Mana, že mi připravil nádherné dvě hodinky toho nejlešího co jsem viděl od Transformers. Takhle se dělá film s láskou. Děkuji a smekám.

:+:+
10 z 10
:+:+
89781
Tak je to za mnou. Ufff... No to bylo něco. Ne spíš takhle. No to bylo NĚCO!!! Pryč se všema těma Batmanama, Spidermanama který nevědí jestli někoho milují nebo ne, Hulkama kteří mají akorát "vnitřní démony" a dalšíma absolutně nepotřebnýma superhrdinama, kteří se nás po celých 120 minut snaží přesvědčit, že jsou úplní outsideři, že je nikdo nemá rád atd. bla bla bla. Tentokrát konečně přichází někdo kým jak píše imf by každý chtěl být ještě před tím než byl superhrdinou. A to je právě EXTRA MACHR TONY STARK!!! V každém filmu o superhrdinovi čekáte na to a začne nějaká ta akce, jelikož ta výplň okolo většinou stojí za prd. Tentokrát je to krásně vyrovnané a ještě navíc musím za sebe prohlásit, že stejně jako u Transformerů sem se i u Iron Mana těšil víc na jednoduché machrování, hláškování a sledování normálního života hlavního hrdiny než na nějaké prostocviky s tankama v poušti (Hulk), zastavování metra (Spider-Man 2) nebo rvačku v jedoucí nadzemce (Batman Begins). Ne že by akční scény byly špatné, ale jednoduše je hlavní postava zahrána tak precizně, že vám to úplně stačí. Všechny ty hlášky, superluxusní auta, nádherný interiér v MEGA sídle hlavního hrdiny prostě přebíjejí i naše známé z ILM. Jinak samozřejmě vizuální efekty jsou na slušné úrovni a akční scény skvělé. Zmiňme snad jen velmi efektní souboj s tankem a malou raketkou. Všichni trailerový maniaci určitě vědí o co jde. *;)* Hudba skvělá, herecké výkony jsou všechny jaké mají být a Robert Downey Jr. je prostě k sežrání. Přesně takhle bych se chtěl mít (snad kromě toho pobytu v poušti u těch neandrtálců). *:)* A Gwyneth Paltrow je prostě zatraceně sexy. Její postava je prostě mnohokrát víc sexy než všechny modelky okolo a že jich je ve filmu opravdu hodně! Takže sečteno a podtrženo. Iron Man je zase ten klasický pohodový filmeček u kterého by jste prostě vy chtěli být Tony Stark. Je nádherné sledovat něco co někdo tvořil s opravdovou láskou. Jon Favreau to prostě dokázal. Dvojka, trojka, čtyřka možná budou dobré filmy, ale myslím si že tento díl už překonat nelze. Rozhodně ne komiksem. Ještě tak 5 minut před titulkama sem byl rozhodnut dát filmu 8 z 10. Ale stačila jedna poslední hláška, která dokázala udělat Tonyho Starka postavou roku, největšího machra, nejlépe ztvárněnou komiksovou postavu která kdy kráčela na filmovém plátně a vystřelit hodnocení na 10 z 10 a druhý nejlepší film jaký sem viděl!!!. Ten kdo film již viděl, tak určitě ví že se jedná o úplně posledních asi tak 6 slov, které zazní z úst hlavního hrdiny: "THE TRUTH IS... I'M TONY STARK." Po těchhle slovech se ve mě rozlil tak příjemný pocit jako když vidím záběry na zapadjící slunce ve filmech Michaela Baye! Až uvidíte tak pochopíte o čem mluvím. Tím se u mě stal Tony Starkkultovní postavou na kterou budu navždy vzpomínat. Děkuji celému týmu kolem Iron Mana, že mi připravil nádherné dvě hodinky toho nejlešího co jsem viděl od Transformers. Takhle se dělá film s láskou. Děkuji a smekám. *:+**:+* 10 z 10 *:+**:+*
Review
0 0
reagovat
Těšim se jak malej na zítřek:),super je že tam hraje Black Sabath aji AC/DC,ale takovy maideni kdyby tam zazneli to by tomu dalo korunu:)
89747
Těšim se jak malej na zítřek*:)*,super je že tam hraje Black Sabath aji AC/DC,ale takovy maideni kdyby tam zazneli to by tomu dalo korunu*:)*
0 0
reagovat
Dobra zprava pro Sp!der-Bita, Jokera, bakeera apod. - tech komiksovych pomrknuti a odkazu je tam opravdu dost. Jarvis je jenom spicka ledovce. Jde treba i o Iron Manovy pozy nebo kompozici pri souboji se stihackama. Adi Granov mozna nemluvil jen do designu obleku.:) A bylo citit, ze lide z "fanouskovksych" kruhu (Pavlovsky, Nemec, Cepelak...) si to hodne uzivali.
89650
Dobra zprava pro Sp!der-Bita, Jokera, bakeera apod. - tech komiksovych pomrknuti a odkazu je tam opravdu dost. Jarvis je jenom spicka ledovce. Jde treba i o Iron Manovy pozy nebo kompozici pri souboji se stihackama. Adi Granov mozna nemluvil jen do designu obleku.:) A bylo citit, ze lide z "fanouskovksych" kruhu (Pavlovsky, Nemec, Cepelak...) si to hodne uzivali.
0 0
reagovat
Prestan s tim luxusem nebo si to nebudes moct dovolit. 8)
89615
Prestan s tim luxusem nebo si to nebudes moct dovolit. *8)*
0 0
reagovat
Tak jsem na to zvědav! Již dnes v Palace Cinemas!!! Trailer vypadá luxusně a hlášky Downeyho jsou luxuní. No uvidíme... A ta rezidence v posledním traileru v 1:03 vypadá hodně brutálně luxusně!!! Takový barák chci... :+
89611
Tak jsem na to zvědav! Již dnes v Palace Cinemas!!! Trailer vypadá luxusně a hlášky Downeyho jsou luxuní. No uvidíme... A ta rezidence v posledním traileru v 1:03 vypadá hodně brutálně luxusně!!! Takový barák chci... *:+*
0 0
reagovat
Miluju komiksy. Méně už jejich filmové zpracování, ale tohle vypadá fakt dobře. Už se nemůžu dočkat... 8)
89607
Miluju komiksy. Méně už jejich filmové zpracování, ale tohle vypadá fakt dobře. Už se nemůžu dočkat... *8)*
0 0
reagovat
Soundtrack a nevýrznej? OMFG? Kdo nepoznal odkazy na Ramba (hudebně) a asi tunu dalších totálně béčkovejch vychytávek, nechť... si jde sednou zpátky k VHSkám a pořádně nakoukává.8)
89606
Soundtrack a nevýrznej? OMFG? Kdo nepoznal odkazy na Ramba (hudebně) a asi tunu dalších totálně béčkovejch vychytávek, nechť... si jde sednou zpátky k VHSkám a pořádně nakoukává.*8)*
0 0
reagovat
(Já jsem si říkal, že půlka těch napadanejch argumentů není mejch :D Vyhlašuji dočasný mír, než započnou povíkendové boje... nebo než dorazí Čuk a začne bejt nekompromisní ;) )
89604
(Já jsem si říkal, že půlka těch napadanejch argumentů není mejch *:D* Vyhlašuji dočasný mír, než započnou povíkendové boje... nebo než dorazí Čuk a začne bejt nekompromisní *;)* )
0 0
reagovat
(KarelR: to nebylo tentokrat primo na tebe, fakt ne, to bylo obecne i s CSFD a vstric vysokym ci specifickym ocekavanim 8))
89601
(KarelR: to nebylo tentokrat primo na tebe, fakt ne, to bylo obecne i s CSFD a vstric vysokym ci specifickym ocekavanim *8)*)
0 0
reagovat
Tak zase je to koukám na mě :)

Cival: Já to v podstatě beru jako povrchní jednohubku, ale rozhodně to nevidím jako něco negativního. Iron Man je komiksárna light a díky bohu za ní. Nepotřebuju, aby ze sebe Favreau konstantně sypal bayovský oblety a aby Downey řešil nějaký Shakespearovský dilemata ze zajateckýho traumatu a prozření, co světu způsobil. Tyhle věci už jsou trochu ohraný a je dobře, že Iron Man jde jinudy. Asi se hold budeš muset vrátit pokousanejm teenagerům a naštvanejm vědcům, když ti tohle jako naplnění letního popkornu nestačí ;) Na výborných hercích a Favreauových (nebo jak se to skloňuje) rezervách u akce se shodneme asi všichni.
89605
Tak zase je to koukám na mě :) Cival: Já to v podstatě beru jako povrchní jednohubku, ale rozhodně to nevidím jako něco negativního. Iron Man je komiksárna light a díky bohu za ní. Nepotřebuju, aby ze sebe Favreau konstantně sypal bayovský oblety a aby Downey řešil nějaký Shakespearovský dilemata ze zajateckýho traumatu a prozření, co světu způsobil. Tyhle věci už jsou trochu ohraný a je dobře, že Iron Man jde jinudy. Asi se hold budeš muset vrátit pokousanejm teenagerům a naštvanejm vědcům, když ti tohle jako naplnění letního popkornu nestačí ;) Na výborných hercích a Favreauových (nebo jak se to skloňuje) rezervách u akce se shodneme asi všichni.
0 0
reagovat
strangercz: to je ale kruté prohlásit pod železným mužem, že údajně patří do starého železa;)
89596
strangercz: to je ale kruté prohlásit pod železným mužem, že údajně patří do starého železa*;)*
0 0
reagovat
strangercz: ty vole nestras, potkalo by me to o patnact let driv nez Fuku. To bych ve triceti chvalil jen Novou vlnu :D
89593
strangercz: ty vole nestras, potkalo by me to o patnact let driv nez Fuku. To bych ve triceti chvalil jen Novou vlnu *:D*
0 0
reagovat
Ja se hlavne cukam kvuli tomu, ze se tvarite, ze to neni jen povrchni jednohubka ale neco vic. Ukrok stranou, originalni negace zazitych konceptu. Pritom to jede zcela podle sablon, akorat v podani uchlastanyho ctyricatnika. Porad tam jsou povidacky se zaporakem jak ze Spideyho nebo Daredevila, moralni prozreni, ktery mnohem lip sedej k dvacatnikovi, malo eye-candy momentu, ac se o ne Favreau snazi, malo akce, na niz JE videt, ze Favreau v ni neni pevne posazenej. At se na to koukam jak chci, porad mi vychazi, ze jedinym kladem jsou herci, byt samozrejme zasadnim, vyraznym, na vsech frontach a v pripade Downeyho i rozhodujici. Ale co se filmariny tyce, i starej Hulk me dostava mnohonasobne. Tohle je jen zpestreni na jedno odpoledne, tem se takovy hvezdickovy pridely imho nedavaj.

Kdyz oslavovat ironii a cynismus, vyjimecnost a negaci comicsovych ikon, pak volit Constantinea!
89592
Ja se hlavne cukam kvuli tomu, ze se tvarite, ze to neni jen povrchni jednohubka ale neco vic. Ukrok stranou, originalni negace zazitych konceptu. Pritom to jede zcela podle sablon, akorat v podani uchlastanyho ctyricatnika. Porad tam jsou povidacky se zaporakem jak ze Spideyho nebo Daredevila, moralni prozreni, ktery mnohem lip sedej k dvacatnikovi, malo eye-candy momentu, ac se o ne Favreau snazi, malo akce, na niz JE videt, ze Favreau v ni neni pevne posazenej. At se na to koukam jak chci, porad mi vychazi, ze jedinym kladem jsou herci, byt samozrejme zasadnim, vyraznym, na vsech frontach a v pripade Downeyho i rozhodujici. Ale co se filmariny tyce, i starej Hulk me dostava mnohonasobne. Tohle je jen zpestreni na jedno odpoledne, tem se takovy hvezdickovy pridely imho nedavaj. Kdyz oslavovat ironii a cynismus, vyjimecnost a negaci comicsovych ikon, pak volit Constantinea!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se