Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Monstrum: Recenze

příspěvky 201 - 220 Napsat příspěvek
WTF, pak kdo tu pitvá kraviny.


Spoilery.
okkac: vidím to stejně;)
Silence: neblbi, vybuchujcí důchodce tam dát nemohli:D a stejně, všichni se rozprchli mimo Manhattan, či vlezli do metra, zbytek se pokoušel evakuovat a další šli nakupovat, takže se nedivím, že když mířili dovnitř Manhattanu, tam nebyla ani noha.8)
77221
WTF, pak kdo tu pitvá kraviny. Spoilery. okkac: vidím to stejně*;)* Silence: neblbi, vybuchujcí důchodce tam dát nemohli*:D* a stejně, všichni se rozprchli mimo Manhattan, či vlezli do metra, zbytek se pokoušel evakuovat a další šli nakupovat, takže se nedivím, že když mířili dovnitř Manhattanu, tam nebyla ani noha.*8)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Nehodlam se s tebou o tom bavit. a) jsme OT; b) uz povahou tvych prispevku naznacujes, ze se v tom nevyznas. Marna prace...
77220
Nehodlam se s tebou o tom bavit. a) jsme OT; b) uz povahou tvych prispevku naznacujes, ze se v tom nevyznas. Marna prace...
Ravenhorn
0 0
reagovat

Imf

Zkus mi ukázat normální kameru pro dovolenou, která natačí lépe jak HD kamera za 20-30k
77218
Zkus mi ukázat normální kameru pro dovolenou, která natačí lépe jak HD kamera za 20-30k
Imf
0 0
reagovat

Imf

Rozlišení není všechno ano. Ale HD není jen o rozlišení. Ale o čistotě obrazu, barvy a ostrost.
77217
Rozlišení není všechno ano. Ale HD není jen o rozlišení. Ale o čistotě obrazu, barvy a ostrost.
Imf
0 0
reagovat

Ravenhorn

Rozliseni neni vsechno a ty tomu zkratka nerozumis. Tecka. ;)
77214
Rozliseni neni vsechno a ty tomu zkratka nerozumis. Tecka. ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat

Imf

Fakt by mě zajímalo co to znamená, pořád je to neskutečný nesmysl?

Obyčejná kamera s rozlišením max DVD vs. HD kamera. Je jednoduché, co je lepší.
77213
Fakt by mě zajímalo co to znamená, pořád je to neskutečný nesmysl? Obyčejná kamera s rozlišením max DVD vs. HD kamera. Je jednoduché, co je lepší.
Imf
0 0
reagovat

neskutečné

Pitváte tu kraviny.

Pro mě to byl neskutečný zážitek, fakt jsem to tak dobrý nečekal. Kam se hrabe nějakej Blair Witch! Fakt to působilo jak kdyby to bylo reálný. Ten pohled ruční kamery je skvělý. Za 25 milionů efekty super. Proti hercům jsem neměl nic. Fakt jsem si to užival a dokonce bych tvrdil, že ještě o kousek víc jak U Já legenda. Nemůžu nijak jinak než 10/10* a při bilanci filmů za rok 2008 to už má jisté místo v TOP 10.
77212
Pitváte tu kraviny. Pro mě to byl neskutečný zážitek, fakt jsem to tak dobrý nečekal. Kam se hrabe nějakej Blair Witch! Fakt to působilo jak kdyby to bylo reálný. Ten pohled ruční kamery je skvělý. Za 25 milionů efekty super. Proti hercům jsem neměl nic. Fakt jsem si to užival a dokonce bych tvrdil, že ještě o kousek víc jak U Já legenda. Nemůžu nijak jinak než 10/10* a při bilanci filmů za rok 2008 to už má jisté místo v TOP 10.
neskutečné
0 0
reagovat
Spoiler, spoiler, ikdyž asi ne moc velkej :-)

Já si vždy myslel, že Manhattan je spíše pracovní čtvrť, která je přecpaná přes den a na noc se celkem vylidní jelikož se většina lidí rozprchne do svých domků na předměstí. Trvale tam žije podle mne asi tak 1/5 toho co se tam pohybuje přes den. No a jelikož monstrum zaútočilo v noci, tak by to ten nízký počet lidí omlouvalo. Nebo byl příliš malý rozpočet, který padl na triky a na zaplacení komparzistů už nebyly peníze:D
77210
Spoiler, spoiler, ikdyž asi ne moc velkej :-) Já si vždy myslel, že Manhattan je spíše pracovní čtvrť, která je přecpaná přes den a na noc se celkem vylidní jelikož se většina lidí rozprchne do svých domků na předměstí. Trvale tam žije podle mne asi tak 1/5 toho co se tam pohybuje přes den. No a jelikož monstrum zaútočilo v noci, tak by to ten nízký počet lidí omlouvalo. Nebo byl příliš malý rozpočet, který padl na triky a na zaplacení komparzistů už nebyly peníze*:D*
0 0
reagovat
Spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler

No, ty prázdné ulice... kolik, že milionů lidí žije a pracuje na Manhattanu? A kolik bylo času na evakuaci? Respektive kolik bylo času na evakuaci do chvíle, než začali hrdinové bloudit vyprázdněnými ulicemi a domy a metrem... A to ještě pokud předpokládáme, že všichni byli ochotní se evakuovat.... Znáte důchodce... :D
77209
Spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler No, ty prázdné ulice... kolik, že milionů lidí žije a pracuje na Manhattanu? A kolik bylo času na evakuaci? Respektive kolik bylo času na evakuaci do chvíle, než začali hrdinové bloudit vyprázdněnými ulicemi a domy a metrem... A to ještě pokud předpokládáme, že všichni byli ochotní se evakuovat.... Znáte důchodce... *:D*
0 0
reagovat
?)
77207
*?)*
0 0
reagovat
--------------------------------------------------------------------------------------------------- A co to teda úplně nakonci spadne do tý vody?
77206
--------------------------------------------------------------------------------------------------- A co to teda úplně nakonci spadne do tý vody?
0 0
reagovat

Fluke

Ta kamera měla supercitlivý mikrofon, bylo by to slyšet. :)
Já bych nechal Roba odběhnout zachraňovat Beth, kdy by s ním ten barák spadnul a ostatní by za odměnu, že s tím blbem nešli, možná přežili. :)
77201
Ta kamera měla supercitlivý mikrofon, bylo by to slyšet. :) Já bych nechal Roba odběhnout zachraňovat Beth, kdy by s ním ten barák spadnul a ostatní by za odměnu, že s tím blbem nešli, možná přežili. :)
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

----------------------------------------------------------------------------
Byla tma, jak můžeš vědět, že čvachtavý nebyli:)), ale stejně, Marlen povídala, že to žere lidi, takže si vyber, zdrhli, byli sežraní, vybouchli8)
77200
---------------------------------------------------------------------------- Byla tma, jak můžeš vědět, že čvachtavý nebyli*:))*, ale stejně, Marlen povídala, že to žere lidi, takže si vyber, zdrhli, byli sežraní, vybouchli*8)*
rcorp
0 0
reagovat

xMort

-------------------------------------------------------------------------
Jsem možná magor, ale přišel by mi drsnější odlet vrtulníku za město a následný záběr výbuchu NY, po přistání by jim kameru sebral jeden z vojáků. No a pokud by je fakt chtěli mrtvý, tak je po přistání mohli sníst ty malí potvory:D
77199
------------------------------------------------------------------------- Jsem možná magor, ale přišel by mi drsnější odlet vrtulníku za město a následný záběr výbuchu NY, po přistání by jim kameru sebral jeden z vojáků. No a pokud by je fakt chtěli mrtvý, tak je po přistání mohli sníst ty malí potvory*:D*
xMort
0 0
reagovat

Fluke

Kdyby všichni dopadli jako Marlen, tak by ty ulice byly pěkně čvachtavý. :)
77198
Kdyby všichni dopadli jako Marlen, tak by ty ulice byly pěkně čvachtavý. :)
Fluke
0 0
reagovat
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler

Taky vám ta scéna, jak po náletu z oblak kouře vyletí ta dloooooouhá končetina monstra a škrábne mrakodrap a pak nějak sejme vrtulník, scénu Balrog-Gandalf z LOTRA (a nebo jeden z famózních zákroků Dominika Haška)? :)
77197
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler Taky vám ta scéna, jak po náletu z oblak kouře vyletí ta dloooooouhá končetina monstra a škrábne mrakodrap a pak nějak sejme vrtulník, scénu Balrog-Gandalf z LOTRA (a nebo jeden z famózních zákroků Dominika Haška)? :)
0 0
reagovat

rcorp

:D okey, aspoň víme kdo jí napíchl;) a mimochodem s tím rozplynutím máš pravdy, copak si zapoměl na Marlen?:))
77196
*:D* okey, aspoň víme kdo jí napíchl*;)* a mimochodem s tím rozplynutím máš pravdy, copak si zapoměl na Marlen?*:))*
rcorp
0 0
reagovat
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler

Přišlo opravdu z moře. Asi týden před premiérou se v rámci virální kampaně objevil šot ze zpráv (mluvených španělsky), kde je zdokumentované, jak ta potvora zlikviduje ropnou plošinu několik set kilometrů od pobřeží USA.
Jinak koncept monstra se mi hodně líbil. Souhlasím s tím, že poslední záběr, kde je plně na kameru a sežere kameramana byl zbytečný. Plně bych se spokojil s tím, jak leze mezi baráky a na záda dostane kobercový nálet. Hodně dobrý záběr.
Jinak se mi to líbilo dost. Váhám mezi 7-8/10
77195
spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler Přišlo opravdu z moře. Asi týden před premiérou se v rámci virální kampaně objevil šot ze zpráv (mluvených španělsky), kde je zdokumentované, jak ta potvora zlikviduje ropnou plošinu několik set kilometrů od pobřeží USA. Jinak koncept monstra se mi hodně líbil. Souhlasím s tím, že poslední záběr, kde je plně na kameru a sežere kameramana byl zbytečný. Plně bych se spokojil s tím, jak leze mezi baráky a na záda dostane kobercový nálet. Hodně dobrý záběr. Jinak se mi to líbilo dost. Váhám mezi 7-8/10
0 0
reagovat

Fluke

Nekaž mi to. :) Sadistický soused psychopat je klíčová off-screen uncredited postava. :)
Tak co takhle: vzhledem k poloze budovy můžeme určit dráhu jejího pádu a vypočíst následky toho dopadu, z čehož by určitě vyplynulo, že by jí na hlavu spadl kus stropu a na místě ji zabil. ;)
Ale snad se shodnem na to, že obyvatelé New Yorku mají sakra tuhý kořínek a když už nějací umřou, tak se asi po chvíli rozplynou jako v některých počítačových hrách. :)
77193
Nekaž mi to. :) Sadistický soused psychopat je klíčová off-screen uncredited postava. :) Tak co takhle: vzhledem k poloze budovy můžeme určit dráhu jejího pádu a vypočíst následky toho dopadu, z čehož by určitě vyplynulo, že by jí na hlavu spadl kus stropu a na místě ji zabil. ;) Ale snad se shodnem na to, že obyvatelé New Yorku mají sakra tuhý kořínek a když už nějací umřou, tak se asi po chvíli rozplynou jako v některých počítačových hrách. :)
Fluke
0 0
reagovat

Tss spoil

------------------------------------------------------------------------------Jinak, myslíte, že Hammerdown zahrnuje atomovou bombu nebo matku všech bomb?:)
77194
------------------------------------------------------------------------------Jinak, myslíte, že Hammerdown zahrnuje atomovou bombu nebo matku všech bomb?*:)*
Tss spoil
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se