Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Na vlastní nebezpečí: Trailer

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Ringo: A to je přesně ten problém. Ty sice chceš znát názor ostatních, ale když s tebou někdo začne diskutovat, nasadíš svý mostrózní ego a nepřijmeš fakt, že za výsledek můžeš taky trochu ty.:o Shrnuto a podtrženo, ten seznam nápadů pro výstavbu traileru, který jsi postoval, mi nepřijde dobrej a výsledná forma se mi nelíbí vůbec. Je mi líto, že jsem tě urazil, ale jak jednou řekl jeden moudrý člověk, pokud nechceš skončit v depresi, nelez na internet.;)
73380
Ringo: A to je přesně ten problém. Ty sice chceš znát názor ostatních, ale když s tebou někdo začne diskutovat, nasadíš svý mostrózní ego a nepřijmeš fakt, že za výsledek můžeš taky trochu ty.*:o* Shrnuto a podtrženo, ten seznam nápadů pro výstavbu traileru, který jsi postoval, mi nepřijde dobrej a výsledná forma se mi nelíbí vůbec. Je mi líto, že jsem tě urazil, ale jak jednou řekl jeden moudrý člověk, pokud nechceš skončit v depresi, nelez na internet.*;)*
0 0
reagovat
Já bych tam dal větší část té části s mapou ta je dokonalá......
Ale Ringo má pravdu v vtom že "normálním" občatním návštěvníkům kina tato ukázka bude stačit. Mohu to pozorovat v okolí mimo filmové fanoušky kteří v podstatě chodí do kina na osvědčené české tváře.
73378
Já bych tam dal větší část té části s mapou ta je dokonalá...... Ale Ringo má pravdu v vtom že "normálním" občatním návštěvníkům kina tato ukázka bude stačit. Mohu to pozorovat v okolí mimo filmové fanoušky kteří v podstatě chodí do kina na osvědčené české tváře.
0 0
reagovat
Jestli jsem to neměl brát, je těžké říct. Zase bych si totiž zavřel cestu k budoucím zajímavějším zakázkám.
A být terčem kritiky mi samo o sobě nevadí. Opravdu mi některé názory přijdou přínosné. Protože když se člověk prodírá několik dní tím materiálem, ztratí částečne odstup. Takže nějaká zpětná vazba je pro mě důležitá, ač je negativní. Ovšem musí jít o poněkud konkrétnější poznámky než že je to sračka obřích rozměrů.
73377
Jestli jsem to neměl brát, je těžké říct. Zase bych si totiž zavřel cestu k budoucím zajímavějším zakázkám. A být terčem kritiky mi samo o sobě nevadí. Opravdu mi některé názory přijdou přínosné. Protože když se člověk prodírá několik dní tím materiálem, ztratí částečne odstup. Takže nějaká zpětná vazba je pro mě důležitá, ač je negativní. Ovšem musí jít o poněkud konkrétnější poznámky než že je to sračka obřích rozměrů.
0 0
reagovat
Cival: Jako sorry, ale s porovnáváním se sestřihem nejlepších trailerů jsem nezačal já a ani jsem se k tomu nepřiblížil, přečti si to dyžtak ještě jednou, abys viděl, že jsem rozhodně neměl v úmyslu něco porovnávat nebo jenom tak kritizovat. My se bavili o přístupů distributorů a jediný problém, který jsem v té diskuzi měl, byl trochu poučný a povýšenecký tón, který z Ringa vyzařoval... to jsme si ujasnilii, takže nevidím důvod, proč se v tom dál vrtat.
73376
Cival: Jako sorry, ale s porovnáváním se sestřihem nejlepších trailerů jsem nezačal já a ani jsem se k tomu nepřiblížil, přečti si to dyžtak ještě jednou, abys viděl, že jsem rozhodně neměl v úmyslu něco porovnávat nebo jenom tak kritizovat. My se bavili o přístupů distributorů a jediný problém, který jsem v té diskuzi měl, byl trochu poučný a povýšenecký tón, který z Ringa vyzařoval... to jsme si ujasnilii, takže nevidím důvod, proč se v tom dál vrtat.
0 0
reagovat
Kde jsou ty časy Rebelů a Requiem pro panenku:(
73375
Kde jsou ty časy Rebelů a Requiem pro panenku*:(*
0 0
reagovat
Psema: Nerikam, ze mas mlcet, to vubec, ale tvoje argumentace mi misty prijde uplne mimo. Vubec nechapu proc se to zvrtava do roviny FAMU, penize apod.

Silence: Nic, jen kdyz vidim, jak si Renc predstavuje akci, lituju kazdyho, kdo tomu musel delat trailer. Samozrejme, Ringo takovou zakazku nemel vubec prijimat, pokud nechtel byt tercem takove kritiky, na druhou stranu musim souhlasit, ze sestrihat trailer z tech nejefektnejsich traileru roku je jednodussi nez z takovyhle ocividny prasarny. Podivej se treba na ty akcni sceny s raftama, vzdyt i jednotlivy zabery jsou zjevne nepouzitelny, takze nastrihat to bez pouziti nakejch vykradenejch choralu na "trihvezdickovy akcni remeslo" mi neprijde realizovatelny a beru na to ohled - aspon v diskuzi.
73374
Psema: Nerikam, ze mas mlcet, to vubec, ale tvoje argumentace mi misty prijde uplne mimo. Vubec nechapu proc se to zvrtava do roviny FAMU, penize apod. Silence: Nic, jen kdyz vidim, jak si Renc predstavuje akci, lituju kazdyho, kdo tomu musel delat trailer. Samozrejme, Ringo takovou zakazku nemel vubec prijimat, pokud nechtel byt tercem takove kritiky, na druhou stranu musim souhlasit, ze sestrihat trailer z tech nejefektnejsich traileru roku je jednodussi nez z takovyhle ocividny prasarny. Podivej se treba na ty akcni sceny s raftama, vzdyt i jednotlivy zabery jsou zjevne nepouzitelny, takze nastrihat to bez pouziti nakejch vykradenejch choralu na "trihvezdickovy akcni remeslo" mi neprijde realizovatelny a beru na to ohled - aspon v diskuzi.
0 0
reagovat
Ringo: Chce to trochu nadhledu. Ten původní komentář byl myšlenej s hodně velkou dávkou nadsázky a podobnejch hlášek tu na MZ najdeš pod hromadou trailerů. Kdybych věděl, že ti jde jenom o tohle, tak bych snad ani nereagoval a rovnou ti napsal omluvnej dopis. Ten trailer je sračka obřích rozměrů, ale to se stává. ;)

O život mi taky nepřijde až na Sašu Hemalu a radiátorovou sekvenci jako úplný zlo.:D
73373
Ringo: Chce to trochu nadhledu. Ten původní komentář byl myšlenej s hodně velkou dávkou nadsázky a podobnejch hlášek tu na MZ najdeš pod hromadou trailerů. Kdybych věděl, že ti jde jenom o tohle, tak bych snad ani nereagoval a rovnou ti napsal omluvnej dopis. Ten trailer je sračka obřích rozměrů, ale to se stává. ;) O život mi taky nepřijde až na Sašu Hemalu a radiátorovou sekvenci jako úplný zlo.*:D*
0 0
reagovat
Aby to někdo špatně nepochopil - trailer O život jsem nedělal, jen jsem ho náhodou několikrát viděl.
73372
Aby to někdo špatně nepochopil - trailer O život jsem nedělal, jen jsem ho náhodou několikrát viděl.
0 0
reagovat
No, to si s tebou ještě užiju. Trailer k filmu O život mi přijde na český poměry velmi dobrej (což o filmu samozřeejmě neplatí). Alespoň co se týká řeemslné stránky - příbeh a humor mě moc neoslovují.
73371
No, to si s tebou ještě užiju. Trailer k filmu O život mi přijde na český poměry velmi dobrej (což o filmu samozřeejmě neplatí). Alespoň co se týká řeemslné stránky - příbeh a humor mě moc neoslovují.
0 0
reagovat
Cival: A to mám mlčet, když se mi ten trailer zdá horší než výpotky s Jessicou Simpson? :D Nikdo netvrdí, že je Ringo fušer bez talentu, jen, že se ten trailer z mnoha důvodů nepovedl. To, že máme každej jinej názor je holt trochu problém, ale na sračkoidnosti tý ukázky se snad všichni shodnem.

Ale už mlčim, abych si pár výpadů nechal i na další český pochoutky. Minimálně O život stojí za laskavý komentář.:D;)
73370
Cival: A to mám mlčet, když se mi ten trailer zdá horší než výpotky s Jessicou Simpson? *:D* Nikdo netvrdí, že je Ringo fušer bez talentu, jen, že se ten trailer z mnoha důvodů nepovedl. To, že máme každej jinej názor je holt trochu problém, ale na sračkoidnosti tý ukázky se snad všichni shodnem. Ale už mlčim, abych si pár výpadů nechal i na další český pochoutky. Minimálně O život stojí za laskavý komentář.*:D**;)*
0 0
reagovat
Co máte všichni pořád s těma penězma? Můžu ti říct, že kdybych ten strávenej čas dělal něco třeba v televizi, dostal bych zaplaceno možná třikrát tolik. Tohle jsem dělal prostě ze známosti s producentem (kterého si přeci jen vážím ještě z dob, kdy měl celkem vkus) a musel jsem se k tomu nechat dost přemlouvat.
A přestaň s těmi trapnými řečmi o FAMU. Všechno, co jsem v tom "rozboru" zmiňoval, nemá s žádnou školou nic společného, ale jde prostě o věc logiky, Nejdřív mě nařkneš, že řazení záběrů nedává smysl. Když se to pokusím vyvrátit, vadí ti zase, že je v tom moc teorie...
A "artové pozlátko", to mě opravdu pobavilo. Co tím proboha myslíš? Ten trailer, stejně jako film, je prostě debilní komerční brak útočící na lidské pudy. Nic víc.
A opravdu jediný, z koho se snažím udělat blbečka, jsi ty. Prostě jsi mě urazil a nenechám si to líbit. A to, že ten trailer je objetivně vzato špatnej (což je fakt, se kterýmn od začátku souhlasím) s tím nesouvisí. Já jsem se jen snažil o nějakou výmenu názorů. ze které byste se poučili vy i já.
73368
Co máte všichni pořád s těma penězma? Můžu ti říct, že kdybych ten strávenej čas dělal něco třeba v televizi, dostal bych zaplaceno možná třikrát tolik. Tohle jsem dělal prostě ze známosti s producentem (kterého si přeci jen vážím ještě z dob, kdy měl celkem vkus) a musel jsem se k tomu nechat dost přemlouvat. A přestaň s těmi trapnými řečmi o FAMU. Všechno, co jsem v tom "rozboru" zmiňoval, nemá s žádnou školou nic společného, ale jde prostě o věc logiky, Nejdřív mě nařkneš, že řazení záběrů nedává smysl. Když se to pokusím vyvrátit, vadí ti zase, že je v tom moc teorie... A "artové pozlátko", to mě opravdu pobavilo. Co tím proboha myslíš? Ten trailer, stejně jako film, je prostě debilní komerční brak útočící na lidské pudy. Nic víc. A opravdu jediný, z koho se snažím udělat blbečka, jsi ty. Prostě jsi mě urazil a nenechám si to líbit. A to, že ten trailer je objetivně vzato špatnej (což je fakt, se kterýmn od začátku souhlasím) s tím nesouvisí. Já jsem se jen snažil o nějakou výmenu názorů. ze které byste se poučili vy i já.
0 0
reagovat
Kdo jste a co jste udělali s redakcí MZ? :D :))
73369
Kdo jste a co jste udělali s redakcí MZ? *:D* *:))*
0 0
reagovat
Psema: Ja si teda myslim, ze se zjevne CHCES vozit. A hodne :))
73367
Psema: Ja si teda myslim, ze se zjevne CHCES vozit. A hodne *:))*
0 0
reagovat
Mr.Hlad: To poslední, co chci je se po někom jen tak vozit, ale doufám, že je z diskuze jasně patrný, jak vliv vnějších vlivů, tak Ringovy motivace a myšlenky, který výsledek jednoznačně ovlivnily. Kdyby otevřeně přiznal, že to sestříhal tak a tak, protože za to byly prachy a on se s tím nechtěl dělat, bylo by to mnohem sympatičtější, než se vymlouvat na okolí a obhajovat záběry, z nichž 30 letej divák žádný přirovnání a provázanosti nepochopí.;)
73366
Mr.Hlad: To poslední, co chci je se po někom jen tak vozit, ale doufám, že je z diskuze jasně patrný, jak vliv vnějších vlivů, tak Ringovy motivace a myšlenky, který výsledek jednoznačně ovlivnily. Kdyby otevřeně přiznal, že to sestříhal tak a tak, protože za to byly prachy a on se s tím nechtěl dělat, bylo by to mnohem sympatičtější, než se vymlouvat na okolí a obhajovat záběry, z nichž 30 letej divák žádný přirovnání a provázanosti nepochopí.*;)*
0 0
reagovat
Já do toho sice moc nevidim, ale spíše než "To, že vás na škole učej nějakou teorii neznamená, že ji máte implementovat do filmovýho média bez nějakýho osobního cítění." je situace "ve škole vás učej leta nějakou teorii a vy pak nemáte v praxi šanci nějak výrazně uplatnit, protože většinou jednoduše stříháte podle toho, co ti nahoře/diváci/trh chtějí". A když někdo hodně zlobí, tak jde stříhat zprávy do ČT. :)
73365
Já do toho sice moc nevidim, ale spíše než "To, že vás na škole učej nějakou teorii neznamená, že ji máte implementovat do filmovýho média bez nějakýho osobního cítění." je situace "ve škole vás učej leta nějakou teorii a vy pak nemáte v praxi šanci nějak výrazně uplatnit, protože většinou jednoduše stříháte podle toho, co ti nahoře/diváci/trh chtějí". A když někdo hodně zlobí, tak jde stříhat zprávy do ČT. :)
0 0
reagovat
Nechci se nikoho zastávat, ale myslim, že problém je v tom, že Psema hodlá buzerovat Ringa, aniž by věděl, jak moc za výsledek doopravdy může. A to, že ho Ringo bude obhajovat, je celkem logický. Ale myslim, že se všichni shodneme na tom, že v hodnotícím spektru patří tenhle kousek do tý horší půlky. A je víceméně jedno, jestli je chyba na straně tvůrce traileru, producentů, mizernýho filmu nebo skvrn na slunci. Momentálně tu máme jen tuhle ukázku a jestli to celé mohlo nebo nemohlo vypadat líp na věci nic nemění.
73364
Nechci se nikoho zastávat, ale myslim, že problém je v tom, že Psema hodlá buzerovat Ringa, aniž by věděl, jak moc za výsledek doopravdy může. A to, že ho Ringo bude obhajovat, je celkem logický. Ale myslim, že se všichni shodneme na tom, že v hodnotícím spektru patří tenhle kousek do tý horší půlky. A je víceméně jedno, jestli je chyba na straně tvůrce traileru, producentů, mizernýho filmu nebo skvrn na slunci. Momentálně tu máme jen tuhle ukázku a jestli to celé mohlo nebo nemohlo vypadat líp na věci nic nemění.
0 0
reagovat
"Tahle debata nikam nevede" je v podstatě první konstruktivní věc, kterou jsi mi dneska nabídnul. "Tvůj trailer" je přesnou ukázkou Famáckýho teoretickýho přístupu, kterej je úplně k ničemu. Asociace, odkazy, "hutný" myšlenky atd. v akčním traileru? Proč? Sám jsi teď přiznal, že zadání bylo udělat akční upoutávku s náznakem sexuality - tudíž se to dalo pojmout přímočařejší a údernější cestou, bez odboček a artových pozlátek. Co takhle použít trochu citu pro rytmus, nějaký konstruktivní pojetí a plynulost, aby trailer nepůsobil jako fašírka hozená ze 3/4 do mixéru s tím, že z toho nakonec něco vypadne.

Musím, ale uznat, že vrcholem je "to už jsme viděli stokrát". Ano, viděli jsme podobný upoutávky stokrát, ale pokud byly funkční a řemeslně zvládnutý, přijali jsme je jako řádněj průměr a nikdo nenadával. To, že vás na škole učej nějakou teorii neznamená, že ji máte implementovat do filmovýho média bez nějakýho osobního cítění. I když to už jsi nám vlastně taky vysvětlil. Byla to zakázka, která tě štvala od začátku a ani se ti do ní nechtělo. To myslím taky o něčem vypovídá.

Ale máš pravdu, tohle nikam nevede. Já si dál budu vést svůj "idealismus", který je od skutečnýho idealismu na hony vzdálenej a ty si povedeš svoji obhajobu o tom, jak ty vlastně za nic nemůžeš. Za všechno totiž může Renč, jeho natočenej materiál a samozřejmě distributor, kterej si nakonec stejně udělá věci po svým. Myslím, že nejlíp by se tahle nesmyslná debata dala ukončit tím, že si radši půjdem každej po svým. Ty z nás přestaneš dělat blbečky (ano, tuhle diskuzi sleduje pořád dost lidí, jen už tě radši neřeší) přesvědčováním o tom, že toho víš o byznysu mnohem víc a my budeme dál nadávat a doufat v kvalitní český trailery jako je ten na Václava (ten se ti vážně povedl).
73363
"Tahle debata nikam nevede" je v podstatě první konstruktivní věc, kterou jsi mi dneska nabídnul. "Tvůj trailer" je přesnou ukázkou Famáckýho teoretickýho přístupu, kterej je úplně k ničemu. Asociace, odkazy, "hutný" myšlenky atd. v akčním traileru? Proč? Sám jsi teď přiznal, že zadání bylo udělat akční upoutávku s náznakem sexuality - tudíž se to dalo pojmout přímočařejší a údernější cestou, bez odboček a artových pozlátek. Co takhle použít trochu citu pro rytmus, nějaký konstruktivní pojetí a plynulost, aby trailer nepůsobil jako fašírka hozená ze 3/4 do mixéru s tím, že z toho nakonec něco vypadne. Musím, ale uznat, že vrcholem je "to už jsme viděli stokrát". Ano, viděli jsme podobný upoutávky stokrát, ale pokud byly funkční a řemeslně zvládnutý, přijali jsme je jako řádněj průměr a nikdo nenadával. To, že vás na škole učej nějakou teorii neznamená, že ji máte implementovat do filmovýho média bez nějakýho osobního cítění. I když to už jsi nám vlastně taky vysvětlil. Byla to zakázka, která tě štvala od začátku a ani se ti do ní nechtělo. To myslím taky o něčem vypovídá. Ale máš pravdu, tohle nikam nevede. Já si dál budu vést svůj "idealismus", který je od skutečnýho idealismu na hony vzdálenej a ty si povedeš svoji obhajobu o tom, jak ty vlastně za nic nemůžeš. Za všechno totiž může Renč, jeho natočenej materiál a samozřejmě distributor, kterej si nakonec stejně udělá věci po svým. Myslím, že nejlíp by se tahle nesmyslná debata dala ukončit tím, že si radši půjdem každej po svým. Ty z nás přestaneš dělat blbečky (ano, tuhle diskuzi sleduje pořád dost lidí, jen už tě radši neřeší) přesvědčováním o tom, že toho víš o byznysu mnohem víc a my budeme dál nadávat a doufat v kvalitní český trailery jako je ten na Václava (ten se ti vážně povedl).
0 0
reagovat
Ringo: Sorry, ale už to nemůžu poslouchat. Problém traileru je, že naprosto nedává smysl. Každá druhá scéna je jedno velký what the fuck (i když si vypnu zvuk...jinak bych z těch hlášek semřel ve smrtelných křečích smíchu). Lepší nuda než další pejskokočičkovská srágora, kterou nikdo nechápe?)
73362
Ringo: Sorry, ale už to nemůžu poslouchat. Problém traileru je, že naprosto nedává smysl. Každá druhá scéna je jedno velký what the fuck (i když si vypnu zvuk...jinak bych z těch hlášek semřel ve smrtelných křečích smíchu). Lepší nuda než další pejskokočičkovská srágora, kterou nikdo nechápe*?)*
0 0
reagovat
Psema: Ty jsi ale idealista. Opět musím jmenovitě tobě zopakovat, že víš o trailerový praxi houby, ale přesto se musíš hádat. Prostě jsem měl nějaký zadání, jehož soušástí mimo jiné bylo, aby to působilo akčně atd., aby tam také byl nějaký sex (či jeho náznak), aby na to šly i ženský apod. To, že se v traileru mení polohy z akční do poetické a naopak, mi přijde naprosto normální a funkční. Mimo jiné to vzbuzuje (i když v tobě asi ne) pocit žánrové a rytmické pestrosti a bohatosti. Momentku s Rumunkou ve vodopádu já osobně tkaé považuju za směšnou (jako 90 procent výjevů v tom filmu), ale naříklad zadavateli se natolik líbila, že si ji vyžádal ještě jendou na úplný konec. Zaměřit se výhradně na Langmajera byxlo k ničemu, protože ta příběhová linie je velice slabá a nese jen jednu banální "záhadnou" otázku, na který se trailer postavit nedá. A co znamená jedodušší pojetí? Že tam bude cesta karavanem? Pádlování na řece? Náznak, že si ty postavy spolu moc nerozumějí? to jsme přeci viděli stokrát. Proč to ještě nastavovat takovou nudou?
Omezený ve výběru záběrů jsem zase tak nebyl. V podstatě jsem mohl použít téměř vše z natočeného materiálu, ale bylo to k prdu. Tahle debata ale k ničemu nevede. Každá věc v tom traileru má svůj smysl (ať už z tvůrčího či komerčního hlediska), ale to ti asi nikdy nevysvětlím. Když ti připadá nepochopitelná i tak banální věc, že někdo vyprodukuje akční film, ale chce lidem namluvit, že akční je.
73361
Psema: Ty jsi ale idealista. Opět musím jmenovitě tobě zopakovat, že víš o trailerový praxi houby, ale přesto se musíš hádat. Prostě jsem měl nějaký zadání, jehož soušástí mimo jiné bylo, aby to působilo akčně atd., aby tam také byl nějaký sex (či jeho náznak), aby na to šly i ženský apod. To, že se v traileru mení polohy z akční do poetické a naopak, mi přijde naprosto normální a funkční. Mimo jiné to vzbuzuje (i když v tobě asi ne) pocit žánrové a rytmické pestrosti a bohatosti. Momentku s Rumunkou ve vodopádu já osobně tkaé považuju za směšnou (jako 90 procent výjevů v tom filmu), ale naříklad zadavateli se natolik líbila, že si ji vyžádal ještě jendou na úplný konec. Zaměřit se výhradně na Langmajera byxlo k ničemu, protože ta příběhová linie je velice slabá a nese jen jednu banální "záhadnou" otázku, na který se trailer postavit nedá. A co znamená jedodušší pojetí? Že tam bude cesta karavanem? Pádlování na řece? Náznak, že si ty postavy spolu moc nerozumějí? to jsme přeci viděli stokrát. Proč to ještě nastavovat takovou nudou? Omezený ve výběru záběrů jsem zase tak nebyl. V podstatě jsem mohl použít téměř vše z natočeného materiálu, ale bylo to k prdu. Tahle debata ale k ničemu nevede. Každá věc v tom traileru má svůj smysl (ať už z tvůrčího či komerčního hlediska), ale to ti asi nikdy nevysvětlím. Když ti připadá nepochopitelná i tak banální věc, že někdo vyprodukuje akční film, ale chce lidem namluvit, že akční je.
0 0
reagovat
Shushika: ale může dělat věci, který amatérsky přinejmenším vypadají.;)
73354
Shushika: ale může dělat věci, který amatérsky přinejmenším vypadají.*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se