Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak dostat tatínka do polepšovny: V.I.M.

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Spolu s prvním dílem jedny z nej českých komedií. Věčná škoda Tomáše Holého... pamatuju si, jak jsem se po prvním zhlédnutí mamči ptal, kam se ten malý kluk poděl.
72887
Spolu s prvním dílem jedny z nej českých komedií. Věčná škoda Tomáše Holého... pamatuju si, jak jsem se po prvním zhlédnutí mamči ptal, kam se ten malý kluk poděl.
0 0
reagovat
senzacni vec a klasika, ktera nestarne...:+
72871
senzacni vec a klasika, ktera nestarne...*:+*
0 0
reagovat
Charlotte: Ano ano, taky výborná...
Ale stejně je na tom filmu nejlepší, že malý děti se baví, a dospělý se baví - ty dvojsmyslné narážky jsou absolutně dokonalé :D
72791
Charlotte: Ano ano, taky výborná... Ale stejně je na tom filmu nejlepší, že malý děti se baví, a dospělý se baví - ty dvojsmyslné narážky jsou absolutně dokonalé :D
0 0
reagovat
Děda: Ty mu určitě doma nic nedopřeješ. Dám za to krk, že ani nevíš, po čem prahne ta jeho dušička.
Anna: Ale vim. Šimpanze by chtěl, chudinka. Aby se nám houpal v pokoji na lustru.
děda: To je toho. Když já byl v jeho věku, tak jsem chtěl chovat v neckách velrybu.
Anna: A víte, že mě to ani moc nepřekvapuje? Co nestačil zdědit po tátovi, to mu zůstalo po vás. :D
72788
Děda: Ty mu určitě doma nic nedopřeješ. Dám za to krk, že ani nevíš, po čem prahne ta jeho dušička. Anna: Ale vim. Šimpanze by chtěl, chudinka. Aby se nám houpal v pokoji na lustru. děda: To je toho. Když já byl v jeho věku, tak jsem chtěl chovat v neckách velrybu. Anna: A víte, že mě to ani moc nepřekvapuje? Co nestačil zdědit po tátovi, to mu zůstalo po vás. *:D*
0 0
reagovat
Sama sama??
Ne - jsem tu s Pepou....

Jedna z nejlepších hlášek ;):D
72787
Sama sama?? Ne - jsem tu s Pepou.... Jedna z nejlepších hlášek ;):D
0 0
reagovat
Kult.
72769
Kult.
0 0
reagovat
Ctvrty obyvatel chalupy doplnen. Psal jsem to nejak narychlo. Diky za upozorneni.
72756
Ctvrty obyvatel chalupy doplnen. Psal jsem to nejak narychlo. Diky za upozorneni.
0 0
reagovat
Jůů, jeden z našich nejmilejších rodinných filmů, jen v tom kvartetu chybí ironická Jana Preissová, éterická baletka ,co má "páru jako lokomotiva", pokud tedy autor nepočítá tři chlapy v chalupě a černé selátko. "Co to je? To je Pepa" :)
Spolu s prvním dílem a jedním českým dětským muzikálem, jehož jméno tu nesmíme vyslovit, jednoznačně nejlepší Holého filmy. Evokuje čas věčně odřených kolen, klukovských rošťáren, těžko vybrat mezi scénami nákupů, Popelky v cukru, dědy vodníka, Máni, lezením a padaním tu nejlepší. Láska přenáší hory, Tomáš Holý přenáší přes Prachovské skály legraci, která ani trochu nekoroduje.
A s postupem času jsem objevila, že je to jeden z mála českých snímků, který svým pingpongovým humorem místy načichl atmosférou staré dobré americké screwball-comedy. Přestřelky mezi Lubošem a Annou, do nichž přilévá olej Vašek, děda i hasiči,nemají slepých nábojů.
Což mi připomíná, že to před pár měsíci neznámý pachatel přemazal zápasem LM. Kdyby to někdo měl k zapůjčení, bohatě se odměním, více ve vzkazníku. ;)
72755
Jůů, jeden z našich nejmilejších rodinných filmů, jen v tom kvartetu chybí ironická Jana Preissová, éterická baletka ,co má "páru jako lokomotiva", pokud tedy autor nepočítá tři chlapy v chalupě a černé selátko. "Co to je? To je Pepa" :) Spolu s prvním dílem a jedním českým dětským muzikálem, jehož jméno tu nesmíme vyslovit, jednoznačně nejlepší Holého filmy. Evokuje čas věčně odřených kolen, klukovských rošťáren, těžko vybrat mezi scénami nákupů, Popelky v cukru, dědy vodníka, Máni, lezením a padaním tu nejlepší. Láska přenáší hory, Tomáš Holý přenáší přes Prachovské skály legraci, která ani trochu nekoroduje. A s postupem času jsem objevila, že je to jeden z mála českých snímků, který svým pingpongovým humorem místy načichl atmosférou staré dobré americké screwball-comedy. Přestřelky mezi Lubošem a Annou, do nichž přilévá olej Vašek, děda i hasiči,nemají slepých nábojů. Což mi připomíná, že to před pár měsíci neznámý pachatel přemazal zápasem LM. Kdyby to někdo měl k zapůjčení, bohatě se odměním, více ve vzkazníku. *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se