Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Aliens vs. Predator 2: Requiem: Recenze

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek

t_gon

Mě se to líbilo, ty kluci maj nápady, ale ne režii, Anderson nemá nápady, ale má režii. Kdyby Anderson točil a tihle kluci mu říkali co tam chtěl, to by byla asi nej volba ze sociálních voleb:+
72338
Mě se to líbilo, ty kluci maj nápady, ale ne režii, Anderson nemá nápady, ale má režii. Kdyby Anderson točil a tihle kluci mu říkali co tam chtěl, to by byla asi nej volba ze sociálních voleb*:+*
t_gon
0 0
reagovat

imf, Charlotte

Neberte mi iluze ;)
Je mi jasne ze to bude asi ***, ale fakt to muze byt jeste horsi nez Andersonuv paskvil? A kdyz jo, tak videt to ve stavu normalnim, nebo se pred tim... trosicku ehm, naladit? ;))
72337
Neberte mi iluze ;) Je mi jasne ze to bude asi ***, ale fakt to muze byt jeste horsi nez Andersonuv paskvil? A kdyz jo, tak videt to ve stavu normalnim, nebo se pred tim... trosicku ehm, naladit? ;))
imf, Charlotte
0 0
reagovat
t-gon- uplne zavisti blednu, Tome. to asi to cervene jablko v karamelu;)
72336
t-gon- uplne zavisti blednu, Tome. to asi to cervene jablko v karamelu*;)*
0 0
reagovat

t_gon

Naivko... ;)
72335
Naivko... ;)
t_gon
0 0
reagovat

Charlotte

Ja ti dam uprimnou soustrast. Proste to slibila, ted pujde a hotovo ;))

Proste ze to bude tupe az beda bylo jasne snad jeste pred oficialnim vyhlasenim, ze by tam scenar a chytrost misto dialogu ani 26 Indy Jonesu nenaslo bylo jeste jasnejsi, ale kdyz si tyhle dve ikony vlezou jednou za dlouhy cas na platno a poradne si daji pres hubu a po ceste priberou nejake baliky z buranova, tak to si ujit nenacham. Navic neverim ani na vterinu, ze to bude byt jen kapicku debilnejsi nez cela "AvP jednotka"... Proste za tyden v kine, juchu
72334
Ja ti dam uprimnou soustrast. Proste to slibila, ted pujde a hotovo ;)) Proste ze to bude tupe az beda bylo jasne snad jeste pred oficialnim vyhlasenim, ze by tam scenar a chytrost misto dialogu ani 26 Indy Jonesu nenaslo bylo jeste jasnejsi, ale kdyz si tyhle dve ikony vlezou jednou za dlouhy cas na platno a poradne si daji pres hubu a po ceste priberou nejake baliky z buranova, tak to si ujit nenacham. Navic neverim ani na vterinu, ze to bude byt jen kapicku debilnejsi nez cela "AvP jednotka"... Proste za tyden v kine, juchu
Charlotte
0 0
reagovat
rcorp: Aha, chápání (zvlášť při nenápadném naznačování) není moje silná stránka:))
72333
rcorp: Aha, chápání (zvlášť při nenápadném naznačování) není moje silná stránka*:))*
0 0
reagovat

Jajar

Já tím chtěl jenom nenápadně naznačit, že máš v těch pojmech trochu zmatek. ;)
72331
Já tím chtěl jenom nenápadně naznačit, že máš v [link="http://cs.wikipedia.org/wiki/Sadismus_a_masochismus"] těch pojmech[/link] trochu zmatek. ;)
Jajar
0 0
reagovat
rcorp: Díky některým jejich rozhodnutím to tak vypadá:)
Charlotte: Argumentace a styl? Prostě mě to bavilo, mám se nechat odstřelit:D Jinak chápu, že pro většinu normálních jedinců to bude utrpení, takže nedobrovolně bych na AvP 2 nikoho netahal.
72330
rcorp: Díky některým jejich rozhodnutím to tak vypadá*:)* Charlotte: Argumentace a styl? Prostě mě to bavilo, mám se nechat odstřelit*:D* Jinak chápu, že pro většinu normálních jedinců to bude utrpení, takže nedobrovolně bych na AvP 2 nikoho netahal.
0 0
reagovat
A sadističtí jedinci si ho užijou jenom tehdy, pokud budou jeho vlivu cíleně vystavovat nebohé oběti. :)
72328
A sadističtí jedinci si ho užijou jenom tehdy, pokud budou jeho vlivu cíleně vystavovat nebohé oběti. :)
0 0
reagovat
jajar-AvP mě absolutně nezajímá, jen mě pobavila ta argumentace a styl. :) Budiž ti přáno.;)
72327
jajar-AvP mě absolutně nezajímá, jen mě pobavila ta argumentace a styl. *:)* Budiž ti přáno.*;)*
0 0
reagovat
Masochistická zabíjačka? To ty postavy masakrujou samy sebe? :)
72326
Masochistická zabíjačka? To ty postavy masakrujou samy sebe? :)
0 0
reagovat
Charlotte: Nevím, co má mít moje pokojná tolerance AvP 2 společnýho s drakem;) Ten film je kravina...totální...jen jsem chtěl naznačit, že někteří sadističtí jedinci si ho mohou poměrně užít.
72324
Charlotte: Nevím, co má mít moje pokojná tolerance AvP 2 společnýho s drakem*;)* Ten film je kravina...totální...jen jsem chtěl naznačit, že někteří sadističtí jedinci si ho mohou poměrně užít.
0 0
reagovat
Juu, Drak Ravenhorn má akční teenage-dvojče Jajara.;)
Natascha-upřímnou soutrast. Za Giselle se platí.;)
Recenze je vtipný odstřel.
72323
Juu, Drak Ravenhorn má akční teenage-dvojče Jajara.*;)* Natascha-upřímnou soutrast. Za Giselle se platí.*;)* Recenze je vtipný odstřel.
0 0
reagovat
Totálně nekorektní erková vyvražďovačka s hromadou krve, slizu (zeleného i žlutého), vyhřezlých vnitřností, rozsekaných těl a utržených končetin všeho druhu. Zabijení neviňátek, těla stáhlá z kůže, odstřelování hlav a zcela protivládní přístup.
Chcete akční inferno? Máte ho mít. Jakmile na scénu napochoduje kulervoucí Predátor, všudypřítomní Vetřelci a několik zástupců z řádu lidí (playboyové, modelky a šerif...valná většina z nich umře během deseti, dvaceti minut po představení), začne masochistická zabijačka, ve které si servítky nebere nikdo a už vůbec ne bratři Strauseové.
Na druhou stranu AvP 2 je nebetyčná kravina. Sice to o sobě ví a dělá všechno pro co nejmenší počet GP scén (rychlý rozjezd, minimum rozhovorů delších než 1 minuta, poměrně krátká stopáž), debilita snímku vás ale stejně ohromí. V tu chvíli máte dvě možnosti. Buď film znechuceně odhodíte, nebo vypnete mozek, přenesete se přes scénář z pera pětiletého klučiny a budete se poměrně dobře bavit.
Požitek ze sadistické řežby tak nakonec shazuje především minimum hlášek a absence nějakého většího odlehčení. Na originalitu, kloudný herecký výkon, atmosféru, nebo myšlenku můžete zapomenout. Jenže to jsme věděli už hodně dávno.
Čekal jsem výplach a dostal jsem ho 7/10
72322
Totálně nekorektní erková vyvražďovačka s hromadou krve, slizu (zeleného i žlutého), vyhřezlých vnitřností, rozsekaných těl a utržených končetin všeho druhu. Zabijení neviňátek, těla stáhlá z kůže, odstřelování hlav a zcela protivládní přístup. Chcete akční inferno? Máte ho mít. Jakmile na scénu napochoduje kulervoucí Predátor, všudypřítomní Vetřelci a několik zástupců z řádu lidí (playboyové, modelky a šerif...valná většina z nich umře během deseti, dvaceti minut po představení), začne masochistická zabijačka, ve které si servítky nebere nikdo a už vůbec ne bratři Strauseové. Na druhou stranu AvP 2 je nebetyčná kravina. Sice to o sobě ví a dělá všechno pro co nejmenší počet GP scén (rychlý rozjezd, minimum rozhovorů delších než 1 minuta, poměrně krátká stopáž), debilita snímku vás ale stejně ohromí. V tu chvíli máte dvě možnosti. Buď film znechuceně odhodíte, nebo vypnete mozek, přenesete se přes scénář z pera pětiletého klučiny a budete se poměrně dobře bavit. Požitek ze sadistické řežby tak nakonec shazuje především minimum hlášek a absence nějakého většího odlehčení. Na originalitu, kloudný herecký výkon, atmosféru, nebo myšlenku můžete zapomenout. Jenže to jsme věděli už hodně dávno. Čekal jsem výplach a dostal jsem ho 7/10
0 0
reagovat
Uh, a já jsem neprozřetelně slíbila, že na to půjdu:o To se teda teď těším ještě víc:-)
72321
Uh, a já jsem neprozřetelně slíbila, že na to půjdu*:o* To se teda teď těším ještě víc:-)
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

V poho:)
72318
V poho*:)*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

sohaj

No mně to bylo divné už i v traileru, takže jsem rád, že to tvůrci opravili:)
Jinak film jsem neviděl, takže jsem to nevěděl.
72317
No mně to bylo divné už i v traileru, takže jsem rád, že to tvůrci opravili*:)* Jinak film jsem neviděl, takže jsem to nevěděl.
sohaj
0 0
reagovat
celej film je něštastná náhoda :-)
dobrou noc
72316
celej film je něštastná náhoda :-) dobrou noc
0 0
reagovat
A navíc to byl čistič, u mě vítězí dvojka stoprocentně, protože těch wow scén tady bylo mnohem víc. A nevím, co jsi imfe čekal, ty trailery byly hrozně provařený a vše, co jsi zminoval, tak ukazovaly
72315
A navíc to byl čistič, u mě vítězí dvojka stoprocentně, protože těch wow scén tady bylo mnohem víc. A nevím, co jsi imfe čekal, ty trailery byly hrozně provařený a vše, co jsi zminoval, tak ukazovaly
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

SPOILER:
To byla nešťastná náhoda:o
72314
SPOILER: To byla nešťastná náhoda*:o*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se