Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vítejte na nové MovieZone

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

imf: Pro tvoji informaci, v "to do listu" veci, ktere ma Kocour opravit je tato polozka uz zrusena. Tajil jsem to pred tebou, abys to nevzal osobne (preci jen 1. misto se vzdycky ceni), ale uz je to tak
:D
67987
imf: Pro tvoji informaci, v "to do listu" veci, ktere ma Kocour opravit je tato polozka uz zrusena. Tajil jsem to pred tebou, abys to nevzal osobne (preci jen 1. misto se vzdycky ceni), ale uz je to tak *:D*
0 0
reagovat
A chtel bych jenom nektere uzivatele upozornit na to, ze statistiky nejsou soutez... za prvni misto nikdo nic nevyhraje a kvantita neni kvalita. Uznavam, ze ode mne to zni pokrytecky, ale na prvnim miste v mnozstvi prispevku nejsem proto, ze bych o to usiloval. Tak jen doufam, ze si z toho nikdo nebude delat dostihovou drahu. V takovem pripade neni problem tuhle konkretni statistiku proste zrusit. ;)
67986
A chtel bych jenom nektere uzivatele upozornit na to, ze statistiky nejsou soutez... za prvni misto nikdo nic nevyhraje a kvantita neni kvalita. Uznavam, ze ode mne to zni pokrytecky, ale na prvnim miste v mnozstvi prispevku nejsem proto, ze bych o to usiloval. Tak jen doufam, ze si z toho nikdo nebude delat dostihovou drahu. V takovem pripade neni problem tuhle konkretni statistiku proste zrusit. ;)
0 0
reagovat
Statistiky jsou tam i jako pripadny manevrovaci prostor do budoucna, kvuli reklame, novym rubrikam apod.

Ostatni "chyby" v dohledne dobe napravime. Kocour je jenom jeden, tak prosime o trpelivost a shovivavost. Za pripominky kazdopadne diky.
67985
Statistiky jsou tam i jako pripadny manevrovaci prostor do budoucna, kvuli reklame, novym rubrikam apod. Ostatni "chyby" v dohledne dobe napravime. Kocour je jenom jeden, tak prosime o trpelivost a shovivavost. Za pripominky kazdopadne diky.
0 0
reagovat
chvilu som rozmyslal, ci sa Vam rozsirilla redakcia, ale ked som si nahodil napr. recenziu '1408' bolo mi jasne...:D
67984
chvilu som rozmyslal, ci sa Vam rozsirilla redakcia, ale ked som si nahodil napr. recenziu '1408' bolo mi jasne...*:D*
0 0
reagovat
Abych taky něco napsal, že... diskuzi jsem skoro nečetl, tak jestli tu něco padlo, tak mě nekamenujte... takže... no ... po pár dnech se dá na nový desing zvyknout, jen si holt musim zvětšovat písmo, jinak bych nadobro oslepl.
Trochu mě mate, že některé odkazy jsou podtržené, některé ne .. a navíc jsou ve stejné barvě písma jako klasický text (převážně na hl. stránce).
Statistiky na hl. stránce ...zhovadilost... pochopil bych to na db webu (imdb, csfd, bom..), ale na webu, kde jsou primárně recenze a novinky.. (na druhou stranu, jestli to byl požadavek sponzora, tak...).
U recenzí bych uvíral možnost rozkliknout si INFO o filmu, aniž bych se musel překlikávat na další sránku... tzn. v tom informačním panelu kliknu na info a (třeba) pomocí js se mi rozbalí popis děje.
Dál..např.. na obzoru.. vpravo statistika "S největším hodnocením" (přejmenovat na Filmy s nej...), kliknu na kompletní žebříček a stránka nenalezena (to už asi ale víte:)
A vůbec...všude je moc statistik...! ...ale takhle se asi zvýší návštěvnost, že?.)
67982
Abych taky něco napsal, že... diskuzi jsem skoro nečetl, tak jestli tu něco padlo, tak mě nekamenujte... takže... no ... po pár dnech se dá na nový desing zvyknout, jen si holt musim zvětšovat písmo, jinak bych nadobro oslepl. Trochu mě mate, že některé odkazy jsou podtržené, některé ne .. a navíc jsou ve stejné barvě písma jako klasický text (převážně na hl. stránce). Statistiky na hl. stránce ...zhovadilost... pochopil bych to na db webu (imdb, csfd, bom..), ale na webu, kde jsou primárně recenze a novinky.. (na druhou stranu, jestli to byl požadavek sponzora, tak...). U recenzí bych uvíral možnost rozkliknout si INFO o filmu, aniž bych se musel překlikávat na další sránku... tzn. v tom informačním panelu kliknu na info a (třeba) pomocí js se mi rozbalí popis děje. Dál..např.. na obzoru.. vpravo statistika "S největším hodnocením" (přejmenovat na Filmy s nej...), kliknu na kompletní žebříček a stránka nenalezena (to už asi ale víte:) A vůbec...všude je moc statistik...! ...ale takhle se asi zvýší návštěvnost, že?.)
0 0
reagovat
Mariano: Dik, to nas nenapadlo :D
67981
Mariano: Dik, to nas nenapadlo *:D*
0 0
reagovat

Hodnotenia filmov

Navrh: oddelit hodnotenie autora recenzie + zbytku redeakcie od hodnoteni citatelov
67979
Navrh: oddelit hodnotenie autora recenzie + zbytku redeakcie od hodnoteni citatelov
Hodnotenia filmov
0 0
reagovat
Mám takovej menší problém když si dám do oblíbenejch filmů,trailerů nebo očekávaných filmů něco tak se mi nic neobjeví a nemůžu si tam tim pádem nic nastavit jak to můžu zpravit?
67976
Mám takovej menší problém když si dám do oblíbenejch filmů,trailerů nebo očekávaných filmů něco tak se mi nic neobjeví a nemůžu si tam tim pádem nic nastavit jak to můžu zpravit?
0 0
reagovat
taky neco malo pridam
1) v diskuzi mam tlacitko odestal z pulky schovane pod pravou nabidkou Nejvíce diskutující uživatelé (FF i Opera) je to tim ze mam na booku velke rozliseni (1680x1050) kdyz si vic roztahnu zalozky tak tlacitko vyjede, je to celkem funny :D
2) v Opere kdyz najedu na hlavni stranku, tak flashova nabidka neni aktivni - nereaguje na kursor, musim na ni kliknout a az pak muzu listovat mezi odkazy
3] slo by aby ta flash nabidka reagovala na prostredni tlacitko - otevrit do noveho panelu?
67973
taky neco malo pridam 1) v diskuzi mam tlacitko odestal z pulky schovane pod pravou nabidkou Nejvíce diskutující uživatelé (FF i Opera) je to tim ze mam na booku velke rozliseni (1680x1050) kdyz si vic roztahnu zalozky tak tlacitko vyjede, je to celkem funny *:D* 2) v Opere kdyz najedu na hlavni stranku, tak flashova nabidka neni aktivni - nereaguje na kursor, musim na ni kliknout a az pak muzu listovat mezi odkazy 3] slo by aby ta flash nabidka reagovala na prostredni tlacitko - otevrit do noveho panelu?
0 0
reagovat

Grol

na odkazech na hostovany soubory se zapracuje. jinak broken linky staci hlasit do konkretnich profilu (bl u nami hostovanejch ne, o tech vime).

se 404kou se holt smir, nic jinyho misto ni nebude. prislo nam lepsi vychytavat posledni mouchy s vama, nez cekat dalsi tri mesice, nez to vychytame sami :) Zas takovy zlo to neni ;)
67958
na odkazech na hostovany soubory se zapracuje. jinak broken linky staci hlasit do konkretnich profilu (bl u nami hostovanejch ne, o tech vime). se 404kou se holt smir, nic jinyho misto ni nebude. prislo nam lepsi vychytavat posledni mouchy s vama, nez cekat dalsi tri mesice, nez to vychytame sami :) Zas takovy zlo to neni ;)
Grol
0 0
reagovat
Imf Dekuji za predchozi reakce.

"sekce se pripravuje" - odkaz se da graficky oznacit (treba ztmavit), aby indikoval, ze je neco v neporadku.

404: Skoda. Zkusil jsem to (: Nicmene stale si stojim za tim, ze autorizacni veci se resi jinak nez 404, napriklad 401 :P

5. Pokud odkaz na trailer nevede na trailer, ale na stranku (Vaclav), tak by se mi libilo, pokud by to bylo graficky nejak zobrazeno odlisne, nez klasicky odkaz na soubor (velikost souboru 0.0MB je pro me spis matouci).
67950
[b]Imf[/b] Dekuji za predchozi reakce. "sekce se pripravuje" - odkaz se da graficky oznacit (treba ztmavit), aby indikoval, ze je neco v neporadku. 404: Skoda. Zkusil jsem to (: Nicmene stale si stojim za tim, ze autorizacni veci se resi jinak nez 404, napriklad 401 :P 5. Pokud odkaz na trailer nevede na trailer, ale na stranku ([link="http://film.moviezone.cz/vaclav/trailery/"]Vaclav[/link]), tak by se mi libilo, pokud by to bylo graficky nejak zobrazeno odlisne, nez klasicky odkaz na soubor (velikost souboru 0.0MB je pro me spis matouci).
0 0
reagovat
"Osobne nesnasim stranky, ktere obsahuji "under construction", "sekce se pripravuje"... Proc je tedy odkaz na ne klikatelny, kdyz na nich nic neni?"

Protoze kdyby nebyl, kazdy by to hlasil jako chybu. Chceme, aby lide vedeli, ze se na tom pracuje. Jednoduchy.
67947
"Osobne nesnasim stranky, ktere obsahuji "under construction", "sekce se pripravuje"... Proc je tedy odkaz na ne klikatelny, kdyz na nich nic neni?" Protoze kdyby nebyl, kazdy by to hlasil jako chybu. Chceme, aby lide vedeli, ze se na tom pracuje. Jednoduchy.
0 0
reagovat
To by tedy melo, protoze nejsi admin. ;)
67946
To by tedy melo, protoze nejsi admin. ;)
0 0
reagovat

Zarazte me, je to jako droga

4. Nechal jsem si vypsat on-line uzivatele a u stcka je ADMIN FÓRUM | Diskuzní fórum | MovieZone.cz coz me hazi na 404. IMHO by nemelo (:
67945
4. Nechal jsem si vypsat on-line uzivatele a u stcka je [link="http://www.moviezone.cz/diskuzni-forum/admin-forum/0"]ADMIN FÓRUM | Diskuzní fórum | MovieZone.cz[/link] coz me hazi na 404. IMHO by nemelo (:
Zarazte me, je to jako droga
0 0
reagovat

Dodatky

Tak prvni petiminutovka trochu nadseni zchladila, ale nebojte, porad je to lepsi nez vetsina ostatnich redesignu.

0. komu a jak mam reportovat nahlasene chybky?
1. Proc u Definitely, Maybe' jsou odkazy na trailery v opacnem poradi (od nejvetsi kvality k nejmensi) nez kdekoli jinde?
2. Jak je mozno reportovat nefungujici odkazy na trailery? Assembly trailer ci Bloodrayne teaser?

Prijde mi trosku neprehledne, kdyz na takovy nefungujici odkaz kliknu a presmeruje me to na stranku s vypisem traileru (bez hlasky ze se stalo neco spatneho)

3. Osobne nesnasim stranky, ktere obsahuji "under construction", "sekce se pripravuje"... Proc je tedy odkaz na ne klikatelny, kdyz na nich nic neni?
67944
Tak prvni petiminutovka trochu nadseni zchladila, ale nebojte, porad je to lepsi nez vetsina ostatnich redesignu. 0. komu a jak mam reportovat nahlasene chybky? 1. Proc u [link="http://film.moviezone.cz/definitely-maybe/trailery/"]Definitely, Maybe[/link]' jsou odkazy na trailery v opacnem poradi (od nejvetsi kvality k nejmensi) nez kdekoli jinde? 2. Jak je mozno reportovat nefungujici odkazy na trailery? [link="http://film.moviezone.cz/assembly/trailery/"]Assembly trailer[/link] ci [link="http://film.moviezone.cz/bloodrayne-ii-deliverance/trailery/"]Bloodrayne teaser[/link]? Prijde mi trosku neprehledne, kdyz na takovy nefungujici odkaz kliknu a presmeruje me to na stranku s vypisem traileru (bez hlasky ze se stalo neco spatneho) 3. Osobne nesnasim stranky, ktere obsahuji "under construction", "sekce se pripravuje"... Proc je tedy odkaz na ne klikatelny, kdyz na nich nic neni?
Dodatky
0 0
reagovat

Novy vzhled

Hnus velebnosti.

Tak to bylo jen na zvyseni tlaku (pry je to dobre pro zdravi, obcas se zdrave nastvat) (;

Nechci mazat med kolem huby, ale tak dobre povedenou zmenu designu jsem uz dlouho nezazil. OOBE paradni, jeste uvidim jak dopadne prvni petiminutovka.

Jo a nahodou se mi podarilo objeviti chybku. Dole na strance v sekci "Nejčtenější články na MovieZone" jsou odkazy, ktere nikam nevedou (respektive na tu samou stranku, kterou ma clovek otevrenou).

BTW. nechcete mi na chvili pucit grafika, co delal design? (;
67937
Hnus velebnosti. Tak to bylo jen na zvyseni tlaku (pry je to dobre pro zdravi, obcas se zdrave nastvat) (; Nechci mazat med kolem huby, ale tak dobre povedenou zmenu designu jsem uz dlouho nezazil. [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Out-Of-Box_Experience"]OOBE[/link] paradni, jeste uvidim jak dopadne prvni petiminutovka. Jo a nahodou se mi podarilo objeviti chybku. Dole na strance v sekci "Nejčtenější články na MovieZone" jsou odkazy, ktere nikam nevedou (respektive na tu samou stranku, kterou ma clovek otevrenou). BTW. nechcete mi na chvili pucit grafika, co delal design? (;
Novy vzhled
0 0
reagovat
taky přidám špetku mouky do obrovskýho mlýna :D pěkný barvy, dobře se to čte a vůbec celej layout je pěknej, trochu připomíná TV.com, což je jedině dobře... možná akorát ikonky u sekcí sou docela nevýrazný.... jinak si zvykám a začíná se mi to líbit..

..."nadávky na Mikea Newella i ódy na Petera Berga" si širší veřejnost nepřečte, radši bude psát dementní komentáře :D
jinak vám přeju abyste za tu námahu, kterou to vynaložilo a vynaloží sklidili co nejvíce ovoce:D
67867
taky přidám špetku mouky do obrovskýho mlýna *:D* pěkný barvy, dobře se to čte a vůbec celej layout je pěknej, trochu připomíná TV.com, což je jedině dobře... možná akorát ikonky u sekcí sou docela nevýrazný.... jinak si zvykám a začíná se mi to líbit.. ..."nadávky na Mikea Newella i ódy na Petera Berga" si širší veřejnost nepřečte, radši bude psát dementní komentáře *:D* jinak vám přeju abyste za tu námahu, kterou to vynaložilo a vynaloží sklidili co nejvíce ovoce*:D*
0 0
reagovat
No tak s křížkem po funuse vás musím taky pochválit, design, nové fce, všechno je tak báječně svěží a cool:D A asi jako jediná musím pochválit smajlíky - tyhle jsou roztomilejší, jen ten zvracející a plakající mi tam stále chybí. Ale jinak skvělá práce.
67856
No tak s křížkem po funuse vás musím taky pochválit, design, nové fce, všechno je tak báječně svěží a cool*:D* A asi jako jediná musím pochválit smajlíky - tyhle jsou roztomilejší, jen ten zvracející a plakající mi tam stále chybí. Ale jinak skvělá práce.
0 0
reagovat
Po zdlouhavých potížích s počítačem jsem se jsem se po tydnu a neco vrátil zpět a co nevidím.........ma oblibena stranka v jinem obleku... takhle to vypada primo k nakousnuti, vazne povedene:+:+:+.........absence bile je jednoznacne plus....jinak jdu sjizdet trailery:D
67838
Po zdlouhavých potížích s počítačem jsem se jsem se po tydnu a neco vrátil zpět a co nevidím.........ma oblibena stranka v jinem obleku... takhle to vypada primo k nakousnuti, vazne povedene*:+**:+**:+*.........absence bile je jednoznacne plus....jinak jdu sjizdet trailery*:D*
0 0
reagovat
k0c0ur: Měls vidět Vaška, když mu poprvý došlo, že mu říkám křestnim. Výborná reakce :)
67791
k0c0ur: Měls vidět Vaška, když mu poprvý došlo, že mu říkám křestnim. Výborná reakce *:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se