Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vítejte na nové MovieZone

příspěvky 341 - 360 Napsat příspěvek

HAL

Nějak se zatím nemůžu přihlásit pod svoje jméno, takže to napíšu takto:

ad vzhled:
Oceňuji že při prvním pohledu na nové MZ jsem neměl chuť rozbít monitor, jako už při mnohe starších předchozích případech, ale... upřednostňuji funkčnost a přehlednost před efektností, takže mi předchozí jednoduchý vzhled vyhovoval víc. Teď mám pocit že je stránka lehce přeplácaná, je na ní příliš mnoho barviček, animací, záložek, různých nadpisů a odkazů a podobně.
Netvrdím že nový disign vypadá špatně, naopak se mi docela líbí, ale mohl by se mi líbit i o dost víc :-)

ad Flash:
Jste moderní web se zaměřením na mainstreamové publikum, takže jeho zavedení chápu a nehodlám se proti němu nějak zvlášť bouřit, nijak zásadně mi nevadí, ale ne všichni uživatelé ho mohou a chtějí používat, takže se přidávám k prosbě za možnost mít tam jen obyčejný textový výpis, stejně tak jako moci používat prostřední tlačítko (a nebo ty čtyři nejnovější novinky přidejte k výpisu pod trailery, které jsou normálně klikatelné a bude po problému)
Ještě pár konstruktivnějších připomínek: nemám rád animace na stránkách :-D, takže bych velmi ocenil kdyby jste místo postupného překreslování nechali novinku prostě přebliknout (možná to nevypadá tak cool, ale určitě je to rychlejší, přehlednější a mnohem méně to ruší při čtení). Druhou věcí je barevné zvýraznění (nejen v tom menu) - světle zelená je hodně kontrastní a "tahá oči", lepší by imho byla třeba tmavě modrá, čímž by se navíc udrželo kompaktnější barevné schema stránky.

ad nové funkce:
Super. Uživatelské blogy jsou skvělý nápad, hodnocení filmů a rozšířené statisktiky taky. Jen by jste ještě mohli přidat možnost editovat vlastní posty v komentářích - například po určitou dobu od napsání s upozorněním že příspěvek byl editován, nebo třeba jen poslední napsaný příspěvek.
U diskuzí ještě zůstanu - jak píše Lubo je šedý kurzor na šedém pozadí skoro neviditelný, lepší by byla černá, nebo hodně tmavě modrá, a taky okno pro psaní nové zprávy je strašně mrňavé, stejně jako font písma v něm (přitom zbytečně protože místa je kolem dost).
Nové smajly vypadají hezky, ale hodně mi chybí kroucení očima a palce se mi zdají málo výrazné - ale to už jsou jen kosmetické blbosti.
Funkční změny v designu budu moct zhodnotit až po delším používání, takže k nim se zatím nevyjadřuji.


Celkově je to dobře zvládnutá změna k lepšímu, viditelně k širšímu publiku a k větší profesionálnosti webu (z čehož na druhou stranu já osobně radostí do stropu skákat nehodlám.....)
67255
Nějak se zatím nemůžu přihlásit pod svoje jméno, takže to napíšu takto: ad vzhled: Oceňuji že při prvním pohledu na nové MZ jsem neměl chuť rozbít monitor, jako už při mnohe starších předchozích případech, ale... upřednostňuji funkčnost a přehlednost před efektností, takže mi předchozí jednoduchý vzhled vyhovoval víc. Teď mám pocit že je stránka lehce přeplácaná, je na ní příliš mnoho barviček, animací, záložek, různých nadpisů a odkazů a podobně. Netvrdím že nový disign vypadá špatně, naopak se mi docela líbí, ale mohl by se mi líbit i o dost víc :-) ad Flash: Jste moderní web se zaměřením na mainstreamové publikum, takže jeho zavedení chápu a nehodlám se proti němu nějak zvlášť bouřit, nijak zásadně mi nevadí, ale ne všichni uživatelé ho mohou a chtějí používat, takže se přidávám k prosbě za možnost mít tam jen obyčejný textový výpis, stejně tak jako moci používat prostřední tlačítko (a nebo ty čtyři nejnovější novinky přidejte k výpisu pod trailery, které jsou normálně klikatelné a bude po problému) Ještě pár konstruktivnějších připomínek: nemám rád animace na stránkách :-D, takže bych velmi ocenil kdyby jste místo postupného překreslování nechali novinku prostě přebliknout (možná to nevypadá tak cool, ale určitě je to rychlejší, přehlednější a mnohem méně to ruší při čtení). Druhou věcí je barevné zvýraznění (nejen v tom menu) - světle zelená je hodně kontrastní a "tahá oči", lepší by imho byla třeba tmavě modrá, čímž by se navíc udrželo kompaktnější barevné schema stránky. ad nové funkce: Super. Uživatelské blogy jsou skvělý nápad, hodnocení filmů a rozšířené statisktiky taky. Jen by jste ještě mohli přidat možnost editovat vlastní posty v komentářích - například po určitou dobu od napsání s upozorněním že příspěvek byl editován, nebo třeba jen poslední napsaný příspěvek. U diskuzí ještě zůstanu - jak píše Lubo je šedý kurzor na šedém pozadí skoro neviditelný, lepší by byla černá, nebo hodně tmavě modrá, a taky okno pro psaní nové zprávy je strašně mrňavé, stejně jako font písma v něm (přitom zbytečně protože místa je kolem dost). Nové smajly vypadají hezky, ale hodně mi chybí kroucení očima a palce se mi zdají málo výrazné - ale to už jsou jen kosmetické blbosti. Funkční změny v designu budu moct zhodnotit až po delším používání, takže k nim se zatím nevyjadřuji. Celkově je to dobře zvládnutá změna k lepšímu, viditelně k širšímu publiku a k větší profesionálnosti webu (z čehož na druhou stranu já osobně radostí do stropu skákat nehodlám.....)
HAL
0 0
reagovat

AYUDA POR FAVOR!

nechapu jak jsem se mohl prihlasit pod nejakym LADem jsem tu ragestrovanej jako SENTIDO ale nejak si nepamatuju mail ze ktereho jsem se registroval (proto se nemuzu prihlasit, za starych casu stacilo sentido a heslo a ne nejaky mail!) nemohl by mi ho nekdo k tomu opravneny poslat na moje ICQ 343700555 DIKY DIKY DIKY ;)
67254
nechapu jak jsem se mohl prihlasit pod nejakym LADem jsem tu ragestrovanej jako SENTIDO ale nejak si nepamatuju mail ze ktereho jsem se registroval (proto se nemuzu prihlasit, za starych casu stacilo sentido a heslo a ne nejaky mail!) nemohl by mi ho nekdo k tomu opravneny poslat na moje ICQ 343700555 DIKY DIKY DIKY *;)*
AYUDA POR FAVOR!
0 0
reagovat
:+
67253
*:+*
0 0
reagovat

dik za darcek

Maximalne uprimne - velmi sa mi to paci a mozem iba zagratulovat k velmi vkusnemu prechodu. Noyv dizajn je evidentne cieleny na skor mozno mladsiu cielovku ako som ja, ale velmi rychlo som si zvykol a stary dizajn uz po par minutach na mna posobi ako z minuleho storocia. 8)

Je jasne, ze nie kazdemu to sadne, vacsina si tazko zvyka a preorientovanie sa na nieco nove je to iste, ako ked ako dieta vstupite do svojej novo zariadenej detskej izby. Treba tomu dat cas. Najma na vychytanie vsetkych drobnosti, ktore mozu sposobovat prvotne rozcarovanie a z psychologickeho hladiska pochopitelny, ale inak nie velmi logicky smutok za minulostou. Verim, ze Kocourovi z toho vsetkeho nehrabne, uspesne "odfiltruje" naval vsetkych kuvicich hlasov a za par tyzdnov vsetko postupne doladi. Aj tak vacsina pripomienok su len hnidopisske detaily, ktore zatial nijako nebrania tomu hlavnemu - informaciam o filmoch a diskusiam.

Som rad ze ste sa nevybrali cestou minimalizmu, vacsina novych dizajnov ceskych webov je priserna a jednoznacna cesta k horsiemu, vy ste zatial prva vynimka. Bude mi luto za starym lookom, stravil som pri nom dost vela casu, ale nostalgia je cesta do pekla (nie flash:).

Vidim tu vela novych napadov, vidno ze ste sa snazili a premysleli to, citit v tom vela "uzivatelskej" empatie v detailoch a este viac prislubov do buducnosti. Drzim palce, nech sa vam ten prerod podari dotiahnut do uspesneho konca.
67252
Maximalne uprimne - velmi sa mi to paci a mozem iba zagratulovat k velmi vkusnemu prechodu. Noyv dizajn je evidentne cieleny na skor mozno mladsiu cielovku ako som ja, ale velmi rychlo som si zvykol a stary dizajn uz po par minutach na mna posobi ako z minuleho storocia. *8)* Je jasne, ze nie kazdemu to sadne, vacsina si tazko zvyka a preorientovanie sa na nieco nove je to iste, ako ked ako dieta vstupite do svojej novo zariadenej detskej izby. Treba tomu dat cas. Najma na vychytanie vsetkych drobnosti, ktore mozu sposobovat prvotne rozcarovanie a z psychologickeho hladiska pochopitelny, ale inak nie velmi logicky smutok za minulostou. Verim, ze Kocourovi z toho vsetkeho nehrabne, uspesne "odfiltruje" naval vsetkych kuvicich hlasov a za par tyzdnov vsetko postupne doladi. Aj tak vacsina pripomienok su len hnidopisske detaily, ktore zatial nijako nebrania tomu hlavnemu - informaciam o filmoch a diskusiam. Som rad ze ste sa nevybrali cestou minimalizmu, vacsina novych dizajnov ceskych webov je priserna a jednoznacna cesta k horsiemu, vy ste zatial prva vynimka. Bude mi luto za starym lookom, stravil som pri nom dost vela casu, ale nostalgia je cesta do pekla (nie flash:). Vidim tu vela novych napadov, vidno ze ste sa snazili a premysleli to, citit v tom vela "uzivatelskej" empatie v detailoch a este viac prislubov do buducnosti. Drzim palce, nech sa vam ten prerod podari dotiahnut do uspesneho konca.
dik za darcek
0 0
reagovat

Bug s odesílacím tlačítkem

Tak už jsem to vypátral. Stačí neserfovat ve velkém okně, ale srazit ho na těch +- 1200px a Odeslat zapluje zpátky na svoje místo. Ve Firefoxu jsem měl totiž fullscreen a IE7 jsem měl jen menší okénko. když IE zvětším, tak to zmizí i u něj. Asi za to opravdu může to přichycení k pravé straně okna.
67250
Tak už jsem to vypátral. Stačí neserfovat ve velkém okně, ale srazit ho na těch +- 1200px a Odeslat zapluje zpátky na svoje místo. Ve Firefoxu jsem měl totiž fullscreen a IE7 jsem měl jen menší okénko. když IE zvětším, tak to zmizí i u něj. Asi za to opravdu může to přichycení k pravé straně okna.
Bug s odesílacím tlačítkem
0 0
reagovat

deiwi

Taky se přidávám, už jsem to postoval, ale v euforii jiných opravdových problému to zapadlo, takže taky prosím o delší prodlevu
67249
Taky se přidávám, už jsem to postoval, ale v euforii jiných opravdových problému to zapadlo, takže taky prosím o delší prodlevu
deiwi
0 0
reagovat

xMort

měls pravdu, dělá to rozlišení, takže taky opravit pánové ;)
67248
měls pravdu, dělá to rozlišení, takže taky opravit pánové ;)
xMort
0 0
reagovat

xMort

momentík, tys psal něco o rozlišení, je fatk že na tom PCku mám rozlišení 1600x1200 a na noťasu nějakejch 1400x1050, takže jdu zkusit snížit rozlišení a uvidíme
67247
momentík, tys psal něco o rozlišení, je fatk že na tom PCku mám rozlišení 1600x1200 a na noťasu nějakejch 1400x1050, takže jdu zkusit snížit rozlišení a uvidíme
xMort
0 0
reagovat

MickTheMage

Krvavo červená? BRRRR:o ;)
U mňa vedie smaragdovo tyrkisová :))
67246
Krvavo červená? BRRRR*:o* *;)* U mňa vedie smaragdovo tyrkisová *:))*
MickTheMage
0 0
reagovat
Ad flash novinky: Prodleva mezi prolínačkami by mohla být delší, alespoň 5 vteřin.
67245
Ad flash novinky: Prodleva mezi prolínačkami by mohla být delší, alespoň 5 vteřin.
0 0
reagovat

archenemy

Taky mám visty, ale nevidím to jen ve Firefoxu. IE je ok. Na systému by to snad záležet nemělo.
67244
Taky mám visty, ale nevidím to jen ve Firefoxu. IE je ok. Na systému by to snad záležet nemělo.
archenemy
0 0
reagovat
Prvy moment som si myslel, ze som zadal zlu adresu. Si hovorim, co to kur...nik je?!! Potom mi doslo, ze to bude asi moviezone po liftingu, ale...
Neviem ako by som to slusne povedal, ale je to brrrr :) Modra farba! keby aspon krvavo cervena, alebo nieco podobne. ;)

Ale vsak si zvyknem :) Pokial bude obsah taky ako doteraz, na dizajne nezalezi! :)
67243
Prvy moment som si myslel, ze som zadal zlu adresu. Si hovorim, co to kur...nik je?!! Potom mi doslo, ze to bude asi moviezone po liftingu, ale... Neviem ako by som to slusne povedal, ale je to brrrr :) Modra farba! keby aspon krvavo cervena, alebo nieco podobne. *;)* Ale vsak si zvyknem :) Pokial bude obsah taky ako doteraz, na dizajne nezalezi! *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

To jsem taky řešil. Dej si ctrl+f5
67242
To jsem taky řešil. Dej si ctrl+f5
xxendxx
0 0
reagovat
Teť když jsem trochu víc prozkoumal nové možnosti, tak bych se klidně přimluvil za to, aby se soundtracky objevovali přímo u profilů filmu na stejné urovni jako recenze či trailery. Ale to by byl asi velký zásah do kódu.
67241
Teť když jsem trochu víc prozkoumal nové možnosti, tak bych se klidně přimluvil za to, aby se soundtracky objevovali přímo u profilů filmu na stejné urovni jako recenze či trailery. Ale to by byl asi velký zásah do kódu.
0 0
reagovat

Gratulace

Design se mi libi, je to přehlednější, ikdyž ze začátku mi to přišlo přesně opačně, přeplácané a zmatené, ale po delším prozkoumání mi to příjde OK. Opravit akorat asi ten šedý kurzor na šedém pozadí ;-). To s tím tlačítkem odeslat mi dělá taky, na PC, kde mám Visty se mi nezobrazuje tlačítko ODESLAT, zkoušel jsem povypínat veškerý blockery banerů, antiviry atd a furt nic, nezobrazuje se ani ve Firefoxu ani v IE. Teď píšu z noťasu, kde mám XP, a tady tlačítko odeslat je. :/

ODESLAT chybí
67240
Design se mi libi, je to přehlednější, ikdyž ze začátku mi to přišlo přesně opačně, přeplácané a zmatené, ale po delším prozkoumání mi to příjde OK. Opravit akorat asi ten šedý kurzor na šedém pozadí ;-). To s tím tlačítkem odeslat mi dělá taky, na PC, kde mám Visty se mi nezobrazuje tlačítko ODESLAT, zkoušel jsem povypínat veškerý blockery banerů, antiviry atd a furt nic, nezobrazuje se ani ve Firefoxu ani v IE. Teď píšu z noťasu, kde mám XP, a tady tlačítko odeslat je. :/ [link="http://archenemy.etcsquad.com/moviez.jpg"]ODESLAT chybí[/link]
Gratulace
0 0
reagovat
Tedy to jsou věci! Zatím si na "nové MovieZone" přijdu poměrně nesvá, ale všechno je to jen o zvyku. Za pár týdnů mi to asi ani nepřijde... Vzhled se mi líbí, nápad s blogy mi taky přijde skvělý (těším se na čtení od Charlotte) a vůbec mi to celé přijde tady fajn :-) Jen mi taky přijde škoda, že rubrika soundtracky zapadla mezi ostatní blogy. Ale to je jen detail.
67239
Tedy to jsou věci! Zatím si na "nové MovieZone" přijdu poměrně nesvá, ale všechno je to jen o zvyku. Za pár týdnů mi to asi ani nepřijde... Vzhled se mi líbí, nápad s blogy mi taky přijde skvělý (těším se na čtení od Charlotte) a vůbec mi to celé přijde tady fajn :-) Jen mi taky přijde škoda, že rubrika soundtracky zapadla mezi ostatní blogy. Ale to je jen detail.
0 0
reagovat
8)dyzajn vypada cool, akorat v tom mam trochu gulas....ale davam tomu tyden, maximalne 2 :)
Takovej "Michael Bay style"....vsude samy efekty...:) ale je mi jasny ze my starousedlici si zvyknem, a zaroven to prilaka vic noobiku :)

P.s: nevin jestli se to tu resilo, jsem linej cist to cely, ale cudlik "odeslat" pod pridanim novymho commentu je "malej pro napis"....pismenka jsou v nem přez sebe a nejdou precist.... :))
jinak GJ
67238
*8)*dyzajn vypada cool, akorat v tom mam trochu gulas....ale davam tomu tyden, maximalne 2 :) Takovej "Michael Bay style"....vsude samy efekty...:) ale je mi jasny ze my starousedlici si zvyknem, a zaroven to prilaka vic noobiku :) P.s: nevin jestli se to tu resilo, jsem linej cist to cely, ale cudlik "odeslat" pod pridanim novymho commentu je "malej pro napis"....pismenka jsou v nem přez sebe a nejdou precist.... *:))* jinak GJ
0 0
reagovat
Vidím, že Vám sem píšou jen rejpalové. Tak pro změnu hodím něco pozitivního. Nový design je super a stránky mi přijdou z uživatelského hlediska praktičtější (doufám, že jako počítačový nevzdělanec mám právo o tomto promluvit ;) ) .
Ad Flash: Když mi v práci zatrhnou internet, budou mi kluci z MovieZone pravidelně volat novinky a chodit přednášet nové recenze :D ?
67237
Vidím, že Vám sem píšou jen rejpalové. Tak pro změnu hodím něco pozitivního. Nový design je super a stránky mi přijdou z uživatelského hlediska praktičtější (doufám, že jako počítačový nevzdělanec mám právo o tomto promluvit *;)* ) . Ad Flash: Když mi v práci zatrhnou internet, budou mi kluci z MovieZone pravidelně volat novinky a chodit přednášet nové recenze *:D* ?
0 0
reagovat

design

Sirsi design je fajn. Graficky se mi to hrube nelibi, ale to je pochopitelne individualni. Flash je peklo. Zbavte se toho. To, ze to vsichni hloupe kopiruji z velkych webu, neznamena, ze je to nutnost, nebo nejaka spravna vec (narozdil od pouzivani middle clicku, coz pro sposutu lidi skoro nutnost je). Smajly jsou hrozne.
67236
Sirsi design je fajn. Graficky se mi to hrube nelibi, ale to je pochopitelne individualni. Flash je peklo. Zbavte se toho. To, ze to vsichni hloupe kopiruji z velkych webu, neznamena, ze je to nutnost, nebo nejaka spravna vec (narozdil od pouzivani middle clicku, coz pro sposutu lidi skoro nutnost je). Smajly jsou hrozne.
design
0 0
reagovat
Záleží na tom, vůči čemu je ten button absolutně pozicovaný. Nezkoumal jsem zdroj, ale asi bych to napsal trochu jinak.
67235
Záleží na tom, vůči čemu je ten button absolutně pozicovaný. Nezkoumal jsem zdroj, ale asi bych to napsal trochu jinak.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se