Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vetřelec 3: Announcement Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Yep, Scott v intru přítomném na plackách hned zkraje říká, že DC není DC, ale jen spešl verze, která je určená primárně pro novější publikum. Je svižnější, má krapet víc akce a atrakcí. Prostříháním má stejnou délku jako původní verze a nového materiálu kolem dvaceti minut.
Ty vystřižené scény byly opravdu známé už od konce osmdesátých let, kdy poprvé vyšly jako bonus na Laserdisku.
Podobně je to i se čtyřkou, tam je přidáno jen myslím osm minut a preferovaná je kinoverze.
SE dvojky je DC, Cameron ji na rozdíl od všech ostatních dílů sestříhal už před premiérou.
Trojka nemá DC a ani se tak nejmenuje. Ta delší verze je oficiálně nazvaná Workprint edition, vycházelo se z poznámek Finchera. Oficiálně ale existuje pouze jedna finální verze, neb WE se myslím nemůže pouštět v kinech, ale to nevím jistě.
867162
Yep, Scott v intru přítomném na plackách hned zkraje říká, že DC není DC, ale jen spešl verze, která je určená primárně pro novější publikum. Je svižnější, má krapet víc akce a atrakcí. Prostříháním má stejnou délku jako původní verze a nového materiálu kolem dvaceti minut. Ty vystřižené scény byly opravdu známé už od konce osmdesátých let, kdy poprvé vyšly jako bonus na Laserdisku. Podobně je to i se čtyřkou, tam je přidáno jen myslím osm minut a preferovaná je kinoverze. SE dvojky je DC, Cameron ji na rozdíl od všech ostatních dílů sestříhal už před premiérou. Trojka nemá DC a ani se tak nejmenuje. Ta delší verze je oficiálně nazvaná Workprint edition, vycházelo se z poznámek Finchera. Oficiálně ale existuje pouze jedna finální verze, neb WE se myslím nemůže pouštět v kinech, ale to nevím jistě.
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
OK, moje chyba a sorry všem za špatné info. Paměť už asi neslouží tak dobře, protože Dallas v kokonu je fakt v tom režisérském sestřihu přítomen. DC verze vznikla až na popud studia pro video release tetralogie a sám Scott tuším a snad zase nekecám prohlásil, že pro něj je preferovanou verzí stále ta, která běžela v kinech*. Takže se to dá teoreticky brát i tak, že DC verze je spíše takový bonusový (alternativní) sestřih. O té scéně se tehdy už poměrně dlouho vědělo (a vedly se o ní diskuze jako je tahle:D), takže by i dávalo smysl, že ji Scott do DC verze vložil hlavně proto, aby potěšil skalní fanoušky.
*Na rozdíl od Camerona, který to má naopak a dává přednost prodloužené verzi.
867099
OK, moje chyba a sorry všem za špatné info. Paměť už asi neslouží tak dobře, protože Dallas v kokonu je fakt v tom režisérském sestřihu přítomen. DC verze vznikla až na popud studia pro video release tetralogie a sám Scott tuším a snad zase nekecám prohlásil, že pro něj je preferovanou verzí stále ta, která běžela v kinech*. Takže se to dá teoreticky brát i tak, že DC verze je spíše takový bonusový (alternativní) sestřih. O té scéně se tehdy už poměrně dlouho vědělo (a vedly se o ní diskuze jako je tahle*:D*), takže by i dávalo smysl, že ji Scott do DC verze vložil hlavně proto, aby potěšil skalní fanoušky. *Na rozdíl od Camerona, který to má naopak a dává přednost prodloužené verzi.
867025
0 0
reagovat
reaguje na: bodion
Tak Cameron hlavně natočil akční sci-fi, v tom filmu jsou hororový elementy potlačený na naprostý minimum (já se u toho filmu nebál ani jako malej) a Vetřelec tam už nepůsobí tak děsivě jako v jedničce a trojce.

Jinak KARLOS to tady všechno tak krásne shrnul, že k tomu nemám co dodat :)
867085
Tak Cameron hlavně natočil akční sci-fi, v tom filmu jsou hororový elementy potlačený na naprostý minimum (já se u toho filmu nebál ani jako malej) a Vetřelec tam už nepůsobí tak děsivě jako v jedničce a trojce. Jinak KARLOS to tady všechno tak krásne shrnul, že k tomu nemám co dodat *:)*
867070
4 -1
reagovat
link
Pak mi můžete povědět, co všechno už sem zapoměl a co všechno jsem smotal dohromady :D8);)
867080
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjD2O-zp9n-AhXwnP0HHbkWB8IQFnoECBEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.avpgalaxy.net%2Ffiles%2Fscripts%2Fscript-alien-engineers-spaihts.pdf&usg=AOvVaw0FVoIisJ7MtzLmNHhwLeVu Pak mi můžete povědět, co všechno už sem zapoměl a co všechno jsem smotal dohromady *:D**8)**;)*
0 0
reagovat
Nevystřihli. "Dallascocoon" je v Directors cutu, v něm myslím chybí jen nějaké gore záběry z prvního útoku. Což jen ospravedlňuje ten rozštěp původu Aliena. Zároven to ukazuje, že nikdy nebyla koherentní verze toho, jak je to celé s původem universa.
Královna je čistě Cameronovo přispění a byť rozumím, že se lidem transformace lidí v kokonech do vajíček zdá už trošku moc, je logičtější. Imo škoda, že Scott nedostal šanci to dovyprávět a cukl očividně s originem už s ACovenantem (ten do toho hodil vidle už úplně a to říkám jako člověk, co jinak Covenant má opravdu rád).
Pokud vím, tak nejsolidnější základy jsou u Promethea, respektive jeho alternací v podobě původních scénářů (které jsou normálně k mání a to i v oficiálním podání bonusů). Původní scénář se jmenuje ALien: Engineers a dá se na netu normálně najít Jestli si to dobře pamatuju, pak to je vysvětleno takto (brát s rezervou, je to už nějaký rok, co sem to celé četl ;) ):
Inženýři operovali se substancí, která dává vznikat něčemu, jako "ProtoAlien" (nápad byl pak převzat do Covenanta), používali to jako zbraň a v Prometheovi z tohoto zůstala jen ta plastika za sochou hlavy a substance, ta ale byla hodně přepsána. Protoalien se rodil klasicky z hrudi a v původním scénáři hrál hlavní prim.
Vlastní origo Vetřelec pak byl až na konci filmu a vznikl právě tím, že látka měla velké mutační schopnosti. Ve filmu přítomná chobotnička byla něčím ala protofacehugger, ale byla vyoperována stejně jako ve filmu Shaw z břicha (ta ale operaci nepřežila, jestli si pamatuju dobře). Ten oplodnil Inženýra a z něho vylezený vetřelec měl být právě královna.
Film měl být na domovské planetě Inženýrů, ale vlastní loď s vejci se měla dostat na LV-426. Spousta motivů v Prometheovi zůstalo (pyramidy Inženýrů a Inženýři samotní, hlavní loď, která se jen jinak jmenovala, Wayland a jeho origin), ale spousta se toho naopak dost modifikovala. K všeobecnému bordelu pak přispělo i to, že nepoužité nápady se použili v sequelu, ale opět pod značnými modifikacemi.
Covenant měl být původně mnohem příměji svázán s Prometheem a origin Aliena tam měl být jen naznačen. Do plnohodnotného originu Aliena Scotta defakto překecali a po nepříliš kladném přijetí řekl, že by se do něj znova nepustil, že to lidi vlastně nezajímá (ehm :D ). V té době měl navíc hlavní slovo, takže poslední dva filmy měly být defakto čistě o Davidovi.
...
Zcela upřmně - za nejlogičtější považuju vlastní tezi (kof kof), kde prostě Alien jako takový prochází mnoha evolučními stádii a dokáže být velmi flexibilní.
V originálu jsme viděli, jak se Alieni dokážou expandovat do nových habitatů. Řadový jedinec chytí několik obětí, které změní v kokonu na vejce produkující facehuggery královny. Ta pak dokáže produkovat vejce pěšců a dělnic. V Prometheovi byl ukázán produkt Inženýrů získaný právě z vetřelců - černou substanci, co podněcuje genetické mutace. Jako takový sice způsobuje mutace, ale opakovanými pokusy (David v desetiletce mezi Prometheem a Covenantem) se nakonec dojde k původnímu monstru tak, či onak. David si sice ve své namyšlenosti myslí, že stvořil Aliena, ale jediné, co dokázal bylo, že ho opět zreplikoval.
Jak se dostala loď s vejci na LV-426 bude navždy tajemstvím...
867078
Nevystřihli. "Dallascocoon" je v Directors cutu, v něm myslím chybí jen nějaké gore záběry z prvního útoku. Což jen ospravedlňuje ten rozštěp původu Aliena. Zároven to ukazuje, že nikdy nebyla koherentní verze toho, jak je to celé s původem universa. Královna je čistě Cameronovo přispění a byť rozumím, že se lidem transformace lidí v kokonech do vajíček zdá už trošku moc, je logičtější. Imo škoda, že Scott nedostal šanci to dovyprávět a cukl očividně s originem už s ACovenantem (ten do toho hodil vidle už úplně a to říkám jako člověk, co jinak Covenant má opravdu rád). Pokud vím, tak nejsolidnější základy jsou u Promethea, respektive jeho alternací v podobě původních scénářů (které jsou normálně k mání a to i v oficiálním podání bonusů). Původní scénář se jmenuje ALien: Engineers a dá se na netu normálně najít Jestli si to dobře pamatuju, pak to je vysvětleno takto (brát s rezervou, je to už nějaký rok, co sem to celé četl ;) ): Inženýři operovali se substancí, která dává vznikat něčemu, jako "ProtoAlien" (nápad byl pak převzat do Covenanta), používali to jako zbraň a v Prometheovi z tohoto zůstala jen ta plastika za sochou hlavy a substance, ta ale byla hodně přepsána. Protoalien se rodil klasicky z hrudi a v původním scénáři hrál hlavní prim. Vlastní origo Vetřelec pak byl až na konci filmu a vznikl právě tím, že látka měla velké mutační schopnosti. Ve filmu přítomná chobotnička byla něčím ala protofacehugger, ale byla vyoperována stejně jako ve filmu Shaw z břicha (ta ale operaci nepřežila, jestli si pamatuju dobře). Ten oplodnil Inženýra a z něho vylezený vetřelec měl být právě královna. Film měl být na domovské planetě Inženýrů, ale vlastní loď s vejci se měla dostat na LV-426. Spousta motivů v Prometheovi zůstalo (pyramidy Inženýrů a Inženýři samotní, hlavní loď, která se jen jinak jmenovala, Wayland a jeho origin), ale spousta se toho naopak dost modifikovala. K všeobecnému bordelu pak přispělo i to, že nepoužité nápady se použili v sequelu, ale opět pod značnými modifikacemi. Covenant měl být původně mnohem příměji svázán s Prometheem a origin Aliena tam měl být jen naznačen. Do plnohodnotného originu Aliena Scotta defakto překecali a po nepříliš kladném přijetí řekl, že by se do něj znova nepustil, že to lidi vlastně nezajímá (ehm :D ). V té době měl navíc hlavní slovo, takže poslední dva filmy měly být defakto čistě o Davidovi. ... Zcela upřmně - za nejlogičtější považuju vlastní tezi (kof kof), kde prostě Alien jako takový prochází mnoha evolučními stádii a dokáže být velmi flexibilní. V originálu jsme viděli, jak se Alieni dokážou expandovat do nových habitatů. Řadový jedinec chytí několik obětí, které změní v kokonu na vejce produkující facehuggery královny. Ta pak dokáže produkovat vejce pěšců a dělnic. V Prometheovi byl ukázán produkt Inženýrů získaný právě z vetřelců - černou substanci, co podněcuje genetické mutace. Jako takový sice způsobuje mutace, ale opakovanými pokusy (David v desetiletce mezi Prometheem a Covenantem) se nakonec dojde k původnímu monstru tak, či onak. David si sice ve své namyšlenosti myslí, že stvořil Aliena, ale jediné, co dokázal bylo, že ho opět zreplikoval. Jak se dostala loď s vejci na LV-426 bude navždy tajemstvím...
5 0
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Tak jasně, je to dílo fikce, tudíž vymyslet, jak přesně životní cyklus funguje, záleží čistě na fantazii toho kterého autora a zkombinovat oba přístupy, jak tyhle potvory vznikají, by asi nějak šlo, ale v okamžiku, kdy se do celého konceptu přidá královna, tak je imho zbytečné to komplikovat dalšími podmínkami, kdy přesně funguje jaká varianta, které se budou muset divákovi vykomunikovat (a navíc to do určité míry oslabuje postavení královny jako ultimátní "master bitch").

Kromě toho na existenci královny stojí příběhové elementy jak trojky (vetřelec nezabije Ripley, protože cítí, že v sobě nosí královnu & Ripley se obětuje, aby královna nepadla do rukou WY), tak čtyřky (Ripley je přivedena zpět k životu klonováním ze stejného důvodu). I když je zmíněná scéna fajn, tak je za mě dobře, že se nakonec do finálního sestřihu nedostala, protože by ze zpětného pohledu způsobila více škody než užitku.   
867075
Tak jasně, je to dílo fikce, tudíž vymyslet, jak přesně životní cyklus funguje, záleží čistě na fantazii toho kterého autora a zkombinovat oba přístupy, jak tyhle potvory vznikají, by asi nějak šlo, ale v okamžiku, kdy se do celého konceptu přidá královna, tak je imho zbytečné to komplikovat dalšími podmínkami, kdy přesně funguje jaká varianta, které se budou muset divákovi vykomunikovat (a navíc to do určité míry oslabuje postavení královny jako ultimátní "master bitch"). Kromě toho na existenci královny stojí příběhové elementy jak trojky [spoiler](vetřelec nezabije Ripley, protože cítí, že v sobě nosí královnu & Ripley se obětuje, aby královna nepadla do rukou WY)[/spoiler], tak čtyřky [spoiler](Ripley je přivedena zpět k životu klonováním ze stejného důvodu)[/spoiler]. I když je zmíněná scéna fajn, tak je za mě dobře, že se nakonec do finálního sestřihu nedostala, protože by ze zpětného pohledu způsobila více škody než užitku.   
867067
0 0
reagovat
Asi nieje väčší fanusik Camerona na svete ako ja, ale napriek tomu sa mi vždy trojka páčila viacej. Tá atmosféra a celé to väzensko-medicinske prostredie mi vždy sedelo viacej než military v dvojke. A hudba je v Alien3 úžasná.
867070
Asi nieje väčší fanusik Camerona na svete ako ja, ale napriek tomu sa mi vždy trojka páčila viacej. Tá atmosféra a celé to väzensko-medicinske prostredie mi vždy sedelo viacej než military v dvojke. A hudba je v Alien3 úžasná.
1 0
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: Polux
Zamě je škoda, že "Dallascocoon" scénu úplněvystříhli. Tuším, že původně měla být umístěna v částifilmu, kdy Rilpey prchá z Nostromo do záchraného modulu a běží autodestrukce. Tam by nefungovala, ale kdyby ji přesunuli někdy před to, tak by ji tam mohli ponechat. Mně se ta scéna líbí,protože ukazuje, jak hrůzostřašní Vetřelci jsou. Oni nezabijí své oběti, ale používají je jako prostředek k reprodukci,což je strašidelný.
Navíc úplněnesouhlasím s tím, že by negovala Aliens 2 a královnu. Podle mě na ně platí "Life finds a way", kdy královna je hlavní způsob reprodukce, ale mají i jiné alternativy, ať už přetvoření pěšáka na královnu nebo vytvoření vajíčka, ze kterého by mohla vzniknout královna apod. Dává to možnosti a víc to odpovidá "perfektnímu organismu".
867067
Zamě je škoda, že "Dallascocoon" scénu úplněvystříhli. Tuším, že původně měla být umístěna v částifilmu, kdy Rilpey prchá z Nostromo do záchraného modulu a běží autodestrukce. Tam by nefungovala, ale kdyby ji přesunuli někdy před to, tak by ji tam mohli ponechat. Mně se ta scéna líbí,protože ukazuje, jak hrůzostřašní Vetřelci jsou. Oni nezabijí své oběti, ale používají je jako prostředek k reprodukci,což je strašidelný. Navíc úplněnesouhlasím s tím, že by negovala Aliens 2 a královnu. Podle mě na ně platí "Life finds a way", kdy královna je hlavní způsob reprodukce, ale mají i jiné alternativy, ať už přetvoření pěšáka na královnu nebo vytvoření vajíčka, ze kterého by mohla vzniknout královna apod. Dává to možnosti a víc to odpovidá "perfektnímu organismu".
867025
2 0
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: pepo
Tu z Disney+. Takže asi kinoverzi?
867066
Tu z Disney+. Takže asi kinoverzi?
867065
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
trojku si kukal ktoru verziu?
867065
trojku si kukal ktoru verziu?
867062
0 0
reagují: Kostěj
reagovat
Já si třeba po nedávným sjetí celý série (tedy těch filmů z minulýho století) myslím, že čtyřka je hodně nedoceněná a v podstatě ukazuje jedinou cestu, jak z látky ještě něco dobrýho vytřískat, což o pár let později k našemu zármutku vlastně potvrdil tatíček zakladatel.

Ale možná je to taky proto, že jsem si z ní pamatoval nejmíň. Zato trojku jsem málem nedokoukal, bylo to příšerně natahovaný.
867062
Já si třeba po nedávným sjetí celý série (tedy těch filmů z minulýho století) myslím, že čtyřka je hodně nedoceněná a v podstatě ukazuje jedinou cestu, jak z látky ještě něco dobrýho vytřískat, což o pár let později k našemu zármutku vlastně potvrdil tatíček zakladatel. Ale možná je to taky proto, že jsem si z ní pamatoval nejmíň. Zato trojku jsem málem nedokoukal, bylo to příšerně natahovaný.
0 0
reagují: pepo
reagovat
a perlicka na zaver. Cameron sa dost inspiroval v tejto dobovej pecke link
867058
a perlicka na zaver. Cameron sa dost inspiroval v tejto dobovej pecke https://www.csfd.cz/film/40823-them/recenze/
1 0
reagovat
Děkuji za zajímavou a odbornou diskuzi. :+
Jinak mé hlasování by dopadlo takto: 
1. Aliens
2. Alien 3
3. Alien
4. Alien 4
867057
Děkuji za zajímavou a odbornou diskuzi. *:+* Jinak mé hlasování by dopadlo takto:  1. Aliens 2. Alien 3 3. Alien 4. Alien 4
0 -1
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
Díky za vysvětlení. To by docela dávalo smysl.
867055
Díky za vysvětlení. To by docela dávalo smysl.
867017
0 0
reagovat
Já si nevim proč celé dětství myslel, že ta věznice je na zemi. Mně to připadá jako  super nápad, reálně tak bude Zem vypadat za pár staletí, po pár jaderných válkách, takže proč ne. Jen to pak změnili bůhví proč, ale je to jedno ne? :D

Jinak Alien 3 se časem stal asi můj nejoblíbenější Alien, původní verze. Věci okolo mě nezajímají a ani by neměli, podstatný je film ne to okolo něj.
867053
Já si nevim proč celé dětství myslel, že ta věznice je na zemi. Mně to připadá jako  super nápad, reálně tak bude Zem vypadat za pár staletí, po pár jaderných válkách, takže proč ne. Jen to pak změnili bůhví proč, ale je to jedno ne? :D Jinak Alien 3 se časem stal asi můj nejoblíbenější Alien, původní verze. Věci okolo mě nezajímají a ani by neměli, podstatný je film ne to okolo něj.
0 -1
reagovat
reaguje na: Polux
"je obrovská škoda, že Fincher ani po takových letech nezakopal válečnou sekeru a nepřišel s vlastní režisérskou verzí"

To by šlo dost těžko, vzhledem k tomu že velká část filmu, jaký on chtěl, vůbec nebyla natočená - nešlo jen o finální střih, byly tam průsery a bitvy s producenty od začátku produkce, od které byl Fincher pak vyhozen.

Už takhle je ten film úžasný, můžu jen snít o tom jak velká to mohla být pecka kdyby Fincher opravdu mohl tehdy natočit všechno podle sebe.
867031
"je obrovská škoda, že Fincher ani po takových letech nezakopal válečnou sekeru a nepřišel s vlastní režisérskou verzí" To by šlo dost těžko, vzhledem k tomu že velká část filmu, jaký on chtěl, vůbec nebyla natočená - nešlo jen o finální střih, byly tam průsery a bitvy s producenty od začátku produkce, od které byl Fincher pak vyhozen. Už takhle je ten film úžasný, můžu jen snít o tom jak velká to mohla být pecka kdyby Fincher opravdu mohl tehdy natočit všechno podle sebe.
867025
2 0
reagovat
Fincherov Alien 3 je spolu s Cameronovým aliens  mojim obľúbeným filmom zo série. (Ano mám ho o chlp radšej neš Ridleyho Jednotku) 
867028
Fincherov Alien 3 je spolu s Cameronovým aliens  mojim obľúbeným filmom zo série. (Ano mám ho o chlp radšej neš Ridleyho Jednotku) 
0 -1
reagovat
Jen upřesním, že dotyčná scéna (Dallas cocoon scene) se do žádného sestřihu nedostala a existuje jen jako bonusový out-take. Což je na jednu stranu trochu škoda (je docela působivá a vysvětluje kompletní životní cyklus Aliena) a na druhou stranu zase moc dobře (protože v podstatě neguje Alien Queen a Cameron by pro Aliens musel vymyslet něco jiného - přičemž s Alien Queen počítal už v tom slavném draftu pro studio a měl to být zlatý hřeb celého filmu ... což taky nakonec byl). Scott ji z filmu vyhodil prý kvůli tempu a po vzniku Aliens už tak nějak nedávalo smysl ji v jakémkoliv novém sestřihu do filmu vracet.

Jinak při pohledu na tenhle teaser je obrovská škoda, že Fincher ani po takových letech nezakopal válečnou sekeru a nepřišel s vlastní režisérskou verzí, nebo alespoň se studiem nespolupracoval, když připravovalo video release tetralogie (v jinak extra výživných bonusech dost bolestně chyběl). Nedivil bych se, kdyby se od prodloužené verze (natož od kinoverze) dost odlišovala.  
867025
Jen upřesním, že dotyčná scéna (Dallas cocoon scene) se do žádného sestřihu nedostala a existuje jen jako bonusový out-take. Což je na jednu stranu trochu škoda (je docela působivá a vysvětluje kompletní životní cyklus Aliena) a na druhou stranu zase moc dobře (protože v podstatě neguje Alien Queen a Cameron by pro Aliens musel vymyslet něco jiného - přičemž s Alien Queen počítal už v tom slavném draftu pro studio a měl to být zlatý hřeb celého filmu ... což taky nakonec byl). Scott ji z filmu vyhodil prý kvůli tempu a po vzniku Aliens už tak nějak nedávalo smysl ji v jakémkoliv novém sestřihu do filmu vracet. Jinak při pohledu na tenhle teaser je obrovská škoda, že Fincher ani po takových letech nezakopal válečnou sekeru a nepřišel s vlastní režisérskou verzí, nebo alespoň se studiem nespolupracoval, když připravovalo video release tetralogie (v jinak extra výživných bonusech dost bolestně chyběl). Nedivil bych se, kdyby se od prodloužené verze (natož od kinoverze) dost odlišovala.  
2 0
reagují: Polux, Svaťoš, HAL
reagovat
reaguje na: P.Kratky
Původně to mělo být tak, že unesení lidé zmutují na vajíčka. Což je teda dost bizár, ale prodloužená verze jedničky to naznačuje. Cameron to změnil, takže je to jako u tuším mravenců(?), kde když je společenství bez královny, tak se jedna narodí. Když společenství královnu má, tak se rodí obyčejní aliení pěšáci.
867017
Původně to mělo být tak, že unesení lidé zmutují na vajíčka. Což je teda dost bizár, ale prodloužená verze jedničky to naznačuje. Cameron to změnil, takže je to jako u tuším mravenců(?), kde když je společenství bez královny, tak se jedna narodí. Když společenství královnu má, tak se rodí obyčejní aliení pěšáci.
866922
5 0
reagují: P.Kratky
reagovat
Ale váš pokec mě docela nalákal se na to podívat zase. Po delší době. :D
867005
Ale váš pokec mě docela nalákal se na to podívat zase. Po delší době. *:D*
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se