Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sick: Trailer

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
U mě průměr, ale musím uznat, že v rámci žánru docela fajn. Hrdinky sice nesympatické jak prodavačka u nás v Bille, ale hodně se mi líbí fyzické souboje. Tady vrah i oběti dostávají solidně přes držku a občas to zabolelo i mě. Co potěší je i to, že se občas nechovají úplně tupě a když je možnost vraha nějak sundat, tak to udělají. Trošku mě štvalo, že tam nebylo víc mrtvých, ale z toho, co zase za rok vylezlo ven, je tohle dobrý. Díky krátké stopáži to ani nestihne nějak nudit, takže opatrný palec nahoru:D
855650
U mě průměr, ale musím uznat, že v rámci žánru docela fajn. Hrdinky sice nesympatické jak prodavačka u nás v Bille, ale hodně se mi líbí fyzické souboje. Tady vrah i oběti dostávají solidně přes držku a občas to zabolelo i mě. Co potěší je i to, že se občas nechovají úplně tupě a když je možnost vraha nějak sundat, tak to udělají. Trošku mě štvalo, že tam nebylo víc mrtvých, ale z toho, co zase za rok vylezlo ven, je tohle dobrý. Díky krátké stopáži to ani nestihne nějak nudit, takže opatrný palec nahoru*:D*
0 0
reagovat
Povětšinou nekoukám na trailery poté, co jsem samotný film už viděl (proč taky:D), ale tady jsem udělal výjimku, protože jsem chtěl zjistit, zda trailer funguje jen jako promo na "nějaký další slasher v řadě", nebo naznačuje, že tady půjde malinko o žánrové cvičení a ve filmu "je toho víc", ala loňský Barbarian nebo i ten Scream. A platí spíše ta první varianta (asi proto do něj procpali ty oslavné výkřiky:D), což je asi na jednu stranu fajn, protože na diváka ve filmu čeká nejedno překvapení, na druhou stranu si s konceptem traileru mohli tvůrci vyhrát ještě víc a vůbec třeba neukázat, o co ve filmu vlastně půjde (resp. sestříhat to tak, aby to vypadalo, že půjde o něco jiného, než o čem to ve skutečnosti je). Jinak je ale trailer vlastně docela fajn.
855527
Povětšinou nekoukám na trailery poté, co jsem samotný film už viděl (proč taky*:D*), ale tady jsem udělal výjimku, protože jsem chtěl zjistit, zda trailer funguje jen jako promo na "nějaký další slasher v řadě", nebo naznačuje, že tady půjde malinko o [spoiler]žánrové cvičení a ve filmu "je toho víc", ala loňský Barbarian nebo i ten Scream[/spoiler]. A platí spíše ta první varianta (asi proto do něj procpali ty oslavné výkřiky*:D*), což je asi na jednu stranu fajn, protože na diváka ve filmu čeká nejedno překvapení, na druhou stranu si s konceptem traileru mohli tvůrci vyhrát ještě víc a vůbec třeba neukázat, o co ve filmu vlastně půjde (resp. sestříhat to tak, aby to vypadalo, že půjde o něco jiného, než o čem to ve skutečnosti je). Jinak je ale trailer vlastně docela fajn.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se