Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zakončení Varů ve znamení rozdaných glóbů a oceněných hvězd

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
reaguje na: MeaCulpa
Já souhlasím. Tohle bez sponzorů/peněz dělat na vysoké úrovni nejde a vyčítat tomu tedy komercí asi není na místě. Chápu, že pamětníci to mohou vnímat jinak jelikož se to v průběhu let muselo logicky vyvíjet a změnit. 
To, že se s tím sveze cely město a vypadá to jak vypadá je zákon trhu. 
ekologie je teď vsudesklonovana a hodně viděna a dávána na popředí. Proto asi Vary jsou srovnanavany  s ostatními festivaly(tisk versus aplikace)
833438
Já souhlasím. Tohle bez sponzorů/peněz dělat na vysoké úrovni nejde a vyčítat tomu tedy komercí asi není na místě. Chápu, že pamětníci to mohou vnímat jinak jelikož se to v průběhu let muselo logicky vyvíjet a změnit.  To, že se s tím sveze cely město a vypadá to jak vypadá je zákon trhu.  ekologie je teď vsudesklonovana a hodně viděna a dávána na popředí. Proto asi Vary jsou srovnanavany  s ostatními festivaly(tisk versus aplikace)
833366
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ty zase srovnavas jablka s hruskama. Jasne ze je filmovka rodinnejsi a neformalnejsi nez Vary. Je to lokalni festak filmovych klubu a ne mezinarodni festival spadajici pod FIAPF. Z toho plynou urcite veci, ktere se musi dodrzovat a ktery tam byt musi. To je jako s michelinem, kdyz ho chces, tak musis zatnout zuby a vydrzet i par veci co te serou, ale to je proste dan za to acko.

Celkove si myslim, ze to Bartoska dela dost na urovni a jeho prinos docenime az za par let jakmile se na to vybodne. Celkem se jim i dari uzavirat smysluplna partnerstvi, ktera se pak premeni na fajn stage (plzen, rohlik, vodafone, pupp-up letos nejlip vyresenej co kdy byl atd). Ze tomu ten medialni obraz kazi soukromy party a celebritky na nich se uz ovlivnuje tezko.

Me treba strasne vyhovuje i ta lokalita. Ac to mam do Varu 400 km, tak tam jezdim vicemene pravidelne, protoze filmy rad kombinuju s wellnessem a tech hotelu je tam prehrsel. Hradiste az na Slunce a Mariansky dvur nemaji v tomhle smeru co nabidnout.
833366
Ty zase srovnavas jablka s hruskama. Jasne ze je filmovka rodinnejsi a neformalnejsi nez Vary. Je to lokalni festak filmovych klubu a ne mezinarodni festival spadajici pod FIAPF. Z toho plynou urcite veci, ktere se musi dodrzovat a ktery tam byt musi. To je jako s michelinem, kdyz ho chces, tak musis zatnout zuby a vydrzet i par veci co te serou, ale to je proste dan za to acko. Celkove si myslim, ze to Bartoska dela dost na urovni a jeho prinos docenime az za par let jakmile se na to vybodne. Celkem se jim i dari uzavirat smysluplna partnerstvi, ktera se pak premeni na fajn stage (plzen, rohlik, vodafone, pupp-up letos nejlip vyresenej co kdy byl atd). Ze tomu ten medialni obraz kazi soukromy party a celebritky na nich se uz ovlivnuje tezko. Me treba strasne vyhovuje i ta lokalita. Ac to mam do Varu 400 km, tak tam jezdim vicemene pravidelne, protoze filmy rad kombinuju s wellnessem a tech hotelu je tam prehrsel. Hradiste az na Slunce a Mariansky dvur nemaji v tomhle smeru co nabidnout.
833359
4 -2
reagují: Galactus
reagovat
Já ale viděl poměrně zajímavé filmy, vlastně jsem odjel docela nadšený a plný inspirace. A to mluvím o dvou premiérách.

Zároveň jak říká MeaCulpa, žádný by nedostal diváckou cenu, protože prostě v jednom případě to byl hodně pomalý film (který v minirecenzi tady dostal dost za uši) a druhém o sympatický neotřelý hodinový filmík pro třicátníky.

Dále jsem si teda svůj program provlékl klasikami - Wild at Heart na plátně byl překvapivě skvělý zážitek, Návrat do budoucnosti (má přítelkyně ho neviděla do té doby!!!).

A jistotami, jakými byl Trojuhelník smutku - nejlepší filmy roku.

V nějaké hluché místo jsem si vybral dokument Seznámili se ve VR a za mě teda pořád nadšení.

Viděl jsem docela málo filmů, měl jsem nějaký program a momentálně doma trpím v postfestivalové chřipce, ale pořád odjíždím z programu docela nadšený.


A teda jen Disketo, můj nejlepší kamarád chodil úplně bez rezervací, pouze na filmy s nějakým časovým přestihem do řady, choval se tam vyloženě jako na filmovce. A pokaždý se na projekci dostal.

Já se osobně nemůžu dočkat filmovky, kde snad stihnu hezký počasí, nebudu nemocný, vyvalím se v parku a v klidu se kouknu na co ten den půjdu z relativně přehlednýho programu bez strachu o jakýkoliv lístek. Ale ty vary maj pořád něco do sebe.
833365
Já ale viděl poměrně zajímavé filmy, vlastně jsem odjel docela nadšený a plný inspirace. A to mluvím o dvou premiérách. Zároveň jak říká MeaCulpa, žádný by nedostal diváckou cenu, protože prostě v jednom případě to byl hodně pomalý film (který v minirecenzi tady dostal dost za uši) a druhém o sympatický neotřelý hodinový filmík pro třicátníky. Dále jsem si teda svůj program provlékl klasikami - Wild at Heart na plátně byl překvapivě skvělý zážitek, Návrat do budoucnosti (má přítelkyně ho neviděla do té doby!!!). A jistotami, jakými byl Trojuhelník smutku - nejlepší filmy roku. V nějaké hluché místo jsem si vybral dokument Seznámili se ve VR a za mě teda pořád nadšení. Viděl jsem docela málo filmů, měl jsem nějaký program a momentálně doma trpím v postfestivalové chřipce, ale pořád odjíždím z programu docela nadšený. A teda jen Disketo, můj nejlepší kamarád chodil úplně bez rezervací, pouze na filmy s nějakým časovým přestihem do řady, choval se tam vyloženě jako na filmovce. A pokaždý se na projekci dostal. Já se osobně nemůžu dočkat filmovky, kde snad stihnu hezký počasí, nebudu nemocný, vyvalím se v parku a v klidu se kouknu na co ten den půjdu z relativně přehlednýho programu bez strachu o jakýkoliv lístek. Ale ty vary maj pořád něco do sebe.
2 -1
reagovat
Presne tak dabel je jako vzdycky v detailu a hlavni soutez trpi tim, ze Vary jsou ackovy festival. To v praxi znamena, ze filmy v hlavni soutezi musi byt ve svetove, mezinarodni nebo evropske premiere. Tim se automaticky vyradi to nejlepsi z daneho roku,, protoze top tvurci a nejvetsi pecky maji vicemene jisty Berlin nebo Cannes. Pripadne kdyz uz vi, ze ani jeden z nich nestihnou, tak se snazi dostat do Benatek pripadne San Sebastianu. Na Vary a ostatni acka (z evropy jeste Locarno, Varsava a Tallin) pak zbyde takova “druha” liga, protoze se jim takhle kazdy rok vyradi z vyberu 50 top filmu.

Festaky s tim pak bojuji ruzne. Primarne se snazi “vychovavat” svoje vlastni rezisery, kteri jim pak automaticky posilaji kazdou svoji novinku, protoze tady nas maji radi a rozumeji nam. Zaroven doufaji, ze se objevi 1-2 lokalni snimky a domicha se to vetsinou nejakym druhym sledem co nevzali na top festivaly.

Takze jestli hledat kvalitu tak primarne v Horizontech, specialnich uvedenich nebo v sekci Na vychod od zapadu, kterou velke festivaly celkem ignoruji. Hlavni soutez je vetsinou to nejhorsi z festivalu a ze by se dostal film z hlavni souteze do top 10 divacke ceny je spis rarita.

Jinak me festival prijde jede bez problemu. Kvituju kvalitu stanku a stagi. Celkove to bylo letos prostornejsi a takovy na pohodu cemuz prospelo trosku horsi pocasi diky kterymu odpadla ta totalni naplava, ktera si prijede jen zaparit a na selficko
833360
Presne tak dabel je jako vzdycky v detailu a hlavni soutez trpi tim, ze Vary jsou ackovy festival. To v praxi znamena, ze filmy v hlavni soutezi musi byt ve svetove, mezinarodni nebo evropske premiere. Tim se automaticky vyradi to nejlepsi z daneho roku,, protoze top tvurci a nejvetsi pecky maji vicemene jisty Berlin nebo Cannes. Pripadne kdyz uz vi, ze ani jeden z nich nestihnou, tak se snazi dostat do Benatek pripadne San Sebastianu. Na Vary a ostatni acka (z evropy jeste Locarno, Varsava a Tallin) pak zbyde takova “druha” liga, protoze se jim takhle kazdy rok vyradi z vyberu 50 top filmu. Festaky s tim pak bojuji ruzne. Primarne se snazi “vychovavat” svoje vlastni rezisery, kteri jim pak automaticky posilaji kazdou svoji novinku, protoze tady nas maji radi a rozumeji nam. Zaroven doufaji, ze se objevi 1-2 lokalni snimky a domicha se to vetsinou nejakym druhym sledem co nevzali na top festivaly. Takze jestli hledat kvalitu tak primarne v Horizontech, specialnich uvedenich nebo v sekci Na vychod od zapadu, kterou velke festivaly celkem ignoruji. Hlavni soutez je vetsinou to nejhorsi z festivalu a ze by se dostal film z hlavni souteze do top 10 divacke ceny je spis rarita. Jinak me festival prijde jede bez problemu. Kvituju kvalitu stanku a stagi. Celkove to bylo letos prostornejsi a takovy na pohodu cemuz prospelo trosku horsi pocasi diky kterymu odpadla ta totalni naplava, ktera si prijede jen zaparit a na selficko
7 0
reagovat
Při čtení těchto příspěvků si znovu uvědomuji, jak jsem před mnoha lety udělal dobře, když jsem - nejen z finančních důvodů - přestal do Varů jezdit. Fakt mi to nechybí a svého rozhodnutí nijak nelituji. Místo toho jsem se plně soustředil na Filmovku v Uherském Hradišti, kde tyhle problémy, o kterých píšete v souvislosti s Vary, nebývají. Žádné "celebrity", žádné skandálky, nic takového. Radana Korená a Iva Hejlíčková jsou oproti Bartoškovu týmu úplně zlaté. Slavnostní zahájení a zakončení mívají neformální a uvolněnou atmosféru, kde můžete být v běžném civilu namísto smokingu. Na filmy se dostanente poměrně snadno (stačí vám jediná akreditační kartička), hosté bývají příjemní a ochotní a celkově je Filmovka mnohem rodinnější než snobský karlovarský festival. Navíc je ubytování poměrně levné (hlavně ve školách) stejně jako jídlo a každý si přijde na své. Třídění odpadu je tam naprosto samozřejmou věcí a lidi se tam obvykle nechovají jako pitomci.

Bartoška a spol. by se měli přijet podívat do Hradiště, aby viděli, že jde udělat festival na vysoké úrovni a se vzácnými hosty, ale bez snobského pozlátka.
833359
Při čtení těchto příspěvků si znovu uvědomuji, jak jsem před mnoha lety udělal dobře, když jsem - nejen z finančních důvodů - přestal do Varů jezdit. Fakt mi to nechybí a svého rozhodnutí nijak nelituji. Místo toho jsem se plně soustředil na Filmovku v Uherském Hradišti, kde tyhle problémy, o kterých píšete v souvislosti s Vary, nebývají. Žádné "celebrity", žádné skandálky, nic takového. Radana Korená a Iva Hejlíčková jsou oproti Bartoškovu týmu úplně zlaté. Slavnostní zahájení a zakončení mívají neformální a uvolněnou atmosféru, kde můžete být v běžném civilu namísto smokingu. Na filmy se dostanente poměrně snadno (stačí vám jediná akreditační kartička), hosté bývají příjemní a ochotní a celkově je Filmovka mnohem rodinnější než snobský karlovarský festival. Navíc je ubytování poměrně levné (hlavně ve školách) stejně jako jídlo a každý si přijde na své. Třídění odpadu je tam naprosto samozřejmou věcí a lidi se tam obvykle nechovají jako pitomci. Bartoška a spol. by se měli přijet podívat do Hradiště, aby viděli, že jde udělat festival na vysoké úrovni a se vzácnými hosty, ale bez snobského pozlátka.
5 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: do_Od
Pokud se bavíme o soutěži, tak to je jasné. MFFKV se sice pyšní tím, že patří mezi top 4 Ačkové festivaly v Evropě, ale už se nedodá, že z těch čtyř je poslední. Filmaři se předhání, aby uvedli v Cannes nebo Benátkách.. když se v karlovarské soutěži objeví zajímavý film, to je spíš zázrak. Nebo smůla, pro tvůrce. Nestalo se to Amélii? Nestihli film dokončit do festivalu v Cannes, tak museli vzít za vděk Karlovými Vary? A naopak, ty nejzajímavější filmy ve Varech jsou v sekci Horizonty, aneb uvedeno a ověřeno na slavnějších festivalech?

Co se týká nefilmového dění kolem festivalu, samotný "bývalý stan kapitána Morgana" mi přišel méně hlučnej, nebo aspon si nevybavuju, že by to letos bylo slyšet do Malého sálu jako jindy. (Taky to možná je tím, že na oba půlnoční filmy jsem byl v Čase??) Spíš mě překvapilo, kolik se vyrojilo hlučných tuctuc míst po Varech.. jedno vedle Lázní III, pak nad bazénem Thermalu.. co si z minulých let nepamatuju.

Co se týká všeho na papíře.. my jsme takovej národ. Byrokratickej.
Třeba lístky, aby odpadl jejich tisk - jak jinak by to mohlo fungovat?
Varianta 1) úplně bez lístků, všude chodit na fronty s akreditací, jak to myslím je v Hradišti na Filmovce. To je opruz, děkuji, nechci.
Varianta 2) lístky budou rezervované, ale netištěné, při vstupu se budou skenovat akreditace. To zpomalí odbavení a prodlouží fronty. Ale zas by na odbavení fronty mohli nahnat personál, kterej už nebude potřeba na pokladnách. Zároveň s tím by se muselo všude zrušit sezení dle místa, protože to místo není jak čím prokázat.
Varianta 3) Lístek, případně včetně místa, bude nahraný v aplikaci, při vstupu bude stačit ukázat aplikaci s platným lístkem. Nevýhody: Nevím, jak snadné bude zamezit tomu, aby více lidí sdílelo jedno přihlášení do aplikace (jsme v Čechách, nedělám si iluze). Ostrouhají lidé bez smartphonu. A v neposlední řadě, pokud by všechny lístky šly přes aplikaci, odpadly by ranní fronty na rezervaci vstupenek, bez kterých si, nejspíš i v roce 2022, velká část návštěvníků neumí festival představit.
A ještě k té appce. Ano, letos byla dobrá, mnohem lepší než dřív. Ale, upřímně, i pro mě je pro plánování dne lepší vidět všechny projekce a sály najednou, jak to umí papírový program. 
833358
Pokud se bavíme o soutěži, tak to je jasné. MFFKV se sice pyšní tím, že patří mezi top 4 Ačkové festivaly v Evropě, ale už se nedodá, že z těch čtyř je poslední. Filmaři se předhání, aby uvedli v Cannes nebo Benátkách.. když se v karlovarské soutěži objeví zajímavý film, to je spíš zázrak. Nebo smůla, pro tvůrce. Nestalo se to Amélii? Nestihli film dokončit do festivalu v Cannes, tak museli vzít za vděk Karlovými Vary? A naopak, ty nejzajímavější filmy ve Varech jsou v sekci Horizonty, aneb uvedeno a ověřeno na slavnějších festivalech? Co se týká nefilmového dění kolem festivalu, samotný "bývalý stan kapitána Morgana" mi přišel méně hlučnej, nebo aspon si nevybavuju, že by to letos bylo slyšet do Malého sálu jako jindy. (Taky to možná je tím, že na oba půlnoční filmy jsem byl v Čase??) Spíš mě překvapilo, kolik se vyrojilo hlučných tuctuc míst po Varech.. jedno vedle Lázní III, pak nad bazénem Thermalu.. co si z minulých let nepamatuju. Co se týká všeho na papíře.. my jsme takovej národ. Byrokratickej. Třeba lístky, aby odpadl jejich tisk - jak jinak by to mohlo fungovat? Varianta 1) úplně bez lístků, všude chodit na fronty s akreditací, jak to myslím je v Hradišti na Filmovce. To je opruz, děkuji, nechci. Varianta 2) lístky budou rezervované, ale netištěné, při vstupu se budou skenovat akreditace. To zpomalí odbavení a prodlouží fronty. Ale zas by na odbavení fronty mohli nahnat personál, kterej už nebude potřeba na pokladnách. Zároveň s tím by se muselo všude zrušit sezení dle místa, protože to místo není jak čím prokázat. Varianta 3) Lístek, případně včetně místa, bude nahraný v aplikaci, při vstupu bude stačit ukázat aplikaci s platným lístkem. Nevýhody: Nevím, jak snadné bude zamezit tomu, aby více lidí sdílelo jedno přihlášení do aplikace (jsme v Čechách, nedělám si iluze). Ostrouhají lidé bez smartphonu. A v neposlední řadě, pokud by všechny lístky šly přes aplikaci, odpadly by ranní fronty na rezervaci vstupenek, bez kterých si, nejspíš i v roce 2022, velká část návštěvníků neumí festival představit. A ještě k té appce. Ano, letos byla dobrá, mnohem lepší než dřív. Ale, upřímně, i pro mě je pro plánování dne lepší vidět všechny projekce a sály najednou, jak to umí papírový program. 
833352
3 0
reagovat
reaguje na: tomashrabek
Lidi, co sedí v porotách, to jsou hlavně filmoví tvůrci, ne? (A ne třeba filmoví kritici..) Možná se tvůrci dívají na filmy jinak než my, běžní diváci? 
Nicméně že si cenu odnesou ty dva (na čsfd) nejhůře hodnocené filmy, zatímco ty, které na čsfd mají docela dobré hodnocení (Amerika, Vesper, Bornholm), odejdou s prázdnou, to je fakt zvláštní.
833355
Lidi, co sedí v porotách, to jsou hlavně filmoví tvůrci, ne? (A ne třeba filmoví kritici..) Možná se tvůrci dívají na filmy jinak než my, běžní diváci?  Nicméně že si cenu odnesou ty dva (na čsfd) nejhůře hodnocené filmy, zatímco ty, které na čsfd mají docela dobré hodnocení (Amerika, Vesper, Bornholm), odejdou s prázdnou, to je fakt zvláštní.
833327
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Psát bych to neměl z mnoha důvodů, ale zajímalo by mne, jestli sponzoři mají u větších festivalů taky tak křiklavý prostor nebo jsou decentnější. Jasně, dávají drtivou většinu rozpočtu, ale stejně si myslím, že by se ten event měl využívat lépe než obdoba skyboxů v O2 aréně. Teď jsem třeba projížděl fotky zaměstnanců jedné nejmenované společnosti s celebritami a myslím, že kdyby rozdali hostům permice do Showparku, tak je to menší kurvení. 
833353
Psát bych to neměl z mnoha důvodů, ale zajímalo by mne, jestli sponzoři mají u větších festivalů taky tak křiklavý prostor nebo jsou decentnější. Jasně, dávají drtivou většinu rozpočtu, ale stejně si myslím, že by se ten event měl využívat lépe než obdoba skyboxů v O2 aréně. Teď jsem třeba projížděl fotky zaměstnanců jedné nejmenované společnosti s celebritami a myslím, že kdyby rozdali hostům permice do Showparku, tak je to menší kurvení. 
833352
2 0
reagovat
Ne, že bych do toho nějak extra viděl, ale dokážu si představit, že spousta filmů, co chtěli, jim prostě nevyšla. Že pak rozdají ceny takovým filmům, které podle všeho většinu lidí spíš bolely, je věc druhá. 

A co se celebrit týče, to už je spíš na našich celebritách obecně, spíš než na organizátorech. Když už bych něco kritizoval, tak je to umísťování těch nejhlasitějších party míst hned vedle Thermalu či Puppu, kde pak člověk v sálu večer/v noci prostě místy poslouchá duc duc místo filmu. A docela mě šokovalo, jak brutálně se vysrali na nějaký třídění odpadu. Během festivalu na to museli upozorňovat novináři otevřeným dopisem, protože Vary jsou podle všeho jedním z posledních takhle prominentních festivalů, kde se nejen netřídí (!), ale ještě navíc se vše tiskne a rozdávají se úplně zbytečný katalogy, tašky a další kraviny, bez kterých by se lidi úplně v klidu obešli. Přitom ta appka, co letos měli, mi přišla poměrně vymakaná. V zásadě jsem si vystačil jen s ní, webem a čsfd.
833352
Ne, že bych do toho nějak extra viděl, ale dokážu si představit, že spousta filmů, co chtěli, jim prostě nevyšla. Že pak rozdají ceny takovým filmům, které podle všeho většinu lidí spíš bolely, je věc druhá.  A co se celebrit týče, to už je spíš na našich celebritách obecně, spíš než na organizátorech. Když už bych něco kritizoval, tak je to umísťování těch nejhlasitějších party míst hned vedle Thermalu či Puppu, kde pak člověk v sálu večer/v noci prostě místy poslouchá duc duc místo filmu. A docela mě šokovalo, jak brutálně se vysrali na nějaký třídění odpadu. Během festivalu na to museli upozorňovat novináři otevřeným dopisem, protože Vary jsou podle všeho jedním z posledních takhle prominentních festivalů, kde se nejen netřídí (!), ale ještě navíc se vše tiskne a rozdávají se úplně zbytečný katalogy, tašky a další kraviny, bez kterých by se lidi úplně v klidu obešli. Přitom ta appka, co letos měli, mi přišla poměrně vymakaná. V zásadě jsem si vystačil jen s ní, webem a čsfd.
6 0
reagují: Jhershaw, AndyKaufman
reagovat
Tak oni by si mohli organizátoři uvědomit, že festivaly dělá mix kvalitních a exkluzivních filmů. A ne vytlemenej Bartoška s Čuprem z Rohlíku a vykozená Třeštíkova v zácloně hrající si na červený koberec v Hollywoodu
833350
Tak oni by si mohli organizátoři uvědomit, že festivaly dělá mix kvalitních a exkluzivních filmů. A ne vytlemenej Bartoška s Čuprem z Rohlíku a vykozená Třeštíkova v zácloně hrající si na červený koberec v Hollywoodu
2 0
reagovat
Hodnocení Nadějného léta potvrzuji, hrozný film, u kterého jsem takéž trpěl a nechápal. Vůbec to nedávalo smysl.
833344
Hodnocení Nadějného léta potvrzuji, hrozný film, u kterého jsem takéž trpěl a nechápal. Vůbec to nedávalo smysl.
2 0
reagovat
reaguje na: tomashrabek
Musite se prijet podivat uplne to samy. Absolutni sragora. Fakt by me zajimalo jak to finalni hlasovani probiha
833337
Musite se prijet podivat uplne to samy. Absolutni sragora. Fakt by me zajimalo jak to finalni hlasovani probiha
833327
2 0
reagovat
Cival - fakt pekný úspech. :+ Z publicistu/kritika na scenáristu filmu čo vyhráva ceny v Karlových Varoch. Dosť dobre!
833336
Cival - fakt pekný úspech. *:+* Z publicistu/kritika na scenáristu filmu čo vyhráva ceny v Karlových Varoch. Dosť dobre!
5 0
reagovat
Ty vole hlavná cena pre Summer with Hope je finálny dôkaz, že ľudia, čo sedia v týchto porotách, sú buď z inej planéty, alebo majú v hlavách nasrané, alebo tie filmy vôbec nesledujú a maximálne čítajú propozície. Už dávno som u filmu netrpel tak, ako u tohto.
833327
Ty vole hlavná cena pre Summer with Hope je finálny dôkaz, že ľudia, čo sedia v týchto porotách, sú buď z inej planéty, alebo majú v hlavách nasrané, alebo tie filmy vôbec nesledujú a maximálne čítajú propozície. Už dávno som u filmu netrpel tak, ako u tohto.
3 0
reagují: Jhershaw, MeaCulpa
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se