Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spiderhead: Recenze

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
Jinak Ex Machina za 10 a Díra za 6? Sorry, to je mimo....
831923
Jinak Ex Machina za 10 a Díra za 6? Sorry, to je mimo....
2 -2
reagují: Nexus6
reagovat
reaguje na: connor
I Oblivion byl nadprůměrný? To ani náhodou ;)
831922
I Oblivion byl nadprůměrný? To ani náhodou *;)*
831914
3 -18
reagují: Robur
reagovat
Odsoudit režiséra na základě Netflix filmu, navíc od příšerných scénáristů, když předtím natočil dva (v rámci žánru) nadprůměrné filmy a dva hodně povedené filmy, je demence. Sorry jako....A v jakém vesmíru je The Hustle konverzačka?:D
831921
Odsoudit režiséra na základě Netflix filmu, navíc od příšerných scénáristů, když předtím natočil dva (v rámci žánru) nadprůměrné filmy a dva hodně povedené filmy, je demence. Sorry jako....A v jakém vesmíru je The Hustle konverzačka?*:D*
15 -2
reagovat
Jo, je to dost slabý :- Filmu by slušelo, kdyby se v půlce změnil v horor, nebo naopak v přepálenou komedii, něco na způsob Chaty v horách... On se bohužel držel té nejnudnější premisy, která jakoby hloubá nad tématem (velice povrchně, na úrovni seminární práce) a ve finále jsem už čekal jen Jonathana Frakese s tím, že se to skutečně událo zmrzlinářce z Utahu... Ne, tohle by asi fungovalo jen s někým kdo umí psát dialogy a zabíjet lidi jako Tarantino.. rozhodně ne vážně míněné..
831915
Jo, je to dost slabý *:-* Filmu by slušelo, kdyby se v půlce změnil v horor, nebo naopak v přepálenou komedii, něco na způsob Chaty v horách... On se bohužel držel té nejnudnější premisy, která jakoby hloubá nad tématem (velice povrchně, na úrovni seminární práce) a ve finále jsem už čekal jen Jonathana Frakese s tím, že se to skutečně událo zmrzlinářce z Utahu... Ne, tohle by asi fungovalo jen s někým kdo umí psát dialogy a zabíjet lidi jako Tarantino.. rozhodně ne vážně míněné..
4 0
reagovat
Kosinski nenatočil další průměrný film, Kosinski natočil svůj první průměrný film. Všechny jeho ostatní filmy jsou nadprůměrné.
831914
Kosinski nenatočil další průměrný film, Kosinski natočil svůj první průměrný film. Všechny jeho ostatní filmy jsou nadprůměrné.
21 -6
reagují: Stranger777
reagovat
film zklamání, občas trochu vizuál nebo obrázek nasnímanej hezky potěší.. klasika netflix žumpa

Ale jak mu leží Kosinsky tak mooc v žaludku to je uplně roztomilé, věnovat odstavec v recenzi a celej coment na csfd, tomu jakej to je to trouba řemeslník:D:D 
hele a kdo mu natočil to Only the Brave, to považuju za výbornou chlapskou drámu plnou emocí, tak at vím komu poděkovat..
831913
film zklamání, občas trochu vizuál nebo obrázek nasnímanej hezky potěší.. klasika netflix žumpa Ale jak mu leží Kosinsky tak mooc v žaludku to je uplně roztomilé, věnovat odstavec v recenzi a celej coment na csfd, tomu jakej to je to trouba řemeslník*:D**:D*  hele a kdo mu natočil to Only the Brave, to považuju za výbornou chlapskou drámu plnou emocí, tak at vím komu poděkovat..
15 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se