Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Láska jako hrom: Trailer 2

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
reaguje na: Child
Tady je napsáno vše, super koment…
831902
Tady je napsáno vše, super koment…
831844
0 0
reagovat
Přepálená komiksárna? No jistě, dyť je to komiksárna. Barvičky, kam se podíváš? No jistě, dyť je to komiks. Humor? Ano, třetí Thor ho byl plný, stejně tak Endgame, ale zároveň se z Thora stala emocionálně silná postava a jeden z největších sympaťáků současných Avengers. Taika humor a osudovost postavy dokázal skvěle propojit, Infinity War a Endgame stejně tak. Po prvních dvou Thorech bych nikdy nevěřil, že to řeknu, ale pro mě je čtvrtý díl Marveláckou událostí roku. 

Konečně totiž někdo po delší době dokáže pojmout postavu absurdně, ale nikoliv ploše. To téma, kdy navíc Thor znovu hledá lásku a zároveň až hipízácký klid, je navíc geniální a je to logické vyústění extrémních traumat té postavy. Tonyho nám ukázali podobně, jen šel víc do rodinného života a byl háklivý na to, že mu někdo bere klid, což je obrovská změna oproti jeho začátkům.

Dobrý náběh na něco podobného měli první Strážci Galaxie a podařilo se to. Ve dvojce měli všechna esa v rukávu, jak pracovat s Peterem Quillem, ale bohužel se jim to úplně nepovedlo, nejspíš i kvůli tomu, že to nebyla taková hitovka a divák si s Peterem pro Infinity War nevytvořil takový vztah, jako s Thorem. Thor je navíc výraznou postavou i v předchozích Avengers a půjde to vidět i tady, kde budou zřejmě Strážci jen "do počtu". 

A upřímně, existuje teď nějaká postava v současném Marvelu, která zaplňuje tu díru po Starkovi a Capovi? Bohužel jen Thor a ano, řeknu to, bohužel zase chlap. Přijde mi, že tohle Marvel trochu podcenil, v průběhu let nabídl spoustu nových postav nebo se jeho starší postavy dostaly do nové situace následovníků, ale už s nimi nikdo nepracuje. Čekal bych druhou a peckoidní Marvel, čekal bych film o Hulkovi, čekal bych film o Falconovi, místo podprůměrného černošsky agitujícího seriálu. Skvělým počinem je Wanda-Vision, ale Wanda se dostala do role záporačky, to stejné se zatím děje i s novou Black Widow. Jasně, je tu pak Spider-Man, ale ten si upřímně jede tak trochu sólo a MJ je jedna z nejvíc sympatických ženských hrdinek, ale není superhrdinka. Dr. Strange si jede docela velkou kvalitu filmů, hodně příjemný je i Ant-Man, ale u obou jde trochu vidět, že jejich potenciál Marvel neumí využít. Stejně tak nechápu dlouhodobou absenci Furyho.

Jsem zvědav, do čehu tato fáze Marvelu vlastně má vyústit a kdo by měl znovu Avengers stmelit. Falcon to rozhodně nebude, protože celou dobu spíš působil jako sekundant Rogerse a takový trochu hlupák, co se neustále učí něco nového. Upřímně bych byl nejraději, kdyby někdo natočil pořádnou Fantastic Four s Krasinskim, který byl asi tím nejlepším překvapením z druhého Dr. Strange. Ale jinak se tak trochu obávám, že se Marvel začíná k postavám chovat jako DC. Kupa jednotlivců se superschopnostma. Ale u Marvelu to bylo vždycky hlavně o Avengers.
831844
Přepálená komiksárna? No jistě, dyť je to komiksárna. Barvičky, kam se podíváš? No jistě, dyť je to komiks. Humor? Ano, třetí Thor ho byl plný, stejně tak Endgame, ale zároveň se z Thora stala emocionálně silná postava a jeden z největších sympaťáků současných Avengers. Taika humor a osudovost postavy dokázal skvěle propojit, Infinity War a Endgame stejně tak. Po prvních dvou Thorech bych nikdy nevěřil, že to řeknu, ale pro mě je čtvrtý díl Marveláckou událostí roku.  Konečně totiž někdo po delší době dokáže pojmout postavu absurdně, ale nikoliv ploše. To téma, kdy navíc Thor znovu hledá lásku a zároveň až hipízácký klid, je navíc geniální a je to logické vyústění extrémních traumat té postavy. Tonyho nám ukázali podobně, jen šel víc do rodinného života a byl háklivý na to, že mu někdo bere klid, což je obrovská změna oproti jeho začátkům. Dobrý náběh na něco podobného měli první Strážci Galaxie a podařilo se to. Ve dvojce měli všechna esa v rukávu, jak pracovat s Peterem Quillem, ale bohužel se jim to úplně nepovedlo, nejspíš i kvůli tomu, že to nebyla taková hitovka a divák si s Peterem pro Infinity War nevytvořil takový vztah, jako s Thorem. Thor je navíc výraznou postavou i v předchozích Avengers a půjde to vidět i tady, kde budou zřejmě Strážci jen "do počtu".  A upřímně, existuje teď nějaká postava v současném Marvelu, která zaplňuje tu díru po Starkovi a Capovi? Bohužel jen Thor a ano, řeknu to, bohužel zase chlap. Přijde mi, že tohle Marvel trochu podcenil, v průběhu let nabídl spoustu nových postav nebo se jeho starší postavy dostaly do nové situace následovníků, ale už s nimi nikdo nepracuje. Čekal bych druhou a peckoidní Marvel, čekal bych film o Hulkovi, čekal bych film o Falconovi, místo podprůměrného černošsky agitujícího seriálu. Skvělým počinem je Wanda-Vision, ale Wanda se dostala do role záporačky, to stejné se zatím děje i s novou Black Widow. Jasně, je tu pak Spider-Man, ale ten si upřímně jede tak trochu sólo a MJ je jedna z nejvíc sympatických ženských hrdinek, ale není superhrdinka. Dr. Strange si jede docela velkou kvalitu filmů, hodně příjemný je i Ant-Man, ale u obou jde trochu vidět, že jejich potenciál Marvel neumí využít. Stejně tak nechápu dlouhodobou absenci Furyho. Jsem zvědav, do čehu tato fáze Marvelu vlastně má vyústit a kdo by měl znovu Avengers stmelit. Falcon to rozhodně nebude, protože celou dobu spíš působil jako sekundant Rogerse a takový trochu hlupák, co se neustále učí něco nového. Upřímně bych byl nejraději, kdyby někdo natočil pořádnou Fantastic Four s Krasinskim, který byl asi tím nejlepším překvapením z druhého Dr. Strange. Ale jinak se tak trochu obávám, že se Marvel začíná k postavám chovat jako DC. Kupa jednotlivců se superschopnostma. Ale u Marvelu to bylo vždycky hlavně o Avengers.
8 -4
reagují: MikeZet
reagovat
No, očividně se snaží obměnit tento toxický patriarchát, který dosud hyzdil stříbrná plátna za více osvícené a kultivované pohlaví.
Thorovi zabaví kladívko, Hawkeye dostane gumové hroty na šípy a Hulka pošle do důchodu jeho silná a nezávislá sestřenice a to vše pod dohledem lidí, kteří jsou přesvědčeni, že množné číslo od slova husa jsou housky.
831838
No, očividně se snaží obměnit tento toxický patriarchát, který dosud hyzdil stříbrná plátna za více osvícené a kultivované pohlaví. Thorovi zabaví kladívko, Hawkeye dostane gumové hroty na šípy a Hulka pošle do důchodu jeho silná a nezávislá sestřenice a to vše pod dohledem lidí, kteří jsou přesvědčeni, že množné číslo od slova husa jsou housky.
831795
2 -2
reagovat
Těším se. Thor a Strážci, poslední Marvel filmy, co mě zajímají.
831827
Těším se. Thor a Strážci, poslední Marvel filmy, co mě zajímají.
1 -1
reagovat
Za mě asi nejlepší ukázka. Teprv teď mě to začalo zajímat :) Jako tady už sem se smířil že Thor zůstane komedii ale příjde mě škoda že ted Marvel už tlačí skoro všechno do komedie. Mě přijde že od 4 fáze tam ten humor tlačí Marvel o dost víc. Za mě teda nemusí bejt vše furt vtipný..:-
831813
Za mě asi nejlepší ukázka. Teprv teď mě to začalo zajímat *:)* Jako tady už sem se smířil že Thor zůstane komedii ale příjde mě škoda že ted Marvel už tlačí skoro všechno do komedie. Mě přijde že od 4 fáze tam ten humor tlačí Marvel o dost víc. Za mě teda nemusí bejt vše furt vtipný..*:-*
2 -1
reagovat
Překvapivě slabá ukázka. Kdykoliv se ale objeví Bale, tak ji u mě zvedá o hvězdu výš. 3*
831796
Překvapivě slabá ukázka. Kdykoliv se ale objeví Bale, tak ji u mě zvedá o hvězdu výš. 3*
5 -1
reagovat
Hele jemu se to určitě povede. Jenom hrozí, že jeho tvůrčí záměr nebude uplně přívětivý pro publikum. 
Jako třeba jeho poslední seriál Our Flag Means Death je podle mne ryzí genialita, zaroveň to považuju za poměrně niche záležitost. Což se snadno stane i tady. 

On je prostě schopný upozadit cool bojovou scénu nějakým meh koncem kvůli třem dobrým dialogům. 
831790
Hele jemu se to určitě povede. Jenom hrozí, že jeho tvůrčí záměr nebude uplně přívětivý pro publikum.  Jako třeba jeho poslední seriál Our Flag Means Death je podle mne ryzí genialita, zaroveň to považuju za poměrně niche záležitost. Což se snadno stane i tady.  On je prostě schopný upozadit cool bojovou scénu nějakým meh koncem kvůli třem dobrým dialogům. 
2 -5
reagovat
Ako spraviť s cool záporaka úplneho šaška 0:54:D:D No nič som zvedavý či to tentokrát Taika neprepískol.
831789
Ako spraviť s cool záporaka úplneho šaška 0:54*:D**:D* No nič som zvedavý či to tentokrát [i]Taika[/i] neprepískol.
8 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se