Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Clean: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
béčko co si hraje na art.. :-
819851
béčko co si hraje na art.. *:-*
2 -3
reagovat

3/10

Že já se na to díval ...  nuda, blbě natočené ... škoda slov ..
819823
Že já se na to díval ...  nuda, blbě natočené ... škoda slov ..
3/10
0 -7
reagovat

4/10

No, takže You Were Never Really Here verze dva nula. Hobo hitman check. Traumatická minulost check. Ochrana dítěte check. Oscarový herec v hlavní roli check. Krátká stopáž check. Low budget check. 

Celý film jsem měl pocit, že sleduji adaptaci nějaké osmisetstránkové knihy, kterou někdo nepochopitelně zkondenzoval do devadesáti minut a proto v ní chybí podstatné části děje, které by daly jak postavám, tak filmu jako takovému, hlubší smysl.

Psychologie postav moc nefunguje, přestřelená expozice, ve které se hodinu opakuje ten samý syžet dokola (odvoz odpadu, prodej veteše, terapeutický kroužek, klábosení s holkou, flashbacky) než dojde na první akci, náhlé zkraty v chování postav (Holka se začne bratříčkovat s gangem kvůli přehnané Brodyho reakci? Tatík chodí kvůli synátorovi do kostela a následně jej nechá trpět v bolestech? Synátor vystřílí celý zásobník na očividně již mrtvého tatíka, namísto Brodyho?), samotná akce je sice brutální, ale dost mizerně natočená (fakt, že v hlavní "roli" hraje kladivo nebo hasák, mně už dlouho sám o sobě do kolen fakt nepošle) a celé finální zúčtování klasicky low budget ve tmě, jak jinak. Potěšila akorát Ash/Rambo/Matrix zbrojní montáž, snaživý Brody a milosrdná stopáž, což je dost málo.

Tyhle psycho dramata lomeno wannabe artovky s osamocenými ostrůvky (o to více explicitní) akce, které zpopularizoval stále nedostižný Drive, prostě nejsou nic pro mně. Na artovku je v nich zbytečně moc přepálené akce, na akční béčko zbytečně moc nudného artu.
819525
No, takže You Were Never Really Here verze dva nula. Hobo hitman check. Traumatická minulost check. Ochrana dítěte check. Oscarový herec v hlavní roli check. Krátká stopáž check. Low budget check.  Celý film jsem měl pocit, že sleduji adaptaci nějaké osmisetstránkové knihy, kterou někdo nepochopitelně zkondenzoval do devadesáti minut a proto v ní chybí podstatné části děje, které by daly jak postavám, tak filmu jako takovému, hlubší smysl. Psychologie postav moc nefunguje, přestřelená expozice, ve které se hodinu opakuje ten samý syžet dokola [spoiler](odvoz odpadu, prodej veteše, terapeutický kroužek, klábosení s holkou, flashbacky)[/spoiler] než dojde na první akci, náhlé zkraty v chování postav [spoiler](Holka se začne bratříčkovat s gangem kvůli přehnané Brodyho reakci? Tatík chodí kvůli synátorovi do kostela a následně jej nechá trpět v bolestech? Synátor vystřílí celý zásobník na očividně již mrtvého tatíka, namísto Brodyho?)[/spoiler], samotná akce je sice brutální, ale dost mizerně natočená (fakt, že v hlavní "roli" hraje kladivo nebo hasák, mně už dlouho sám o sobě do kolen fakt nepošle) a celé finální zúčtování klasicky low budget ve tmě, jak jinak. Potěšila akorát Ash/Rambo/Matrix zbrojní montáž, snaživý Brody a milosrdná stopáž, což je dost málo. Tyhle psycho dramata lomeno wannabe artovky s osamocenými ostrůvky (o to více explicitní) akce, které zpopularizoval stále nedostižný Drive, prostě nejsou nic pro mně. Na artovku je v nich zbytečně moc přepálené akce, na akční béčko zbytečně moc nudného artu.
4/10
3 -2
reagovat

7/10

...spíš než Hladova recenze, by mě zajímala Rimsyho :)
819446
...spíš než Hladova recenze, by mě zajímala Rimsyho *:)*
7/10
4 -4
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To je pravda, pojďme, přesunem to pod Magnuska :D:D
819413
To je pravda, pojďme, přesunem to pod Magnuska *:D**:D*
819411
1 -1
reagovat
Shitty Movie Detail: Film, ke kterému patří tato diskuze, se jmenuje Clean. V překladu to znamená čistý. A právě čistota zdejší diskuzi paradoxně chybí. Spíš to vypadá na bordel, který by měl někdo vyvést. :+
819411
Shitty Movie Detail: Film, ke kterému patří tato diskuze, se jmenuje Clean. V překladu to znamená čistý. A právě čistota zdejší diskuzi paradoxně chybí. Spíš to vypadá na bordel, který by měl někdo vyvést. *:+*
3 -1
reagují: PorkChopExpress
reagovat
Vyserte se Prďte na to
819408
[s]Vyserte se[/s] Prďte na to
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Líbí se mi, že to bereš doslova, hňupe 8)
819407
Líbí se mi, že to bereš doslova, hňupe *8)*
819399
7 -3
reagovat
reaguje na: esmo
Samozřejmě. Nemám totiž nic lepšího na práci, než vypisovat nadnárodní korporaci...

Běž si tahat za lálínka někde a neotravuj, nebo Ti rodiče vypnou internet. 
819399
Samozřejmě. Nemám totiž nic lepšího na práci, než vypisovat nadnárodní korporaci... Běž si tahat za lálínka někde a neotravuj, nebo Ti rodiče vypnou internet. 
819397
5 -7
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: verbst

Butthurt, opět..

Že ty seš jeden z těch co lobovali za odstranění dislike counteru na YouTube? 8)
819397
Že ty seš jeden z těch co lobovali za odstranění dislike counteru na YouTube? *8)*
Butthurt, opět..
819374
8 -5
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Cain.pullo to dlouho nevydržel. 
819395
Cain.pullo to dlouho nevydržel. 
819377
3 -2
reagovat
reaguje na: Cival
No jak si nějakou další diskuzi hijackne tady náš Vrchní Stařec Codename.Onyx, tak už se jisté dementnosti nevyhneme :D

Anyway já prostě komentoval film, srdcovku bych asi hodnotil ještě jinak, ale holt do_Od cítil potřebu reagovat osobně... a dost hloupě, taky jsem od toho prvně čekal něco jiného ?)
819377
No jak si nějakou další diskuzi hijackne tady náš Vrchní Stařec Codename.Onyx, tak už se jisté dementnosti nevyhneme *:D* Anyway já prostě komentoval film, srdcovku bych asi hodnotil ještě jinak, ale holt do_Od cítil potřebu reagovat osobně... a dost hloupě, taky jsem od toho prvně čekal něco jiného *?)*
819351
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: PorkChopExpress
Chtěl bych zůstat. Ale to bych Ti pak dělal asi radost a to se mi nechce. 

Ale ono to primárně není o tom, že máš na filmy jinej názor. To je každým u prdele. 
Jde hlavně o to, že chceš hodnotit recenzenty a používáš nějaký nový pseudotvary a schováváš se za anonymitu internetu. Pochybuju, že bys na nějaký MZ akci přišel za do_Odem a řekl mu tohle do očí... WTF. To je to, co jsem Ti původně psal. 
Nechápu, proč ses do toho vůbec pouštěl. Je to ubohý stejně jako minuskovat Diska... 
819374
Chtěl bych zůstat. Ale to bych Ti pak dělal asi radost a to se mi nechce.  Ale ono to primárně není o tom, že máš na filmy jinej názor. To je každým u prdele.  Jde hlavně o to, že chceš hodnotit recenzenty a používáš nějaký nový pseudotvary a schováváš se za anonymitu internetu. Pochybuju, že bys na nějaký MZ akci přišel za do_Odem a řekl mu tohle do očí... WTF. To je to, co jsem Ti původně psal.  Nechápu, proč ses do toho vůbec pouštěl. Je to ubohý stejně jako minuskovat Diska... 
819359
9 -6
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Pro stupida, každý stupidní. Narozdíl od Tebe je to můj vlastní ksicht a opravdu teď nevím jak budu spát, když mě takovej sráč nepovažuje za sympatickýho. 
Přeskakuj, skač a odskákej. Bude klid. 
819371
Pro stupida, každý stupidní. Narozdíl od Tebe je to můj vlastní ksicht a opravdu teď nevím jak budu spát, když mě takovej sráč nepovažuje za sympatickýho.  Přeskakuj, skač a odskákej. Bude klid. 
819368
7 -5
reagovat
reaguje na: verbst
Vidíš, mně si nesympatickej už podle té stupidní ikonky, upřímně tvé příspěvky spíš přeskakuju, tak vidíš, něco máme přeci jen společné :D

Nicméně se na ten film teď taky budu muset podívat :D
819368
Vidíš, mně si nesympatickej už podle té stupidní ikonky, upřímně tvé příspěvky spíš přeskakuju, tak vidíš, něco máme přeci jen společné *:D* Nicméně se na ten film teď taky budu muset podívat *:D*
819349
3 -9
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Ona ta nesmyslná diskuze větví a začíná to být nepřehledný. Někomu se nelíbí, co píšeš (někteří ostatní) a někomu, jak píšeš (já) :D....a pak se někomu nelíbí, co píšu já a tak dál...Já konkrétně ještě Clean neviděl a i kdybych ho viděl a měl jinej názor než ty, tak budu asi držet hubu, protože na svůj názor právo samozřejmě máš. Už končím, jen jsem to chtěl zpřehlednit ;):D.
819361
Ona ta nesmyslná diskuze větví a začíná to být nepřehledný. Někomu se nelíbí, co píšeš (někteří ostatní) a někomu, jak píšeš (já) *:D*....a pak se někomu nelíbí, co píšu já a tak dál...Já konkrétně ještě Clean neviděl a i kdybych ho viděl a měl jinej názor než ty, tak budu asi držet hubu, protože na svůj názor právo samozřejmě máš. Už končím, jen jsem to chtěl zpřehlednit *;)**:D*.
819358
7 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Jsi člověk plný vášně, to je dobře...zůstaň stejnej!
819359
Jsi člověk plný vášně, to je dobře...zůstaň stejnej!
819355
8 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Tak tady asi primárně šlo o tu zkratku "akční béčko", což jsem předpověděl, a proto jsem tomu taky věnoval ten první odstavec v recenzi. Asi to bylo málo...

Nicméně teď už mě taky zajímá, jestli v tom objevíš tu genialitu, co v tom já a většina světa nevidíme.
819358
Tak tady asi primárně šlo o tu zkratku "akční béčko", což jsem předpověděl, a proto jsem tomu taky věnoval ten první odstavec v recenzi. Asi to bylo málo... Nicméně teď už mě taky zajímá, jestli v tom objevíš tu genialitu, co v tom já a většina světa nevidíme.
819353
3 -2
reagují: PorkChopExpress
reagovat
reaguje na: PorkChopExpress
A to já tu potřebu zase mám, když ty seš tak intelektuálně na výši a povyšuješ se nad ostatní. Překližko... Nejprve se podívej co píšeš za píčoviny a pak se nediv, že tě za to pošlě někdo do prdele. 
Ty zase ber jako námět k zamyšlení, že nikoho nezajímá tvůj názor na členy redakce, a pokud začneš hodnotit recenzenty, tak pak přijdou ostatní hodnit tebe jako diskutjícího. 

P.S.: Tvý lidství je mi kolosálně u prdele. A i tu kdybych si na Tebe otevřel, tak mi ji můžeš akorát políbit.
819355
A to já tu potřebu zase mám, když ty seš tak intelektuálně na výši a povyšuješ se nad ostatní. Překližko... Nejprve se podívej co píšeš za píčoviny a pak se nediv, že tě za to pošlě někdo do prdele.  Ty zase ber jako námět k zamyšlení, že nikoho nezajímá tvůj názor na členy redakce, a pokud začneš hodnotit recenzenty, tak pak přijdou ostatní hodnit tebe jako diskutjícího.  P.S.: Tvý lidství je mi kolosálně u prdele. A i tu kdybych si na Tebe otevřel, tak mi ji můžeš akorát políbit.
819350
6 -6
reagují: PorkChopExpress
reagovat
reaguje na: Cival
Já se na to fakt budu muset podívat, že jo?
819353
Já se na to fakt budu muset podívat, že jo?
819351
8 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se