Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Snipers: Trailer

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Působí to na mě jako Stolz der Nation z Panchartů. Ale proč ne, v každým druhým americkým béčku jsou za špatný zase rusáci. Oči si kvůli tomu jako Do_od nevybrečím 8)
815662
Působí to na mě jako Stolz der Nation z Panchartů. Ale proč ne, v každým druhým americkým béčku jsou za špatný zase rusáci. Oči si kvůli tomu jako Do_od nevybrečím *8)*
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
Aby Severokorejci mohli točit dobré filmy, museli by zas někoho unést na jihu. A nebo by museli vykrádat západní filmy i na něco jiného, než vůdcův pohřeb.
815631
Aby Severokorejci mohli točit dobré filmy, museli by zas někoho unést na jihu. A nebo by museli vykrádat západní filmy i na něco jiného, než vůdcův pohřeb.
815123
0 0
reagovat
Puch čpí z popisku, já spíše pocítil závan kvalitní filmové zábavy. A že je to závan z Ruska či Číny by přece mělo být jedno, ne. Btw. to mi připomíná, jak moc se těším na The Battle at Lake Changjin, v minulém roce dokázali mixovat hutnou porci akce a závažného dramatu Rusové v dílech jako Granit, Turist, teprve chystaný Sky či dle mého pravděpodobně nejzávažnější Solntsepyok, teď tedy uvidíme, s čím se na tomto poli vytasí Číňané. :+
815223
Puch čpí z popisku, já spíše pocítil závan kvalitní filmové zábavy. A že je to závan z Ruska či Číny by přece mělo být jedno, ne. Btw. to mi připomíná, jak moc se těším na The Battle at Lake Changjin, v minulém roce dokázali mixovat hutnou porci akce a závažného dramatu Rusové v dílech jako Granit, Turist, teprve chystaný Sky či dle mého pravděpodobně nejzávažnější Solntsepyok, teď tedy uvidíme, s čím se na tomto poli vytasí Číňané. *:+*
3 -13
reagovat
Při pohledu na popisek traileru, spíše než čínskou propagandu, tu cítím že někdo měl solidně velké krámy, asi zavítám do prasátka a z dobročinnosti nakoupím tampóny ve velkém a pošlu na adresu :D. Takový brekot, to jsem dlouho neviděl :D. Vypadá to každopádně jako kravina, ale na jeden večer by to mohlo být fajn.
815173
Při pohledu na popisek traileru, spíše než čínskou propagandu, tu cítím že někdo měl solidně velké krámy, asi zavítám do prasátka a z dobročinnosti nakoupím tampóny ve velkém a pošlu na adresu *:D*. Takový brekot, to jsem dlouho neviděl *:D*. Vypadá to každopádně jako kravina, ale na jeden večer by to mohlo být fajn.
7 -11
reagovat
The Battle at Lake Changjin ukázal jasný směr, takže teď podobných kousků z válečné Koreje nebo z Mandžukua za WW2 bude jistě vznikat jako hub po dešti, no:D. Doma to bude bořit rekordy (tipoval bych i za přispění povinné školní a soudružské docházky:D) a ve světě to posbírá nějakou směšnou almužnu, nebo se tam oficiálně vůbec nedostane. 

Dříve to byly propagandistické hrdinské fláky ze SSSR, následně z Ruska, teď zase z Číny. Snad do toho soudruzi v KLDR taky brzy praští a ukážou zlým imperialistům, kteří je v 1950 zákeřně napadli, zač je toho soudružský loket:D.
815123
The Battle at Lake Changjin ukázal jasný směr, takže teď podobných kousků z válečné Koreje nebo z Mandžukua za WW2 bude jistě vznikat jako hub po dešti, no*:D*. Doma to bude bořit rekordy (tipoval bych i za přispění povinné školní a soudružské docházky*:D*) a ve světě to posbírá nějakou směšnou almužnu, nebo se tam oficiálně vůbec nedostane.  Dříve to byly propagandistické hrdinské fláky ze SSSR, následně z Ruska, teď zase z Číny. Snad do toho soudruzi v KLDR taky brzy praští a ukážou zlým imperialistům, kteří je v 1950 zákeřně napadli, zač je toho soudružský loket*:D*.
4 -2
reagují: Sharky95
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se