Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Resident Evil: Raccoon City: Recenze

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
Dalo se očekávat, že to bude špatné, ale že to bude špatné až tak moc, že oproti tomu budou i filmy s Millou Jovovich působit jako veledílo, to je tedy trochu překvapením. A ze všech nejvíc je mi líto pochopitelně Kayi Scodelario, jež si takový hnůj nezaslouží. Ach jo :-
810924
Dalo se očekávat, že to bude špatné, ale že to bude špatné až tak moc, že oproti tomu budou i filmy s Millou Jovovich působit jako veledílo, to je tedy trochu překvapením. A ze všech nejvíc je mi líto pochopitelně Kayi Scodelario, jež si takový hnůj nezaslouží. Ach jo *:-*
3 0
reagovat
Je to zábavná "blbinka" nad kterou je lepší v některých momentech moc nepřemýšlet (ono se to ani nebere zas tak vážně a to je tvůrčí zájem, není to nechtěně vtipné, ale mohlo tam být méně těchto scén) a s pěknou atmosférou. Celkově mě to bavilo. 7/10
Chyběl tomu wau moment. A scéna střílení ve tmě byla dobrá, takže nevím proč jí kritizovat způsobem, že tím šetřili rozpočet.
Škoda, že tam ve finále víc neřešili ten vztah Redfieldů k Birkinovi, mohlo to být emocionálnější. 
810901
Je to zábavná "blbinka" nad kterou je lepší v některých momentech moc nepřemýšlet (ono se to ani nebere zas tak vážně a to je tvůrčí zájem, není to nechtěně vtipné, ale mohlo tam být méně těchto scén) a s pěknou atmosférou. Celkově mě to bavilo. 7/10 Chyběl tomu wau moment. A scéna střílení ve tmě byla dobrá, takže nevím proč jí kritizovat způsobem, že tím šetřili rozpočet. Škoda, že tam ve finále víc neřešili ten vztah Redfieldů k Birkinovi, mohlo to být emocionálnější. 
1 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Přijde mi smutné sledovat, jak chudák sympatická Kaya klesá, zatímco polena jako Gadot či Ridley jsou na výsluní. Skoro bych jí přál roli v MCU, aby jí vrátila kariéru zpátky na koleje, třeba Spider-Woman nebo Rogue by jí mohly sednout.
810829
Přijde mi smutné sledovat, jak chudák sympatická Kaya klesá, zatímco polena jako Gadot či Ridley jsou na výsluní. Skoro bych jí přál roli v MCU, aby jí vrátila kariéru zpátky na koleje, třeba Spider-Woman nebo Rogue by jí mohly sednout.
810801
8 -1
reagovat

6/10

Mr. Hlad je moc přísný:D Já nehrál žádnou z her, ale jako béčková žánrovka mě to bavilo. Atmosféru to mělo slušnou, žádná z postav není otravná (nebo není otravná moc dlouho) a rozhodně se to nebere vážně. Na Overlord to nemá, ale jako jednohubka pobaví.  6/10
810808
Mr. Hlad je moc přísný*:D* Já nehrál žádnou z her, ale jako béčková žánrovka mě to bavilo. Atmosféru to mělo slušnou, žádná z postav není otravná (nebo není otravná moc dlouho) a rozhodně se to nebere vážně. Na Overlord to nemá, ale jako jednohubka pobaví.  6/10
6/10
3 -4
reagovat

Kaya Scodelario

Takže kariérní sestup do b/c čkovych vod?  
Pak už jen onlyfans a blacked :D8)
810801
Takže kariérní sestup do b/c čkovych vod?   Pak už jen onlyfans a blacked *:D**8)*
Kaya Scodelario
3 -7
reagují: Fixer
reagovat
Ja som ten film ešte nevidel (z povinnosti k RE hernej sérii uvidím, ale rozhodne nie v kine), no toto ma úprimne pobavilo :)

"Hned v první scéně se dozvíme, že existují monstra. Hned v druhé potkáme nemrtváka, který po sražení kamionem odkráčí kamsi do lesa. Divák tedy okamžitě ví, na čem je. Jenže Roberts dalších padesát minut zkouší hrát na tajemnou atmosféru a tvář se, že ve městě se „cosi děsivého děje“, aniž by řešil, že všichni v kině už dávno vědí co."

Ono asi nebude problém iba to, že sa tu monstrum ukáže v prvej scéne a celé kino vie o čo ide, ale kolosálna blbosť je už to točiť film s názvom Resident Evil a 50 minút sa hrať na to, že sa sa v tom filme niečo děsivého děje :D Čo rejža čakal, že diváci budú šokovaní, že sú tam zombies? :D jeez, tenhle film ...

PS: k tomu budgetu, 40mil. mal budget aj RE: Final Chapter a ten film bol aspoň nejako výpravný (nevravím, že to CGI bolo extra kvalitné, ale preda ...), fakt netuším načo použili rovnaký budget tu, keď už z traileru to vyzerá ako lacný fan-film.
810791
Ja som ten film ešte nevidel (z povinnosti k RE hernej sérii uvidím, ale rozhodne nie v kine), no toto ma úprimne pobavilo :) "[i]Hned v první scéně se dozvíme, že existují monstra. Hned v druhé potkáme nemrtváka, který po sražení kamionem odkráčí kamsi do lesa. Divák tedy okamžitě ví, na čem je. Jenže Roberts dalších padesát minut zkouší hrát na tajemnou atmosféru a tvář se, že ve městě se „cosi děsivého děje“, aniž by řešil, že všichni v kině už dávno vědí co[/i]." Ono asi nebude problém iba to, že sa tu monstrum ukáže v prvej scéne a celé kino vie o čo ide, ale kolosálna blbosť je už to točiť film s názvom Resident Evil a 50 minút sa hrať na to, že sa sa v tom filme niečo [i]děsivého děje *:D* [/i]Čo rejža čakal, že diváci budú šokovaní, že sú tam zombies? *:D* jeez, tenhle film ... PS: k tomu budgetu, 40mil. mal budget aj RE: Final Chapter a ten film bol aspoň nejako výpravný (nevravím, že to CGI bolo extra kvalitné, ale preda ...), fakt netuším načo použili rovnaký budget tu, keď už z traileru to vyzerá ako lacný fan-film.
3 0
reagovat
reaguje na: David92
Ta vesnice je dobry postreh. To mesto je realne uplne prázdné. Krom hrdinu tam jsou ctyri postsvy - kamionak, servirka, nemocna mama a jeji kluk. A pak uz jen nemrtvaci.
810785
Ta vesnice je dobry postreh. To mesto je realne uplne prázdné. Krom hrdinu tam jsou ctyri postsvy - kamionak, servirka, nemocna mama a jeji kluk. A pak uz jen nemrtvaci.
810773
5 0
reagovat
Mě přišlo jak kdyby se to celé odehrávalo někde na vesnici či nějakém zapadákově. Vůbec to na mě nepůsobilo že se to odehrává ve městě. Pár lokací. Nějaký scény z města, co tam se děje to nic. Asi nebyl už budget. Prý to stálo 40 mil $. 
A ty triky, to je fakt tragedie. :-
810773
Mě přišlo jak kdyby se to celé odehrávalo někde na vesnici či nějakém zapadákově. Vůbec to na mě nepůsobilo že se to odehrává ve městě. Pár lokací. Nějaký scény z města, co tam se děje to nic. Asi nebyl už budget. Prý to stálo 40 mil $.  A ty triky, to je fakt tragedie. *:-*
4 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Líbí se mi, jak Hlad udržuje svět v rovnováze. U Encanta se ve shrnutí rozepsal, takže tady pro jistotu není žádné včetně číselného hodnocení. :D
Jinak za recenzi díky, film vynechám.
810767
Líbí se mi, jak Hlad udržuje svět v rovnováze. U Encanta se ve shrnutí rozepsal, takže tady pro jistotu není žádné včetně číselného hodnocení. *:D* Jinak za recenzi díky, film vynechám.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se