Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cesta za smířením: Recenze

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek

7/10

No.. skrátiť na 90 minút, pridať humoru a je to pecka. Inak zhruba od nástupu dedka na scénu fenomenálna vyvraždovačka. Len dovtedy sa to celkom vlečie...
807925
No.. skrátiť na 90 minút, pridať humoru a je to pecka. Inak zhruba od nástupu dedka na scénu fenomenálna vyvraždovačka. Len dovtedy sa to celkom vlečie...
7/10
1 0
reagovat
Velka peck urcite si to dejte. Herci do jednoho perfektni 8/10.
807211
Velka peck urcite si to dejte. Herci do jednoho perfektni 8/10.
1 -1
reagovat

7/10

Nedávní Rytíři spravedlnosti jsou úplně jiný level, tohle je jen nadprůměr. Poslední třetina je boží  (příjezd dědka vládne), ale takový drajv ten film bohužel nemá celý, hlavně třetinu úvodní jsem se moc nebavil. Na to že jde o ztřeštěnou gore komedii se ten film se vztahem hlavních postav patlá zbytečně dlouho (chtít na konci víc emocí je dost wtf).
807087
Nedávní Rytíři spravedlnosti jsou úplně jiný level, tohle je jen nadprůměr. Poslední třetina je boží  [spoiler](příjezd dědka vládne)[/spoiler], ale takový drajv ten film bohužel nemá celý, hlavně třetinu úvodní jsem se moc nebavil. Na to že jde o ztřeštěnou gore komedii se ten film se vztahem hlavních postav patlá zbytečně dlouho (chtít na konci víc emocí je dost wtf).
7/10
2 -3
reagovat

8/10

Včera jsem film viděla a občas jsem nevěřícně koukala, co Wirkola předvádí. Herci za mě bezvadní, nejvíc jsem se nasmála u scény s elektrickým autem, jelikož ségra má taky takové, tak si to dokážu představit:D
806992
Včera jsem film viděla a občas jsem nevěřícně koukala, co Wirkola předvádí. Herci za mě bezvadní, nejvíc jsem se nasmála u scény s elektrickým autem, jelikož ségra má taky takové, tak si to dokážu představit*:D*. 
8/10
2 0
reagovat
Dědek vládne, připomněl mi ještě víc badass nas.aneho Lloyda v Nobody.
Jinak je to super, kousek bych to zkrátil na začátku, ale bavil jsem se. 
Za mě by si Wirkola mohl dát nějakou komiksovou šílenost - třeba třetí Suicide Squad8) Ale nesměl by mu do toho nikdo kecat.
806974
[spoiler]Dědek vládne, připomněl mi ještě víc badass nas.aneho Lloyda v Nobody.[/spoiler] Jinak je to super, kousek bych to zkrátil na začátku, ale bavil jsem se.  Za mě by si Wirkola mohl dát nějakou komiksovou šílenost - třeba třetí Suicide Squad*8)* Ale nesměl by mu do toho nikdo kecat.
2 -1
reagovat

8/10

Moderní Válka Roseových...bavilo zdatně a pokoušet se pilu podat jazykem; k nezaplacení :)
806972
Moderní Válka Roseových...bavilo zdatně a pokoušet se pilu podat jazykem; k nezaplacení *:)*
8/10
3 0
reagovat

8/10

Parádní mix (černé) komedie, dramatu a thrilleru s krvavou příchutí toho nejlepšího z obou Dead Snow, který postupem času přihazuje do kotle další a další dějotvorné ingredience (vtípek s elekromobilitou a tatík obecně ftw:D), aby následně naservíroval divákům na talíř na první pohled možná nenápadnou, ale o to kvalitnější žánrovou chuťovku. 

Tenhle tvůrčí, resp. kariérní, vývoj, jaký Wirkola chytil, tj. z (ultra)low budget komediálních hororů/splatterů k dražším žánrovým věcem s áčkovými herci až - potenciálně v budoucnu - po vysokorozpočtové blockbustery s největšími hvězdami, bude doufám nadále pokračovat. Úplně stejně to měli Raimi nebo Jackson.

Protože ten chlapec talent bezesporu má, což potvrzuje už dlouho a s What Happened to Monday a aktuálně s The Trip (který je ještě lepší) dokazuje, že s přehledem zvládne i běžnou žánrovou produkci a nikoliv jen comedybloodfest za pár (norských) korun. Až mu někdo odklepne budget 150m plus a pár top hereckých hvězd, ukáže imho velké věci. Úplně stejně jako to ukázal Raimi nebo Jackson.
806971
Parádní mix (černé) komedie, dramatu a thrilleru s krvavou příchutí toho nejlepšího z obou Dead Snow, který postupem času přihazuje do kotle další a další dějotvorné ingredience (vtípek [spoiler]s elekromobilitou a tatík obecně[/spoiler] ftw*:D*), aby následně naservíroval divákům na talíř na první pohled možná nenápadnou, ale o to kvalitnější žánrovou chuťovku.  Tenhle tvůrčí, resp. kariérní, vývoj, jaký Wirkola chytil, tj. z (ultra)low budget komediálních hororů/splatterů k dražším žánrovým věcem s áčkovými herci až - potenciálně v budoucnu - po vysokorozpočtové blockbustery s největšími hvězdami, bude doufám nadále pokračovat. Úplně stejně to měli Raimi nebo Jackson. Protože ten chlapec talent bezesporu má, což potvrzuje už dlouho a s What Happened to Monday a aktuálně s The Trip (který je ještě lepší) dokazuje, že s přehledem zvládne i běžnou žánrovou produkci a nikoliv jen comedybloodfest za pár (norských) korun. Až mu někdo odklepne budget 150m plus a pár top hereckých hvězd, ukáže imho velké věci. Úplně stejně jako to ukázal Raimi nebo Jackson.
8/10
2 -1
reagovat
My se u toho doma nasmáli, ale stejně to nepomohlo od toho, abych spal na sedačce...
806970
My se u toho doma nasmáli, ale stejně to nepomohlo od toho, abych spal na sedačce...
5 -2
reagovat
Tak na tohle by se měl kouknout každej manželský pár. Je to od záčátku až do krutopřísný zabijačky ke konci neskutečná mela. Jako mlejnek na maso... a ta trojce, co tam nastoupí po 30minutách je jak výlet zvláštní školy! To se nedá. :D
806969
Tak na tohle by se měl kouknout každej manželský pár. Je to od záčátku až do krutopřísný zabijačky ke konci neskutečná mela. Jako mlejnek na maso... a ta trojce, co tam nastoupí po 30minutách je jak výlet zvláštní školy! To se nedá. *:D*
4 -1
reagovat
Výborný, moc jsem se pobavil a něco takovýho jsem potřeboval :+
806963
Výborný, moc jsem se pobavil a něco takovýho jsem potřeboval *:+*
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se