Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Uncharted: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Jako nevim. Sullymu chybí ten knírek a doutník, o Nathanovi nemluvě, a je otázka, jestli to co funguje ve hrách bude fungovat i ve filmu. Trailer je ale jinak docela fajn, a na film jsem přeci jen zvědavý.:+

Každopádně jsem jen tak ze zvědavosti mrknul na dabovaný trailer a... ty vole! Samotný Holland možná působí na Nathana moc mladě, v dabingu ovšem zní jak mutující puberťák!
806935
Jako nevim. Sullymu chybí ten knírek a doutník, o Nathanovi nemluvě, a je otázka, jestli to co funguje ve hrách bude fungovat i ve filmu. Trailer je ale jinak docela fajn, a na film jsem přeci jen zvědavý.*:+* Každopádně jsem jen tak ze zvědavosti mrknul na dabovaný trailer a... ty vole! Samotný Holland možná působí na Nathana moc mladě, v dabingu ovšem zní jak mutující puberťák!
0 -1
reagovat
reaguje na: Pacala
Tak to mam pre teba dobre spravy. Buduci rok vyjde Legacy of Thieves aj na PC. Tvoje nacasovanie nemohlo byt lepsie ;)
806663
Tak to mam pre teba dobre spravy. Buduci rok vyjde Legacy of Thieves aj na PC. Tvoje nacasovanie nemohlo byt lepsie *;)*
806647
1 -1
reagovat
reaguje na: Pacala
Musím uznat, že tohle je zatím určitě nejlacinější trollí pokus o rozjetí války v diskuzi na téma PC vs konzole, který jsem za svůj celkový čas strávený na internetu viděl. Doufám, že sis jen kvůli tomuhle nezakládal profil. ?)
806649
Musím uznat, že tohle je zatím určitě nejlacinější trollí pokus o rozjetí války v diskuzi na téma PC vs konzole, který jsem za svůj celkový čas strávený na internetu viděl. Doufám, že sis jen kvůli tomuhle nezakládal profil. *?)*
806647
6 -1
reagovat

Toto??

Hru sem nehrál, protože mám POČÍTAČ. Ale i když ponechám ty ubožáky, co jedou konzole, tak tohle, tohle??? Já, rozumný, hraju hry, jak jim bylo předurčeno, ale tohle je i na vás ostuda. Prosím dementi konzolí, spojte se, já se taky připojím
806647
Hru sem nehrál, protože mám POČÍTAČ. Ale i když ponechám ty ubožáky, co jedou konzole, tak tohle, tohle??? Já, rozumný, hraju hry, jak jim bylo předurčeno, ale tohle je i na vás ostuda. Prosím dementi konzolí, spojte se, já se taky připojím
Toto??
2 -9
reagují: Will, departed
reagovat
reaguje na: Elirus
Fan film s Fillionom bol zlaty ale Fillion moze hrat leda tak Sullyho. Najvacsi pruser tohto traileru je ako pise Randal absencia dobrodruzstva. 
806646
Fan film s Fillionom bol zlaty ale Fillion moze hrat leda tak Sullyho. Najvacsi pruser tohto traileru je ako pise Randal absencia dobrodruzstva. 
806622
1 -1
reagovat
Vypadalo to dobře, Led Zeppelin jsou vždycky instant win... ale jde to do kopru, jakmile přijde akce s letadlem.

Přesně ten samý problém jako u Lary s Alicií — snaží se nacpat videoherní akci do filmu. Nefungovalo to nikdy, nefunguje to ani tady, a úspěšně to ničí celý dojem. Přitom byla laťka po dvou Národních pokladech tak nízko.
806644
Vypadalo to dobře, Led Zeppelin jsou vždycky instant win... ale jde to do kopru, jakmile přijde akce s letadlem. Přesně ten samý problém jako u Lary s Alicií — snaží se nacpat videoherní akci do filmu. Nefungovalo to nikdy, nefunguje to ani tady, a úspěšně to ničí celý dojem. Přitom byla laťka po dvou Národních pokladech tak nízko.
2 -1
reagovat
reaguje na: Elirus
Byl, má svůj kraťas a ten je lepší, než bude cokoli z filmu...
806631
Byl, má svůj kraťas a ten je lepší, než bude cokoli z filmu...
806622
3 -2
reagovat
No nebol by tam o toľko lepší ten Nathan Fillion?
806622
No nebol by tam o toľko lepší ten Nathan Fillion?
3 -2
reagují: Will, (=LIFTY=)
reagovat
strašně spoileroidní trailer. uncharted jsem nikdy nehrál ale dobrodružný filmy můžu. 8):+:+
806620
strašně spoileroidní trailer. uncharted jsem nikdy nehrál ale dobrodružný filmy můžu. *8)**:+**:+*
2 -1
reagovat
Hm. Nie. Vôbec.
806578
Hm. Nie. Vôbec.
4 -4
reagovat
Na jednej strane je fajn ze sa dockame snad kvalitneho dobrodruzneho filmu o hladani roznych stratenych artefaktov, na druhej strane tym ze vyslovene vykradaju zabery z hier tak mam teraz chut zahrat si hry kde to ovladam a nie cumiet na film. Tak nejak som dufal, ze pojdu vlastnou cestou a hry kopirovat nebudu. Este samozrejme tym ze kopiruju veci z hier kde je Nathan dospely tak si to pre herne publikum podkopavaju 2x, ked serviruju origin mladeho Nathana. No nechcel by som tocit takyto film :D
806551
Na jednej strane je fajn ze sa dockame snad kvalitneho dobrodruzneho filmu o hladani roznych stratenych artefaktov, na druhej strane tym ze vyslovene vykradaju zabery z hier tak mam teraz chut zahrat si hry kde to ovladam a nie cumiet na film. Tak nejak som dufal, ze pojdu vlastnou cestou a hry kopirovat nebudu. Este samozrejme tym ze kopiruju veci z hier kde je Nathan dospely tak si to pre herne publikum podkopavaju 2x, ked serviruju origin mladeho Nathana. No nechcel by som tocit takyto film *:D*
2 0
reagovat
Souhlasím s většinou, hry jsou top, ale tohle je film a já nikdy nesrovnávám filmy a hry, protože hry vždycky vyhrajou,delší stopáž, větší budget atd.. Kdybych předlohu neznal, tak bych řekl,že trailer vypadá fajn a pokuď to bude aspoň tak dobrý jako poslední Tomb Raider tak proč ne,dobrodružných filmů vzniká strašně málo:)
806531
Souhlasím s většinou, hry jsou top, ale tohle je film a já nikdy nesrovnávám filmy a hry, protože hry vždycky vyhrajou,delší stopáž, větší budget atd.. Kdybych předlohu neznal, tak bych řekl,že trailer vypadá fajn a pokuď to bude aspoň tak dobrý jako poslední Tomb Raider tak proč ne,dobrodružných filmů vzniká strašně málo*:)*
4 -1
reagovat
Za mě hodně v pohodě, dobrodružných filmů moc nevzniká, takže sem s tím. :+
806526
Za mě hodně v pohodě, dobrodružných filmů moc nevzniká, takže sem s tím. *:+*
6 -1
reagovat
Mne sa to nepáči. Nie kvôli tomu, že by to vyzeralo, ako sa hovorí, "aktívne zle", a možno z  toho vylezie OK oddychovka. Ale proste vyzerá to ako random young adult blockbuster. Nemá to v sebe nič špecifické, žiadnu poriadnu atmosféru. Chýba mi tam ten pocit dobrodružstva. 

To je to na čo ľudia ako ja čakajú - či sa niekomu niekedy podarí sa priblížiť tomu dobrodružnému feelingu, ktorý Spielberg trafil v Dobyvateľoch stratenej archy a ktorý napríklad síce lightovejšie, ale celkom slušne trafila aj Sommersova Múmia v 1999-tom a prví Piráti z Karibiku. A ktorý úplne perfektne trafili videohry, hlavne 4-tý diel, ktorý je regulérne jedna z top hier čo som kedy hral a zábava lepšia a epickejšia ako drvivá väčšina Hollywoodskej produkcie. 
806525
Mne sa to nepáči. Nie kvôli tomu, že by to vyzeralo, ako sa hovorí, "aktívne zle", a možno z  toho vylezie OK oddychovka. Ale proste vyzerá to ako random young adult blockbuster. Nemá to v sebe nič špecifické, žiadnu poriadnu atmosféru. Chýba mi tam ten pocit dobrodružstva.  To je to na čo ľudia ako ja čakajú - či sa niekomu niekedy podarí sa priblížiť tomu dobrodružnému feelingu, ktorý Spielberg trafil v Dobyvateľoch stratenej archy a ktorý napríklad síce lightovejšie, ale celkom slušne trafila aj Sommersova Múmia v 1999-tom a prví Piráti z Karibiku. A ktorý úplne perfektne trafili videohry, hlavne 4-tý diel, ktorý je regulérne jedna z top hier čo som kedy hral a zábava lepšia a epickejšia ako drvivá väčšina Hollywoodskej produkcie. 
9 0
reagovat
Jestli mají někde uložený knírek od Supermana, tak ho můžou Sullymu dodatečně namontovat. :-)
806519
Jestli mají někde uložený knírek od Supermana, tak ho můžou Sullymu dodatečně namontovat. :-)
5 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Taky jsem s tím v pohodě, hry znám a mám v plánu si je zahrát, ale že bych měl extrémní potřebu srovnávat?
Adaptace je adaptace a film je jiné medium, než hra nebo kniha. Z traileru to vypadá na dobrodružnou pohodovku a těch je málo ( a ne, Jungle Cruise fakt nepočítám).
806518
Taky jsem s tím v pohodě, hry znám a mám v plánu si je zahrát, ale že bych měl extrémní potřebu srovnávat? Adaptace je adaptace a film je jiné medium, než hra nebo kniha. Z traileru to vypadá na dobrodružnou pohodovku a těch je málo ( a ne, Jungle Cruise fakt nepočítám).
806513
4 -1
reagovat
Trailerové řemeslo je naprosto v pohodě. Jediný problém je ten, že jsme tady skoro všichni hráli hry a máme to s čím porovnávat. Proto tady prskáme a nejsme spokojený. Když se oprostím od toho z čeho to vychází, tak to vypadá dobře. Ve výsledku z toho může vylézt fajn dobrodružný film pro celou rodinu.

PS: Toma mám jako herce rád, ale na postavu Nathana nemá to správné charisma a uvěřitelnost.
806513
Trailerové řemeslo je naprosto v pohodě. Jediný problém je ten, že jsme tady skoro všichni hráli hry a máme to s čím porovnávat. Proto tady prskáme a nejsme spokojený. Když se oprostím od toho z čeho to vychází, tak to vypadá dobře. Ve výsledku z toho může vylézt fajn dobrodružný film pro celou rodinu. PS: Toma mám jako herce rád, ale na postavu Nathana nemá to správné charisma a uvěřitelnost.
2 -1
reagují: mimomisu
reagovat
Ale tak když si odmyslím předlohu a dívám se na trailer s čistou hlavou jako variace na Jonese a buddy movie v jednom, tak je to celkem fajn.
806511
Ale tak když si odmyslím předlohu a dívám se na trailer s čistou hlavou jako variace na Jonese a buddy movie v jednom, tak je to celkem fajn.
6 -2
reagovat
Neviem či to sem už niekto posielal ale tu je potom ešte jedno video kde je pár bonusových záberov. Jako ja neviem. Z istého hľadiska chápem to sklamanie a rozčarovanie herných fanúšikov, ja som asi tiež očakával niečo trošku iné, ale ja tam proste tú snahu vytvoriť dobrú filmovú dobrodružnú sériu cítim. Ano, nebude to určite ten herný Uncharted tak ako ho poznáme, nebude to asi ani ten prequel ktorý nám bol slúbený, ale minimálne by to mohol byť celkom fajn zábavný, dobrodružný film ktorý bude obsahovať pár ikonických scén z celej hernej série a ktorých už dnes vzniká fakt málo a za to som rád. Držím im palce a snáď to dotiahnu na druhý diel.
806508
Neviem či to sem už niekto posielal ale tu je potom ešte jedno [url=https://youtu.be/UR_6DyWlpbs]video[/url] kde je pár bonusových záberov. Jako ja neviem. Z istého hľadiska chápem to sklamanie a rozčarovanie herných fanúšikov, ja som asi tiež očakával niečo trošku iné, ale ja tam proste tú snahu vytvoriť dobrú filmovú dobrodružnú sériu cítim. Ano, nebude to určite ten herný Uncharted tak ako ho poznáme, nebude to asi ani ten prequel ktorý nám bol slúbený, ale minimálne by to mohol byť celkom fajn zábavný, dobrodružný film ktorý bude obsahovať pár ikonických scén z celej hernej série a ktorých už dnes vzniká fakt málo a za to som rád. Držím im palce a snáď to dotiahnu na druhý diel.
4 -2
reagovat
Přijde mi, že valná většina z vás se dneska vzbudila s pískem ve vagíně. Trailer vypadá super. Já osobně považuju Uncharted sérii za jednu z nejlepších, ne-li úplně nejlepší, kde čtyřka je ten nejfilmovější videoherní zážitek široko daleko. A vy říkáte, že tohle vypadá špatně?

Já dokážu do hodnocení zahrnout i nespočet výměn režisérů, odklady, přepisování scénáře a všechny další chujoviny a proto mi přijde, že materiál vypadá právě víc než dobře. Možná jste všichni už jen zmlsaní kkti, kteří hází špínu na cokoliv už ze setrvačnosti.

Zprvu se mi Holland a Marky do těch rolí nehodili, teď jim věřím víc než předtím. A o tom, jestli jste chujové vy nebo já se holt přesvědčíme až v kinech, ok? 
806501
Přijde mi, že valná většina z vás se dneska vzbudila s pískem ve vagíně. Trailer vypadá super. Já osobně považuju Uncharted sérii za jednu z nejlepších, ne-li úplně nejlepší, kde čtyřka je ten nejfilmovější videoherní zážitek široko daleko. A vy říkáte, že tohle vypadá špatně? Já dokážu do hodnocení zahrnout i nespočet výměn režisérů, odklady, přepisování scénáře a všechny další chujoviny a proto mi přijde, že materiál vypadá právě víc než dobře. Možná jste všichni už jen zmlsaní kkti, kteří hází špínu na cokoliv už ze setrvačnosti. Zprvu se mi Holland a Marky do těch rolí nehodili, teď jim věřím víc než předtím. A o tom, jestli jste chujové vy nebo já se holt přesvědčíme až v kinech, ok? 
5 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se