Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Uncharted: Trailer

příspěvky 61 - 68 Napsat příspěvek
Spidey v letadle no...Holland se bude muset hodně dlouho snažit, aby z tý škatulky utekl :D
806381
Spidey v letadle no...Holland se bude muset hodně dlouho snažit, aby z tý škatulky utekl *:D*
3 -1
reagovat
Uvidíme, jak bude Holland působit v celém filmu, ale nemůžu si pomoct - v ukázce vidím Spideyho (ve smokingu:D) a ne ND.

Doslovná vykrádačky scény s letadlem z trojky je pro mě trochu překvapením potom, co tvrdili, že nepůjdou dějově ve stopách her a mají v plánu přinést originální příspěvek do frančízy. Snad je tohle (letadlo) jen nějaká výjimka a pomrknutí na fanoušky. Protože pokud to bude mít novou storyline, ale prošpikovanou konkrétními - ikonickými - scénami z her, tak jako fakt nevím, zda to považovat za poctu předloze, nebo spíše za tvůrčí neschopnost přijít s něčím vlastním.  
806377
Uvidíme, jak bude Holland působit v celém filmu, ale nemůžu si pomoct - v ukázce vidím Spideyho (ve smokingu*:D*) a ne ND. Doslovná vykrádačky scény s letadlem z trojky je pro mě trochu překvapením potom, co tvrdili, že nepůjdou dějově ve stopách her a mají v plánu přinést originální příspěvek do frančízy. Snad je tohle (letadlo) jen nějaká výjimka a pomrknutí na fanoušky. Protože pokud to bude mít novou storyline, ale prošpikovanou konkrétními - ikonickými - scénami z her, tak jako fakt nevím, zda to považovat za poctu předloze, nebo spíše za tvůrčí neschopnost přijít s něčím vlastním.  
4 0
reagovat
Velice se ztotožňuji s názorem, že je to jako další Spiderman, fakt jsem čekal, že na mě vykoukne Iron Man nebo Strange. Přitom Holland jinak není špatný herec a v dramatické poloze mi hodně sedí, ale tohle fakt ne. Silent Hill z hlediska kvality videoherních adaptací asi zůstane navždy nepřekonán. 8)
806368
Velice se ztotožňuji s názorem, že je to jako další Spiderman, fakt jsem čekal, že na mě vykoukne Iron Man nebo Strange. Přitom Holland jinak není špatný herec a v dramatické poloze mi hodně sedí, ale tohle fakt ne. Silent Hill z hlediska kvality videoherních adaptací asi zůstane navždy nepřekonán. *8)*
4 0
reagovat
Vzali jednu ikonickou scénu z třetího dílu a radši neukázali Sullyho. Běžte si to zahrát, tohle je jak kdyby to hrál váš brácha a vy se museli jen dívat:D
806363
Vzali jednu ikonickou scénu z třetího dílu a radši neukázali Sullyho. Běžte si to zahrát, tohle je jak kdyby to hrál váš brácha a vy se museli jen dívat*:D*
4 -2
reagují: Ne__Ty
reagovat
Tom Holland se na Nathana vůbec nehodí, ve hře by to mohl být jeho syn. Si představte, že by podobně mladý herec hrál  místo Forda, Jonese v původní trilogii. 
806358
Tom Holland se na Nathana vůbec nehodí, ve hře by to mohl být jeho syn. Si představte, že by podobně mladý herec hrál  místo Forda, Jonese v původní trilogii. 
6 -1
reagovat
Vypadá to jako film o padání z letadel :o
806353
Vypadá to jako film o padání z letadel *:o*
5 0
reagovat
Vypadá to jako další Spider-man, tu hru jsem nehrál, tak nemůžu posoudit, jestli je to věrná adaptace :)
806351
Vypadá to jako další Spider-man, tu hru jsem nehrál, tak nemůžu posoudit, jestli je to věrná adaptace *:)*
3 -2
reagovat

Wtf

To bude parodie??
806349
To bude parodie??
Wtf
11 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se