Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Joe Bell: Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Hallmark najal nějaký šikovný kameramany?
795594
Hallmark najal nějaký šikovný kameramany?
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A já tam ještě čtu, že na tu svou cestu vyrazil v dubnu 2013 a kamion ho přejel v říjnu. Takže toho moc nenaťapkal a stejně o něm točí film. 
795591
A já tam ještě čtu, že [spoiler]na tu svou cestu vyrazil v dubnu 2013 a kamion ho přejel v říjnu. Takže toho moc nenaťapkal a stejně o něm točí film. [/spoiler]
795585
1 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Něco mi říká, že tenhle film ani jeden nikdy neuvidíme, takže sem si našel jak to dopadne :)

Kromě toho, že Wahlberg celou dobu mluví s mrtvým synem, tak ho na konci přejede kamion. The End. Vidím v tom určitou katarzi, protože přesně tohle sem Wahlbergovi tak trochu přál už po první trailerové minutě.
795585
Něco mi říká, že tenhle film ani jeden nikdy neuvidíme, takže sem si našel jak to dopadne :) [i][spoiler]Kromě toho, že Wahlberg celou dobu mluví s mrtvým synem, tak ho na konci přejede kamion. The End. Vidím v tom určitou katarzi, protože přesně tohle sem Wahlbergovi tak trochu přál už po první trailerové minutě.[/spoiler][/i]
795583
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A to ještě nevíš, že teď točí film Stu, ve kterém bude hrát boxera, co se vymlátí na motorce, přežije to a stane se z něho kněz. Podle skutečné události samozřejmě. Režíruje přítelkyně Mela Gibsona, o které bych rád napsal něco, co o jejích filmařských schopnostech vypovídá víc, ale nic jsem na IMDB nenašel. 

Mám trochu pocit, že rok 2021 bude začátkem konce Marka Wahlberga, ale když chodí po Hollywoodu a říká, že některých svých filmů a rolí lituje (třeba Boogie Nights), tak bych mu to vlastně docela i přál.  
795583
A to ještě nevíš, že teď točí film Stu, ve kterém bude hrát boxera, co se vymlátí na motorce, přežije to a stane se z něho kněz. Podle skutečné události samozřejmě. Režíruje přítelkyně Mela Gibsona, o které bych rád napsal něco, co o jejích filmařských schopnostech vypovídá víc, ale nic jsem na IMDB nenašel.  Mám trochu pocit, že rok 2021 bude začátkem konce Marka Wahlberga, ale když chodí po Hollywoodu a říká, že některých svých filmů a rolí lituje (třeba Boogie Nights), tak bych mu to vlastně docela i přál.  
795579
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Hlavně teda ten trailer prokecl to hlavní (pokud nejste natvrdo :D ), co bude určitě velká pointa na závěr.

Synátor je celou dobu mrtvej

A souhlas s popiskem, Wahlberg je už dlouho marnej a tady je chvílema směšnej. Asi bych šel raději do kina na českou komedii, která se nelíbí Rimsymu.
795579
Hlavně teda ten trailer prokecl to hlavní (pokud nejste natvrdo :D ), co bude určitě velká pointa na závěr. [spoiler]Synátor je celou dobu mrtvej[/spoiler] A souhlas s popiskem, Wahlberg je už dlouho marnej a tady je chvílema směšnej. Asi bych šel raději do kina na českou komedii, která se nelíbí Rimsymu.
3 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Jezis, uz zase? Mam pocit, ze uz jsme davno za tou fazi, kdy bylo potreba takove "vzdelavaci", propagandisticke filmy.
US je mozna jinde, tezko rict. Kazdopadne bych doporucil, kdyz uz neco
takoveho toci, dat do hlavni role alespon nejakeho herce! Ne to drevo
Wahlberga.
795577
Jezis, uz zase? Mam pocit, ze uz jsme davno za tou fazi, kdy bylo potreba takove "vzdelavaci", propagandisticke filmy. US je mozna jinde, tezko rict. Kazdopadne bych doporucil, kdyz uz neco takoveho toci, dat do hlavni role alespon nejakeho herce! Ne to drevo Wahlberga.
1 0
reagovat
Schytava to taky velky hejty. Ale myslim ze samotnej trailer je ok.
795547
Schytava to taky velky hejty. Ale myslim ze samotnej trailer je ok.
1 0
reagovat
nieee. :D

tak toto je nábeh na most unintentionally funny movie of the year. Wahlberg sa už raz spálil, keď skúšal stredoškolského učiteľa v Happeningu a zjavne sa nepoučil. keď povedal "we're gonna let nature take its course, OK?"...:D

toto nebude fungovať, tipujem to na tohtoročné Hillbilly Elegy, len s horšími hercami.  
795546
nieee. *:D* tak toto je nábeh na most unintentionally funny movie of the year. Wahlberg sa už raz spálil, keď skúšal stredoškolského učiteľa v Happeningu a zjavne sa nepoučil. keď povedal "we're gonna let nature take its course, OK?"...*:D* toto nebude fungovať, tipujem to na tohtoročné Hillbilly Elegy, len s horšími hercami.  
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se