Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech: Trailer 2

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
795438
https://media.giphy.com/media/wXnmM6hHFtz3IulO36/giphy.gif
795360
0 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Zdarec draku.Někoho,jako jseš ty tady potřebujeme.A to myslím vážně.Akorát ta jediná tvoje pravda nás staví do pozice,kdy debata nemá smysl.Vlastně se vytrácí argumenty.Mě,jako unaveného z Marvelu to háže mezi tvoji sortu,tak jsem pravděpodobně Einstein.Ale na druhou stranu volím Babiše a jsem debil.A když tohle vydělím,zůstává mi,že o filmu můžu s někým pokecat.A já to fakt miluju.
795419
Zdarec draku.Někoho,jako jseš ty tady potřebujeme.A to myslím vážně.Akorát ta jediná tvoje pravda nás staví do pozice,kdy debata nemá smysl.Vlastně se vytrácí argumenty.Mě,jako unaveného z Marvelu to háže mezi tvoji sortu,tak jsem pravděpodobně Einstein.Ale na druhou stranu volím Babiše a jsem debil.A když tohle vydělím,zůstává mi,že o filmu můžu s někým pokecat.A já to fakt miluju.
795356
0 -1
reagovat
Půjdete na to někdo do kina? Dobrovolně? Já nevím, na mne to působí jako slabý, nepovedený mix dříve viděného - něco z Inhumans :), kapka Kung-Fu pandy s horší hlavní postavou (podle efektů se zdá, že hlavní efekt kroužků na zápěstí je vypouštění větrů rukama), trocha toho rychle-zběsile a daddy issues jako ze SW.
Takže zatím se mi rozhodně zdá být atraktivnější Weasel ze SS2.
Jinak pokud chcete komixovku s originální akcí a atmoškou, doporučuji vyzkoušet Kenšina na Netflixu.
795386
Půjdete na to někdo do kina? Dobrovolně? Já nevím, na mne to působí jako slabý, nepovedený mix dříve viděného - něco z Inhumans *:)*, kapka Kung-Fu pandy s horší hlavní postavou (podle efektů se zdá, že hlavní efekt kroužků na zápěstí je vypouštění větrů rukama), trocha toho rychle-zběsile a daddy issues jako ze SW. Takže zatím se mi rozhodně zdá být atraktivnější Weasel ze SS2. Jinak pokud chcete komixovku s originální akcí a atmoškou, doporučuji vyzkoušet Kenšina na Netflixu.
1 -1
reagovat
reaguje na: sushi232
V jakémkoliv filmovém žánru platí, že se kromě běžné povrchní zábavy najdou i pecky s přesahem. Komiksovky nejsou výjimkou.

Jan Werich: „Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.“
795385
V jakémkoliv filmovém žánru platí, že se kromě běžné povrchní zábavy najdou i pecky s přesahem. Komiksovky nejsou výjimkou. Jan Werich: [i]„Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.“[/i]
795356
5 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Šéfe, a čo je vlastne hodné toho velebenia oproti komiksovkam?

Podľa ikonky tipujem ze  podla teba Matrix. :D Tzn. v prípade jednotky doslova a dopismena kompilat nápadov na hulvata ukradnutých z Dark City, Ghost in the Shell, Akira, Metropolis, Doctor Who a iných zdrojov, vratane, a to je DOST evidentne, komiksov. 

Čiže neviem čo si tu dokazuješ tým, že nadávaš ľuďom čo majú radi komixaky do kretenov a gum, keď sám máš zjavne nie úplne vzdialený vkus, len si šosácky a arogantne chceš myslieť, že kktiny čo pozeráš ty sú lepšie ako kktiny čo pozerajú ostatní. 

Čiže neviem kto je tu kretén a guma... 
795384
Šéfe, a čo je vlastne hodné toho velebenia oproti komiksovkam? Podľa ikonky tipujem ze  podla teba Matrix. *:D* Tzn. v prípade jednotky doslova a dopismena kompilat nápadov na hulvata ukradnutých z Dark City, Ghost in the Shell, Akira, Metropolis, Doctor Who a iných zdrojov, vratane, a to je DOST evidentne, komiksov.  Čiže neviem čo si tu dokazuješ tým, že nadávaš ľuďom čo majú radi komixaky do kretenov a gum, keď sám máš zjavne nie úplne vzdialený vkus, len si šosácky a arogantne chceš myslieť, že kktiny čo pozeráš ty sú lepšie ako kktiny čo pozerajú ostatní.  Čiže neviem kto je tu kretén a guma... 
795356
7 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Ahoj a doporucuju zmenit medikaci ;)
795360
Ahoj a doporucuju zmenit medikaci ;)
795356
11 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Fixer
Tyjo...tohle je dost dobrej postřeh.

Ale taky to může být prostě tím, že Šunk-Čunk jede vlastně marketingově totálně nanovo, jelikož nestojí na žádných předchozích MCU filmech a z Avengers na něj nikdo číslo nemá, takže potřebuje tyhle lákadla v trailerech.
795357
Tyjo...tohle je dost dobrej postřeh. Ale taky to může být prostě tím, že Šunk-Čunk jede vlastně marketingově totálně nanovo, jelikož nestojí na žádných předchozích MCU filmech a z Avengers na něj nikdo číslo nemá, takže potřebuje tyhle lákadla v trailerech.
795288
1 -6
reagovat
reaguje na: Cival
Seš totální ubožáček, co fandí Marvelu oproti DC, protože to považuješ za jakési póly a nejsi schopen se z téhle omezené představy vymanit. Je mi tě opravdu líto. Hele toč si ty Kokoty na neděli, kde ti má co diktovat silná žena a sklapni, jen se ztrapňuješ tím, jak ukazuješ na odiv to, za co by se lidé s nějakou úrovní styděli 8)
Chápeš vůbec, ty gumo, že velebit komixovky znamená, že jsi totální kretén? To je něco jako velebit Babiše za jeho schopnosti...aniž bych chtěl zabrouzdávat do politiky, chci říct, že Andreje velebí jen debílci, co mají úroveň tak nízkou, že jim přijde obdivuhodné leccos a taky se dají opít koblihou/rohlíkem.
795356
Seš totální ubožáček, co fandí Marvelu oproti DC, protože to považuješ za jakési póly a nejsi schopen se z téhle omezené představy vymanit. Je mi tě opravdu líto. Hele toč si ty Kokoty na neděli, kde ti má co diktovat silná žena a sklapni, jen se ztrapňuješ tím, jak ukazuješ na odiv to, za co by se lidé s nějakou úrovní styděli *8)* Chápeš vůbec, ty gumo, že velebit komixovky znamená, že jsi totální kretén? To je něco jako velebit Babiše za jeho schopnosti...aniž bych chtěl zabrouzdávat do politiky, chci říct, že Andreje velebí jen debílci, co mají úroveň tak nízkou, že jim přijde obdivuhodné leccos a taky se dají opít koblihou/rohlíkem.
795277
1 -14
reagují: kytaro, Robur, Randal K., Cival
reagovat
reaguje na: maddy1111
Hele vpoho, jestli to vyznělo ode mě zbytečně negativně, tak to tak nemá být. A Endgame je píčovina s děravým scénářem (popírající vlastní pravidla) hrající jen na fan service a efekty, kterou zachraňují dobří herci, kteří ale nemají moc co hrát.
To ani není něco k diskuzi, ale prostě dogma. Každý, kdo se tomu příčí je idiot. Tečka.
795354
Hele vpoho, jestli to vyznělo ode mě zbytečně negativně, tak to tak nemá být. A Endgame je píčovina s děravým scénářem (popírající vlastní pravidla) hrající jen na fan service a efekty, kterou zachraňují dobří herci, kteří ale nemají moc co hrát. To ani není něco k diskuzi, ale prostě dogma. Každý, kdo se tomu příčí je idiot. Tečka.
795250
1 -6
reagovat
reaguje na: Cival
Né, to taky ne...vlastně pokud bychom porovnávali Feigeho se Snyderovkami, vychází to u mě těsně pro toho Marveláka. Ale plz neměj o mě tak nízké mínění, jako mám já o tobě. Nezajímá mě kterému týmu fandíš, pokud je celá hra kompletně vypatlaná. Pokud odsuzuju komixovky jako tupou zábavu, vesměs je házím do jednoho pytle, protože jsem ještě neviděl nějakou, která by měla myšlenku hodnou sdílení (fandové Nolanových rytířů, prosím o palce dolu). A Watchmeni jsou samozřejmě jen pokryteckou snahou o neexistující přesah...s notnou dávkou sebeparodie, jelikož kritizuje společnost, které se snaží zároveň podbízet (což navíc u filmového zpracování ani není, tam se jede přímo na "cool efekt").
Komix=ubožárna. Chápu, že se s tím spousta plebíků neztotožňuje, ale ať mi někdo dokáže, že to může být pořádné umění. Pak si budu sypat tolik popela na palici, že to uvidí celý svět.
795353
Né, to taky ne...vlastně pokud bychom porovnávali Feigeho se Snyderovkami, vychází to u mě těsně pro toho Marveláka. Ale plz neměj o mě tak nízké mínění, jako mám já o tobě. Nezajímá mě kterému týmu fandíš, pokud je celá hra kompletně vypatlaná. Pokud odsuzuju komixovky jako tupou zábavu, vesměs je házím do jednoho pytle, protože jsem ještě neviděl nějakou, která by měla myšlenku hodnou sdílení (fandové Nolanových rytířů, prosím o palce dolu). A Watchmeni jsou samozřejmě jen pokryteckou snahou o neexistující přesah...s notnou dávkou sebeparodie, jelikož kritizuje společnost, které se snaží zároveň podbízet (což navíc u filmového zpracování ani není, tam se jede přímo na "cool efekt"). Komix=ubožárna. Chápu, že se s tím spousta plebíků neztotožňuje, ale ať mi někdo dokáže, že to může být pořádné umění. Pak si budu sypat tolik popela na palici, že to uvidí celý svět.
795247
1 -10
reagovat
Tak já v tom zatim vidím to většinou dělá Marvel během posledních 5 let - bez duše, produkt pásové výroby. Jenom to kouká už z traileru. A o co že v každé druhé scéně musí být něco hrozně vtipného, a celé to skončí jedním obřím přepáleným digizvěrstvem.

Jinak, propálení bitky Abomination vs Wong fakt působí dojmem, že tvůrci už opravdu neví na co lidi dostat do kin
795321
Tak já v tom zatim vidím to většinou dělá Marvel během posledních 5 let - bez duše, produkt pásové výroby. Jenom to kouká už z traileru. A o co že v každé druhé scéně musí být něco hrozně vtipného, a celé to skončí jedním obřím přepáleným digizvěrstvem. Jinak, propálení bitky Abomination vs Wong fakt působí dojmem, že tvůrci už opravdu neví na co lidi dostat do kin
5 -7
reagovat
Osobně mi to špatný nepřijde.
795317
Osobně mi to špatný nepřijde.
7 -1
reagovat
reaguje na: Fixer
Huh, to jsem ani nepoznal. Imo nevyužitý potenciál, ne že by ho mainstream divák poznal, ale ani jako ne-mainstream MCU fanda jsem ho nepoznal :D
795301
Huh, to jsem ani nepoznal. Imo nevyužitý potenciál, ne že by ho mainstream divák poznal, ale ani jako ne-mainstream MCU fanda jsem ho nepoznal *:D*
795288
2 0
reagovat
reaguje na: Madmanos
ne není. 
795300
ne není. 
795285
4 0
reagovat

Cameo

Mně přijde divné, že už v traileru propálili cameo Abominationa. Kvůli tomu to působí spíš zoufale.
795288
Mně přijde divné, že už v traileru propálili cameo Abominationa. Kvůli tomu to působí spíš zoufale.
Cameo
4 -1
reagují: sushi232, Snipsley
reagovat
reaguje na: Robur
Geomgaek je hodne dobre, ale to je korejsky film v korejske produkci, to se s timhle Marvel napodobovanim neda srovnat. :)
795286
Geomgaek je hodne dobre, ale to je korejsky film v korejske produkci, to se s timhle Marvel napodobovanim neda srovnat. :)
795283
1 0
reagovat
reaguje na: Cival
Ale no tak! Na prvni WW neplivej prosím ,o třídu lepší film než captain marvel, black panter a vlastně lepší film nez dvě třetiny marvelovek....
795285
Ale no tak! Na prvni WW neplivej prosím ,o třídu lepší film než captain marvel, black panter a vlastně lepší film nez dvě třetiny marvelovek....
795267
2 -8
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: Cival
Tady se holt neshodem, ale už jsem si zvykl 8)

Každopádně trailer je o něco lepší, než minule. Asi se na film nakonec přeci jen podívám, protože asijskou kulturu mám rád a poslední doporučení od něhoho tady byla pecka.
795283
Tady se holt neshodem, ale už jsem si zvykl *8)* Každopádně trailer je o něco lepší, než minule. Asi se na film nakonec přeci jen podívám, protože asijskou kulturu mám rád a poslední doporučení od něhoho tady byla [url=https://www.csfd.cz/film/521452-geomgaek/prehled/]pecka[/url].
795277
1 0
reagují: 5h1nj1
reagovat
reaguje na: Papricek
No kdyz uz jsi to zminil(a), tak Black Panther a Cpt Marvel jsou oba dost priserny. Pred prichodem techhle novych veci jsem je povazoval za nejhorsi Marvel filmy.
Ale tohle vypada jeste o chlup hur, i kdyz porad hodnotime jen trailery, ze ano.
795279
No kdyz uz jsi to zminil(a), tak Black Panther a Cpt Marvel jsou oba dost priserny. Pred prichodem techhle novych veci jsem je povazoval za nejhorsi Marvel filmy. Ale tohle vypada jeste o chlup hur, i kdyz porad hodnotime jen trailery, ze ano.
795274
6 -6
reagovat
reaguje na: esmo
To rozhodne neziju. Jen jsem zrovna jeho na to tipoval.

Me vic fascinuje oznacovat za Marvel zrouta, kdyz velebim procentualne stejnou porci jejich filmu jako od DC. Kuprikladu pet Batmanu ;) A stejne sem furt nabihaj gumy rvouci o “marvelzone”.

Robur: ne, jsou to totalni brecky 8)
795277
To rozhodne neziju. Jen jsem zrovna jeho na to tipoval. Me vic fascinuje oznacovat za Marvel zrouta, kdyz velebim procentualne stejnou porci jejich filmu jako od DC. Kuprikladu pet Batmanu ;) A stejne sem furt nabihaj gumy rvouci o “marvelzone”. Robur: ne, jsou to totalni brecky *8)*
795270
6 -1
reagují: sushi232, Robur
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se