Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Demonic: Teaser

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
reaguje na: DanteAlighieri
Jo.. byly tam rozhodně styčné body s jedničkou i dvojkou.. Evil Within je pro mě jeden z nejlepších herních hororů posledních let, takže jakoukoli inspirací nepohrdnu. K těm herním hororovým inspiracím přihodím ještě Marrianne, která je na Netflixu a podle mě dost čerpala z Alana Wakea.. Hlavní hrdinka tam navíc nosí i dost podobný outfit jako Alan Wake :)

Jinak Blomkamp hororový přeci není žádná novinka, ne? Na YouTube jsou jeho nezávislé kraťasy, kde minimáně Firebase působí jako něco, co by s penězma od velkého studia mohlo fungovat hodně dobře..

Na tohle se každopádně hodně moc těším a zařazuji do nejočekávanějších letošních filmů.
793646
Jo.. byly tam rozhodně styčné body s jedničkou i dvojkou.. Evil Within je pro mě jeden z nejlepších herních hororů posledních let, takže jakoukoli inspirací nepohrdnu. K těm herním hororovým inspiracím přihodím ještě Marrianne, která je na Netflixu a podle mě dost čerpala z Alana Wakea.. Hlavní hrdinka tam navíc nosí i dost podobný outfit jako Alan Wake :) Jinak Blomkamp hororový přeci není žádná novinka, ne? Na YouTube jsou jeho nezávislé kraťasy, kde minimáně Firebase působí jako něco, co by s penězma od velkého studia mohlo fungovat hodně dobře.. Na tohle se každopádně hodně moc těším a zařazuji do nejočekávanějších letošních filmů.
793590
3 0
reagovat
reaguje na: Muf
*krátké
793621
*krátké
793596
1 0
reagovat
Krtáké, úderné, nic to nevykecalo, není tam žádný otravný dítě, který pronásleduje duch, super sestříhané do toho démonickýho mručení na konci, totálně nalákalo. Já to mám za 5* :+
793596
Krtáké, úderné, nic to nevykecalo, není tam žádný otravný dítě, který pronásleduje duch, super sestříhané do toho démonickýho mručení na konci, totálně nalákalo. Já to mám za 5* *:+*
4 0
reagují: Muf
reagovat

Sought the Gods

Nemohl jsem si nevzpomenout na The Evil Within (Shinji Mikami).
793590
Nemohl jsem si nevzpomenout na [b][url=https://theevilwithin.fandom.com/wiki/The_Evil_Within]The Evil Within[/url][/b] (Shinji Mikami).
Sought the Gods
3 0
reagují: trešlson
reagovat
Výborné!
793584
Výborné!
2 0
reagovat
Tomu člověku měli dát toho Vetřelce a ukázal by jim jak se to má dělat.
PS. To vám to tedy trvalo, než jste to sem dali. Jinde už je to venku pár dní. 
793544
Tomu člověku měli dát toho Vetřelce a ukázal by jim jak se to má dělat. PS. To vám to tedy trvalo, než jste to sem dali. Jinde už je to venku pár dní. 
3 0
reagovat
Hodně dobrý :+ Líbí se mi, že Blomkamp neopouští sci-fi a jen ho kombinuje s jiným žánrem. Pokud se zase nezblázní ve střižně a zůstane věrnej hororu (čti nenasere tam lekačky), tak vidím velkej potenciál.
793542
Hodně dobrý *:+* Líbí se mi, že Blomkamp neopouští sci-fi a jen ho kombinuje s jiným žánrem. Pokud se zase nezblázní ve střižně a zůstane věrnej hororu (čti nenasere tam lekačky), tak vidím velkej potenciál.
2 0
reagovat
Ojojoj, toto vyzerá dobre.
793537
Ojojoj, toto vyzerá dobre.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se