Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rozbor traileru: Co nás čeká v drsném Mortal Kombat?

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
Moc se těším. První MK jsem v kině tenkrát viděl 5x 8). Což je asi dosud můj rekord, protože i Společenstvo prstenu jsem byl jen 4x.  
782613
Moc se těším. První MK jsem v kině tenkrát viděl 5x *8)*. Což je asi dosud můj rekord, protože i Společenstvo prstenu jsem byl jen 4x.  
3 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
72%, hodně jsem nabral na postavách a znalosti her, ale jak došlo na hudbu nebo cokoliv z druhého filmu, který jsem dávno vypustil z hlavy, tak jsem byl v háji:D
782575
72%, hodně jsem nabral na postavách a znalosti her, ale jak došlo na hudbu nebo cokoliv z druhého filmu, který jsem dávno vypustil z hlavy, tak jsem byl v háji*:D*
782496
4 0
reagovat

Johnny Cage (?)

...je toho plnej internet, úplně mě hřeje na srdíčku, že ho tak máme všichni rádi.

Těžko bude někdo vyvracet, že byl v MK zábavnější souboj než Cage - Scorpion (ta fotka nakonci byla moc), byť vlastně Robin Shou byl ta akční star.

A hlavně je vlastně zábavná ta jejich ,,romantická" linka se Sonyou, zábavné jeho dialogy s Raidenem (který se vlastně jen díky němu baví:)) a je samozřejmě zábavný jeho potenciální vývoj (teď už myslím i hry).

Ok, teď když nad tím přemýšlím, tak mě to fakt velmi štve.
782556
...je toho plnej internet, úplně mě hřeje na srdíčku, že ho tak máme všichni rádi. Těžko bude někdo vyvracet, že byl v MK zábavnější souboj než Cage - Scorpion (ta fotka nakonci byla moc), byť vlastně Robin Shou byl ta akční star. A hlavně je vlastně zábavná ta jejich ,,romantická" linka se Sonyou, zábavné jeho dialogy s Raidenem (který se vlastně jen díky němu baví*:)*) a je samozřejmě zábavný jeho potenciální vývoj (teď už myslím i hry). Ok, teď když nad tím přemýšlím, tak mě to fakt velmi štve.
Johnny Cage (?)
3 -1
reagovat
67%

Povodily si mě holt dotazy na různý konzoloidní verze a související postavy.
782552
67% Povodily si mě holt dotazy na různý konzoloidní verze a související postavy.
2 -1
reagovat
82 %

otázky na soundtrack jsou zákeřný 8)
782544
82 % otázky na soundtrack jsou zákeřný *8)*
4 -1
reagovat
77%

Každopádně na film se pořád hrozně těším, protože půjde ke kořenům. Od dvojky trojky dál mi mytologie přišla vždycky tak nějak moc. Od příchodu cyborgů asi. Tudíž jsem další díly ani nehrál a když náhodou ano, byl jsem z nich přinejmenším rozpačitý. Po restartu už je ale líp. 
782519
77% Každopádně na film se pořád hrozně těším, protože půjde ke kořenům. Od dvojky trojky dál mi mytologie přišla vždycky tak nějak moc. Od příchodu cyborgů asi. Tudíž jsem další díly ani nehrál a když náhodou ano, byl jsem z nich přinejmenším rozpačitý. Po restartu už je ale líp. 
4 -1
reagovat

Scorpion - Subzero

Některé věci jsou jinak, než by se mohly zdát? A jak? Jak mám za to, že Scorpion je ten hodný a od té doby už nehraju za "Mráze" ale jen za něj :D
782515
Některé věci jsou jinak, než by se mohly zdát? A jak? Jak mám za to, že Scorpion je ten hodný a od té doby už nehraju za "Mráze" ale jen za něj *:D*
Scorpion - Subzero
2 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
77 %, ale asi tretinu otázok som dal na inštinkt alebo tipovačka. :D
782506
77 %, ale asi tretinu otázok som dal na inštinkt alebo tipovačka. *:D*
782496
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
55%
To povazuju celkem za uspech, kdyz nekdo jako ty udelal 70 (beru to, ze se na Mortala docela orientujes podle te rozborky traileru) :)

By me zajimalo, kolik ma Imf ..
782501
55% To povazuju celkem za uspech, kdyz nekdo jako ty udelal 70 (beru to, ze se na Mortala docela orientujes podle te rozborky traileru) *:)* By me zajimalo, kolik ma Imf ..
782496
3 -1
reagovat

Kvíz

Shodou okolností jsem dnes narazil na tento kvíz. I když se považuji za znalce, tak jsem dosáhl jen 70% úspěšnosti... :o Doporučuju všem fandům, některá trivia jsou opravdu nečekaná. :+
782496
Shodou okolností jsem dnes narazil na [url=https://www.idnes.cz/hry/rika-vam-neco-mortal-kombat-pozor-obtiznost-je-hardcore.Q210222_141613_bonusweb_srp]tento kvíz[/url]. I když se považuji za znalce, tak jsem dosáhl jen 70% úspěšnosti... *:o* Doporučuju všem fandům, některá trivia jsou opravdu nečekaná. *:+*
Kvíz
3 -1
reagují: (=LIFTY=), Sub-Zero, LV426
reagovat

Zadne aminality....

Imf.....liu kang carujucic draka je fatalita nie animalita...vo filme ziadne animality nebudu.

V kazdom MK kde sa liu kang premenil na draka to bola fatalita okrem MK3 (MK3 bol prvy MK kde prinirsli animality). 

Inak film isiel uplne mimo mna cakal som rubbish, ale ten trailer je peckovy, zacinam sa pomaly tesit
782486
Imf.....liu kang carujucic draka je fatalita nie animalita...vo filme ziadne animality nebudu. V kazdom MK kde sa liu kang premenil na draka to bola fatalita okrem MK3 (MK3 bol prvy MK kde prinirsli animality).  Inak film isiel uplne mimo mna cakal som rubbish, ale ten trailer je peckovy, zacinam sa pomaly tesit
Zadne aminality....
3 0
reagovat
Škoda, že jako Cole tam není Andrew Koji. Doufám, že ten borec dostne šanci v nějakém velkém filmu, protože ve Warriorovi je boží (stejně jako celý seriál). Ale tak aspoň jsem rád za Joe Taslima. I když já byl vždycky více fanda Tekkenu (srdcovka Tekken tag tournament), tak filmu fandím a dost se těším.Joe Taslim

OFT. (Ale cool: link
782485
Škoda, že jako Cole tam není [url=https://www.csfd.cz/tvurce/321328-andrew-koji/]Andrew Koji[/url]. Doufám, že ten borec dostne šanci v nějakém velkém filmu, protože ve Warriorovi je boží (stejně jako celý seriál). Ale tak aspoň jsem rád za [url=https://www.csfd.cz/tvurce/79085-joe-taslim/]Joe Taslim[/url]a. I když já byl vždycky více fanda Tekkenu (srdcovka Tekken tag tournament), tak filmu fandím a dost se těším.Joe Taslim OFT. (Ale cool: https://www.youtube.com/watch?v=qxPG300R1XY&feature=emb_title)
2 -1
reagovat
reaguje na: Dolphi
My jednou lítali z jedné strany sídliště na druhou a po jedné disketě jsme nosili Dooma (už nevím proč jsme měli v tu chvílli jen jednu, jestli byla volná a na ostatních něco jiného?..), další den pak ve škole to bylo samé Doom, Doom, Doom až to jeden spolužák hrami nepolíbený nevydržel a naštvaně se vložil do diskuze "co furt máme s jakým barákem" :D
782483
My jednou lítali z jedné strany sídliště na druhou a po jedné disketě jsme nosili Dooma (už nevím proč jsme měli v tu chvílli jen jednu, jestli byla volná a na ostatních něco jiného?..), další den pak ve škole to bylo samé Doom, Doom, Doom až to jeden spolužák hrami nepolíbený nevydržel a naštvaně se vložil do diskuze "co furt máme s jakým barákem" *:D*
782480
2 -1
reagovat
Pro Imfa MK3 byl zabaleny na 15 disket 1,44 MB:),kde chyba integrity dat v pripade, ze nebyly nove diskety byla casto:D. A druhy den nasledovalo ve skole opacko. Kamo nahraj mi archivy cislo....znovu balilo se rarem, arj na maximum.  Pro old school fandu doufam v podobny filmovy zazitek, ktery byl u Logana. Uz dlouho jsem se na nic tak netesil. 
782480
Pro Imfa MK3 byl zabaleny na 15 disket 1,44 MB*:)*,kde chyba integrity dat v pripade, ze nebyly nove diskety byla casto*:D*. A druhy den nasledovalo ve skole opacko. Kamo nahraj mi archivy cislo....znovu balilo se rarem, arj na maximum.  Pro old school fandu doufam v podobny filmovy zazitek, ktery byl u Logana. Uz dlouho jsem se na nic tak netesil. 
4 -1
reagují: LV426
reagovat
Jinak Shang Tsung mi trošku zacal vadit v momentě, kdy jsem si uvědomil, že je to ten samý herec, co se snažil vytřít podlahu s mafií a přišel si pro něj samotný Batman v Temném rytíři. Už tam prostě vidím jeho:D Zbytek herců je hrozně fajn, hlavně Kung Lao, Liu Kang, Sub-Zero a Sanada, který by mohl charismatem dělat fatality.
782464
Jinak Shang Tsung mi trošku zacal vadit v momentě, kdy jsem si uvědomil, že je to ten samý herec, co se snažil vytřít podlahu s mafií a přišel si pro něj samotný Batman v Temném rytíři. Už tam prostě vidím jeho*:D* Zbytek herců je hrozně fajn, hlavně Kung Lao, Liu Kang, Sub-Zero a Sanada, který by mohl charismatem dělat fatality.
2 -1
reagovat
Skvělé, doufal jsem, že to sepíše IMF nebo Hlad, protože v MZ specialu o Mortal Kombatu šlo vidět, že je to jejich srdcovka:+
782459
Skvělé, doufal jsem, že to sepíše IMF nebo Hlad, protože v MZ specialu o Mortal Kombatu šlo vidět, že je to jejich srdcovka*:+*
3 0
reagovat
Nebyl tam onehdá nějaký (c) spor o postavu stejného jména? Zřetelně si pamatuju (jako by to bylo včera :D), že na automatech to vždy byl původně Raiden, ale na SEGA konzolích (a pak i PC) do určité doby Rayden, než se to sjednotilo.
782444
Nebyl tam onehdá nějaký (c) spor o postavu stejného jména? Zřetelně si pamatuju (jako by to bylo včera *:D*), že na automatech to vždy byl původně Raiden, ale na SEGA konzolích (a pak i PC) do určité doby Rayden, než se to sjednotilo.
2 -1
reagovat
Můj nejočekávanější film minimálně první poloviny roku. Nemůžu si pomoct, ale doufám, že Cole má něco společného s Johnnym (v ideálním případě, že to opravdu bude Johnny Cage).

Bylo by to přinejmenším zvláštní, Mortal bez Johnnyho. Něco jako Steet Figther bez Chun li nebo Ryua.
782439
Můj nejočekávanější film minimálně první poloviny roku. Nemůžu si pomoct, ale doufám, že Cole má něco společného s Johnnym (v ideálním případě, že to opravdu bude Johnny Cage). Bylo by to přinejmenším zvláštní, Mortal bez Johnnyho. Něco jako Steet Figther bez Chun li nebo Ryua.
2 -2
reagovat
Paráda, ako by si mi hovoril z duše.
IMF wins! FRIENDSHIP
782438
Paráda, ako by si mi hovoril z duše. [i][b]IMF[/b] wins! FRIENDSHIP[/i]
7 0
reagovat
Hezky napsano a ja uz se, jako fanousek serie, tesim na film, ktery budu hodnotit dost subjektivne protoze pokud se aspon bitky povedou, vidim to prinejhorsim na solidni guilty pleasure ;)
782436
Hezky napsano a ja uz se, jako fanousek serie, tesim na film, ktery budu hodnotit dost subjektivne protoze pokud se aspon bitky povedou, vidim to prinejhorsim na solidni guilty pleasure ;)
8 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se