Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Trek: Teaser

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
nechcem vyrivat. ale ten teaser tam uz nieje...cize sa neda pozriet...neviemv akej kvalite tam bol, ale videl som to na you tube a fakt tam nic nieje vidiet...zvarac a ine ponatie mi nevadia..som trekkie a milujem cely ST univers. a mylim si ze abrams s tym dokaze spravit vela. co mi skor najviac vadi je komentar k tomu teaseru redaktorom ktory o ST ocividne nema paru ale na druhu stranu nazvat Leonarda Nimoya prezidentom a hlasku "space the final frontier" k nejakej replike z 3000. neviemakeho dielu, ma celkom pobavilo.8) avsak stale si mylsim ze to radsej nemal pisat ked nevedel o co ide. som silne presvedceny o tom ze su v redakcii ludia ktory by si dany prispevok vychutnali viac. aj za cenu nizsieho ohodnotenia. predsa len je to teaser a tie vacsinou byvaju slabe. GODZILA je vynimka. ten teaser bol husty.:-)
76162
nechcem vyrivat. ale ten teaser tam uz nieje...cize sa neda pozriet...neviemv akej kvalite tam bol, ale videl som to na you tube a fakt tam nic nieje vidiet...zvarac a ine ponatie mi nevadia..som trekkie a milujem cely ST univers. a mylim si ze abrams s tym dokaze spravit vela. co mi skor najviac vadi je komentar k tomu teaseru redaktorom ktory o ST ocividne nema paru ale na druhu stranu nazvat Leonarda Nimoya prezidentom a hlasku "space the final frontier" k nejakej replike z 3000. neviemakeho dielu, ma celkom pobavilo.*8)* avsak stale si mylsim ze to radsej nemal pisat ked nevedel o co ide. som silne presvedceny o tom ze su v redakcii ludia ktory by si dany prispevok vychutnali viac. aj za cenu nizsieho ohodnotenia. predsa len je to teaser a tie vacsinou byvaju slabe. GODZILA je vynimka. ten teaser bol husty.:-)
0 0
reagovat
Není tam nic vidět... 0*
76161
Není tam nic vidět... 0*
0 0
reagovat

The Joker

Diky za info, uz se zacinam na ten unor moc tesit 8)
76158
Diky za info, uz se zacinam na ten unor moc tesit *8)*
The Joker
0 0
reagovat
terminator007:

Mumie 3 - (asi) únor
Indy - únor
Hulk - únor
HP a Bond někdy v létě.
76157
terminator007: Mumie 3 - (asi) únor Indy - únor Hulk - únor HP a Bond někdy v létě.
0 0
reagovat
Star Trek jsem nikdy moc nemusel, tak jsem zvedav, zda mi Abrams na nej nalaka... Jinak kvalita teaseru je fakt otresna, ale aslespon neco jsme uz mohli zahlednout :D Uz se nam ale pomalu vraci obsahove teasery z dob X-Men2 a T3 ;) A kdyz uz tady vidim film, ktery bude za cca rok, nevite, kdy bude nejaka ukazka napr. na Mumuii 3, Indyho 4, Hulka, Harryho čí Bonda? Indy bude nekdy brzo, ne?
76156
Star Trek jsem nikdy moc nemusel, tak jsem zvedav, zda mi Abrams na nej nalaka... Jinak kvalita teaseru je fakt otresna, ale aslespon neco jsme uz mohli zahlednout *:D* Uz se nam ale pomalu vraci obsahove teasery z dob X-Men2 a T3 *;)* A kdyz uz tady vidim film, ktery bude za cca rok, nevite, kdy bude nejaka ukazka napr. na Mumuii 3, Indyho 4, Hulka, Harryho čí Bonda? Indy bude nekdy brzo, ne?
0 0
reagovat
st39.6: bol som a neskutočne som ťa tam ohovoril ;) V pohode,... mňa len prekvapilo, že sa normálne hodnotila táto shit quality verzia,.. je to podľa mňa predsa len trochu o inom, aj keď by asi bolo hodnotenie pri plnej kvalite tiež 3*. Len takto tam predsa len nie je vidieť detaily a plochy sa zlievajúdo kopy,..takže, áno, vidieť ujka ako zvára či čo, ale potom sú to len také viac či menej viditelné svetielka z tmy. Myslím, že pri plnej kvalite tam predsa len zbadá človek pri tých krátkych záberoch niečo super, takto len tuší, že tam niečo je.
76153
st39.6: bol som a neskutočne som ťa tam ohovoril *;)* V pohode,... mňa len prekvapilo, že sa normálne hodnotila táto shit quality verzia,.. je to podľa mňa predsa len trochu o inom, aj keď by asi bolo hodnotenie pri plnej kvalite tiež 3*. Len takto tam predsa len nie je vidieť detaily a plochy sa zlievajúdo kopy,..takže, áno, vidieť ujka ako zvára či čo, ale potom sú to len také viac či menej viditelné svetielka z tmy. Myslím, že pri plnej kvalite tam predsa len zbadá človek pri tých krátkych záberoch niečo super, takto len tuší, že tam niečo je.
0 0
reagovat
Hehe, takže povolení vyrábět lodě v doku nad Zemí, maj jen Enterprise:D

ale modlím se za to, aby měli ty krásný rudý uniformy a ne tu seriálovou z TOS8)
76151
Hehe, takže povolení vyrábět lodě v doku nad Zemí, maj jen Enterprise*:D* ale modlím se za to, aby měli ty krásný rudý uniformy a ne tu seriálovou z TOS*8)*
0 0
reagovat

Markus Luthor

Vlastně, až po tvém příspěvku jsem si uvědomil, že první film právě začíná tebou zmíněnou přestavbou.

76147
Vlastně, až po tvém příspěvku jsem si uvědomil, že první film právě začíná tebou zmíněnou přestavbou.
Markus Luthor
0 0
reagovat
Jsem jedinej, komu u toho nejde zvuk?
76145
Jsem jedinej, komu u toho nejde zvuk?
0 0
reagovat
..náhodku, je to elegantné..nie síce ako superstruny, ale aj tak.. :))
76144
..náhodku, je to elegantné..nie síce ako superstruny, ale aj tak.. *:))*
0 0
reagovat
Trailer o ničem za 2* a film se netěším už je proto, že původní seriály byly o ničem :-
76141
Trailer o ničem za 2* a film se netěším už je proto, že původní seriály byly o ničem *:-*
0 0
reagovat
Hh kvalita fakt onicem, ale to se mi zatim zda i teaser 1*
76138
Hh kvalita fakt onicem, ale to se mi zatim zda i teaser 1*
0 0
reagovat

Cain.cz

Jen bych dodal, že Enterprise NCC-1701 a Enterprise A ve filmech I-III a V-VI jsou sice třída Constitution, ale Refit. To znamená, že je po přestavbě. V původním seriálu Star Trek to byla čistá třída Constitution. A protože se film odehrává časově před původním seriálem Star Trek, tak to je ta loď, kterou staví v teaseru.
76130
Jen bych dodal, že Enterprise NCC-1701 a Enterprise A ve filmech I-III a V-VI jsou sice třída Constitution, ale [link="http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/diston_trek_09_1024x768.jpg"]Refit[/link]. To znamená, že je po přestavbě. V původním seriálu Star Trek to byla čistá třída [link="http://i260.photobucket.com/albums/ii26/Markus_Luthor/RemasterEnterprise.jpg"]Constitution[/link]. A protože se film odehrává časově před původním seriálem Star Trek, tak to je ta loď, kterou staví v teaseru.
Cain.cz
0 0
reagovat

st39.6



Na orbitě Země, nad San Franciscem, se nachází dok pro stavbu lodí. (U.S.S. Enterprise, U.S.S. Enterprise-A, U.S.S. Excelsior, U.S.S. Enterprise-B a U.S.S. Enterprise-E)

loděnice
76132
Na orbitě Země, nad San Franciscem, se nachází dok pro stavbu lodí. (U.S.S. Enterprise, U.S.S. Enterprise-A, U.S.S. Excelsior, U.S.S. Enterprise-B a U.S.S. Enterprise-E) [link="http://www.voyager.cz/lode/lodeobecne.htm"]loděnice[/link]
st39.6
0 0
reagovat

boqvai



TV seriál Enterprise (2001) se odehráva na lodi NX-01 (vzhledově jde o přepracovanou verzi lodě třídy Akira doplněnou o původní gondoly z Originální série). Originální Star Trek (1966) se odehráva na lodi USS Enterprise NCC-1701 (třída Constitution) {film I-III}, ta byla nahrazena Enterprise NCC-1701-A (> nově vystavěná loď, která se původně měla jmenovat U.S.S. Yorktown-A; stále třída Constitution) {film V-VI}

p.s.: Nejznámějšími největšími a nejvýznamnějšími loděnicemi jsou Utopia Planetia Fleet Yards na orbitě Marsu.

zdroj:
Star Trek Sickbay
76131
TV seriál Enterprise (2001) se odehráva na lodi NX-01 (vzhledově jde o přepracovanou verzi lodě třídy Akira doplněnou o původní gondoly z Originální série). Originální Star Trek (1966) se odehráva na lodi USS Enterprise NCC-1701 (třída Constitution) {film I-III}, ta byla nahrazena Enterprise NCC-1701-A (> nově vystavěná loď, která se původně měla jmenovat U.S.S. Yorktown-A; stále třída Constitution) {film V-VI} p.s.: Nejznámějšími největšími a nejvýznamnějšími loděnicemi jsou Utopia Planetia Fleet Yards na orbitě Marsu. zdroj: [link="http://www.voyager.cz/"]Star Trek Sickbay[/link]
boqvai
0 0
reagovat
STgeek nejsem, to mě přešlu už před deseti lety, ale tahle ukázka se mi hodně líbí. Ve spojitosti se ST si vždycky vzpomenu na pokročilé sci-fi které se reality drží skoro stejně jako Star Wars a i když bitvy s Borgy, Romulany a všelijakou další havětí byly hodně fajn... tak realističtější přístup a přeneseně "vrácení se na zem" mi velmi vyhovuje.

Když se přenesu přes prachmizernou kvalitu funguje teaser velice dobře, i když v něm není nic moc vidět. 3/5
76129
STgeek nejsem, to mě přešlu už před deseti lety, ale tahle ukázka se mi hodně líbí. Ve spojitosti se ST si vždycky vzpomenu na pokročilé sci-fi které se reality drží skoro stejně jako Star Wars a i když bitvy s Borgy, Romulany a všelijakou další havětí byly hodně fajn... tak realističtější přístup a přeneseně "vrácení se na zem" mi velmi vyhovuje. Když se přenesu přes prachmizernou kvalitu funguje teaser velice dobře, i když v něm není nic moc vidět. 3/5
0 0
reagovat
st39.6 -> co bylo videt ve Star Trek: Enterprise (coz je pribehove uplne prvni serial), tak ji staveli na orbite, ale jestli celou, tezko rict. Mohli tam nahore dodelavat jen make up.
76128
st39.6 -> co bylo videt ve Star Trek: Enterprise (coz je pribehove uplne prvni serial), tak ji staveli na orbite, ale jestli celou, tezko rict. Mohli tam nahore dodelavat jen make up.
0 0
reagovat
tak si bez stezovat na hlavni nadrazi ?)
76126
tak si bez stezovat na hlavni nadrazi *?)*
0 0
reagovat
no ak tma, resp nulová kresba v aj v svetlejších odtieňoch šedej nemá nič spoločné s kvalitou tak to sme na tom pekne... veď dočkajme full kvality o koľko viac tam bude vidieť,..stačí pozrieť na ten releasnutý obrázok a pozrieť na zábery z toho bootlegu,..nevidieť pred tým obrázok pomaly neviem čo to tam je.
76125
no ak tma, resp nulová kresba v aj v svetlejších odtieňoch šedej nemá nič spoločné s kvalitou tak to sme na tom pekne... veď dočkajme full kvality o koľko viac tam bude vidieť,..stačí pozrieť na ten releasnutý obrázok a pozrieť na zábery z toho bootlegu,..nevidieť pred tým obrázok pomaly neviem čo to tam je.
0 0
reagovat
kdyz uz mluvite o tom svarovani, je v nejakym dile receno kdy/kde byla enterprise postavena? docela by me to zajimalo...

ad kvalita > vsem co si stezujou sem se v textu predem "omluvil". nechtel sem cekat dalsiho pul tydne, protoze by to za a) nekdo casem stejne nahodil do diskuze a za b) by na to spousta z vas stejne koukla. na tmu si nestezujte, ta s kvalitou ukazky nema nic spolecnyho. sou to dohromady tak tri zabery a sou velice dobre citelny.
76118
kdyz uz mluvite o tom svarovani, je v nejakym dile receno kdy/kde byla enterprise postavena? docela by me to zajimalo... ad kvalita > vsem co si stezujou sem se v textu predem "omluvil". nechtel sem cekat dalsiho pul tydne, protoze by to za a) nekdo casem stejne nahodil do diskuze a za b) by na to spousta z vas stejne koukla. na tmu si nestezujte, ta s kvalitou ukazky nema nic spolecnyho. sou to dohromady tak tri zabery a sou velice dobre citelny.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se