Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Terminátor: Temný osud: Ruský IMAX trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Kurva pekny...

732615
[url=https://youtu.be/UqxnFHoKwzE]https://youtu.be/UqxnFHoKwzE[/url]
Kurva pekny...
0 0
reagovat
Nevěřim, vypadá to jak z televize pořád, nemůžu si pomoci. Nefunguje to na mě, necítím z toho vůbec nic. 
732360
Nevěřim, vypadá to jak z televize pořád, nemůžu si pomoci. Nefunguje to na mě, necítím z toho vůbec nic. 
0 -1
reagovat
reaguje na: TEPTOP6
Snad jo, na yt je dost novych materialu a vypada to cim dal tim lip.... :+ (skoda ze tady o tom neni ani slovo) 
732359
Snad jo, na yt je dost novych materialu a vypada to cim dal tim lip.... *:+* (skoda ze tady o tom neni ani slovo) 
732171
0 0
reagovat
Asi to bude dobrý film. První recenze Terminator: Dark Fate pět hvězdiček. 8)
732171
Asi to bude dobrý film. První recenze Terminator: Dark Fate pět hvězdiček. *8)*
0 0
reagují: Jacob6
reagovat
Ten REV-9 terminator ma byt z nejake lehke slitiny kovu. A je fakt pekny detail kdyz si pauznete video jak ho kraji retezem tak si muzete vsimnout ze je duty, repektive ze tam kde byla kostra je prazdno... tim padem muze opravdu vazit jen par kilo. Ta tezka vaha tam bude zase Arnold. Tesim se. :+
731482
Ten REV-9 terminator ma byt z nejake lehke slitiny kovu. A je fakt pekny detail kdyz si pauznete video jak ho kraji retezem tak si muzete vsimnout ze je duty, repektive ze tam kde byla kostra je prazdno... tim padem muze opravdu vazit jen par kilo. Ta tezka vaha tam bude zase Arnold. Tesim se. *:+*
1 0
reagovat
Já si včera pustil první díl. Je to prostě "špinavý film", místy skoro s hororovými prvky... A ač je to sci - fi, působí to ne mě... realisticky... ta akce tam prostě taková je. 
731372
Já si včera pustil první díl. Je to prostě "špinavý film", místy skoro s hororovými prvky... A ač je to sci - fi, působí to ne mě... realisticky... ta akce tam prostě taková je. 
2 0
reagovat
reaguje na: rocketking
presne tak, tých možností je veľa, ale asi chýba odvaha (čo po Genisys teda vážne nechápem).
takto sa vlastne budeme 5ty krát pozerať na v podstate ten istý film.

oni z toho spravil Fast and Furious.
to je tiež film, kde ťa môže zaujímať jedine to, aké naháňačky tentokrát vymysleli, a hneď ako akcia skončí, tak môžeš vytiahnuť mobil a pozrieť, čo nové na FB, či kam sa teraz chodí sociálno-sieťovať.
a ak nič nové na FB, tak šup-šup rýchlo dva tri vtipy, a ideme na ďalšiu naháňačku.
Dej, postavy, dialógy... nič z toho nie je absolútne nijakým spôsobom podstatné, snáď s výnimkou tých známych tvárí, ktoré poslúžia v reklamnej kampani.

Nesúdim dopredu, len TIPUJEM, že aj celkové hodnotenie bude asi tak na úrovni FF (teda max 6/10).
731357
presne tak, tých možností je veľa, ale asi chýba odvaha (čo po Genisys teda vážne nechápem). takto sa vlastne budeme 5ty krát pozerať na v podstate ten istý film. oni z toho spravil Fast and Furious. to je tiež film, kde ťa môže zaujímať jedine to, aké naháňačky tentokrát vymysleli, a hneď ako akcia skončí, tak môžeš vytiahnuť mobil a pozrieť, čo nové na FB, či kam sa teraz chodí sociálno-sieťovať. a ak nič nové na FB, tak šup-šup rýchlo dva tri vtipy, a ideme na ďalšiu naháňačku. Dej, postavy, dialógy... nič z toho nie je absolútne nijakým spôsobom podstatné, snáď s výnimkou tých známych tvárí, ktoré poslúžia v reklamnej kampani. Nesúdim dopredu, len TIPUJEM, že aj celkové hodnotenie bude asi tak na úrovni FF (teda max 6/10).
731273
2 0
reagovat
Tak ono jde i o to, co si tvůrci nastaví za strop možností. imf i hroubek správně argumentují prostou "viditelností hraného", respektive neviditelností fyzického. Což ale není ještě problém toho, že je to uděláno CGI.
Největší problém je ale ten, že s každým filmem přicházejí silnější a vymakanější modely Terminátorů (dalo by se říct, že ještě u trojky měla T-X nějaké omezení v tom, že byla naddimenzovaná a to sebou nese i zápory) a hrdinové naproti tomu mají víc a víc handikapů (od trojky, kdy jsou John i jeho manželka netrénovaní civilisti až po šestku, kdy i přes všechnu dřinu v posilovně celá stará parta je prostě stará) a nakonec to v těch pokračováních vždycky postaví na hlavu a popřou všechno, co do toho momentu točili.
Ve dvojce je hrdinkou mladá ženská, která se deset let připravovala na návrat Terminátora, dělala důslednou přípravu a na pomoc ji přišel vylepšený bývalý nepřítel. A se super modelem se změřili třikrát, z toho jednou se jim podařilo rychle utéct, protože T1000 na tuhle variantu nebyl připravený (příchod T800), podruhé to bylo čiré štěstí (což je ve scéně útěku z nemocnice pro jistotu několikrát jasně naznačeno), že si odnesli "jen" několik řezných ran a ve finálovém třetím setkání T1000 defakto zničil T800, vážně zranil Sáru a Johna musel Cameron po většinu akce brutálně schovávat.
Od trojky se ty super modely s hrdiny perou hlava nehlava v každé druhé scéně. A pokaždé je ten "ještě lepší" model Terminátora knockoutován čím dál tím banálnějším řešením.
Takže buď by měli filmaři přinášel lepší hrozby a dávat hrdinům do rukou lepší zbraně, nebo by měli záporáky držet v takové rovině, aby měli hrdinové šanci uvěřitelným způsobem se bránit.
T1000 byl ve dvojce jasně definován jako strop a cokoliv nad něj jednoduše není ideální řešení.
731283
Tak ono jde i o to, co si tvůrci nastaví za strop možností. imf i hroubek správně argumentují prostou "viditelností hraného", respektive neviditelností fyzického. Což ale není ještě problém toho, že je to uděláno CGI. Největší problém je ale ten, že s každým filmem přicházejí silnější a vymakanější modely Terminátorů (dalo by se říct, že ještě u trojky měla T-X nějaké omezení v tom, že byla naddimenzovaná a to sebou nese i zápory) a hrdinové naproti tomu mají víc a víc handikapů (od trojky, kdy jsou John i jeho manželka netrénovaní civilisti až po šestku, kdy i přes všechnu dřinu v posilovně celá stará parta je prostě stará) a nakonec to v těch pokračováních vždycky postaví na hlavu a popřou všechno, co do toho momentu točili. Ve dvojce je hrdinkou mladá ženská, která se deset let připravovala na návrat Terminátora, dělala důslednou přípravu a na pomoc ji přišel vylepšený bývalý nepřítel. A se super modelem se změřili třikrát, z toho jednou se jim podařilo rychle utéct, protože T1000 na tuhle variantu nebyl připravený (příchod T800), podruhé to bylo čiré štěstí (což je ve scéně útěku z nemocnice pro jistotu několikrát jasně naznačeno), že si odnesli "jen" několik řezných ran a ve finálovém třetím setkání T1000 defakto zničil T800, vážně zranil Sáru a Johna musel Cameron po většinu akce brutálně schovávat. Od trojky se ty super modely s hrdiny perou hlava nehlava v každé druhé scéně. A pokaždé je ten "ještě lepší" model Terminátora knockoutován čím dál tím banálnějším řešením. Takže buď by měli filmaři přinášel lepší hrozby a dávat hrdinům do rukou lepší zbraně, nebo by měli záporáky držet v takové rovině, aby měli hrdinové šanci uvěřitelným způsobem se bránit. T1000 byl ve dvojce jasně definován jako strop a cokoliv nad něj jednoduše není ideální řešení.
10 0
reagovat
reaguje na: Robur
Hele a hořící terminátor, který z vybuchující helikoptéry skáče na letadlo je co? A v jiném traileru dvě srážející se letadla? I ten T-1000 v druhém dílu dělal to, co s trochou nadsázky dokáže člověk (honička kamion vs motorka, skok s motorkou na helikoptéru), jen prostě na konci přežil výbuch kamionu nebo vtekl do helikoptéry. Byl hodně odhodlaný a během vteřiny měl z rukou nože, ale neskákal po letadlech. Ta akce může vypadat sebelíp, ale když vím, že přinejlepším 60% je čisté CGI, tak to nikdy nebude vypadat tak dobře, jako honička v T2 v kanálech, jeřáb v T3, nebo honička s trezorem v FaF 5.

A ten děj? Já nevím, co kdyby to otočili a zlý Terminátor musel chránit někoho, kdo se Skynetem kolaboruje? Nebo, co kdyby poslali terminátora časem na špatné místo? Co kdyby terminátor musel pomoct s vývojem Skynetu a ne jak v T3, kdy ho T-X "nahrála" do systému jako virus? Musel by třeba izolovat nějakou oblast (nechat vybuchnout mosty, tunely), aby se dokončil vývoj Skynetu? Co třeba získávat z genetického výzkumu tkáně a nechat je růst, aby tak vytvořili organický obal kostry? Možností je hromada. Třeba téma kolaborace se Skynetem ve filmech nikdy nebyla. A přece SkyNet musel s lidmi nějakou dobu "spolupracovat" než si uvědomil sám sebe. Mám pocit, že vždycky tak nějak akorát vyskočil z krabičky a najednou tu byl.
731273
Hele a hořící terminátor, který z vybuchující helikoptéry skáče na letadlo je co? A v jiném traileru dvě srážející se letadla? I ten T-1000 v druhém dílu dělal to, co s trochou nadsázky dokáže člověk (honička kamion vs motorka, skok s motorkou na helikoptéru), jen prostě na konci přežil výbuch kamionu nebo vtekl do helikoptéry. Byl hodně odhodlaný a během vteřiny měl z rukou nože, ale neskákal po letadlech. Ta akce může vypadat sebelíp, ale když vím, že přinejlepším 60% je čisté CGI, tak to nikdy nebude vypadat tak dobře, jako honička v T2 v kanálech, jeřáb v T3, nebo honička s trezorem v FaF 5. A ten děj? Já nevím, co kdyby to otočili a zlý Terminátor musel chránit někoho, kdo se Skynetem kolaboruje? Nebo, co kdyby poslali terminátora časem na špatné místo? Co kdyby terminátor musel pomoct s vývojem Skynetu a ne jak v T3, kdy ho T-X "nahrála" do systému jako virus? Musel by třeba izolovat nějakou oblast (nechat vybuchnout mosty, tunely), aby se dokončil vývoj Skynetu? Co třeba získávat z genetického výzkumu tkáně a nechat je růst, aby tak vytvořili organický obal kostry? Možností je hromada. Třeba téma kolaborace se Skynetem ve filmech nikdy nebyla. A přece SkyNet musel s lidmi nějakou dobu "spolupracovat" než si uvědomil sám sebe. Mám pocit, že vždycky tak nějak akorát vyskočil z krabičky a najednou tu byl.
731242
3 0
reagují: dashiva
reagovat
Já ty výtky naprosto chápu, vidím to tam taky... ten Lunův terminátor nemá absolutně žádnou váhu, stejně jako jakýkoliv pohyb Mackenzie. Měl jsem stejnej problém u prvního Deadpoola (Cival to ostatně zmiňuje v popisku), tohle Miller prostě neumí - vysvětlit hercům, že ačkoliv teď v ruce nedrží kovovou trubku, musí to zahrát tak jako by ji měli. Takhle mám pocit, že někdo hodil na place polystyrenovou maketou a když mu ji v postprodukci nahradí něčím mnohem těžším, začne se iluze okamžitě rozpadat. A pokud je každá akční scéna a choreografie založená na téhle dynamice, nedokážu to přehlídnout. Taky doufám, že to v kině bude vypadat jinak a dovedu se "naladit", ale zatím to prostě drhne.
731272
Já ty výtky naprosto chápu, vidím to tam taky... ten Lunův terminátor nemá absolutně žádnou váhu, stejně jako jakýkoliv pohyb Mackenzie. Měl jsem stejnej problém u prvního Deadpoola (Cival to ostatně zmiňuje v popisku), tohle Miller prostě neumí - vysvětlit hercům, že ačkoliv teď v ruce nedrží kovovou trubku, musí to zahrát tak jako by ji měli. Takhle mám pocit, že někdo hodil na place polystyrenovou maketou a když mu ji v postprodukci nahradí něčím mnohem těžším, začne se iluze okamžitě rozpadat. A pokud je každá akční scéna a choreografie založená na téhle dynamice, nedokážu to přehlídnout. Taky doufám, že to v kině bude vypadat jinak a dovedu se "naladit", ale zatím to prostě drhne.
7 -1
reagovat
reaguje na: Robur
Na mně scéna na dálnici působí podobně jako scéna s jeřábem v traileru T3 nebo scéna s autobusem v traileru T5 nebo např. scéna se stíhačkou v traileru Die Hard 4.0.

Fakt, že trailer pro IMAX (kde budou spíše prezentovat to nejvíc spektakulární, co na skladě mají, než průměrnou akční scénu náhodně vybranou z filmu) vytvořili téměř čistě ze záběrů této scény mně přesvědčuje o tom, že ji tvůrci považuji za to nejlepší, co ve filmu bude.

Snad to bude jinak a chystá se pro nás v kině nějaké překvapení:-) 
731264
Na mně scéna na dálnici působí podobně jako scéna s jeřábem v traileru T3 nebo scéna s autobusem v traileru T5 nebo např. scéna se stíhačkou v traileru Die Hard 4.0. Fakt, že trailer pro IMAX (kde budou spíše prezentovat to nejvíc spektakulární, co na skladě mají, než průměrnou akční scénu náhodně vybranou z filmu) vytvořili téměř čistě ze záběrů této scény mně přesvědčuje o tom, že ji tvůrci považuji za to nejlepší, co ve filmu bude. Snad to bude jinak a chystá se pro nás v kině nějaké překvapení:-) 
731247
1 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Já hodnotím filmy a porovnávám akční scény až po té, co vidím samotný film. Možná je to moc staromódní ;)
731247
Já hodnotím filmy a porovnávám akční scény až po té, co vidím samotný film. Možná je to moc staromódní *;)*
731243
1 -3
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: hroubek
Jasný, to máš pravdu a chápu to. Mě to tolik nevadí a myslím si, že pokud by programovatelný tekutý kov existoval, měl by ještě výrazně větší možnosti, než v těchle filmech. Což by samozřejmě degradovalo jakoukoliv scénu, pokud by lidi snadno umřeli a konec.
731246
Jasný, to máš pravdu a chápu to. Mě to tolik nevadí a myslím si, že pokud by programovatelný tekutý kov existoval, měl by ještě výrazně větší možnosti, než v těchle filmech. Což by samozřejmě degradovalo jakoukoliv scénu, pokud by lidi snadno umřeli a konec.
731245
0 0
reagovat
reaguje na: Robur
Já to špatně napsal. Jasně jde i o fyzičnost triků, ale myslel jsem terminátorů samotných. To jak se dříve pochybovali, jak reagovali atd. Zde prostě skáčou desítky metrů, tekutý kov obtéká jejich kostru, vytvářejí si zbraně podle potřeby. Prostě na první pohled je tam toho tolik počítačového. Zkusím trochu jiné přirovnání abys pochopil jak to myslím, oblek v Iron Manovi 1 a pak v dalších dílech např. v EndGame. 
731245
Já to špatně napsal. Jasně jde i o fyzičnost triků, ale myslel jsem terminátorů samotných. To jak se dříve pochybovali, jak reagovali atd. Zde prostě skáčou desítky metrů, tekutý kov obtéká jejich kostru, vytvářejí si zbraně podle potřeby. Prostě na první pohled je tam toho tolik počítačového. Zkusím trochu jiné přirovnání abys pochopil jak to myslím, oblek v Iron Manovi 1 a pak v dalších dílech např. v EndGame. 
731239
3 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Robur
Vrcholná jako nejlepší, ne jako finální, tj. závěrečná:-)
731243
Vrcholná jako nejlepší, ne jako finální, tj. závěrečná:-)
731240
0 -1
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: rocketking
V traileru žádné megalomanské měřítko není. Boj mezi dvěma auty na silnici a boj v letadle. Všechno relativně komorní a zajímavě natočené.
A jen takový dotaz. Co bys chtěl, aby v terminátorovi dělali terminátoři, když ne lov nebo ochrana hlavních hrdinů? Pásli ovce nebo recitovali ve školách? Jasně, že základní premisa bude podobná, jako ve všech předchozích dílech. Jinak by to nebyl terminátor.
731242
V traileru žádné megalomanské měřítko není. Boj mezi dvěma auty na silnici a boj v letadle. Všechno relativně komorní a zajímavě natočené. A jen takový dotaz. Co bys chtěl, aby v terminátorovi dělali terminátoři, když ne lov nebo ochrana hlavních hrdinů? Pásli ovce nebo recitovali ve školách? Jasně, že základní premisa bude podobná, jako ve všech předchozích dílech. Jinak by to nebyl terminátor.
731203
2 0
reagují: rocketking
reagovat
reaguje na: Polux
Tohle je příchod Sáry a tím pádem se téměř určitě nejedná o vrcholnou akční scénu filmu.
731240
Tohle je příchod Sáry a tím pádem se téměř určitě nejedná o vrcholnou akční scénu filmu.
731212
1 -1
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: hroubek
U jedničky ti rozumím. Ale když porovnám fyzičnost triků s dvojkou, tady je výrazně lepší. Což nic nemění na tom, že dvojka zůstane lepším filmem.
731239
U jedničky ti rozumím. Ale když porovnám fyzičnost triků s dvojkou, tady je výrazně lepší. Což nic nemění na tom, že dvojka zůstane lepším filmem.
731231
0 -3
reagují: hroubek
reagovat
Za mna celkom tragedia pokial berem ako benchmark famoznu jednicku a dvojku. Ked zabudnem, ze existuju tak oka, na 3 hviezdy v pohode. Moze to len prekvapit.
731237
Za mna celkom tragedia pokial berem ako benchmark famoznu jednicku a dvojku. Ked zabudnem, ze existuju tak oka, na 3 hviezdy v pohode. Moze to len prekvapit.
0 0
reagovat
Mě nejvíce vadí, že u Terminátora necítím jistou fyzičnost. Prostě samé triky. Stačí porovnat s jedničkou a dvojkou a víte o čem mluvím.
731231
Mě nejvíce vadí, že u Terminátora necítím jistou fyzičnost. Prostě samé triky. Stačí porovnat s jedničkou a dvojkou a víte o čem mluvím.
5 0
reagují: Robur
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se