Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Trailer 3

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerky
Já ho nenávidím? Vy pořád nechápete co se tu snažím sdělit. Nechápu širší souvislosti? Tady nejde o širší souvislosti. Tady jde o činy. Iron Man udělal dost špatnejch věcí za který si nenesl následky, které by měl nést a hodnekrat se zachoval jako ko*ot. Sice je dělal v dobré víře, ale nevyšli mu a dost lidí trpělo.
Já se právě na něho v Endgame těším. Protože tam podle mě už konečně bude ten člověk za kterýho ho máte teď. Už v Infinity War jsem s ním byl ok (nic blbýho nevyvedl) a vypadáto, že to s ním bude jen lepší. Tak nějak chápu proč s ním Steve neztratil trpělivost, protože Iron Man má rozhodně potenciál, ale potřebujete někoho kdo by ho vedl, což zrovna on nemá rád. 
714076
Já ho nenávidím? Vy pořád nechápete co se tu snažím sdělit. Nechápu širší souvislosti? Tady nejde o širší souvislosti. Tady jde o činy. Iron Man udělal dost špatnejch věcí za který si nenesl následky, které by měl nést a hodnekrat se zachoval jako ko*ot. Sice je dělal v dobré víře, ale nevyšli mu a dost lidí trpělo. Já se právě na něho v Endgame těším. Protože tam podle mě už konečně bude ten člověk za kterýho ho máte teď. Už v Infinity War jsem s ním byl ok (nic blbýho nevyvedl) a vypadáto, že to s ním bude jen lepší. Tak nějak chápu proč s ním Steve neztratil trpělivost, protože Iron Man má rozhodně potenciál, ale potřebujete někoho kdo by ho vedl, což zrovna on nemá rád. 
714071
0 -1
reagují: Tadoch
reagovat
reaguje na: sushi232
Tak on není jenom Hulk s Nortonem, ale u Spider-Man: Homecoming jsou taky záběry z Civil War a Infinity War, ale ze samotnýho filmu není ani jeden. Může jít taky o to, že ty filmy jsou z jiných studií a nemůžou záběry z nich použít na propagaci.

A u Hulka mi to příjde i celkem logický - jeho představitel je Ruffalo a i podoba samotnýho Hulka se dost liší od Nortonova.
714075
Tak on není jenom Hulk s Nortonem, ale u Spider-Man: Homecoming jsou taky záběry z Civil War a Infinity War, ale ze samotnýho filmu není ani jeden. Může jít taky o to, že ty filmy jsou z jiných studií a nemůžou záběry z nich použít na propagaci. A u Hulka mi to příjde i celkem logický - jeho představitel je Ruffalo a i podoba samotnýho Hulka se dost liší od Nortonova.
714048
0 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ja zase neresim nedodelanej oblek. Mluvim o tom ze pad z par set metru v kovove plechovce znamena drceni a lamani kosti a trhani vnitrnich organu.
A Tony je dobrej clovek, jen ne vzdy domysli veci do detailu (jako lide v realu), ale vzdycky se je snazi napravit.
714074
Ja zase neresim nedodelanej oblek. Mluvim o tom ze pad z par set metru v kovove plechovce znamena drceni a lamani kosti a trhani vnitrnich organu. A Tony je dobrej clovek, jen ne vzdy domysli veci do detailu (jako lide v realu), ale vzdycky se je snazi napravit.
714043
2 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Dobře přidávám se k lidem co to vzdávají. Ne proto, že by mi došly argumenty, ale protože tahle debata nemá absolutně smysl. Máš na Tonyho v podstatě pohled jako Tony na Buckyho :D máš svůj pohled podle kterého soudíš a nezajímají tě širší souvislosti než začneš soudit :D takže v tom případě vlastně radši nechoď na Endgame protože bude opěvovat někoho, koho ty nenávidíš a to by ti mohlo kazit celý film :D
714071
Dobře přidávám se k lidem co to vzdávají. Ne proto, že by mi došly argumenty, ale protože tahle debata nemá absolutně smysl. Máš na Tonyho v podstatě pohled jako Tony na Buckyho *:D* máš svůj pohled podle kterého soudíš a nezajímají tě širší souvislosti než začneš soudit *:D* takže v tom případě vlastně radši nechoď na Endgame protože bude opěvovat někoho, koho ty nenávidíš a to by ti mohlo kazit celý film *:D*
714067
3 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Jerky
Takhle emočně nestálých moc lidí není. Jestli je nejvíc člověk někdo, kdo je iracionální a nechává se pohltit emocemi (což většinou nevede k ničemu dobrému), tak to potěš.

Ale máš pravdu, špatný úplně není, jen je kokot prostě. 
714067
Takhle emočně nestálých moc lidí není. Jestli je nejvíc člověk někdo, kdo je iracionální a nechává se pohltit emocemi (což většinou nevede k ničemu dobrému), tak to potěš. Ale máš pravdu, špatný úplně není, jen je kokot prostě. 
714063
1 -3
reagují: Jerky
reagovat
reaguje na: sushi232
Aha, tak sorry za nepochopení :D ale chápu, že ho tam nedávají když ho hraje jiný herec.
Asi tu budu v menšině, ale mně se Incredible Hulk dost líbil :D
714064
Aha, tak sorry za nepochopení *:D* ale chápu, že ho tam nedávají když ho hraje jiný herec. Asi tu budu v menšině, ale mně se Incredible Hulk dost líbil *:D*
714057
1 -1
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Iron man není špatný člověk ... Iron man je "pouze" člověk. Je to nejlidštější postava z celého MCU. Právě proto, že s ním cloumají emoce, ne vždy se chová logicky a racionálně a nedokáže jen tak přejít následky jeho chyb. Není to dokonalost sama jako Kapitán.
714063
Iron man není špatný člověk ... Iron man je "pouze" člověk. Je to nejlidštější postava z celého MCU. Právě proto, že s ním cloumají emoce, ne vždy se chová logicky a racionálně a nedokáže jen tak přejít následky jeho chyb. Není to dokonalost sama jako Kapitán.
714043
4 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
ehm...on tam ale není. Stopáž je z Hellicarrieru z Avengers. Co tam je, je jen název toho filmu ;) 8)
BTW právě jsi mi tak trochu potvrdil, že už se jim začíná dařit, protože už si možná nevzpomínáš na to, jak Nortonův Hulk vypadal. A přitom má celkem dobrou ikonickou scénu (nebo lépe jen střih), když si vyrábí boxery z policejního auta.
714057
ehm...on tam ale není. Stopáž je z Hellicarrieru z Avengers. Co tam je, je jen název toho filmu *;)* *8)* BTW právě jsi mi tak trochu potvrdil, že už se jim začíná dařit, protože už si možná nevzpomínáš na to, jak Nortonův Hulk vypadal. A přitom má celkem dobrou ikonickou scénu (nebo lépe jen střih), když si vyrábí boxery z policejního auta.
714051
2 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: sushi232
Ehm ... on tam ale je.
714051
Ehm ... on tam ale je.
714048
2 -1
reagují: sushi232
reagovat
Líbí se mi, jak se Marvel tváří, že Hulk s Nortonem nikdy nebyl :D:D:D Všimli jste si? Myslím, že to je jediný film z MCU, který v tomhle traileru nedostal ani jeden frame...to je to, co se Vám snaží Feigeho parta právě udělat...už to je dlouho, takže spousta lidí zapomíná, že v prvním roce to byl jeden dobrý film a jeden brutální fail...a od té doby je marketingová masáž plná IM a pokaždé, když přijde řeč na samostatný Hulk film, tak se uhne. Moje teorie je, že všichni zůčastnění mají zákaz se o Incredebil Hulkovi z 2008 jakkoli zmínit, protože Marvel NEVÍ jak s tou látkou naložit a jsou rádi, že se povedlo odvést pozornost a přebrandovat nejhorší MCU film na Thora dvojku.
Oni chtějí, abyste se dokrve hádali kdo je největší borec a zapomínali přitom na jejich filmové faily. Nikdo by neměl zakrývat svou minulost...
714048
Líbí se mi, jak se Marvel tváří, že Hulk s Nortonem nikdy nebyl *:D**:D**:D* Všimli jste si? Myslím, že to je jediný film z MCU, který v tomhle traileru nedostal ani jeden frame...to je to, co se Vám snaží Feigeho parta právě udělat...už to je dlouho, takže spousta lidí zapomíná, že v prvním roce to byl jeden dobrý film a jeden brutální fail...a od té doby je marketingová masáž plná IM a pokaždé, když přijde řeč na samostatný Hulk film, tak se uhne. Moje teorie je, že všichni zůčastnění mají zákaz se o Incredebil Hulkovi z 2008 jakkoli zmínit, protože Marvel NEVÍ jak s tou látkou naložit a jsou rádi, že se povedlo odvést pozornost a přebrandovat nejhorší MCU film na Thora dvojku. Oni chtějí, abyste se dokrve hádali kdo je největší borec a zapomínali přitom na jejich filmové faily. Nikdo by neměl zakrývat svou minulost...
4 0
reagují: jackb, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: FallenMaia
- a Hulk je v tý skále zaseknutej dodnes? :D Proč tam pak nakonci byl, když měl být mrtvej, Thanos ho nechal splynout se skálou.
- já to chápu, ale nesouhlasím s tím, to je rozdíl, a myslím, že to chápe většina lidí, proč to dělají
-no jsou, ale na ránu raketou nemají dostatečnou odolnost, navíc ta Iron manova střela Buckymu upálila železnou ruku, takže s jeho hlavou by asi udělala taky krátkej proces, naštěstí tomu Kapitán zabránil štítem. Iron man. Jedinej kdo ztratil rozum byl Iron Man, Kapitán se jen snažil odrážet útoky a zastavit ho, Bucky zdrhal a bojoval jen když musel. Jedinej Iron man byl mimo.
- vždyť já píšu, že je psychicky slabej člověk, jenže kdyby dostal záchvat úzkosti tak se na nic nezmůže, on právěže byl až moc bystrý:D
714047
- a Hulk je v tý skále zaseknutej dodnes? *:D* Proč tam pak nakonci byl, když měl být mrtvej, Thanos ho nechal splynout se skálou. - já to chápu, ale nesouhlasím s tím, to je rozdíl, a myslím, že to chápe většina lidí, proč to dělají -no jsou, ale na ránu raketou nemají dostatečnou odolnost, navíc ta Iron manova střela Buckymu upálila železnou ruku, takže s jeho hlavou by asi udělala taky krátkej proces, naštěstí tomu Kapitán zabránil štítem. Iron man. Jedinej kdo ztratil rozum byl Iron Man, Kapitán se jen snažil odrážet útoky a zastavit ho, Bucky zdrhal a bojoval jen když musel. Jedinej Iron man byl mimo. - vždyť já píšu, že je psychicky slabej člověk, jenže kdyby dostal záchvat úzkosti tak se na nic nezmůže, on právěže byl až moc bystrý*:D*
714040
0 -2
reagovat
reaguje na: Robur
Měl nedodělanej oblek :D:D:D omg
Ty věci jsem nezačal řešit já, kdyby to bylo real, tak je Bucky mrtvej. A vy furt nechápete, že já neřeším logiku, ale píšu, že Iron Man je špatný člověk :D
714043
Měl nedodělanej oblek *:D**:D**:D* omg Ty věci jsem nezačal řešit já, kdyby to bylo real, tak je Bucky mrtvej. A vy furt nechápete, že já neřeším logiku, ale píšu, že Iron Man je špatný člověk *:D*
714038
0 -2
reagují: Robur, Jerky
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
-Thanos vrátil v čase len Visiona, nie okolie, POZRI SI TO ZNOVA!!
-A to je podľa teba pochopiteľné??? Odrezanie hlavy???? Napríklad teroristom?
-Všetci sú tam nadľudsky silní aj tí čo by byť nemali, POZRI SI TO ZNOVU!!
-Vypálil strelu pretože sa bránil, veď Bucky mu chcel vytrhnúť zdroj energie, obaja aj s Kapitánom sa doňho pustili ako blázni, POZRI SI TO ZNOVA!!!
Všetci traja tam už na konci stratili zdravý rozum, o tom niet pochýb keď sa začali takto márovať, to musíš uznať.
-Ako som napísal, v tom momente proste človek reaguje inak a hlavne človek čo pred nedávnom dostával záchvaty úzkosti a má problémy s psychikou.
-Súhlas so sushi232 už to tu riešime nejak moc :D:D:D:+
Vzdávam sa ;)
714040
-Thanos vrátil v čase len Visiona, nie okolie, POZRI SI TO ZNOVA!! -A to je podľa teba pochopiteľné??? Odrezanie hlavy???? Napríklad teroristom? -Všetci sú tam nadľudsky silní aj tí čo by byť nemali, POZRI SI TO ZNOVU!! -Vypálil strelu pretože sa bránil, veď Bucky mu chcel vytrhnúť zdroj energie, obaja aj s Kapitánom sa doňho pustili ako blázni, POZRI SI TO ZNOVA!!! Všetci traja tam už na konci stratili zdravý rozum, o tom niet pochýb keď sa začali takto márovať, to musíš uznať. -Ako som napísal, v tom momente proste človek reaguje inak a hlavne človek čo pred nedávnom dostával záchvaty úzkosti a má problémy s psychikou. -Súhlas so [b]sushi232[/b] už to tu riešime nejak moc *:D**:D**:D**:+* Vzdávam sa *;)*
714018
2 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Nereagoval jsem na tebe, ale na to "pritrouble sdeleni adresy novinarum". U tebe se mi moc reagovat nechce, protoze nesouhlasim skoro s nicim, co jsi napsal. Tonymu Starkovi vycitas veci, urcene scenaristovi. Resis zabezpeceni domu a ne moment prekvapeni tak brzy po te tiskovce. A spoustu dalsich veci, ktere v superhrdinskych filmech jsou. Vypichnu z toho jen jednu vec, pretizeni plati vzdy, pokud nemas nastroj na jeho kompenzaci. Ten v marvelovkach existuje jen na vesmirnych lodich a proto by byla polovina hrdinu mrtva po ruznych narazech a odhozenich, Tony Stark uz po zasahu tankem v jednicce. Hned jak by se vylezel ze stovky zlomenim po padu do pouste pri uteku v prvnim brneni.
Opravdu chces resit tyhle veci v marvelovkach? A opravdu nechapes, jak i v realu jednaji lide nelogicky v navalu emoci? A proto s tebou nechci diskutovat. Nemam trpelivost jako ostatni tady.
714038
Nereagoval jsem na tebe, ale na to "pritrouble sdeleni adresy novinarum". U tebe se mi moc reagovat nechce, protoze nesouhlasim skoro s nicim, co jsi napsal. Tonymu Starkovi vycitas veci, urcene scenaristovi. Resis zabezpeceni domu a ne moment prekvapeni tak brzy po te tiskovce. A spoustu dalsich veci, ktere v superhrdinskych filmech jsou. Vypichnu z toho jen jednu vec, pretizeni plati vzdy, pokud nemas nastroj na jeho kompenzaci. Ten v marvelovkach existuje jen na vesmirnych lodich a proto by byla polovina hrdinu mrtva po ruznych narazech a odhozenich, Tony Stark uz po zasahu tankem v jednicce. Hned jak by se vylezel ze stovky zlomenim po padu do pouste pri uteku v prvnim brneni. Opravdu chces resit tyhle veci v marvelovkach? A opravdu nechapes, jak i v realu jednaji lide nelogicky v navalu emoci? A proto s tebou nechci diskutovat. Nemam trpelivost jako ostatni tady.
714024
2 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
Teď už na to seru, vše jsem vám vypsal, buď se nad tím zamyslite nebo ne. Každopádně bych vám doporučil další projekci Civil War.
714037
Teď už na to seru, vše jsem vám vypsal, buď se nad tím zamyslite nebo ne. Každopádně bych vám doporučil další projekci Civil War.
0 -3
reagovat
reaguje na: jackb
Ale já tu jen dokazuju, že je ko*ot to je všechno, ne že jeho chování nedává logiku, to právěže celkem dává.
Chápeš, že ten oblek nebyl dodělanej?
Kde mu to tam prosimtě říká? Nikde.
Podívej se na ten film znovu, psal jsem že na něho vystřelil a Kapitán ho zachránil na poslední chvíli a zaměřovače mu blbli a tak pak namířil na ten poklop. S vama to fakt nemá cenu. Až se na to pořádně podíváme můžem diskutovat.

 K tomu poslednímu, nevím koho máš na mysli. Navíc u Iron Mana jde o to, že dělá blbosti, který věci zhoršujou, většinou a pak když něco pokazí snaží se nějak blbě ospravedlnit. Thor taky udělal pár chyb (ledoví obři), ale nakonec svoje chyby uznal a změnil se Iron Man je jak kolovrátek. Klidně mu fanděte, ale to nic nemění na tom, že je psychicky slabej a nedokáže myslet na důsledky svých činů, který mají mnohdy dalekosáhlé důsledky.
714035
Ale já tu jen dokazuju, že je ko*ot to je všechno, ne že jeho chování nedává logiku, to právěže celkem dává. Chápeš, že ten oblek nebyl dodělanej? Kde mu to tam prosimtě říká? Nikde. Podívej se na ten film znovu, psal jsem že na něho vystřelil a Kapitán ho zachránil na poslední chvíli a zaměřovače mu blbli a tak pak namířil na ten poklop. S vama to fakt nemá cenu. Až se na to pořádně podíváme můžem diskutovat.  K tomu poslednímu, nevím koho máš na mysli. Navíc u Iron Mana jde o to, že dělá blbosti, který věci zhoršujou, většinou a pak když něco pokazí snaží se nějak blbě ospravedlnit. Thor taky udělal pár chyb (ledoví obři), ale nakonec svoje chyby uznal a změnil se Iron Man je jak kolovrátek. Klidně mu fanděte, ale to nic nemění na tom, že je psychicky slabej a nedokáže myslet na důsledky svých činů, který mají mnohdy dalekosáhlé důsledky.
714028
0 -3
reagovat
Budeme-li parafrázovat Deadpoola, jsou ty bílé kombinézy dost špatně zvolené, protože bude vidět, že hlavní hrdinové krvácí. Konkrétně očekávám kapičku krve u Kapitána, předpokládám, že o moc víc rating a producenti nedovolí.
714034
Budeme-li parafrázovat Deadpoola, jsou ty bílé kombinézy dost špatně zvolené, protože bude vidět, že hlavní hrdinové krvácí. Konkrétně očekávám kapičku krve u Kapitána, předpokládám, že o moc víc rating a producenti nedovolí.
1 0
reagovat
Teda, závidim vám, že máte čas řešit takovýhle pitchoviny... 
714033
Teda, závidim vám, že máte čas řešit takovýhle pitchoviny... 
2 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ano, často dělá blbosti, což tomu právě dodává lidský rozměr. Přes veškerou svoji dokonalost a intelekt udělá nějakou kravinu jen proto,že ho někdo strašně na*ere.
Když si vezmeš Shuri z Panthera, která je dětinsky-teen-roztomile naivní a zároveň dokáže to, co Tony dělal několik let, za 10 minut, ale hlavně líp, dřív a víc...tak té nevěřím ani pozdrav a ani kolo bych si o ní neopřel (nejspíš proto, že bych jen mrknul a najednou by kolem něj lítaly hologramy a umělo by to střílet lasery a vznášet se, "protože vibranium")...takhle vypadá přeplácaná vize génia pro simple-people a v tý svý dokonalosti mi přijde ta postava paradoxně rasistická. Jakoby si z černochů dělali srandu, že jsou tak blbí, že ani nepoznají jak se vlastně chová génius...až se jí dostane do spárů War Machine, tak ho můžou rovnou přejmenovat na Nuke nebo dokonce Genocide...
Nezapomínejme, že Tonyho motto je "Svoje démony si vytváříme sami" a on o tom sám má vědět nejvíc. Ta Shuri má motto "Protože vibranium"
714029
Ano, často dělá blbosti, což tomu právě dodává lidský rozměr. Přes veškerou svoji dokonalost a intelekt udělá nějakou kravinu jen proto,že ho někdo strašně na*ere. Když si vezmeš Shuri z Panthera, která je dětinsky-teen-roztomile naivní a zároveň dokáže to, co Tony dělal několik let, za 10 minut, ale hlavně líp, dřív a víc...tak té nevěřím ani pozdrav a ani kolo bych si o ní neopřel (nejspíš proto, že bych jen mrknul a najednou by kolem něj lítaly hologramy a umělo by to střílet lasery a vznášet se, "protože vibranium")...takhle vypadá přeplácaná vize génia pro simple-people a v tý svý dokonalosti mi přijde ta postava paradoxně rasistická. Jakoby si z černochů dělali srandu, že jsou tak blbí, že ani nepoznají jak se vlastně chová génius...až se jí dostane do spárů War Machine, tak ho můžou rovnou přejmenovat na Nuke nebo dokonce Genocide... Nezapomínejme, že Tonyho motto je "Svoje démony si vytváříme sami" a on o tom sám má vědět nejvíc. Ta Shuri má motto "Protože vibranium"
714023
2 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Jenže on na něj připravenej byl -byl celou dobu v Iron Manovským obleku. A hlavně Killian tam poslal Mayau, aby v tom baráku nikdo nebyl (včetně Starka) a on ten barák mohl zničit jako odvetu za provokaci.

Doslova tam Capovi říka "Ultron, moje chyba". A díky tomu, že mu nefungovalo zaměřování, tak nevím na 100%, že chtěl zabít Bucky a nechtěl doopravdy jenom uzavřet ten chod.

V IM2 většinu filmu umíral, tam mu bylo všechno jedno. Oblek mu Rhodey vzal když byl opilej. V IM3 selhal kvůli emocím

Tvůj problém je, že se na to nechceš koukat jeho pohledem nebo se ho alespoň snažit pochopit. Prostě ho nesnášíš a tak se každou jeho chybou snažíš sám sebe utvrdit, že má pravdu a nedokážeš pochopit že lidi mají emoce. Evidentně by se každej měl chovat jako stroj. A co ostatní postavy, kdy jejich blbým rozhodnutím umírali lidé nebo příslušníci jiných ras? U nich je to v pohodě?
714028
Jenže on na něj připravenej byl -byl celou dobu v Iron Manovským obleku. A hlavně Killian tam poslal Mayau, aby v tom baráku nikdo nebyl (včetně Starka) a on ten barák mohl zničit jako odvetu za provokaci. Doslova tam Capovi říka "Ultron, moje chyba". A díky tomu, že mu nefungovalo zaměřování, tak nevím na 100%, že chtěl zabít Bucky a nechtěl doopravdy jenom uzavřet ten chod. V IM2 většinu filmu umíral, tam mu bylo všechno jedno. Oblek mu Rhodey vzal když byl opilej. V IM3 selhal kvůli emocím Tvůj problém je, že se na to nechceš koukat jeho pohledem nebo se ho alespoň snažit pochopit. Prostě ho nesnášíš a tak se každou jeho chybou snažíš sám sebe utvrdit, že má pravdu a nedokážeš pochopit že lidi mají emoce. Evidentně by se každej měl chovat jako stroj. A co ostatní postavy, kdy jejich blbým rozhodnutím umírali lidé nebo příslušníci jiných ras? U nich je to v pohodě?
714020
3 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se