Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Trailer 3

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: OzyTheKing
Jediné ospravedlnitelné chování v Civil War bylo toho záporáka, proto je to taky nejlepší příběh ze všech Marvelovek, ostatní dva jsou arogantní blbové kteří už dávno měli dostat přes hubu, jen Tonymu to došlo trochu dřív :))
A Bucky je jen dron, jen prostředek jak říkáš, nástroj, takže chtít zneškodnit prostředek k zabíjení je přece logické :)

Btw nemyslím si že rozebírat kdo je lepší u podobných filmů je "řešení hoven", resp jistě trochu je, ale ne tak docela - at one point jsme si tím prošli všichni, někteří se kdysi dávno hádali kdo je lepší ze Strážců Vesmíru, tak teď jsou to zas Marvelovky, Transformers a nebo Rychle a zběsile. Však přesně na toto jsou tyhle dětské akční týmovky dělané.
713968
Jediné ospravedlnitelné chování v Civil War bylo toho záporáka, proto je to taky nejlepší příběh ze všech Marvelovek, ostatní dva jsou arogantní blbové kteří už dávno měli dostat přes hubu, jen Tonymu to došlo trochu dřív *:))* A Bucky je jen dron, jen prostředek jak říkáš, nástroj, takže chtít zneškodnit prostředek k zabíjení je přece logické *:)* Btw nemyslím si že rozebírat kdo je lepší u podobných filmů je "řešení hoven", resp jistě trochu je, ale ne tak docela - at one point jsme si tím prošli všichni, někteří se kdysi dávno hádali kdo je lepší ze Strážců Vesmíru, tak teď jsou to zas Marvelovky, Transformers a nebo Rychle a zběsile. Však přesně na toto jsou tyhle dětské akční týmovky dělané.
713959
1 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
To že niekto š.... mrtvoly alebo keď niekto niekomu odreže hlavu je pochopiteľné? Ja to nechápem, ja skôr chápem chovanie Iron mana ale nie toto.
A ty čítaj poriadne hovoril som že vyzeral AKO KEBY si to vychutnával a nie že si to užíval. Tak si nedomýšľaj.
Hitler pozabíjal židov, a prečo potom odsúdili na smrť skoro všetkých nacistov, lebo to robil všetko Hitler sám??? 
To že po ňom vypálil raketu? Veď je to superhrdina, nadľudsky silný, rýchli, prakticky nezničiteľný, medzi nimi je to ako keby mu jednu prij.... prosímťa, tam vo Wakande sa mordujú s beštiami z vesmíru a nič sa im nestane tak čo. Troška to ber s nadhľadom ty vole a neprežívaj to tak. Vidno že ti Iron man leží v žalúdku ale berieš to príliš vážne.
To že ho chcel zabiť je jedna vec ale určite ak by Bucky ležal zakrvavený na zemi podobne ako ten Kapitán tak tú poslednú ranu by nedal, to som si istý. Musíš sa na to pozerať trošku z väčšej perspektívy.
A to že je len prostriedok k tomu sa radšej ani nebudem vyjadrovať, aj vojaci sú len prostriedok a zomierajú vo veľkom a koľkí ani nesúhlasili s tým čo museli urobiť ale museli počúvať rozkazy.

Ale OK, aby tu bol kľud a už som nemusel nič písať pretože ľudí to tu evidentne nezaujíma tak ti dám za pravdu, Iron man konal príliš zbrklo a chyba bola aj na jednej strane a aj na druhej. Aj Bucky, aj Tony a aj ten Kapitán sa mali zachovať inak a predišlo by sa konfliktu ;):+
713967
To že niekto š.... mrtvoly alebo keď niekto niekomu odreže hlavu je pochopiteľné? Ja to nechápem, ja skôr chápem chovanie Iron mana ale nie toto. A ty čítaj poriadne hovoril som že vyzeral AKO KEBY si to vychutnával a nie že si to užíval. Tak si nedomýšľaj. Hitler pozabíjal židov, a prečo potom odsúdili na smrť skoro všetkých nacistov, lebo to robil všetko Hitler sám???  To že po ňom vypálil raketu? Veď je to superhrdina, nadľudsky silný, rýchli, prakticky nezničiteľný, medzi nimi je to ako keby mu jednu prij.... prosímťa, tam vo Wakande sa mordujú s beštiami z vesmíru a nič sa im nestane tak čo. Troška to ber s nadhľadom ty vole a neprežívaj to tak. Vidno že ti Iron man leží v žalúdku ale berieš to príliš vážne. To že ho chcel zabiť je jedna vec ale určite ak by Bucky ležal zakrvavený na zemi podobne ako ten Kapitán tak tú poslednú ranu by nedal, to som si istý. Musíš sa na to pozerať trošku z väčšej perspektívy. A to že je len prostriedok k tomu sa radšej ani nebudem vyjadrovať, aj vojaci sú len prostriedok a zomierajú vo veľkom a koľkí ani nesúhlasili s tým čo museli urobiť ale museli počúvať rozkazy. Ale OK, aby tu bol kľud a už som nemusel nič písať pretože ľudí to tu evidentne nezaujíma tak ti dám za pravdu, Iron man konal príliš zbrklo a chyba bola aj na jednej strane a aj na druhej. Aj Bucky, aj Tony a aj ten Kapitán sa mali zachovať inak a predišlo by sa konfliktu *;)**:+*
713959
3 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
:D:D:D:D
713964
*:D**:D**:D**:D*
713943
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tony ho ale chtěl zabít, vždyť po něm vypálil raketu :D podívej se na to znovu. Vrah jeho rodičů byla Hydra, stejně jako vrah milionů Židů za 2. světové byl Hitler.
Kdes prosimtě byl na tom, že si to užíval? S tebou nemá cenu diskutovat, ty píšeš pořád to stejné a ještě si vymyslíš věci, které tam nebyli. 
Iron Man všechno věděl, nic už vysvětlit nepotřeboval, chtěl ho prostě zabít. Ale ono v reálu by to tak asi nebylo, prostě scenáristi chtěli fight, ale stalo se.
A já napsal aji, že je pochopitelný, když někdo šu*á mrtvoly, takže ty si nerozuměl mně. Každý chování na světě lze pochopit, ale ne ospravedlnit v rámci naší morálky. 
Stark je z*rd. Tvůj problém je, že se na Buckyho díváš jako na vraha, jenže on je jen prostředek a proč bych chtěl zabíjet prostředek?
713959
Tony ho ale chtěl zabít, vždyť po něm vypálil raketu *:D* podívej se na to znovu. Vrah jeho rodičů byla Hydra, stejně jako vrah milionů Židů za 2. světové byl Hitler. Kdes prosimtě byl na tom, že si to užíval? S tebou nemá cenu diskutovat, ty píšeš pořád to stejné a ještě si vymyslíš věci, které tam nebyli.  Iron Man všechno věděl, nic už vysvětlit nepotřeboval, chtěl ho prostě zabít. Ale ono v reálu by to tak asi nebylo, prostě scenáristi chtěli fight, ale stalo se. A já napsal aji, že je pochopitelný, když někdo šu*á mrtvoly, takže ty si nerozuměl mně. Každý chování na světě lze pochopit, ale ne ospravedlnit v rámci naší morálky.  Stark je z*rd. Tvůj problém je, že se na Buckyho díváš jako na vraha, jenže on je jen prostředek a proč bych chtěl zabíjet prostředek?
713949
0 -5
reagují: HAL, FallenMaia
reagovat
No, akční měly být už předchozí trailery, takže tohle jim logicky dává na prdel, i když jsou to všechno scény ze starých filmů.

Ale tak do kina půjdu. Tak týden po premiéře, až opadne největší bordel. 
713958
No, akční měly být už předchozí trailery, takže tohle jim logicky dává na prdel, i když jsou to všechno scény ze starých filmů. Ale tak do kina půjdu. Tak týden po premiéře, až opadne největší bordel. 
0 0
reagovat
a já si to už nepustím :D8):+ už jen 7 dní :o
713956
a já si to už nepustím *:D**8)**:+* už jen 7 dní *:o*
0 0
reagovat

*****

Ještě teď mi běhá mráz po zádech. Neuvěřitelný, co se Marvelu povedlo. 
713954
Ještě teď mi běhá mráz po zádech. Neuvěřitelný, co se Marvelu povedlo. 
*****
1 -1
reagovat

5*

Ten trailer je strašnej nátěr. Ale strašnej.
A ten poslední záběr chci už konečně v HD jako wallpaper

Neřešte hovna.
713952
Ten trailer je strašnej nátěr. Ale strašnej. A ten poslední záběr chci už konečně v HD jako wallpaper Neřešte hovna.
5*
4 -1
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
OK lenže ty sa na o pozeráš stále tak že ho chcel Tony zabiť, myslíš že ak by mu uštedril pár úderov (a že si ich zaslúžil) Bucky by padol na zem v bezvedomí, nebránil by sa a po chvíľke by Kapitán zasiahol a Tonyho odtiahol a vysvetlil mu čo a jak, myslíš že by ho zabil? Rovnako ako napríklad vo Winter Soldierovi na konci keď Kapitán odmietol bojovať a Bucky mu dával jednu ranu za druhou a a a až potom sa zastavil, pretože videl že sa nebráni, rovnako sa mal zachovať Bucky a nie utekať a dokonca s Tonym bojovať. Tony bol proste nasraný v tom momente mu chcel ublížiť a ako som povedal a ako si aj sám potvrdil, jeho reakcia je absolútne pochopiteľná. Každý jeden človek na svete by mal chuť ublížiť alebo zabiť vraha rodičov alebo detí keď v tom momente kedy zistí pravdu stojí ten vrah vedľa neho, niekto možno viac niekto menej, Tony zo svojim egom a povahou určite.

A ja viem že mal Bucky masku ale už len z tých jeho pohybov ako pomaly to robil ako keby si to vychutnával, a nakoniec sa ešte pozrel do kamery to je zrejmé. Nehovoril som celkom o tom ako sa tváril v tvári.

Každý normálni človek to pochopí ale až po nejakom čase keď si dá všetko v hlave do poriadku a poriadne sa nad tým zamyslí, nie v tom momente keď to zistí. Ja by som to tiež pochopil, ja som mierumilovný človek schopný odpustiť všetko, ale ja sa na to teraz snažím pozerať očami Tonyho.
713949
OK lenže ty sa na o pozeráš stále tak že ho chcel Tony zabiť, myslíš že ak by mu uštedril pár úderov (a že si ich zaslúžil) Bucky by padol na zem v bezvedomí, nebránil by sa a po chvíľke by Kapitán zasiahol a Tonyho odtiahol a vysvetlil mu čo a jak, myslíš že by ho zabil? Rovnako ako napríklad vo Winter Soldierovi na konci keď Kapitán odmietol bojovať a Bucky mu dával jednu ranu za druhou a a a až potom sa zastavil, pretože videl že sa nebráni, rovnako sa mal zachovať Bucky a nie utekať a dokonca s Tonym bojovať. Tony bol proste nasraný v tom momente mu chcel ublížiť a ako som povedal a ako si aj sám potvrdil, jeho reakcia je absolútne pochopiteľná. Každý jeden človek na svete by mal chuť ublížiť alebo zabiť vraha rodičov alebo detí keď v tom momente kedy zistí pravdu stojí ten vrah vedľa neho, niekto možno viac niekto menej, Tony zo svojim egom a povahou určite. A ja viem že mal Bucky masku ale už len z tých jeho pohybov ako pomaly to robil ako keby si to vychutnával, a nakoniec sa ešte pozrel do kamery to je zrejmé. Nehovoril som celkom o tom ako sa tváril v tvári. Každý normálni človek to pochopí ale až po nejakom čase keď si dá všetko v hlave do poriadku a poriadne sa nad tým zamyslí, nie v tom momente keď to zistí. Ja by som to tiež pochopil, ja som mierumilovný človek schopný odpustiť všetko, ale ja sa na to teraz snažím pozerať očami Tonyho.
713945
2 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ale já tady neobhajuju Buckyho, píšu, že zabít ho je zhovadilost. Mmch Bucky měl masku, žádný výraz teda vidět nenohl. A uvědom si, že stejně jako ten řidič auta, on za to nemohl, spíš za to mohl ještě méně než ten řidič, protože kdyby ten řidič měl lepší reflexy, mohl se vyhnout :D (to ovšem není jeho vina). 
Já bych se zeptal co to ku*va je a nechal si to vysvětlit (jenže Iron Man to věděl), což v podstatě udělal i Iron Man až na to, vysvětlení, hned se do nich pustil a když mu Kapitán řekl, že za to nemohl, což Iron Man věděl, protože jeho samotného Bucky málem zabil při útěku z vězení a věděl, že šel i po Kapitánovi, tak řekl, že je mu to jedno.
Je to prostě hovado.
To, že se Bucky neomluvil je jeho vada, to tu neřeším. Navíc za to stejně nemohl a každej normální člověk to pochopí, jestli ty ne, tak hodně štěstí.
713945
Ale já tady neobhajuju Buckyho, píšu, že zabít ho je zhovadilost. Mmch Bucky měl masku, žádný výraz teda vidět nenohl. A uvědom si, že stejně jako ten řidič auta, on za to nemohl, spíš za to mohl ještě méně než ten řidič, protože kdyby ten řidič měl lepší reflexy, mohl se vyhnout *:D* (to ovšem není jeho vina).  Já bych se zeptal co to ku*va je a nechal si to vysvětlit (jenže Iron Man to věděl), což v podstatě udělal i Iron Man až na to, vysvětlení, hned se do nich pustil a když mu Kapitán řekl, že za to nemohl, což Iron Man věděl, protože jeho samotného Bucky málem zabil při útěku z vězení a věděl, že šel i po Kapitánovi, tak řekl, že je mu to jedno. Je to prostě hovado. To, že se Bucky neomluvil je jeho vada, to tu neřeším. Navíc za to stejně nemohl a každej normální člověk to pochopí, jestli ty ne, tak hodně štěstí.
713944
1 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Prosímťa nevyťahuj mi tu autonehodu a ktovie čo ešte, to je úplne iná situácia, ako som vravel, Tony na tom videu presne videl ako sa pritom Bucky tváril a čo robil, ako jednou ranou sundal otca a matku jednou rukou udusil, toto ideš porovnávať s autonehodou za ktorú šofér nemohol, ja nemám slov.
Ak by som spravil to čo Bucky tak by som sa rozhodne kajal, veď si všetky tie svoje ohavné činy pamätá a dokonca nemá ani toľko chochmesu v sebe aby Tonyho poprosil o odpustenie, vieš čo jebme na to, nemá to cenu. By som chcel vidieť teba ako by si sa tváril keby ti ukážem video na ktorom sa toto deje tvojim blízkym a vrah stojí vedľa teba ako keby sa nič nestalo. Teraz máš kopu rečí.
713944
Prosímťa nevyťahuj mi tu autonehodu a ktovie čo ešte, to je úplne iná situácia, ako som vravel, Tony na tom videu presne videl ako sa pritom Bucky tváril a čo robil, ako jednou ranou sundal otca a matku jednou rukou udusil, toto ideš porovnávať s autonehodou za ktorú šofér nemohol, ja nemám slov. Ak by som spravil to čo Bucky tak by som sa rozhodne kajal, veď si všetky tie svoje ohavné činy pamätá a dokonca nemá ani toľko chochmesu v sebe aby Tonyho poprosil o odpustenie, vieš čo jebme na to, nemá to cenu. By som chcel vidieť teba ako by si sa tváril keby ti ukážem video na ktorom sa toto deje tvojim blízkym a vrah stojí vedľa teba ako keby sa nič nestalo. Teraz máš kopu rečí.
713942
5 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: pepo
Až nějaký děcko v budoucnu postaví vraždícího robota inspirovanýho Ultronem a řekne, že chtělo bejt jako Iron Man, tak ti to připomenu :D
713943
Až nějaký děcko v budoucnu postaví vraždícího robota inspirovanýho Ultronem a řekne, že chtělo bejt jako Iron Man, tak ti to připomenu *:D*
713939
1 -4
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Když někoho zabiješ a někdo tě k tomu zhypnotizoval, tak je vinný ten kdo tě zhypnotizoval (pokud nebyl zhypnotizovaný aby tě zhypnotizoval :D), tak by to řešil i zákon. Ale jestli seš magor co by se mstil na nevinným a sám se klidně nechal zabít za to, že si někoho zabil ve stavu kdy si nemohl zodpovídat za své činy pod vlivem něčího vlivu (vsadím se, že v reálu by si k tomu určitě přistupoval jinak), tak fakt si s někým popovídej, ale vím, že tohle jen děláš abys chránil svůj idol, takže ok :D
Tony byl v tranzu asi těžko, když normálně reagoval. Podívej se na to znovu.
Když ti někdo při autonehodě za kterou řidič nemohl zabije rodiče, taky ho nechceš zabít (pokud máš všech pět pohromadě), protože chápeš, že to byla nešťastná náhoda a vlastně můžeš spíš vinit rodiče, že vlezli pod kola, ale to se k téhle situaci nehodí, hodí se jen ta část s řidičem, která k tomuhle krásně sedí. 
Jsou lidi, kteří by tak reagovali a možná si mezi nimi i ty, možná i já (kdo ví?), ale to nic nemění na tom, že je to zhovadilost.
713942
Když někoho zabiješ a někdo tě k tomu zhypnotizoval, tak je vinný ten kdo tě zhypnotizoval (pokud nebyl zhypnotizovaný aby tě zhypnotizoval *:D*), tak by to řešil i zákon. Ale jestli seš magor co by se mstil na nevinným a sám se klidně nechal zabít za to, že si někoho zabil ve stavu kdy si nemohl zodpovídat za své činy pod vlivem něčího vlivu (vsadím se, že v reálu by si k tomu určitě přistupoval jinak), tak fakt si s někým popovídej, ale vím, že tohle jen děláš abys chránil svůj idol, takže ok *:D* Tony byl v tranzu asi těžko, když normálně reagoval. Podívej se na to znovu. Když ti někdo při autonehodě za kterou řidič nemohl zabije rodiče, taky ho nechceš zabít (pokud máš všech pět pohromadě), protože chápeš, že to byla nešťastná náhoda a vlastně můžeš spíš vinit rodiče, že vlezli pod kola, ale to se k téhle situaci nehodí, hodí se jen ta část s řidičem, která k tomuhle krásně sedí.  Jsou lidi, kteří by tak reagovali a možná si mezi nimi i ty, možná i já (kdo ví?), ale to nic nemění na tom, že je to zhovadilost.
713940
0 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ano cítil by som že je to nespravodlivé ale prosil by som na kolenách o odpustenie a nie aby som s tým človekom ešte bojoval, zložil by som zbrane kľakol si a čakal či sa nado mnou zľutuje, a ak by sa nezľutoval tak bohužiaľ pre mňa. Zabil som? Zabil. Ty sa preber ty vole, ak niekoho zabiješ si vinný a hotovo.
Vieš čo je to šok? V tom momente ti je jedno čo si o tom kto myslí, rovnako ako bol v tranze Bucky keď zabíjal nevinných, rovnako bol v tranze Tony, čo tu do ... riešiš?
713940
Ano cítil by som že je to nespravodlivé ale prosil by som na kolenách o odpustenie a nie aby som s tým človekom ešte bojoval, zložil by som zbrane kľakol si a čakal či sa nado mnou zľutuje, a ak by sa nezľutoval tak bohužiaľ pre mňa. Zabil som? Zabil. Ty sa preber ty vole, ak niekoho zabiješ si vinný a hotovo. Vieš čo je to šok? V tom momente ti je jedno čo si o tom kto myslí, rovnako ako bol v tranze Bucky keď zabíjal nevinných, rovnako bol v tranze Tony, čo tu do ... riešiš?
713937
4 -1
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ctrl c ctrlv moj posledny prispevok:D
713939
Ctrl c ctrlv moj posledny prispevok*:D*
713938
1 -1
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: pepo
A to je ten problém, oni se na to dívají děti a ty filmy jim dávají špatné hodnoty :D:D:D Takhle si děti budou myslet, že když postaví vraždícího robota, tak z toho pro ně neplynou žádné důsledky:D:D:D 
713938
A to je ten problém, oni se na to dívají děti a ty filmy jim dávají špatné hodnoty *:D**:D**:D* Takhle si děti budou myslet, že když postaví vraždícího robota, tak z toho pro ně neplynou žádné důsledky*:D**:D**:D* 
713936
3 -4
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Já bych se naštval na toho kdo ho poslal. Přijde mi stupidní pomstít se na někom kdo za to nemůže. A nic drze mu nepovidal, jenom mu nelhal. A on za svoje jednání nemohl, to Stark věděl. 
Takže kdyby za tebou teď večer přišli, zhypnotizovali tě a donutili zabít něčí rodiče a jejich syn by tě pak chtěl zabít, necítil by ses jako že je to vůči tobě nespravedlivý?
A ano je to ospravedlnitelné, když za to ten člověk nemůže, to je snad logický. O tom šoku jsem psal níže. Jistě s tím člověkem nezačneš hned kamarádit, ale nebudeš ho přece vraždit, když víš, že za to nemohl. Jestli s tím chováním souhlasíš, tak se prosimtě probuď. 
713937
Já bych se naštval na toho kdo ho poslal. Přijde mi stupidní pomstít se na někom kdo za to nemůže. A nic drze mu nepovidal, jenom mu nelhal. A on za svoje jednání nemohl, to Stark věděl.  Takže kdyby za tebou teď večer přišli, zhypnotizovali tě a donutili zabít něčí rodiče a jejich syn by tě pak chtěl zabít, necítil by ses jako že je to vůči tobě nespravedlivý? A ano je to ospravedlnitelné, když za to ten člověk nemůže, to je snad logický. O tom šoku jsem psal níže. Jistě s tím člověkem nezačneš hned kamarádit, ale nebudeš ho přece vraždit, když víš, že za to nemohl. Jestli s tím chováním souhlasíš, tak se prosimtě probuď. 
713935
1 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
Nejako tie filmy pre deti moc riesite. Serte na to a tesme sa do kina (nemyslel som, ze to niekedy pri marvelovke poviem):D
713936
Nejako tie filmy pre deti moc riesite. Serte na to a tesme sa do kina (nemyslel som, ze to niekedy pri marvelovke poviem)*:D*
6 -2
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ospravedlniteľné nie? A podľa teba je ospravedlniteľné keď niekto chladnokrvne zabije človeka? Aj keď bol vlastne v nejakom tranze?
To je ako keby teraz niekto nadrogovaný alebo nafetovaný, nie svojou vinou čiže niekto ho nafetoval, prišiel a zabil ti rodičov, v tom svojom opojení. To je ospravedlniteľné? Jasné že nie.
No aspoň teda z Tonyho pohľadu nie, ale že absolútne, vieš aký to musí byť šok? Vieš čo všetko sa mu muselo odohrávať v hlave? Aký hnev, nenávisť, smútok, pomsta, všetky možné emócie, ty si to nedokážeš asi predstaviť keďže si nič podobné nezažil. Nie, jeho správanie je absolútne pochopiteľné aj ospravedlniteľné.
A práve to keď sa ho opýtal že či si ich pamätá a on ešte na drzovku povie že áno? Veď už len to muselo Tonymu hneď udrieť na mozog pretože ľudia keď sú v tranze väčšinou si nepamätajú čo urobili a on povie že si pamätá všetko a tvári sa pritom ako nedotknuteľná čávo, tak asi až tak mimo zmyslov nebol nie? Ak by ho tam Bucky začal prosiť že on to nerobil vedome, aby mu odpustil alebo by zvesil ruky a nebránil sa možno by ho nakoniec Stark ani nezabil a zľutoval by sa, ale takto? Nie. Som na Tonyho strane.
713935
Ospravedlniteľné nie? A podľa teba je ospravedlniteľné keď niekto chladnokrvne zabije človeka? Aj keď bol vlastne v nejakom tranze? To je ako keby teraz niekto nadrogovaný alebo nafetovaný, nie svojou vinou čiže niekto ho nafetoval, prišiel a zabil ti rodičov, v tom svojom opojení. To je ospravedlniteľné? Jasné že nie. No aspoň teda z Tonyho pohľadu nie, ale že absolútne, vieš aký to musí byť šok? Vieš čo všetko sa mu muselo odohrávať v hlave? Aký hnev, nenávisť, smútok, pomsta, všetky možné emócie, ty si to nedokážeš asi predstaviť keďže si nič podobné nezažil. Nie, jeho správanie je absolútne pochopiteľné aj ospravedlniteľné. A práve to keď sa ho opýtal že či si ich pamätá a on ešte na drzovku povie že áno? Veď už len to muselo Tonymu hneď udrieť na mozog pretože ľudia keď sú v tranze väčšinou si nepamätajú čo urobili a on povie že si pamätá všetko a tvári sa pritom ako nedotknuteľná čávo, tak asi až tak mimo zmyslov nebol nie? Ak by ho tam Bucky začal prosiť že on to nerobil vedome, aby mu odpustil alebo by zvesil ruky a nebránil sa možno by ho nakoniec Stark ani nezabil a zľutoval by sa, ale takto? Nie. Som na Tonyho strane.
713934
3 -2
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Iron Man se ho ještě zeptal jestli si na ně pamatuje :D  Když mu Kapitán řekl, že byl pod jejich vlivem, tak mu Tony řekl, že je mu to jedno.
Pochopitelné to je (je to prostě zm*d) stejně jako je pochopitelné proč někdo znásilnil mrtvolu (vzrušovalo ho to), ale ospravedlnitelné ne. 
713934
Iron Man se ho ještě zeptal jestli si na ně pamatuje *:D*  Když mu Kapitán řekl, že byl pod jejich vlivem, tak mu Tony řekl, že je mu to jedno. Pochopitelné to je (je to prostě zm*d) stejně jako je pochopitelné proč někdo znásilnil mrtvolu (vzrušovalo ho to), ale ospravedlnitelné ne. 
713930
1 -4
reagují: FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se