Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Godzilla II Král monster: Pětiminutový trailer

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
Ale jistě, že tam ten rozdíl je. A že ho dokonce vidím. Ale bavíme se o žánru jako celku. Je jedno, jestli jsou tam místo Godzilly roboti, co se mění v auta. Dokonce je jedno, že jedno je laděné jako dobrodružný rodinný film (Juráč), druhý jako katastrofické melodrama (Godzilla), nebo jako čistokrevný akčňák s výbuchy (Transformers).
Ale opět, zkus se na to podívat z větší perspektivy - ty filmy jsou postavené na tom, že nějaká vnější nová/mimo/nadzemská síla je v konfrontaci se silou lidskou. Je to téma natolik zřetelné a spojuje to všechny vyjmenované filmy natolik, že je naopak "ignoranské" to přehlížet. Pokud dooda nebaví zrovna tohle (jakože očividně nebaví) a zbytek ho nedokáže oslovit natolik, aby to začal přehlížet, pak má myslím plné právo napsat, že je to pořád na jedno brdo.
Mimochodem, opravdu to je ekvivalent toho, když napíše, že ho to nebaví. Protože pokud tě něco nebaví, za a) je předpoklad, že něco z dané oblasti už si viděl/slyšel/četl/prostě zkusil a za b) že tě to unavilo/znechutilo/nudilo/připadalo pořád o jednom a tom samém natolik, že to vidět znova nepotřebuješ.
712590
Ale jistě, že tam ten rozdíl je. A že ho dokonce vidím. Ale bavíme se o žánru jako celku. Je jedno, jestli jsou tam místo Godzilly roboti, co se mění v auta. Dokonce je jedno, že jedno je laděné jako dobrodružný rodinný film (Juráč), druhý jako katastrofické melodrama (Godzilla), nebo jako čistokrevný akčňák s výbuchy (Transformers). Ale opět, zkus se na to podívat z větší perspektivy - ty filmy jsou postavené na tom, že nějaká vnější nová/mimo/nadzemská síla je v konfrontaci se silou lidskou. Je to téma natolik zřetelné a spojuje to všechny vyjmenované filmy natolik, že je naopak "ignoranské" to přehlížet. Pokud dooda nebaví zrovna tohle (jakože očividně nebaví) a zbytek ho nedokáže oslovit natolik, aby to začal přehlížet, pak má myslím plné právo napsat, že je to pořád na jedno brdo. Mimochodem, opravdu to je ekvivalent toho, když napíše, že ho to nebaví. Protože pokud tě něco nebaví, za a) je předpoklad, že něco z dané oblasti už si viděl/slyšel/četl/prostě zkusil a za b) že tě to unavilo/znechutilo/nudilo/[b]připadalo pořád o jednom a tom samém[/b] natolik, že to vidět znova nepotřebuješ.
712588
1 -4
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ale je rozdiel povedať že ťa niečo nebaví a tvrdiť že je to všetko to isté.
Každý z tých filmov je iný a každý má niečo svoje čo tie ostatné filmy nemajú. Alebo mi chceš povedať že to vážne nevidíš rozdiel medzi Jurským Svetom a Transformers? To napíše len úplný ignorant.
Mňa tiež napríklad nejak extra nebavia kriminálky ale povedať že to nebudem pozerať lebo je to stále o tom istom a že som to vlastne už videl lebo som videl iné kriminálky mi je jednoducho proti srsti.
712588
Ale je rozdiel povedať že ťa niečo nebaví a tvrdiť že je to všetko to isté. Každý z tých filmov je iný a každý má niečo svoje čo tie ostatné filmy nemajú. Alebo mi chceš povedať že to vážne nevidíš rozdiel medzi Jurským Svetom a Transformers? To napíše len úplný ignorant. Mňa tiež napríklad nejak extra nebavia kriminálky ale povedať že to nebudem pozerať lebo je to stále o tom istom a že som to vlastne už videl lebo som videl iné kriminálky mi je jednoducho proti srsti.
712584
7 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Já třeba fakt nevím, o jakých recyklátech je v tomto případě řeč. Za posledních 20 let vznikly přesně 2 !!! filmy (když beru v potaz jen Hollywood) - Pacific Rim a Godzilla. 
712586
Já třeba fakt nevím, o jakých recyklátech je v tomto případě řeč. Za posledních 20 let vznikly přesně 2 !!! filmy (když beru v potaz jen Hollywood) - Pacific Rim a Godzilla. 
2 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ale tak dood nepíše prakticky nic jiného, než co si napsal v posledním odstavci, žejo. Jistě, ten lehoučce povýšenecký tón si odpustit mohl, ale tak každý máme něco. Dokud se nedostaneme na půdu Fontány, nijak mi to žíly netrhá. 8)
A ruku na srdce - ani tohle nebude vyjímka z té řady monstr filmů. Bude to velké, s mazlema zábavné a zbytek protivně imbecilní. Půjdu na to? Určitě. Těším se na to? Jasně. Ale to, co si napsal je blbost. To, že se někdo nějakým žánrem přesytí neznamená, že by ho přestaly bavit jiné, taktéž přesycené alternativy a argumentace, že se už netočí nic jiného, než recykláty, je jen známka toho, že si nepochopil hlavní myšlenku dooda (s kterou vlastně i souhlasím, byť se na to těším :)).
712584
Ale tak dood nepíše prakticky nic jiného, než co si napsal v posledním odstavci, žejo. Jistě, ten lehoučce povýšenecký tón si odpustit mohl, ale tak každý máme něco. Dokud se nedostaneme na půdu Fontány, nijak mi to žíly netrhá. *8)* A ruku na srdce - ani tohle nebude vyjímka z té řady monstr filmů. Bude to velké, s mazlema zábavné a zbytek protivně imbecilní. Půjdu na to? Určitě. Těším se na to? Jasně. Ale to, co si napsal je blbost. To, že se někdo nějakým žánrem přesytí neznamená, že by ho přestaly bavit jiné, taktéž přesycené alternativy a argumentace, že se už netočí nic jiného, než recykláty, je jen známka toho, že si nepochopil hlavní myšlenku dooda (s kterou vlastně i souhlasím, byť se na to těším *:)*).
712582
3 -4
reagují: do_Od, FallenMaia
reagovat
reaguje na: do_Od
Akože beriem že každý má rád niečo iné a každého niečo iné baví, ale ten tvoj výrok "Fakt nevím, proč bych měl jít na film, který jsem viděl už tolikrát předtím jinde" je teda tá najväčšia somarina akú som tu na MZ zatiaľ počul :))
A duplovane keď ten niekto kto toto napísal, tu ešte začne porovnávať Jurské Svety, Transformerov a Godzilly a tvrdí že je to vlastne všetko to isté. To je ako keby si napísal, už v živote nepôjdem na žiadny komiks lebo je to vlastne furt to isté, alebo už žiadne Star Wars je to stále to isté a vlastne ono sa to dá použiť na všetky typy filmov, už žiadny apokalyptický film, je to to isté, žiadny historický, žiadne krimi, žiadny zombie horor, žiadny duchársky horor, žiadne postapo. Sú to len žvásty.
To si tam radšej mohol napísať, nebaví ma to, nie je to nič pre mňa a hotovo, vybavené, ale tvrdiť tu toto, to už sa vlastne nemusia točiť ani žiadne filmy, veď všetko sme už videli :D:D:D
712582
Akože beriem že každý má rád niečo iné a každého niečo iné baví, ale ten tvoj výrok [i]"[/i][i]Fakt nevím, proč bych měl jít na film, který jsem viděl už tolikrát předtím jinde"[/i] je teda tá najväčšia somarina akú som tu na MZ zatiaľ počul *:))* A duplovane keď ten niekto kto toto napísal, tu ešte začne porovnávať Jurské Svety, Transformerov a Godzilly a tvrdí že je to vlastne všetko to isté. To je ako keby si napísal, už v živote nepôjdem na žiadny komiks lebo je to vlastne furt to isté, alebo už žiadne Star Wars je to stále to isté a vlastne ono sa to dá použiť na všetky typy filmov, už žiadny apokalyptický film, je to to isté, žiadny historický, žiadne krimi, žiadny zombie horor, žiadny duchársky horor, žiadne postapo. Sú to len žvásty. To si tam radšej mohol napísať, nebaví ma to, nie je to nič pre mňa a hotovo, vybavené, ale tvrdiť tu toto, to už sa vlastne nemusia točiť ani žiadne filmy, veď všetko sme už videli *:D**:D**:D*
712573
12 -2
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: do_Od

"Eggsy, the world is going to shit."

Třeba Spiderman Homecomig, že?
712580
Třeba Spiderman Homecomig, že?
"Eggsy, the world is going to shit."
712573
1 0
reagovat
A ten Pavarotti tomu přidává ještě další stupeň epičnosti 8):+
712576
A ten Pavarotti tomu přidává ještě další stupeň epičnosti *8)**:+*
3 -1
reagovat
popiči to je kurevsky epický :D:D:D:D:D

by mě zajímalo co pak dávali za hlavní film, protože pak bych už o ničem dalším nepřemýšlel :D:D:D:D:D
712575
popiči to je kurevsky epický *:D**:D**:D**:D**:D* by mě zajímalo co pak dávali za hlavní film, protože pak bych už o ničem dalším nepřemýšlel *:D**:D**:D**:D**:D*
5 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Pacific Rim 1, 2, Transformers 1-5, Godzilla, Kong: Skull Island (obojí mimochodem stejná série a obojí hrozně špatný), Rampage, Jurský svět 1-2, and so on...

Hele klidně si z toho stříkejte do kalhot, já se budu bavit zase na jinejch filmech ;) v pohodě.
712573
Pacific Rim 1, 2, Transformers 1-5, Godzilla, Kong: Skull Island (obojí mimochodem stejná série a obojí hrozně špatný), Rampage, Jurský svět 1-2, and so on... Hele klidně si z toho stříkejte do kalhot, já se budu bavit zase na jinejch filmech *;)* v pohodě.
712566
3 -13
reagovat
reaguje na: drive
Hele nekoukals na jiny video? Zrovna trojhlavyho draka tam par momentu vidim :D
712571
Hele nekoukals na jiny video? Zrovna trojhlavyho draka tam par momentu vidim *:D*
712551
0 -1
reagovat
NE A NE A NE. Musím vydržet a nechat si to všechno až do kina! :D:+
712570
NE A NE A NE. Musím vydržet a nechat si to všechno až do kina! *:D**:+*
3 0
reagovat
Splnený detský sen 
712567
Splnený detský sen 
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tolikrát jinde? Kde?!
712566
Tolikrát jinde? Kde?!
712543
5 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Spazz
Já mám Sucker Punch docela rad :D tesim se
712564
Já mám Sucker Punch docela rad *:D* tesim se
712560
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Souhlasim s do_Odem a imo ten film proste nemuze fungovat. I kdyby to bylo nakrasne natocene kvalitne, po 20 minutach uderi Sucker Punch syndrom. Cinske digibordel eposy s takovymhle meritkem pracujou uz delsi dobu a jsou to vpodstate bez vyjimky nekoukatelne zalezitosti. Tady je rozdil jen v tom, ze mame kvalitnejsi efekty, zajimavejsi monstra a porad aspon castecne hollywood-style pristup. V jadru to je ale cinsky film a ja ve sve aroganci nemam vubec zadne pochybnosti, ze z toho v kine vyleze nekoukatelna sragora, presne jak se stalo u Konga. 

Rad bych se mylil a kdyby nahodou recenze presvedcily, tak si samozrejme nasypu popel na hlavu a pobezim do kina.

Nadseni z techhle traileru sice castecne chapu, par momentu tam proste je... Nicmene kdyby dostal Nesun Dorma do rukou nekdo jako pepo, behal by vam mraz po zadech i kdyby na to nastrihal Refnova zirajiciho a chodiciho Goslinga.
712560
Souhlasim s do_Odem a imo ten film proste nemuze fungovat. I kdyby to bylo nakrasne natocene kvalitne, po 20 minutach uderi Sucker Punch syndrom. Cinske digibordel eposy s takovymhle meritkem pracujou uz delsi dobu a jsou to vpodstate bez vyjimky nekoukatelne zalezitosti. Tady je rozdil jen v tom, ze mame kvalitnejsi efekty, zajimavejsi monstra a porad aspon castecne hollywood-style pristup. V jadru to je ale cinsky film a ja ve sve aroganci nemam vubec zadne pochybnosti, ze z toho v kine vyleze nekoukatelna sragora, presne jak se stalo u Konga.  Rad bych se mylil a kdyby nahodou recenze presvedcily, tak si samozrejme nasypu popel na hlavu a pobezim do kina. Nadseni z techhle traileru sice castecne chapu, par momentu tam proste je... Nicmene kdyby dostal Nesun Dorma do rukou nekdo jako pepo, behal by vam mraz po zadech i kdyby na to nastrihal Refnova zirajiciho a chodiciho Goslinga.
712543
7 -12
reagují: Bobby6killer
reagovat
Silne naznaky uz v traileroch. Ale 5ky dostavali prechadzajuci sa, postavajuci, prizerajuci sa a dumajuci kostymaci. Confused.
712559
Silne naznaky uz v traileroch. Ale 5ky dostavali prechadzajuci sa, postavajuci, prizerajuci sa a dumajuci kostymaci. Confused.
2 0
reagovat
Uz len trojhlavy drak tam chybal a opera ako podmaz...
712551
Uz len trojhlavy drak tam chybal a opera ako podmaz...
2 -1
reagují: trener83
reagovat
Takto obrovské merítko nie ej vidieť každý deň...
712550
Takto obrovské merítko nie ej vidieť každý deň...
4 0
reagovat
Ze by konecne po tech slibech: Pacific rim, King Kong, Godzilla prvni (a to se mi libila) epicky brutalni boj dvousetmetrovych hovad?:+
712549
Ze by konecne po tech slibech: Pacific rim, King Kong, Godzilla prvni (a to se mi libila) epicky brutalni boj dvousetmetrovych hovad?*:+*
0 -1
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Si mi připomněl jeden hodně starej díl Nikdo není dokonalý, kterej mi utkvěl v hlavě. Se tam ptají nějakýho bezzubýho místního alkoholika v horní dolní na náměstí..."Jak se jmenují rodiče Ježíše Krista? " A on na to "Ježíšimarijájosefe...tak to fakt nevím..." :D
712547
Si mi připomněl jeden hodně starej díl Nikdo není dokonalý, kterej mi utkvěl v hlavě. Se tam ptají nějakýho bezzubýho místního alkoholika v horní dolní na náměstí..."Jak se jmenují rodiče Ježíše Krista? " A on na to "Ježíšimarijájosefe...tak to fakt nevím..." *:D*
712521
8 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se