Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Trailer 2

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Pokud se Cap obětuje tak doufám že řekne: I can do this all day:D:+:+
710588
Pokud se Cap obětuje tak doufám že řekne: I can do this all day*:D**:+**:+*
4 -4
reagovat
reaguje na: pepo
Kéž by, Capa a Thora bych totiž hrozně oplakal :D
710587
Kéž by, Capa a Thora bych totiž hrozně oplakal *:D*
710523
1 -3
reagovat
Sjíždím to už druhej den v relativně pravidelnejch intervalech a furt mi to způsobuje husinu. 
Ale naprosto chápu, že to někomu nesedne. Já jsem prostě geek a tohle je splněnej sen.
710573
Sjíždím to už druhej den v relativně pravidelnejch intervalech a furt mi to způsobuje husinu.  Ale naprosto chápu, že to někomu nesedne. Já jsem prostě geek a tohle je splněnej sen.
14 -6
reagovat
Překvapivě hodně slabé, ale nevadí mi to, jsem rád, že toho ukázali minimum. :)
710550
Překvapivě hodně slabé, ale nevadí mi to, jsem rád, že toho ukázali minimum. *:)*
3 -4
reagovat
Já jsem byl navnaděný už dávno před prvním teaserem a i když tenhle trailer ani zdaleka nemá na ten na IW, vůbec mi to nevadí. Nezapomínejte ale i na fakt že už pro IW záměrně měnili některé záběry, aby nevykecali moc. Takže to, že je v záběru Nebula i Tony na základně Avengers ještě nemusí nic znamenat.
Jinak podle mě padne jak Tony, tak kapitán. Thor po porážce Thanose zmizí s Infinity gauntlet, aby se nedostala do špatných rukou. Pak se jen někdy v budoucích filmech zmíní, že je Thor mrtvý, když mu jí sebral Adam.
710549
Já jsem byl navnaděný už dávno před prvním teaserem a i když tenhle trailer ani zdaleka nemá na ten na IW, vůbec mi to nevadí. Nezapomínejte ale i na fakt že už pro IW záměrně měnili některé záběry, aby nevykecali moc. Takže to, že je v záběru Nebula i Tony na základně Avengers ještě nemusí nic znamenat. Jinak podle mě padne jak Tony, tak kapitán. Thor po porážce Thanose zmizí s Infinity gauntlet, aby se nedostala do špatných rukou. Pak se jen někdy v budoucích filmech zmíní, že je Thor mrtvý, když mu jí sebral Adam.
0 -4
reagovat

Ano i Ne

Mám mírné rozpaky... první část traileru, kde slyšíme mluvit Tonyho, Capa a další... propojene se scénami s dřívějšími díly, které jsou všechny hozene do černobílé + rudé a do toho nakomponovat sem tma novější záběr má svou sílu...vyvolává to jemné zimomriavky...cítil sem jak mi chloupky po těle se postavily do pozoru a funguej to tak i jak to vidím asi po 5té...

Ale ta druhá část, kde se pouze přihazují nové scény s těmi co jsme už viděli a přesto víme, že vidíme jen úvodních cca 20 minut filmu. Nevím proč...ale stále to tam tak úplně není... to co dokázala prvá půlka, tak nám teď tady chybí :)

Já doufám že v kině to bude totální bomba... už mě nebaví další a další marvelacké originy, které jsou podle stejné šablony. Cítil sem zklamání snad ze všech posledních 4-5 marvel filmů (neli více) s vyjímkou posledních Avengers, kde konečně vyhrál záporák a hrdinové mohli jít do kolen.

Komiksy nikdy nebyly jen o tom, jak vyhravaji kladasve, mnohdy byly hrdinové zlomeni, zmrzaceni a dalo jim to impuls k tomu se znovu postavit na nohy a v dalším díle se vrátit silnější za různých okolností - Thor a Odins power aj.

To ve filmech prakticky chybělo a přiznám se že v Black Pantherovy sem doslova celý film fandil záporakovy, proč? Měl uvěřitelné důvody proč dělá co dělá, člověk mu musel jistým způsobem fandit...za to BP mě celý film iritoval s tím svým veselým ušklebkem, který jsem mu ani nedokázal věřit...Ach kde jsou časy prvního černošského superhdrdiny Blade... Nikdy nezapomenu na první díl a scéna na diskotéce a ty jeho veselé uškelbky :D :D :D
710548
Mám mírné rozpaky... první část traileru, kde slyšíme mluvit Tonyho, Capa a další... propojene se scénami s dřívějšími díly, které jsou všechny hozene do černobílé + rudé a do toho nakomponovat sem tma novější záběr má svou sílu...vyvolává to jemné zimomriavky...cítil sem jak mi chloupky po těle se postavily do pozoru a funguej to tak i jak to vidím asi po 5té... Ale ta druhá část, kde se pouze přihazují nové scény s těmi co jsme už viděli a přesto víme, že vidíme jen úvodních cca 20 minut filmu. Nevím proč...ale stále to tam tak úplně není... to co dokázala prvá půlka, tak nám teď tady chybí :) Já doufám že v kině to bude totální bomba... už mě nebaví další a další marvelacké originy, které jsou podle stejné šablony. Cítil sem zklamání snad ze všech posledních 4-5 marvel filmů (neli více) s vyjímkou posledních Avengers, kde konečně vyhrál záporák a hrdinové mohli jít do kolen. Komiksy nikdy nebyly jen o tom, jak vyhravaji kladasve, mnohdy byly hrdinové zlomeni, zmrzaceni a dalo jim to impuls k tomu se znovu postavit na nohy a v dalším díle se vrátit silnější za různých okolností - Thor a Odins power aj. To ve filmech prakticky chybělo a přiznám se že v Black Pantherovy sem doslova celý film fandil záporakovy, proč? Měl uvěřitelné důvody proč dělá co dělá, člověk mu musel jistým způsobem fandit...za to BP mě celý film iritoval s tím svým veselým ušklebkem, který jsem mu ani nedokázal věřit...Ach kde jsou časy prvního černošského superhdrdiny Blade... Nikdy nezapomenu na první díl a scéna na diskotéce a ty jeho veselé uškelbky :D :D :D
Ano i Ne
7 0
reagovat
Jeremy Renner s tim účesem mi trochu připomněl Edu z Mostu. 
710534
Jeremy Renner s tim účesem mi trochu připomněl Edu z Mostu. 
12 0
reagovat
Trailer je sice hlavně o nostalgii ale to zase tolik nevadí. Beztak přijde minimálně jeden finálový kde bude nějaký pořádný sestřih epické akce, protože jinak budu skutečně zklamaný. 
Co se týká toho jestli někdo umře osobně jsem předem připravený na to, že Thanos třeba v půlce filmu při nepodařeném útoku zabije Tonyho a zbytek party zase prohraje a pak se ve finále hrdinně obětuje Steve Rogers a Thanose nakonec dorazí Captain Marvel a tím defakto převezme roli vůdkyně Avengers. Možná se pletu, ale nějak jí tu pomyslnou štafetu předat musejí. Otázka je jak naloží z Thorem. ;)
710532
Trailer je sice hlavně o nostalgii ale to zase tolik nevadí. Beztak přijde minimálně jeden finálový kde bude nějaký pořádný sestřih epické akce, protože jinak budu skutečně zklamaný.  Co se týká toho jestli někdo umře osobně jsem předem připravený na to, že Thanos třeba v půlce filmu při nepodařeném útoku zabije Tonyho a zbytek party zase prohraje a pak se ve finále hrdinně obětuje Steve Rogers a Thanose nakonec dorazí Captain Marvel a tím defakto převezme roli vůdkyně Avengers. Možná se pletu, ale nějak jí tu pomyslnou štafetu předat musejí. Otázka je jak naloží z Thorem. *;)*
1 -3
reagovat
Jo Tony by do toho šel stylově (pokolikáté už ?).:+
Na rovinu při té bitce s Thanosem ve chvíli kdy do něj vrazil ten nano-cosi, jsem řekl něco jako ,,ty vole" a zkroutil se na sedadle. Kam se na tohle hrabe ,,4D". Doufám v podobné emoce, jsem ochoten se nechat mučit:).
710529
Jo Tony by do toho šel stylově (pokolikáté už ?).*:+* Na rovinu při té bitce s Thanosem ve chvíli kdy do něj vrazil ten nano-cosi, jsem řekl něco jako ,,ty vole" a zkroutil se na sedadle. Kam se na tohle hrabe ,,4D". Doufám v podobné emoce, jsem ochoten se nechat mučit*:)*.
3 -2
reagovat
Ani som to nezdieľal na FB, lebo som si povedal, že tam budem zdieľať iba veci, ktoré ma fakt zaujmú. 
710527
Ani som to nezdieľal na FB, lebo som si povedal, že tam budem zdieľať iba veci, ktoré ma fakt zaujmú. 
9 -15
reagují: krt
reagovat
Kurvafix, mám zimomriavky ešte aj na ... veď viete :-) Proste len neviem vyjadriť slovami, ako sa veľmi na tento film teším.
710526
Kurvafix, mám zimomriavky ešte aj na ... veď viete :-) Proste len neviem vyjadriť slovami, ako sa veľmi na tento film teším.
2 -4
reagovat
reaguje na: pepo
Hele je to Marvel, ale Downeymu ta smlouva prostě končí, a vydojili ho v předchozích filmech hodně, tak čekám že ho budou chtít vyždímat ještě one last time na nějaký jakože emocionální vrchol. Ať můžou fandové říkat jaké to bylo tragické drama a vrchol série.
Na odpočinek pošlou Rhodese, Don Cheadle byl už posledně viditelně dost starý, a jednou už něco jako umírací scénu měl. A mentor bude z Capa. Pokud se tady nějak hrdinsky neobětuje, to by mu taky odpovídalo.

Z finále Infinity War je evidentní, že Thanose přežila převážně právě ta stará garda, která si teď v Endgame bude moct užít svou labutí píseň, zatímco ti co se rozpadli na prach budou oživení, a potáhnou Marvel-verse dál, potom co se stařešinové takto epicky odklidí do ústraní / umřou.

Ale oživí Lokiho, na konci, jakože troling :D
710525
Hele je to Marvel, ale Downeymu ta smlouva prostě končí, a vydojili ho v předchozích filmech hodně, tak čekám že ho budou chtít vyždímat ještě one last time na nějaký jakože emocionální vrchol. Ať můžou fandové říkat jaké to bylo tragické drama a vrchol série. Na odpočinek pošlou Rhodese, Don Cheadle byl už posledně viditelně dost starý, a jednou už něco jako umírací scénu měl. A mentor bude z Capa. Pokud se tady nějak hrdinsky neobětuje, to by mu taky odpovídalo. Z finále Infinity War je evidentní, že Thanose přežila převážně právě ta stará garda, která si teď v Endgame bude moct užít svou labutí píseň, zatímco ti co se rozpadli na prach budou oživení, a potáhnou Marvel-verse dál, potom co se stařešinové takto epicky odklidí do ústraní / umřou. Ale oživí Lokiho, na konci, jakože troling *:D*
710523
11 -1
reagovat
Na smrt Tonyho nejsem připravená, nechci ho vidět umírat, tajně doufám, že půjde na odpočinek / stane se mentorem, pořídí si s Pepper to mimčo a bude hepáč.
Obvykle spoilery moc nemusím, ale myslím, že tady budu čekat, až se po premiéře vyrojí.
710524
Na smrt Tonyho nejsem připravená, nechci ho vidět umírat, tajně doufám, že půjde na odpočinek / stane se mentorem, pořídí si s Pepper to mimčo a bude hepáč. Obvykle spoilery moc nemusím, ale myslím, že tady budu čekat, až se po premiéře vyrojí.
2 -4
reagovat
Nemyslim, ze niekoho z hlavnej sestice zabiju. Myslim, ze ich poslu niekam na dochodok, ale neverim, ze budu mat gule niekoho nadobro odpravit. Je to marvel, preboha
710523
Nemyslim, ze niekoho z hlavnej sestice zabiju. Myslim, ze ich poslu niekam na dochodok, ale neverim, ze budu mat gule niekoho nadobro odpravit. Je to marvel, preboha
7 -1
reagují: WinterSoldier, HAL
reagovat
Furt se bojím, že IW byl prostě vrchol a Endgame to nemůže překonat a ani vyrovnat...Ale moc držím palce a popravdě se těším jak malej rainmaker :D
710522
Furt se bojím, že IW byl prostě vrchol a Endgame to nemůže překonat a ani vyrovnat...Ale moc držím palce a popravdě se těším jak malej rainmaker *:D*
2 -2
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Hlavně jestli se budou pořádně vyžívat v patetických exnutích staré gardy hrdinů, tak se z toho poserem. Až umře Iron Man, no to bude ždímačka, je třeba duševně se připravit předem :D
710518
Hlavně jestli se budou pořádně vyžívat v patetických exnutích staré gardy hrdinů, tak se z toho poserem. Až umře Iron Man, no to bude ždímačka, je třeba duševně se připravit předem *:D*
710516
5 -4
reagovat
Ty patetický kecy, dlouhý dvě hodiny, budou k nepřežití. Už z traileru mám dost. Vypadá to, že bratry semlela tíha okamžiku.
710516
Ty patetický kecy, dlouhý dvě hodiny, budou k nepřežití. Už z traileru mám dost. Vypadá to, že bratry semlela tíha okamžiku.
10 -14
reagují: HAL
reagovat

Zklamani

Trailer misto toho aby nas presvedcil o tom jaka to bude epicka jizda nas nuti k nostalgii. 
710515
Trailer misto toho aby nas presvedcil o tom jaka to bude epicka jizda nas nuti k nostalgii. 
Zklamani
5 -6
reagovat
Ty vlasy "na šampóna z fotbalu" u všech to fakt ale hodně sráží dolů.:-:D
710512
Ty vlasy "na šampóna z fotbalu" u všech to fakt ale hodně sráží dolů.*:-**:D*
8 -5
reagovat
pohádka, která si hraje na osudovost pokračuje dál:D. Ala přehlídka opět nových obleků...o ničem jiným to už ani není. Obleky a potitulkové scény.
710508
pohádka, která si hraje na osudovost pokračuje dál*:D*. Ala přehlídka opět nových obleků...o ničem jiným to už ani není. Obleky a potitulkové scény.
12 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se