Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tady Havel, slyšíte mě?: Teaser

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
reaguje na: jedendvatri
Ale nejlepší je tato stránka :

link

Tomu taky určitě neuvěříš.
710676
Ale nejlepší je tato stránka : https://www.pravdaozrude.cz/?page_id=19014 Tomu taky určitě neuvěříš.
710028
0 -1
reagovat
reaguje na: jedendvatri
Havel byl alkoholik 7 cenové skupiny. Pan prezident Zeman je proti němu abstinent.

Mrkni na tohle a pak napiš jaký je to blábol a snůška výmyslů, abych se mohl dosyta zasmát.

link
710674
Havel byl alkoholik 7 cenové skupiny. Pan prezident Zeman je proti němu abstinent. Mrkni na tohle a pak napiš jaký je to blábol a snůška výmyslů, abych se mohl dosyta zasmát. http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=85544
710028
0 -1
reagovat

Hezký trailer

Podle mě zajímavě pojatý a místy i vtipný... 8)
Jestli nám někdo závidí Zemana, tak já jsem Indiana Jones :D
710051
Podle mě zajímavě pojatý a místy i vtipný... *8)* Jestli nám někdo závidí Zemana, tak já jsem Indiana Jones *:D*
Hezký trailer
0 -4
reagovat
______________________________________________

zbytek diskuze najdete na Novinky.cz :)
710030
______________________________________________ zbytek diskuze najdete na Novinky.cz :)
16 -3
reagovat
reaguje na: HavelDebil
Máš pravdu, takový jako ty opravdu nechápu. :D
710029
Máš pravdu, takový jako ty opravdu nechápu. *:D*
710027
3 -3
reagovat
reaguje na: HavelDebil
"Každej se dneska obouvá do Zemana kvůli každé kravině, ale okolní země nám ho závidí. "
Prepáč, mám Vašu krásnu krajinu rád. Kedysi sme totižto boli jej súčasťou a dobre si tie časy pamätám.  Aj mnoho konkrétnych Čechov obdivujem za to, čo v živote dosiahli. Ale podsúvať tu že na Slovensku Vám závidíme Zemana ? Ten vulgárny alkoholik s problémami pohybového aparátu nie je (dúfam) reprezentatívna vzorka pravého Čecha a žiadny človek s funkčným mozgom u nás na Slovensku Vám ho nezávidí. A to teraz bez ohľadu na jeho politické názory, len z ohľadom na spôsob vystupovania a komunikácie ktoré nie sú rozhodne hodné hlavy štátu (arogancia, vulgarizmy, ironizovanie a zľahčovanie vážnych problémov a primitívne robenie si posmechu z akýchkoľvek politických oponentov). 
710028
"Každej se dneska obouvá do Zemana kvůli každé kravině, ale okolní země nám ho závidí. " Prepáč, mám Vašu krásnu krajinu rád. Kedysi sme totižto boli jej súčasťou a dobre si tie časy pamätám.  Aj mnoho konkrétnych Čechov obdivujem za to, čo v živote dosiahli. Ale podsúvať tu že na Slovensku Vám závidíme Zemana ? Ten vulgárny alkoholik s problémami pohybového aparátu nie je (dúfam) reprezentatívna vzorka pravého Čecha a žiadny človek s funkčným mozgom u nás na Slovensku Vám ho nezávidí. A to teraz bez ohľadu na jeho politické názory, len z ohľadom na spôsob vystupovania a komunikácie ktoré nie sú rozhodne hodné hlavy štátu (arogancia, vulgarizmy, ironizovanie a zľahčovanie vážnych problémov a primitívne robenie si posmechu z akýchkoľvek politických oponentov). 
710025
4 -3
reagují: HavelDebil, HavelDebil
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass

Nechápeš

Zrušil všechny normy s odůvodněním, že by jsme nebyli v Evropě konkurenceschopní.
Dostal prostě na stůl flašku a rozkaz podepsat. Jinak se to vysvětlit nedá, protože za komančů byly normy daleko přísnější než na celým západě. A jestli chceš psát sračky o tom, že za komančů se tam taky maso nedávalo, tak budeš jen a jen lhář, protože za komančů byla masa habaděj, stát byl soběstačnej a ještě jsme vyváželi maso ven. Například hovězího jsme měli jednu dobu tolik, že převyšovalo brutálně poptávku a kdo si šel koupit vepřový, tak si musel koupit za pár kaček i hovězí a ano, je to pravda obojí : MUSEL a ZA PÁR KAČEK.
710027
Zrušil všechny normy s odůvodněním, že by jsme nebyli v Evropě konkurenceschopní. Dostal prostě na stůl flašku a rozkaz podepsat. Jinak se to vysvětlit nedá, protože za komančů byly normy daleko přísnější než na celým západě. A jestli chceš psát sračky o tom, že za komančů se tam taky maso nedávalo, tak budeš jen a jen lhář, protože za komančů byla masa habaděj, stát byl soběstačnej a ještě jsme vyváželi maso ven. Například hovězího jsme měli jednu dobu tolik, že převyšovalo brutálně poptávku a kdo si šel koupit vepřový, tak si musel koupit za pár kaček i hovězí a ano, je to pravda obojí : MUSEL a ZA PÁR KAČEK.
Nechápeš
710026
2 -4
reagují: Hairy_Ass
reagovat
reaguje na: HavelDebil
Vyčítat mu, že v párcích není maso?  Tak nekupuj ty z továren našeho současného premiéra! 8):D:D
A pokud ti z nějakého důvodu vadí ekonomické dopady polistopadového období, tak to výčitej spíš vrcholným představitelům tehdejší exekutivni a zákonodárné moci, pánům Klausovi se Zemanem... 
710026
Vyčítat mu, že v párcích není maso?  Tak nekupuj ty z továren našeho současného premiéra! *8)**:D**:D* A pokud ti z nějakého důvodu vadí ekonomické dopady polistopadového období, tak to výčitej spíš vrcholným představitelům tehdejší exekutivni a zákonodárné moci, pánům Klausovi se Zemanem... 
710018
4 -1
reagují: HavelDebil
reagovat
reaguje na: BranMakMorn

Slušně to nejde

Slušně to nejde napsat, protože to prostě není slušné.
Každej se dneska obouvá do Zemana kvůli každé kravině, ale okolní země nám ho závidí. Nebojí se pojmenovat zlo a ukázat na něj. Havel lezl každýmu do zádele a poslouchal na slovo ty svoje pohunky okolo. Už jen tu lež co vyřvával v prvopočátku, že nechce být prezidentem, že nás budou strašit dluhy a bezdomovci, že to není pravda apod., všechno co řekl, že nebude se stalo a brutálně. A nebo jeho slavná amnestie ? Propustil vrahy a násilníky, kteří prokazatelně znásilňovali a vraždili. Taky se mu to má odpustit ? Za to se samozřejmě smaží v pekle, ale krev na rukou mu zůstala, podobně jako Horáčkovi, to je taky supermamrd.
710025
Slušně to nejde napsat, protože to prostě není slušné. Každej se dneska obouvá do Zemana kvůli každé kravině, ale okolní země nám ho závidí. Nebojí se pojmenovat zlo a ukázat na něj. Havel lezl každýmu do zádele a poslouchal na slovo ty svoje pohunky okolo. Už jen tu lež co vyřvával v prvopočátku, že nechce být prezidentem, že nás budou strašit dluhy a bezdomovci, že to není pravda apod., všechno co řekl, že nebude se stalo a brutálně. A nebo jeho slavná amnestie ? Propustil vrahy a násilníky, kteří prokazatelně znásilňovali a vraždili. Taky se mu to má odpustit ? Za to se samozřejmě smaží v pekle, ale krev na rukou mu zůstala, podobně jako Horáčkovi, to je taky supermamrd.
Slušně to nejde
710024
2 -6
reagují: jedendvatri
reagovat
reaguje na: Cival

Hm

Nenapsal to zrovna slušně ale v zásadě s HavelDebil souhlasím, bohužel
710024
Nenapsal to zrovna slušně ale v zásadě s HavelDebil souhlasím, bohužel
Hm
710020
5 -6
reagují: HavelDebil
reagovat
reaguje na: Cival

Odpověď

Ty jsi ten co tady jakoby píše o prezidentech beze jména, že se chovají jako ruští trollové a nabubřelí idioti. Já se nebojím todle individuum pojmenovat a ukázat na něj. Ono stačí projít pár stránek na netu a hned obyčejný člověk zjistí co byl Havel za "člověka", on to vlastně "člověk" nebyl, byl a je to hlavně vlastizrádce, už jeho fotr hajloval.
710023
Ty jsi ten co tady jakoby píše o prezidentech beze jména, že se chovají jako ruští trollové a nabubřelí idioti. Já se nebojím todle individuum pojmenovat a ukázat na něj. Ono stačí projít pár stránek na netu a hned obyčejný člověk zjistí co byl Havel za "člověka", on to vlastně "člověk" nebyl, byl a je to hlavně vlastizrádce, už jeho fotr hajloval.
Odpověď
710020
4 -6
reagovat
reaguje na: Cival
Smažeme až ostatní (anonymní) zoufalce, co tě budou následovat... :)
710021
Smažeme až ostatní (anonymní) zoufalce, co tě budou následovat... :)
710020
3 -4
reagovat
reaguje na: HavelDebil
My tě mazat nebudeme, jen tě vystavíme, aby všichni viděli, jakej seš lofas :)
710020
My tě mazat nebudeme, jen tě vystavíme, aby všichni viděli, jakej seš lofas :)
710018
6 -4
reagovat

Cival je pražská kavárna

Zatím přetaženou stopáž a pak i už několikátou mramorizaci velikána našich dějin, jenž žil do posledního dechu a nechoval se na rozdíl od jiných jako nabubřelý idiot nebo ruský troll.

Ano, připomínání vlastizrádce, komunistického udavače a práskače, ruskou podržtašku, alkoholika co za flašku podepsal cokoliv mu dali na stůl, je potřeba si připomínat, ale ne takto. Je potřeba se konečně neposrat a natočit pravdivý dokument o tom, co byl opravdu Havel za člověka a do jaké velké řiti tuhle zem poslal za strašných 13 let svého vládnutí. Uvědomte si, že toto individuum jediným podpisem zrušilo veškeré normy pro výrobu jídla a pak jste všichni plakali, že v párcích není maso. Havel se smaží v pekle a klidně mě smázněte vy chudáčci s malinkýma pérama, ať ukážete, jaká je tu demokracie !!! Havel bylo to nejhorší co naší zemi potkalo, předčil i Masaryka, který nás protivůli natruc spojil s jiným národem a tvrdil, že je to pro nás dobré. To byl taky jeden takový dobrodinec pro náš stát.
710018
Zatím přetaženou stopáž a pak i už několikátou mramorizaci velikána našich dějin, jenž žil do posledního dechu a nechoval se na rozdíl od jiných jako nabubřelý idiot nebo ruský troll. Ano, připomínání vlastizrádce, komunistického udavače a práskače, ruskou podržtašku, alkoholika co za flašku podepsal cokoliv mu dali na stůl, je potřeba si připomínat, ale ne takto. Je potřeba se konečně neposrat a natočit pravdivý dokument o tom, co byl opravdu Havel za člověka a do jaké velké řiti tuhle zem poslal za strašných 13 let svého vládnutí. Uvědomte si, že toto individuum jediným podpisem zrušilo veškeré normy pro výrobu jídla a pak jste všichni plakali, že v párcích není maso. Havel se smaží v pekle a klidně mě smázněte vy chudáčci s malinkýma pérama, ať ukážete, jaká je tu demokracie !!! Havel bylo to nejhorší co naší zemi potkalo, předčil i Masaryka, který nás protivůli natruc spojil s jiným národem a tvrdil, že je to pro nás dobré. To byl taky jeden takový dobrodinec pro náš stát.
Cival je pražská kavárna
6 -7
reagují: Hairy_Ass, Cival
reagovat
Tady se nabízí paralela s novým dokumentem o Jacksonovi. Další zbytečné připomínání již dávno řečeného ?)

 
710005
Tady se nabízí paralela s novým dokumentem o Jacksonovi. Další zbytečné připomínání již dávno řečeného *?)*  
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se