Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nenávist, kterou jsi probudil: Trailer

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
reaguje na: ghostrider
Jasně, kapitalismus "neničí" životní prostředí a všude je krásně jak ve Švýcarsku. Teď zrovna frčí články o tom, jak jsou v Kongu bezvadným přínosem pro přírodu a obyvatelstvo kobaltové doly. Vyspělé země nám zůstávají krásné a zodpovědné k přírodě, všichni si můžeme užívat konzumní zboží vyrobené s pomocí kobaltu a to, že se to někde v Kongu kurví, to je jejich chyba, neměli si za to nechat dobře zaplatit od všech těch vzdělaných chytrých dědků, že. :D

Životní prostředí a planeta není "levicová" - ať už to slovo chápeme jakkoliv, odsereme to všichni, možná ne hned, ale časem a je úplně u prdele, co čteš za média, s kým jsi pracoval a jak se cítíš být nadřazenej svým názorovým oponentům, ať už je nálepkuješ jakkoliv.
698551
Jasně, kapitalismus "neničí" životní prostředí a všude je krásně jak ve Švýcarsku. Teď zrovna frčí články o tom, jak jsou v Kongu bezvadným přínosem pro přírodu a obyvatelstvo kobaltové doly. Vyspělé země nám zůstávají krásné a zodpovědné k přírodě, všichni si můžeme užívat konzumní zboží vyrobené s pomocí kobaltu a to, že se to někde v Kongu kurví, to je jejich chyba, neměli si za to nechat dobře zaplatit od všech těch vzdělaných chytrých dědků, že. *:D* Životní prostředí a planeta není "levicová" - ať už to slovo chápeme jakkoliv, odsereme to všichni, možná ne hned, ale časem a je úplně u prdele, co čteš za média, s kým jsi pracoval a jak se cítíš být nadřazenej svým názorovým oponentům, ať už je nálepkuješ jakkoliv.
689556
0 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK

:-)

Urážet ti jde :) útoky na člověka taky, ale fakta postrádáš. S dědkem jsem pracoval na výšce a je to chytrej dědek. 8)
Jinak opět zadna dukazni fakta a podklady pro tva emotivne zabarvena tvrzeni, ktera vydavas za pravdu.  Prostě levičák jak poleno v akci, viď? Frky typu Svobodny soudruh, neoliberalne kapitalisticke rezimy… No jo. ;)
Usmaž si planetu k snídani zítra a užij si třeba prázdninový výlet do kapitalistického Švýcarska, kde je hrozně moc zničená příroda. Čím vyspělejší země, tím lepší je i ochrana přírody a lidé ve vztahu k ní. 
689556
Urážet ti jde *:)* útoky na člověka taky, ale fakta postrádáš. S dědkem jsem pracoval na výšce a je to chytrej dědek. *8)* Jinak opět zadna dukazni fakta a podklady pro tva emotivne zabarvena tvrzeni, ktera vydavas za pravdu.  Prostě levičák jak poleno v akci, viď? Frky typu Svobodny soudruh, neoliberalne kapitalisticke rezimy… No jo. *;)* Usmaž si planetu k snídani zítra a užij si třeba prázdninový výlet do kapitalistického Švýcarska, kde je hrozně moc zničená příroda. Čím vyspělejší země, tím lepší je i ochrana přírody a lidé ve vztahu k ní. 
:-)
689542
0 -1
reagují: Karbunkule
reagovat
A divil bych se kdyby ve statni sprave v USA byl rozdil mezi platem pro zeny  a muze.
689546
A divil bych se kdyby ve statni sprave v USA byl rozdil mezi platem pro zeny  a muze.
0 0
reagovat

3/5

Trailer neurazejici ani neprekvapujci prumer. K tematu jsem prave vyseznamoval tento clanek.

P.s.: Drtive vetsine policajtu je u prdele jestli jedna s belochem, cernochem, asiatem... bud se dotycny chova normalne a posloucha nebo jako idiot... ano az tak proste to je.
689545
Trailer neurazejici ani neprekvapujci prumer. [url=https://zpravy.idnes.cz/zabiti-policie-usa-civiliste-statistika-2017-f2y-/zahranicni.aspx?c=A180109_091542_zahranicni_ert]K tematu jsem prave vyseznamoval tento clanek.[/url] P.s.: Drtive vetsine policajtu je u prdele jestli jedna s belochem, cernochem, asiatem... bud se dotycny chova normalne a posloucha nebo jako idiot... ano az tak proste to je.
3/5
0 -1
reagovat
reaguje na: ghostrider
lol, tady někdo myšlenkově ustrnul u dědka Klause :D

Loki má pravdu, ještě se sluší dodat, že svým způsobem má pravdu i BarryLyndon. Nerovnost nejen platovou, ničení přírody, usmažení planety a další vytvářejí globální neoliberálně kapitalistické režimy, které nám všem akorát serou na hlavu. Je svým způsobem fascinující to ghostriderovo masochistické rochnění ve sračkách, ale taky co čekat jiného, když je Svobodný soudruh. Nechci se dožít doby plamenometu do každé rodiny a deseti nevolníků k tomu  ;)
689542
lol, tady někdo myšlenkově ustrnul u dědka Klause *:D* Loki má pravdu, ještě se sluší dodat, že svým způsobem má pravdu i BarryLyndon. Nerovnost nejen platovou, ničení přírody, usmažení planety a další vytvářejí globální neoliberálně kapitalistické režimy, které nám všem akorát serou na hlavu. Je svým způsobem fascinující to ghostriderovo masochistické rochnění ve sračkách, ale taky co čekat jiného, když je Svobodný soudruh. Nechci se dožít doby plamenometu do každé rodiny a deseti nevolníků k tomu  *;)*
689537
1 -2
reagují: ghostrider
reagovat
Loki se chová jako typickej dobroser s patentem na pravdu. V souvislosti s tím, mi vytanula na mysli tahle lahůdka, co jsem nedávno viděl na redditu:

A: If the majority of people don't want to welcome refugees, in a democracy, sooner or later, they won't be welcomed whether you like it or not.

B: If people don't change their mind and there is no mechanism to stop them from electing those who push through their interests, yes. Which is why representative democracy is meant to explain unpopular decisions to the people so that they change their mind; and which is why we have constitutional measures meant to prevent mob rule.
689540
Loki se chová jako typickej dobroser s patentem na pravdu. V souvislosti s tím, mi vytanula na mysli tahle lahůdka, co jsem nedávno viděl na redditu: A: If the majority of people don't want to welcome refugees, in a democracy, sooner or later, they won't be welcomed whether you like it or not. B:[b] If people don't change their mind and there is no mechanism to stop them from electing those who push through their interests, yes. Which is why representative democracy is meant to explain unpopular decisions to the people so that they change their mind; and which is why we have constitutional measures meant to prevent mob rule.[/b]
0 0
reagovat
reaguje na: Loki
O relevantnosti zdroje rozhoduje čistě pan Loki.... I když Loki je bůh vlastně, takže máš asi pravdu :+:D Vedecky konsenzus o globalnim oteplovani, tim vice o antropogenim vlivu na globalni oteplovani skutecne neexistuje, IPCC je politicka sebranka s minimem vedcu a prevahou uredniku a lidi zavislych na existenci agendy o ktere rozhoduji a ktere ospravedlnuje samotnou existenci IPCC. Platove rozdily existuji, kdyz je rozdil v pozici a vykonu. :) Prager cituje studie a statistiky, ty se ohanis pouze dojmem a emocemi. Zatím...
689537
O relevantnosti zdroje rozhoduje čistě pan Loki.... I když Loki je bůh vlastně, takže máš asi pravdu *:+**:D* Vedecky konsenzus o globalnim oteplovani, tim vice o antropogenim vlivu na globalni oteplovani skutecne neexistuje, IPCC je politicka sebranka s minimem vedcu a prevahou uredniku a lidi zavislych na existenci agendy o ktere rozhoduji a ktere ospravedlnuje samotnou existenci IPCC. Platove rozdily existuji, kdyz je rozdil v pozici a vykonu. *:)* Prager cituje studie a statistiky, ty se ohanis pouze dojmem a emocemi. Zatím...
689531
0 -1
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Země je placatá.
689536
Země je placatá.
689534
1 -2
reagovat
reaguje na: Loki
Mezi muži a ženami nejsou na stejných pozicích platové rozdíly.
689534
Mezi muži a ženami nejsou na stejných pozicích platové rozdíly.
689531
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: ghostrider
Pisal som vsetky relevantne zdroje. PragerU je "zoskupenie", ktore odmieta vedecky konsenzus o globalnom oteplovani, nemysli si, ze
existuju platove rozdiely medzi muzmi a zenami a slova ako rasizmus,
homofobia (a ine) su podla nich len tzv. buzzwords. Dobry to zdroj.
689531
Pisal som vsetky relevantne zdroje. PragerU je "zoskupenie", ktore odmieta vedecky konsenzus o globalnom oteplovani, nemysli si, ze existuju platove rozdiely medzi muzmi a zenami a slova ako rasizmus, homofobia (a ine) su podla nich len tzv. buzzwords. Dobry to zdroj.
689505
1 -3
reagují: ghostrider, BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Loki
Fakt to neni, Loki. Prostě je to normální realita. Není vyšší pravděpodobnost, že Tě policie zabije u afroamericana nez u latino nebo belocha, prave naopak - a mluvim zde o neozbrojenem podezrelem. Jak píše Vašek, neplatí tva teze o "Neumerne vyssim poctu zabiti". Drtiva vetsina medialne znamych pripadu byla jinak, nez media krmi (slo o nasilne recidivisty, ale media je prezentovala jako nevine obeti v te udalosti, i kdyz to tak nebylo). Tim nepopiram, ze existuji pripady neopravneneho uziti sily a tragedie jednotlivcu s tim souvisejici.
link
689505
Fakt to neni, Loki. Prostě je to normální realita. Není vyšší pravděpodobnost, že Tě policie zabije u afroamericana nez u latino nebo belocha, prave naopak - a mluvim zde o neozbrojenem podezrelem. Jak píše Vašek, neplatí tva teze o "Neumerne vyssim poctu zabiti". Drtiva vetsina medialne znamych pripadu byla jinak, nez media krmi (slo o nasilne recidivisty, ale media je prezentovala jako nevine obeti v te udalosti, i kdyz to tak nebylo). Tim nepopiram, ze existuji pripady neopravneneho uziti sily a tragedie jednotlivcu s tim souvisejici. https://www.youtube.com/watch?v=UQCQFH5wOJo
689487
0 -1
reagují: Loki
reagovat
reaguje na: Vasek
To su sice pekne statistiky, ale vlastne nesuvisia s tym, co ten film chce povedat. Neumerne vyssi pocet zabiti, ktore boli zjavne zbytocne, silovymi zlozkami u afroamericanov je proste fakt. Vsetky releventne zdroje a statistiky dospievaju k tomuto zaveru. S tou zlou politickou korektnostou chod do prdele.

A co sa tyka filmu, meeeh, trailer mna velmi neoslovil. Pripada mi to spichnute "horkou jehlou".
689487
To su sice pekne statistiky, ale vlastne nesuvisia s tym, co ten film chce povedat. Neumerne vyssi pocet zabiti, ktore boli zjavne zbytocne, silovymi zlozkami u afroamericanov je proste fakt. Vsetky releventne zdroje a statistiky dospievaju k tomuto zaveru. S tou zlou politickou korektnostou chod do prdele. A co sa tyka filmu, meeeh, trailer mna velmi neoslovil. Pripada mi to spichnute "horkou jehlou".
689483
1 -4
reagují: ghostrider
reagovat
No, nedělám si sice iluze o US policii, ale agenda BLM mě nechává klidným. Černých je v Americe 16 %, leč jsou dlouhodobě zodpovědní za 50-52 % vražd (přičemž 9 z 10 zavražděných černochů je zavražděno jiným černochem). Ale politická korektnost si vytváří vlastní obraz reality.
689483
No, nedělám si sice iluze o US policii, ale agenda BLM mě nechává klidným. Černých je v Americe 16 %, leč jsou dlouhodobě zodpovědní za 50-52 % vražd (přičemž 9 z 10 zavražděných černochů je zavražděno jiným černochem). Ale politická korektnost si vytváří vlastní obraz reality.
3 -2
reagují: Loki
reagovat
vypadá to slibně :+
689434
vypadá to slibně *:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Co je policejní násilí v afroamerické komunitě ?
689419
Co je policejní násilí v afroamerické komunitě ?
689414
2 0
reagovat
Snímek inspirovaný policejním násilím na afroamerické komunitě. Silný materiál a film bude jistě velm izajímavý. :)
689414
Snímek inspirovaný policejním násilím na afroamerické komunitě. Silný materiál a film bude jistě velm izajímavý. *:)*
1 -4
reagují: BarryLyndon
reagovat
Festival politické písně přináší další námět na film. :)))))
689378
Festival politické písně přináší další námět na film. :)))))
3 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se