Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther: International trailer

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
nečekám od toho zázraky, stejně jako od Dr. Strange. Můžete to jen překvapit. Ta stylizace mě baví. Soundtrack se snad taky povede. O akci nemám obavy.
Tohle bude jen takový zašumění před velkou bouří (Infinity War)
668233
nečekám od toho zázraky, stejně jako od Dr. Strange. Můžete to jen překvapit. Ta stylizace mě baví. Soundtrack se snad taky povede. O akci nemám obavy. Tohle bude jen takový zašumění před velkou bouří (Infinity War)
0 0
reagovat

Absolutně perfektní film...

...na deštivou sobotu, zachumlanej doma na gauči v dece.
668196
...na deštivou sobotu, zachumlanej doma na gauči v dece.
Absolutně perfektní film...
0 0
reagovat
Taky mě to vůbec nebaví a vůbec nemám touhu to vidět.... i ten fialovej oblek:- Jak se mi strašně líbil ten jeho první, jestli tam teď bude pobíhat ve fialových neonech, je to dost hrozný :D
668190
Taky mě to vůbec nebaví a vůbec nemám touhu to vidět.... i ten fialovej oblek*:-* Jak se mi strašně líbil ten jeho první, jestli tam teď bude pobíhat ve fialových neonech, je to dost hrozný *:D*
0 0
reagovat

Ach jo...

A to jsem se na Panthera potom, co předvedl v Civil War dost těšil...po těch trailerech mě to přešlo úplně. Doufám, že jim dají v USA pěkně sežrat "nedostatek herců bílé, červené a žluté pleti" :D
668110
A to jsem se na Panthera potom, co předvedl v Civil War dost těšil...po těch trailerech mě to přešlo úplně. Doufám, že jim dají v USA pěkně sežrat "nedostatek herců bílé, červené a žluté pleti" *:D*
Ach jo...
0 -1
reagovat
Jako uvidím to v kině, ale vůbec se na to nijak netěším. Přijde mi to až moc přeplácané a vůbec se to nedrží ducha komiksů.
668093
Jako uvidím to v kině, ale vůbec se na to nijak netěším. Přijde mi to až moc přeplácané a vůbec se to nedrží ducha komiksů.
0 0
reagovat
Oproti předchozím trailerům má tohle takovou divnou nehodící se hudbu, ale jinak se mi to pořád zamlouvá. :+
668082
Oproti předchozím trailerům má tohle takovou divnou nehodící se hudbu, ale jinak se mi to pořád zamlouvá. *:+*
0 0
reagovat
Wakanda v tom výčtu , ale každopádně bude.:)
Tak jen ať to zase není povinná vyplňovačka před IW...zatím to tak úplně nevypadá.

Btw. vzbuzení Buckyho si asi mohli trochu šetřit a nemuseli ho cpát už v bojovém módu do traileru IW, tuhle ,,linku" doufám v BP neodfláknou !

Winter soldier bude na tuty ještě hrát nejednu důležitou roli a byl to nejlepší záporák doteď a jedna z nejlepších postav MCU . V BP ale vidět není vůbec, přitom jeho příběh skončil právě ve Wakandě.:-
668076
Wakanda v tom výčtu , ale každopádně bude.*:)* Tak jen ať to zase není povinná vyplňovačka před IW...zatím to tak úplně nevypadá. Btw. vzbuzení Buckyho si asi mohli trochu šetřit a nemuseli ho cpát už v bojovém módu do traileru IW, tuhle ,,linku" doufám v BP neodfláknou ! Winter soldier bude na tuty ještě hrát nejednu důležitou roli a byl to nejlepší záporák doteď a jedna z nejlepších postav MCU . V BP ale vidět není vůbec, přitom jeho příběh skončil právě ve Wakandě.*:-*
0 0
reagovat
Nechci remcat předčasně, ale tohle jde asi vážně úplně mimo mě. Nepochybuju o tom, že si to na sebe víceméně bez problému vydělá, ale už při oznámení mě to vůbec nezajímalo a s každým dalším trailerem mě to od kina spíš jen odrazuje.

Nevypadá to pěkně, nevypadá to zajímavě... vypadá to jako totální kravina :-
668073
Nechci remcat předčasně, ale tohle jde asi vážně úplně mimo mě. Nepochybuju o tom, že si to na sebe víceméně bez problému vydělá, ale už při oznámení mě to vůbec nezajímalo a s každým dalším trailerem mě to od kina spíš jen odrazuje. Nevypadá to pěkně, nevypadá to zajímavě... vypadá to jako totální kravina *:-*
2 -1
reagovat
Tak toto bude asi jadna z tych horsich marveloviek. Po Civil War som mal vytvorenu trocha inu predstavu ako by mal Black Panther vyzerat. Toto posobi hrozne divne. Ako keby som sa pozeral na nieco z obdobia Daredevila, Elektry a Catwoman.
668062
Tak toto bude asi jadna z tych horsich marveloviek. Po Civil War som mal vytvorenu trocha inu predstavu ako by mal Black Panther vyzerat. Toto posobi hrozne divne. Ako keby som sa pozeral na nieco z obdobia Daredevila, Elektry a Catwoman.
6 0
reagovat
Větší nudu jsem u traileru nezažil, ještě že to nikdy neuvidím.
668061
Větší nudu jsem u traileru nezažil, ještě že to nikdy neuvidím.
2 -2
reagovat
meh
668060
meh
4 -3
reagovat
reaguje na: Merlin
Hmmm uvedomujes si, na ake typy filmov tu vobec reagujes? Su to komiksy, tam je predsa mozne uplne vsetko, co si tvorca (komiksu/filmu) zmysli. Je mozny zhmotneny cave trol s vyrazkami vacsi ako mrakodrap, WW spomalene odrazajuca gulky (zo zbrane) prichadzajuce z akehokolvek smeru, oblek ktory sa na Starkovi ´´vytvori´´ v priebehu sekund...
Nikde tam asi nie je napisane, inspirovane skutocnymi udalostami/technologiami
668055
Hmmm uvedomujes si, na ake typy filmov tu vobec reagujes? Su to komiksy, tam je predsa mozne uplne vsetko, co si tvorca (komiksu/filmu) zmysli. Je mozny zhmotneny cave trol s vyrazkami vacsi ako mrakodrap, WW spomalene odrazajuca gulky (zo zbrane) prichadzajuce z akehokolvek smeru, oblek ktory sa na Starkovi ´´vytvori´´ v priebehu sekund... Nikde tam asi nie je napisane, inspirovane skutocnymi udalostami/technologiami
668044
2 -2
reagovat
reaguje na: Merlin
Wakanda je stovky let napřed před zbytkem světa a Panterova sestra Shuri stojící za všemi těmi vynálezy je tak daleko, že Tony Stark je vedle ní jako odebíratel Mladého technika.

Navíc právě Tony bude mít v Infinity War svůj vrcholný oblek Model Prime, který je také tvořen nanotechnologiemi a je uskladněný v reaktoru co má opět na hrudi, který se může měnit podle situace a vytvářet různé zbranê.
668053
Wakanda je stovky let napřed před zbytkem světa a Panterova sestra Shuri stojící za všemi těmi vynálezy je tak daleko, že Tony Stark je vedle ní jako odebíratel Mladého technika. Navíc právě Tony bude mít v Infinity War svůj vrcholný oblek Model Prime, který je také tvořen nanotechnologiemi a je uskladněný v reaktoru co má opět na hrudi, který se může měnit podle situace a vytvářet různé zbranê.
668044
3 -2
reagovat
Digibordel...
668049
Digibordel...
3 -2
reagovat
Trochu off topic rýpnutí, ale nedá mi to, když opět vidím "oblékání" superhrdinského obleku:

Vím, že podobné filmy (Marvel ale především) na nějakou uvěřitelnost kašlou, ale jsem jediný koho zvedají ze židle ty totálně absurdní scény jako tady, kdy záporák vytáhne dva nože a maska jeho obleku se prostě jen tak digitálně zhmotní na jeho ksichtě? Co to jako má být za technologii? Podobně si například Starlord nasazuje helmu tak, že zmáčkne nějaké tlačítko na udělátku někde za uchem a kolem obličeje se mu prostě "zhmotní" helma?
Já vím, jsem rýpal, kterému vždy vadilo už to, že se Iron Manův kufřík může rozložit na stokilový oblek plný kovových plátů, ale když vidím takové technologie, přijde mi, že jejich existence by měla být důležitější než většina ostatních věcí, o které v těch filmech jde.
Koukám třeba na Rocketa, jak ve druhých Strážcích opravuje vesmírnou loď tak, že na ní "sprejuje" nové díly a součástky a říkám si, že s takovou technologií je zázrak, že vůbec někdo musí pracovat:)
668044
Trochu off topic rýpnutí, ale nedá mi to, když opět vidím "oblékání" superhrdinského obleku: Vím, že podobné filmy (Marvel ale především) na nějakou uvěřitelnost kašlou, ale jsem jediný koho zvedají ze židle ty totálně absurdní scény jako tady, kdy záporák vytáhne dva nože a maska jeho obleku se prostě jen tak digitálně zhmotní na jeho ksichtě? Co to jako má být za technologii? Podobně si například Starlord nasazuje helmu tak, že zmáčkne nějaké tlačítko na udělátku někde za uchem a kolem obličeje se mu prostě "zhmotní" helma? Já vím, jsem rýpal, kterému vždy vadilo už to, že se Iron Manův kufřík může rozložit na stokilový oblek plný kovových plátů, ale když vidím takové technologie, přijde mi, že jejich existence by měla být důležitější než většina ostatních věcí, o které v těch filmech jde. Koukám třeba na Rocketa, jak ve druhých Strážcích opravuje vesmírnou loď tak, že na ní "sprejuje" nové díly a součástky a říkám si, že s takovou technologií je zázrak, že vůbec někdo musí pracovat*:)*
4 0
reagují: Giggsy, Ex-SOLDIER
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se