Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Death Note: Recenze

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Mne to prislo jako celkem koukatelna blbost... Pusobi to strasne pritazene za vlasy, vsechno je to hrozne hrrr, ale porad mi to prislo jako velice snesitelna jednohubka, tak akorat na unavene sobotni odpoledne. 

Ale i kdyz jsem serial nikdy nedojel, z toho mala, co jsem videl, bylo fakt jasne, ze kvalitativne se to srovnavat fakt neda. 
388011
Mne to prislo jako celkem koukatelna blbost... Pusobi to strasne pritazene za vlasy, vsechno je to hrozne hrrr, ale porad mi to prislo jako velice snesitelna jednohubka, tak akorat na unavene sobotni odpoledne.  Ale i kdyz jsem serial nikdy nedojel, z toho mala, co jsem videl, bylo fakt jasne, ze kvalitativne se to srovnavat fakt neda. 
0 0
reagovat
Takže po Dark Tower další adaptační megafail. Proč to těmhle nýmandům dávaj ?:-

Jinak anime je boží. Dodnes je to jediný anime co jsem viděl, ale bylo fakt super. Stále si čas od času pustím soundtrack.
388008
Takže po Dark Tower další adaptační megafail. Proč to těmhle nýmandům dávaj ?*:-* Jinak anime je boží. Dodnes je to jediný anime co jsem viděl, ale bylo fakt super. Stále si čas od času pustím soundtrack.
0 0
reagovat
hned z kraje chci podotknout, že neznám předlohu.

každopádně mi přišlo, že film tvoří dvě absolutně nekompatibilní poloviny - vliv na svět, vliv na člověka. z mého pohledu, kdy největší hrůzu nahání lidské chování (motivované honbou za penězi - motivy albánského gangu v 96 hodin , úchylkou - Psycho, láskou - Misery ještě nechce zemřít ) by filmu prospělo, kdyby se rozpracovala linka mezi Lightem a jeho creepy nabíječkou. myslím si, že by mě to bavilo hnedka jinak, když by byl vidět konflikt mezi pohodvým klukem, co si konečně vrzne a je zamilovanej a jeho holkou, která je ujetá a nemá problém napsat do deníku i jméno svého přítele. pak by se to obešlo i bez tajemného detektiva, zbytečnosti s japoncem, bez změny světového řádu. těch pár minut na konci, nechalo problesknout dle mého obrovský potenciál.

na změnu světového řádu by se pak mohl láskou zhrzený a v lidech zklamaný Light zaměřit v dalších pokračováních a člověk by i jeho motivy pochopil


co mě opravdu potěšilo, bylo ztvárnění Ry-oka, nebo jak se ten bůh jmenoval.

za mě film 3/10.
388002
hned z kraje chci podotknout, že neznám předlohu. [spoiler]každopádně mi přišlo, že film tvoří dvě absolutně nekompatibilní poloviny - vliv na svět, vliv na člověka. z mého pohledu, kdy největší hrůzu nahání lidské chování (motivované honbou za penězi - motivy albánského gangu v 96 hodin , úchylkou - Psycho, láskou - Misery ještě nechce zemřít ) by filmu prospělo, kdyby se rozpracovala linka mezi Lightem a jeho creepy nabíječkou. myslím si, že by mě to bavilo hnedka jinak, když by byl vidět konflikt mezi pohodvým klukem, co si konečně vrzne a je zamilovanej a jeho holkou, která je ujetá a nemá problém napsat do deníku i jméno svého přítele. pak by se to obešlo i bez tajemného detektiva, zbytečnosti s japoncem, bez změny světového řádu. těch pár minut na konci, nechalo problesknout dle mého obrovský potenciál.[/spoiler] na změnu světového řádu by se pak mohl láskou zhrzený a v lidech zklamaný Light zaměřit v dalších pokračováních a člověk by i jeho motivy pochopil co mě opravdu potěšilo, bylo ztvárnění Ry-oka, nebo jak se ten bůh jmenoval. za mě film 3/10.
0 0
reagovat
Neviděl jsem seriál, ale tohle bylo fakt strašný hovno.
388000
Neviděl jsem seriál, ale tohle bylo fakt strašný hovno.
0 0
reagovat
Waste of text. Je to sra*ka, nekoukejte na to. ;)
387997
Waste of text. Je to sra*ka, nekoukejte na to. *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se