Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zahradnictví: Rodinný přítel: Recenze

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Taky bych rád lehce podpořil český film, ale nevím jestli zajít na Masaryka nebo Zahradnictví (obojí momentálně nestihnu a to musím ještě na GotG). Takže který z těchto filmů byste mi doporučili? Popřípadě, jestli se nenajde něco úplně jiného z našich končin? díky
379827
Taky bych rád lehce podpořil český film, ale nevím jestli zajít na Masaryka nebo Zahradnictví (obojí momentálně nestihnu a to musím ještě na GotG). Takže který z těchto filmů byste mi doporučili? Popřípadě, jestli se nenajde něco úplně jiného z našich končin? díky
0 0
reagovat

5,5/10

No, pod pětku bych rozhodně nešel, nad průměr to vytahuje fakt hezká výprava, v našich končinách dost nadprůměrná. Nadšený ale nejsem - nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale... po skončení filmu, to ve mně nevyvolalo žádný dojem.
Působilo to na mě jako by se to skoro neohlíželo na diváka - nevyvolalo to ve mně napětí, soucit... Jen si to tak plynulo, snažilo se to v divákovi vyvolat, ale nedařilo se.
Navíc se to šíleně vleklo, bylo tam moc postav (až někdy ve čtvrtině jsem si vzpomněl na jména sester) a celé to bylo moc rozvláčné.
Sokol v humorných pasážích dobrý, ve vážných maximálně průměrný. Melíšková s Geislerkou naopak parádní. Hezká výprava, hudba, která se ale oposlouchá, protože stále opakuje tentýž motiv a zručná práce kameramanů.
Moc ale nechápu, jestli to měl být romantický film, komedie nebo komorní drama - bylo tam něco od každého, ale žádná složka nebyla zastoupena dostatečně, aby to se mnou něco udělalo. Na romantický film se to málo zaměřovalo na tu romantiku, na komedii tam bylo málo humoru (což je škoda, protože když tam byl, byl skvělý) a na komorní drama tam bylo moc postav.
Skvělá byla ale Sabina Remundová, která vždy rozbila tu ubíjející monotónnost filmu, doufám, že ji uvidím i v pokračování, na které sice zajdu, ale doufám, že to bude lepší, než Rodinný přítel.
379736
No, pod pětku bych rozhodně nešel, nad průměr to vytahuje fakt hezká výprava, v našich končinách dost nadprůměrná. Nadšený ale nejsem - nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale... po skončení filmu, to ve mně nevyvolalo žádný dojem. Působilo to na mě jako by se to skoro neohlíželo na diváka - nevyvolalo to ve mně napětí, soucit... Jen si to tak plynulo, snažilo se to v divákovi vyvolat, ale nedařilo se. Navíc se to šíleně vleklo, bylo tam moc postav (až někdy ve čtvrtině jsem si vzpomněl na jména sester) a celé to bylo moc rozvláčné. Sokol v humorných pasážích dobrý, ve vážných maximálně průměrný. Melíšková s Geislerkou naopak parádní. Hezká výprava, hudba, která se ale oposlouchá, protože stále opakuje tentýž motiv a zručná práce kameramanů. Moc ale nechápu, jestli to měl být romantický film, komedie nebo komorní drama - bylo tam něco od každého, ale žádná složka nebyla zastoupena dostatečně, aby to se mnou něco udělalo. Na romantický film se to málo zaměřovalo na tu romantiku, na komedii tam bylo málo humoru (což je škoda, protože když tam byl, byl skvělý) a na komorní drama tam bylo moc postav. Skvělá byla ale Sabina Remundová, která vždy rozbila tu ubíjející monotónnost filmu, doufám, že ji uvidím i v pokračování, na které sice zajdu, ale doufám, že to bude lepší, než Rodinný přítel.
5,5/10
0 0
reagovat
No, jsem na to donucen jít dnes večer, tak jsem teda zvědavej - raději nic nečekám a doufám, že budu aspoň mile překvapen (ještě jsem měl tedy na výběr mezi tímto a Circle s Emmou Watson, a upřímně jsem dal radši přednost Zahradnictví - neláká mě fakt ani jedno, doufám, že si to vykompenzuji ve čtvrtek s Uteč :D)
379728
No, jsem na to donucen jít dnes večer, tak jsem teda zvědavej - raději nic nečekám a doufám, že budu aspoň mile překvapen (ještě jsem měl tedy na výběr mezi tímto a Circle s Emmou Watson, a upřímně jsem dal radši přednost Zahradnictví - neláká mě fakt ani jedno, doufám, že si to vykompenzuji ve čtvrtek s Uteč *:D*)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se