Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 8 rekordní! Zdolalo i Star Wars a Jurský svět!

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek

winnie

Nezapominal bych na My Little Pony.
379032
Nezapominal bych na My Little Pony.
winnie
0 0
reagovat

svarec

I ta miliarda a půl je taková zpola trapná hranice. Ty fakt úspěšný a mega bijáky míří svůj pohled na zdolání 2 miliard ;) Zatím tam máme nedostižnýho Avatara a pak Titanic a SW a uvidíme, co bude dál...letos asi nic. 8)
379030
I ta miliarda a půl je taková zpola trapná hranice. Ty fakt úspěšný a mega bijáky míří svůj pohled na zdolání 2 miliard *;)* Zatím tam máme nedostižnýho Avatara a pak Titanic a SW a uvidíme, co bude dál...letos asi nic. *8)*
svarec
0 0
reagovat

departed

tak hry sú trochu iná disciplína, nie?

nemal by ťa mozog podvedome presmerovať skôr na TV tvorbu?
vo všeobecnosti - kino asi už budú hlavne veľké hlučné precpané rollercoastery, a kvalita (reps. ten typ filmovej zábavy, pri ktorej si nemusíš dávať neustále facepalm), asi bude doménou HBO/Netflix original series.
378951
tak hry sú trochu iná disciplína, nie? nemal by ťa mozog podvedome presmerovať skôr na TV tvorbu? vo všeobecnosti - kino asi už budú hlavne veľké hlučné precpané rollercoastery, a kvalita (reps. ten typ filmovej zábavy, pri ktorej si nemusíš dávať neustále facepalm), asi bude doménou HBO/Netflix original series.
departed
0 0
reagovat
Tady prší dolary přímo do otevřených kufrů právě koupených nových Lamborgini a do dvou týdnů jich bude miliarda. Ne že by mě to těšilo, ale tak nějak už jsem se s tím smířil. Další dva díly jsou samozřejmě jisté, ono jich v součtu bude vážně 10. Neskutečné.:D
Naivně doufám, že ty vydělané peníze Diesel použije jako základ financování a jako páku na realizaci Hannibala, který by pravděpodobně byl propadák, ale Diesel by si splnil sen a my bychom ho mohli vidět v něčem rozumnějším. :+
Zajímalo by mě jestli ještě někdo zkusí nastartovat novou sérii s auty. Need For Speed se to nepodařilo, ale publikum tady je, jen to umět zrealizovat a prodat.
378939
Tady prší dolary přímo do otevřených kufrů právě koupených nových Lamborgini a do dvou týdnů jich bude miliarda. Ne že by mě to těšilo, ale tak nějak už jsem se s tím smířil. Další dva díly jsou samozřejmě jisté, ono jich v součtu bude vážně 10. Neskutečné.*:D* Naivně doufám, že ty vydělané peníze Diesel použije jako základ financování a jako páku na realizaci Hannibala, který by pravděpodobně byl propadák, ale Diesel by si splnil sen a my bychom ho mohli vidět v něčem rozumnějším. *:+* Zajímalo by mě jestli ještě někdo zkusí nastartovat novou sérii s auty. Need For Speed se to nepodařilo, ale publikum tady je, jen to umět zrealizovat a prodat.
0 0
reagovat

Rouder

Diesel už odešel jednou a nikde jinde neuspěl..z téhle frančízy odejde až jako nemohoucí, a i tak to bude vysvalený plešatý mentor na vozíku. :)
378937
Diesel už odešel jednou a nikde jinde neuspěl..z téhle frančízy odejde až jako nemohoucí, a i tak to bude vysvalený plešatý mentor na vozíku. *:)*
Rouder
0 0
reagovat
Problém je, že Diesel je nejslabší. Dom a Letty by měli vypadnout, Ramsey nahrádí Teje a Romana nechat. Obecně bych v devítce uvítal víc mladých pušek (Little Nobody bavil!) a nechat Deckarda jako vůdce. V tomto díle to bylo lepší, protože Toretto byl většinu děje od týmu, ale v sedmičce jsem u jeho scén trpěl.

Mám strach, aby to Dieslovo ego nezabilo.
378934
Problém je, že Diesel je nejslabší. Dom a Letty by měli vypadnout, Ramsey nahrádí Teje a Romana nechat. Obecně bych v devítce uvítal víc mladých pušek (Little Nobody bavil!) a nechat Deckarda jako vůdce. V tomto díle to bylo lepší, protože Toretto byl většinu děje od týmu, ale v sedmičce jsem u jeho scén trpěl. Mám strach, aby to Dieslovo ego nezabilo.
0 0
reagovat
Dobra zprava pro Dieselovu "rodinu", kteri maji az do konce zivota zajistenej prijem penez. Spatna zprava pro divaky jako ja. Kazdy rok to samy, jen jeste vic debilnejsi, reklamy budou vsude, vsichni o tom budou mluvit apod.

Asi si zacinam uvedomovat proc me podvedome mozek spis presmerovava na hry, kdyz ve filmovym prumyslu momentalne cekam jen na Dunkirk, Aliena a dvojku Deadpoola. Vse ostatni je bud jen recyklace, debilovina nebo nafoukla bublina. 

Marvel, DC, F&F, SW ... tak si pak snazte vybrat neco, co za neco aspon trochu stoji. ?)
378927
Dobra zprava pro Dieselovu "rodinu", kteri maji az do konce zivota zajistenej prijem penez. Spatna zprava pro divaky jako ja. Kazdy rok to samy, jen jeste vic debilnejsi, reklamy budou vsude, vsichni o tom budou mluvit apod. Asi si zacinam uvedomovat proc me podvedome mozek spis presmerovava na hry, kdyz ve filmovym prumyslu momentalne cekam jen na Dunkirk, Aliena a dvojku Deadpoola. Vse ostatni je bud jen recyklace, debilovina nebo nafoukla bublina.  Marvel, DC, F&F, SW ... tak si pak snazte vybrat neco, co za neco aspon trochu stoji. *?)*
0 0
reagovat
Ještě někdo pochybuje o tom, že Rock má, minimálně co do blockbusterů, největší star power v Hollywoodu? Baywatch si těch pár stovek celosvětově taky v poho dá. :) A vzhledem k tomu, co dělá na soc. sítích, to není ani zdaleka konec.
378926
Ještě někdo pochybuje o tom, že Rock má, minimálně co do blockbusterů, největší star power v Hollywoodu? Baywatch si těch pár stovek celosvětově taky v poho dá. *:)* A vzhledem k tomu, co dělá na soc. sítích, to není ani zdaleka konec.
0 0
reagovat

dashiva

Tak miliarda už dávno není nějaký bůhvíjaký milník. To, co dříve znamenalo překonání miliardy, dneska znamená asi překonání 1,5 G.
378921
Tak miliarda už dávno není nějaký bůhvíjaký milník. To, co dříve znamenalo překonání miliardy, dneska znamená asi překonání 1,5 G.
dashiva
0 0
reagovat

dashiva

Diesel už ví, že zkoušet cokoliv novýho nemá ani cenu a pojede do konce kariéry už jen F&F. 
378920
Diesel už ví, že zkoušet cokoliv novýho nemá ani cenu a pojede do konce kariéry už jen F&F. 
dashiva
0 0
reagovat
neskutočné...
toho roku budú miliardy padať ako huby po daždi (nie že by po daždi padali huby...)

inak Diesel by si už mal byť pomaly schopný zafinancovať toho vysnívaného Hanibala čisto len z paycheckov za F&F 7 - 10, nie?
378919
neskutočné... toho roku budú miliardy padať ako huby po daždi (nie že by po daždi padali huby...) inak Diesel by si už mal byť pomaly schopný zafinancovať toho vysnívaného Hanibala čisto len z paycheckov za F&F 7 - 10, nie?
0 0
reagovat
a to ještě nemají Hartiganovy dvě stovky!
378917
a to ještě nemají Hartiganovy dvě stovky!
0 0
reagovat
Že zrovna toto urve takový rekord? Omg. Kam tento svět směřuje? :-
378915
Že zrovna toto urve takový rekord? Omg. Kam tento svět směřuje? *:-*
0 0
reagovat
F&F to fakt dotiahne až do 10. dielu. Teraz už je to len vytrvalostná spanilá jazda Diesela a spol., v ktorej ich fanúšikovia IMHO stopro podržia. a Diesel bude zahojený už do smrti, keďže len za sedmičku zarobil 47 mega (!!).

absolútny unikát. aby pôvodná séria s brakovým, béčkovým obsahom trhala najväčšie rekordy 7. a 8. dielom - rešpekt.

možno inak tip pre pánov z MZ - podľa mňa by nebol od veci článok, ktorý by demograficko-sociologicko-logicky či akokoľvek inak rozoberal prečo sa práve tejto konkrétnej značke podarilo vybudovať takú nehoráznu popularitu.

a do 10. dielu musíme ísť do vesmíru, proste musíme.
378914
F&F to fakt dotiahne až do 10. dielu. Teraz už je to len vytrvalostná spanilá jazda Diesela a spol., v ktorej ich fanúšikovia IMHO stopro podržia. a Diesel bude zahojený už do smrti, keďže len za sedmičku zarobil 47 mega (!!). absolútny unikát. aby pôvodná séria s brakovým, béčkovým obsahom trhala najväčšie rekordy 7. a 8. dielom - rešpekt. možno inak tip pre pánov z MZ - podľa mňa by nebol od veci článok, ktorý by demograficko-sociologicko-logicky či akokoľvek inak rozoberal prečo sa práve tejto konkrétnej značke podarilo vybudovať takú nehoráznu popularitu. a do 10. dielu musíme ísť do vesmíru, proste musíme.
0 0
reagovat
Ve FF9 očekávám Lawrencovou, Pratta nebo alespoň Streepovou.

A fakt nemusí točit další Expendables, postačí víc rolí jako měl Tony Jaa v FF7 (Donnie Yen si spletl sérii asi., nebo mu lhali:)
+vytáhnou koho chtěj a ten půjde, když to není v Bulharsku, mno a máme vlastně skoro vše co jsme chtěli.

Po dvojce mi Postradatelní zjišťuju vlastně vůbec nechybí, pouze srdcař Sly, se kterým je vše možné...  
378911
Ve FF9 očekávám Lawrencovou, Pratta nebo alespoň Streepovou. A fakt nemusí točit další Expendables, postačí víc rolí jako měl Tony Jaa v FF7 (Donnie Yen si spletl sérii asi., nebo mu lhali*:)*)  +vytáhnou koho chtěj a ten půjde, když to není v Bulharsku, mno a máme vlastně skoro vše co jsme chtěli. Po dvojce mi Postradatelní zjišťuju vlastně vůbec nechybí, pouze srdcař Sly, se kterým je vše možné...  
0 0
reagovat

Svarec

A ešte to má excelentné recenzie :+
378898
A ešte to má excelentné recenzie *:+*
Svarec
0 0
reagovat
Čekal jsem hodně, ale půl miliardy! ani omylem. To je fakt masakr, takže máme očekávat dalších pět dílů? Osmičku jsem neviděl, ale chystám se na ní. Snad to bude zábavnější než sedmička. 
378897
Čekal jsem hodně, ale půl miliardy! ani omylem. To je fakt masakr, takže máme očekávat dalších pět dílů? Osmičku jsem neviděl, ale chystám se na ní. Snad to bude zábavnější než sedmička. 
0 0
reagovat
Ještě bych zmínil, že Lost City of Z debutovalo ve čtyřech kinech s průměrem vyšším než F8 :+
378892
Ještě bych zmínil, že Lost City of Z debutovalo ve čtyřech kinech s průměrem vyšším než F8 *:+*
0 0
reagovat

F&F 8

chce se mi zvracet :-
Snad to bude mít rekordní propady, protože se na první víkend nahnaly všechny ovce :D
378890
chce se mi zvracet *:-* Snad to bude mít rekordní propady, protože se na první víkend nahnaly všechny ovce *:D*
F&F 8
0 0
reagovat
F8 rulez.Dá to miliardu. 
378888
F8 rulez.Dá to miliardu. 
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se